BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 31 jan 2012, 15:25

- Na Bildovoj stranici glasalo je 146 399 ljudi o tome ko će po njihovom mišljenju biti prvak Njemačke.

BvB 42% glasova
Bayern 30 %
Schalke 15%
Borussia Mönchengladbach 13%

Rezultati u dnu stranice: http://www.bild.de/sport/fussball/bunde ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- U petak u 20:30 prtiv Nurnberga. Predviđa se da će biti 10 - 12 stepeni ispod nule... brrrrrrr ;)

- Igrači Kiela se izvinili BvB-u zbog ispada prilikom direktnog uključenja u Kiel zbog utakmice Kupa.
Da podsjetimo, tada su igrači Kiela u živom prenosu u pozadini pjevali BvB-kurvini sinovi.
Evo izvinjenja:
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2012, 17:20

Ostaje Barrios...Zidan potpisao za Mainz. Odliccnooooo :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 jan 2012, 17:42

adnan24 je napisao/la:Ostaje Barrios...Zidan potpisao za Mainz. Odliccnooooo :D
Bilo bi neozbiljno da su ga pustili, a da pri tom ne dovedu zamjenu za njega.

Dobro je ispalo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2012, 18:35

Kako sam razumio ovog lika na Sport 1, izgleda da je Magath odlučio dovesti Barriosa. Nisu spominjali nikakve cifre, al' su rekli da je bacio oko na napadača Dortmunda. Tako rekoše prije 10-ak minuta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2012, 19:23

Monolog je napisao/la:Kako sam razumio ovog lika na Sport 1, izgleda da je Magath odlučio dovesti Barriosa. Nisu spominjali nikakve cifre, al' su rekli da je bacio oko na napadača Dortmunda. Tako rekoše prije 10-ak minuta.
Spominjalo se, ali propalo je to. Zvaničnu ponudu Wolfsburg nije uputio, a s obzirom da je BVB pustio Zidana da ode, vjerovatno onda ni oni nisu voljni bili pustit još i Barriosa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jan 2012, 19:40

Niko ne spominje odlazak još jednog gnoja :? , Le Tallec u Nantes.
Još da Silva, Kringe i eventualno Owo i možemo reći da Dortmund ima ekipu snova, ekipu bez ijednog otpadka, ekipu dobro posloženu. ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 jan 2012, 21:50

Klare je napisao/la: Još da Silva, Kringe i eventualno Owo i možemo reći da Dortmund ima ekipu snova, ekipu bez ijednog otpadka, ekipu dobro posloženu. ;)
Svima njima ističe ugovor, tako da vjerovatno neće biti članovi BvB-a sljedeće sezone (možda samo Owo produži).
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 jan 2012, 22:42

Evo Lucasove izjave:

Feliz de Quedarme en Dortmund!!Agradezco a los fans del Dortmund por el carino recibido el fin de semana en el Estadio.Ellos fueron los que cambiaron mi actitud de quedarme en el club. ahora a trabajar, para volver al lugar que me corresponde.

Prevod:
Sretan sam zbog ostanka u Dortmundu. Zahvalio bih se navijačima na potpori u posljednjoj utakmici na našem stadionu. Zbog njih sam promijenio svoju odluku o odlasku iz kluba, a sad na posao, pa da vratim mjesto koje mi pripada.

slika

LUCAS LUCAS LUCAS :D :D :D

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 31 jan 2012, 22:49

momci znal iko ovaj podatak da je neko iz sredine prešo u arsenal ??'
Does anyone have any fucking information about it ??? :evil: :evil: :evil:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 31 jan 2012, 22:51

maverick_tz je napisao/la:momci znal iko ovaj podatak da je neko iz sredine prešo u arsenal ??'
http://www.arsenal.com/home" onclick="window.open(this.href);return false; neki klinac

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 jan 2012, 22:54

chily-rz je napisao/la:Breaking News:
Arsenal have agreed a deal to sign 19 year old Borussia Dortmund starlet Thomas Eisfeld.
maverick_tz je napisao/la:momci znal iko ovaj podatak da je neko iz sredine prešo u arsenal ??'
Thomas Eisfeld, talentovan momak. Imao je tešku povredu 2009, pokidane ligamente koljena. Oporavio se i u ovoj sezoni je za U19 BvB-a postigao 6 golova u 12 utakmica.
Za odštetu negdje piše 500 000 a negdje 1 mil. ;) . I igrat će za Arsenal rezerve.
Dobra para, mora se priznat. ;)
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 31 jan 2012, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2012, 22:58

Semir bvb je napisao/la:Prevod:
Sretan sam zbog ostanka u Dortmundu. Zahvalio bih se navijačima na potpori u posljednjoj utakmici na našem stadionu. Zbog njih sam promijenio svoju odluku o odlasku iz kluba, a sad na posao, pa da vratim mjesto koje mi pripada.

To se trazi...nije moglo bolje.Samo se nadam da ce dobiti pravu priliku a ne da igra 10 minuta po mecu.

Ipak je na kraju sve bilo u "fair-play"-u :D

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 31 jan 2012, 23:15

Semir bvb je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Breaking News:
Arsenal have agreed a deal to sign 19 year old Borussia Dortmund starlet Thomas Eisfeld.
Thomas Eisfeld, talentovan momak. Imao je tešku povredu 2009, pokidane ligamente koljena. Oporavio se i u ovoj sezoni je za U19 BvB-a postigao 6 golova u 12 utakmica.
Za odštetu negdje piše 500 000 a negdje 1 mil. ;) . I igrat će za Arsenal rezerve.
Dobra para, mora se priznat. ;)
uhhhhhhhh ja mislio da je neki od onih "nokautiranih" (:lol:) al hajde neće bit problema samo nek su ostali oni glavni,btw šta mislite kako ćemo proći u petak,ja se neš bojim ishoda,al u drugu ruku se nadam da će lukasa staviti u prvu postavu i s lewatom odigrati na vrhunskom nivou,i onda dolazi pobjeda :D :D :D :D

Klare

Post Postao/la Klare » 01 feb 2012, 14:03

Semir bvb je napisao/la:Evo Lucasove izjave:
I vi ćete povjerovati u ovo? :roll:
Toliko je očigledno da nije došlo do dogovora između dvaju klubova, ili njega sa onom tamo stranom, tako da je ova izjava čisto sklanjanje, zataškavanje prljavog veša. ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 feb 2012, 14:04

maverick_tz je napisao/la: btw šta mislite kako ćemo proći u petak,ja se neš bojim ishoda,al u drugu ruku se nadam da će lukasa staviti u prvu postavu i s lewatom odigrati na vrhunskom nivou,i onda dolazi pobjeda :D :D :D :D
Očekujem pobjedu. Sve drugo bilo bi iznenađenje i razočarenje 8-) . Ali moglo bi biti teže nego što očekujemo ako bude zaleđen teren jer se predviđa da će biti -12 u petak naveče. Uh.

Ne vjerujem da će Lucas igrati od početka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 feb 2012, 14:07

Klare je napisao/la:
Toliko je očigledno da nije došlo do dogovora između dvaju klubova, ili njega sa onom tamo stranom, tako da je ova izjava čisto sklanjanje, zataškavanje prljavog veša. ;)
Pa nema se tu sta povjerovati...znalo se da covjek zeli da ide i da pregovara sa drugim klubovima.Vazno je da necemo imati igraca koji ce se sad isfurati zbog ostanka,vec igraca koji ce ipak pokusati napraviti nesto u ovoj polusezoni.Znaci da ipak nije bio u pitanju transfer pod svaku cijenu jer bi ga u suprotnom pustili i za manje novce.

A sigurno da ga je i ona zadnja utakmica malo razmeksala s obzirom na podrsku koju je dobio.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 01 feb 2012, 16:15

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3577_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5889_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

coool slike ! ! !

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 feb 2012, 18:06

Nakon odlaska Zidana i Le Talleca prvom timu tj. treninzima prvog tima će se priključiti Terrence Boyd (BvB II) i Marvin Ducksch (A-Junior).

Duksch je veliki talenat, ali iskreno bih volio vidjeti Boyda na djelu jer je za drugi tim BvB-a dao 10 golova u 16 utakmica i pridodao 2 asistencije.
Duksch je za A-Juniore postigao 8 golova i 3 asistencije u 12 utakmica u aktuelnoj sezoni.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 feb 2012, 21:01

Klare je napisao/la:

A sta je trebao izjaviti? Nesto kao: "Nabijem vas sve na kupac, necu igrati za vas, ni trenirati, samo cu cesati jaja na klupi ili tribinama i za to primati platu...". Nije glup ko Tevez, pa da zijani pola godine.
Ako mu se ide, nek zapne ovu polusezonu i pokaze se, pa ce ga neko i kupiti. Pisanjem uz vjetar ce samo propasti ko zeton...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 feb 2012, 15:32

slika

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.