Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gripa traje max. sedmicu i Spaha ce igrat 100%Tarik14 je napisao/la:Bez Spahica, odbrana je rupa! Ovo je stvarno doslo u najgorem trenutku.
Analic je napisao/la:Ovako i treba širiti da ima svinjsku gripu. Držati ga u karantinu do tekme. I onda ga pustiti da stoji u šesnestercu. Svi će bježati od njega od napada Armenije i Turske.
Ma nije jarane ova gripa nista opasnija od obicne. Ovi sto su umirali dosad su vecinom djeca, stari i ljudi koji su vec bili bolesni. Bas kao i kod obicne gripe. Sportas poput Spahica ne bi trebo imat nikakvih problema i ocekujem da ce igrat u Erevanu. Ipak je on najveci borac u nasoj ekipi!Rz88 je napisao/la:Nadam se da će biti dobro, ne radi glupe utakmice, već radi zdravlja jednoga čovjeka.
Analic je napisao/la:Ovako i treba širiti da ima svinjsku gripu. Držati ga u karantinu do tekme. I onda ga pustiti da stoji u šesnestercu. Svi će bježati od njega od napada Armenije i Turske.
NoName je napisao/la:Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.
BB BiH je napisao/la:NoName je napisao/la:Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.
ma sta ''TIM''.............bio bi od trenera,klubskog doktora pa do vodonose,a da nepricamo dalje................smrdi to meni na neke mucke od strane njegovog kluba !!!!!
do 09.09. mozemo mi ocekivati svakakvih spletki od strane cijele nogometne evrope prema nasoj repki,jer ko smo mi da se usudimo pribliziti jednom S.P-u
imamo ekipu,imamo rezultate ali nazalost to je sve sto imamo,kad nista drugo nestima
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, torbica i 40 gostiju.