Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Gabon - Tunisia 1/1
Epinal - Beauvais 2/1
Epinal - Beauvais 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
deno_TM87 je napisao/la: Kayseri - Besiktas(F.S) 2 2.35
O.Bjelokosti - Angola(D.Š) 1 1.35
G.A.Eagles - Sparta R.(D.Š) 2 1.80
Monaco - Lens(D.Š) 1 1.70
Osasuna - Atl.Madrid(D.Š) 2 1.75
Maritimo - Braga(D.Š) 2 1.75
Kvota 29.70
Uplata 0.60
Dobitak 17.80
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Filing za osjećaj?Viper je napisao/la:Alloa - Peterhead 1/2
Nije cilj samo pobjediti protivnika, treba ga poniziti.

Ko želi neka proba...
Nije cilj samo pobjediti protivnika, treba ga poniziti.
Everton - Man.City 2 1.80
pik/Lorient - Lyon 2 1.85
Parma - Juventus 2 1.80
Mirandes - Ath.Bilbao 2 1.80
Maroko - Niger 1 1.55
Verona - Grosseto 1 1.75
pik/Vittesse - Heerenveen 2 2.05
Radnički - Široki 1 1.30
Kvota 78.00
Uplata 1.20
Dobitak 93.60
pik/Lorient - Lyon 2 1.85
Parma - Juventus 2 1.80
Mirandes - Ath.Bilbao 2 1.80
Maroko - Niger 1 1.55
Verona - Grosseto 1 1.75
pik/Vittesse - Heerenveen 2 2.05
Radnički - Široki 1 1.30
Kvota 78.00
Uplata 1.20
Dobitak 93.60
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Mirandes - Bilbao 1/2harry_90 je napisao/la:Jedan napadacki tiket :
Lokeren - Lierse 2
Parma - Juve 1x
Swansea - Chelsea 2
15.48 na 3 km 46.43 km
Jedan napadcki tip i dva defanzivca![]()
Lokeren - Lierse X/2
Tottenham - Wigan 1
Man.Utd - Stoke 1
15.44 na 2 km 30.88 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Manchester United - Stoke 1
Swansea - Chelsea 2x
Mirandes - Bilbao 2x
Lyon - Lorient 2x
Možda pokušati 1x na Parmu, Everton i Wolverhampton. Nije nemoguće da navedeni timovi otkinu barem bod Juventusu, Cityju i L'poolu. Možda i prođe, ko zna.
Swansea - Chelsea 2x
Mirandes - Bilbao 2x
Lyon - Lorient 2x
Možda pokušati 1x na Parmu, Everton i Wolverhampton. Nije nemoguće da navedeni timovi otkinu barem bod Juventusu, Cityju i L'poolu. Možda i prođe, ko zna.
Viper je napisao/la:5/7:
Hull - Doncaster X/1
Modena - Albinoleffe X
Lorient - Lyon 2
Cittadella - Sassoulo 2
Jokerit - Assat 2
K. Vary - Plzen 2
Slazburg - Medveščak 2
SAMO ČELIK !
- suicidesquad
- Kontakt:
-16,5+/A.Jamison 1 1,85
Jamison je 35-godišnji krilni centar Clevelanda. Prosjek mu je 15.0 poena po utakmici. Cleveland večeras igra protiv Bostona - ekipe koja najbolje brani PF poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove dvije ekipe igrale su prije 2 dana u Bostonu. Jamison je u toj utakmici ubacio 10p. Nadam se da će Garnett i Bass i ovaj put odraditi dobar posao u odbrani i zaustaviti Jamisona. Kvota u Premieru je maloprije pala na 1,70, a u BetLiveu je 1,65.
-15,5+/Nene 1 1,85
Denver igra u gostima protiv Memphisa - ekipe koja najbolje brani centarsku poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 10/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene ove sezone ima prosjek od 14.3 poena po utakmici. U gostima mu je prosjek manji (8 utakmica - 12.3 poena po utakmici).
Prije nekoliko dana sam igrao Gortata protiv Memphisa i prošao. Inače ne volim igrati centre manje koševa, ali za ovaj par sam se odlučio zbog toga što Denver igra protiv Memphisa i zbog Neneovog prosjeka u gostima. Nene je zadnje 3 utakmice prebacio ovu marginu - 2 utakmice na domaćem terenu i jedna u gostima (SAC - 16p, TOR - 20p, LAC - 18p). Vrijeme je za jednu utakmicu s manje koševa.
Jamison je 35-godišnji krilni centar Clevelanda. Prosjek mu je 15.0 poena po utakmici. Cleveland večeras igra protiv Bostona - ekipe koja najbolje brani PF poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove dvije ekipe igrale su prije 2 dana u Bostonu. Jamison je u toj utakmici ubacio 10p. Nadam se da će Garnett i Bass i ovaj put odraditi dobar posao u odbrani i zaustaviti Jamisona. Kvota u Premieru je maloprije pala na 1,70, a u BetLiveu je 1,65.
-15,5+/Nene 1 1,85
Denver igra u gostima protiv Memphisa - ekipe koja najbolje brani centarsku poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 10/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene ove sezone ima prosjek od 14.3 poena po utakmici. U gostima mu je prosjek manji (8 utakmica - 12.3 poena po utakmici).
Prije nekoliko dana sam igrao Gortata protiv Memphisa i prošao. Inače ne volim igrati centre manje koševa, ali za ovaj par sam se odlučio zbog toga što Denver igra protiv Memphisa i zbog Neneovog prosjeka u gostima. Nene je zadnje 3 utakmice prebacio ovu marginu - 2 utakmice na domaćem terenu i jedna u gostima (SAC - 16p, TOR - 20p, LAC - 18p). Vrijeme je za jednu utakmicu s manje koševa.
zna li neko kako funkcionira ovo na wwinu ako sam prosao sve parove i jedan je odgodjen .... da li mi se dijeli dobitak sa tim koeficijentom ili cekam da se utakmica odigra ????
sutra....
Napoli 1
Inter 1
Udinese daje gol
Kvota 2
ulog: 50KM
Napoli 1
Inter 1
Udinese daje gol
Kvota 2
ulog: 50KM
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
gospodin Seljakovic je napisao/la:ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
imaš 2 posta iznad
jel ti toliko mrsko pogledati malo temu
FORZA MARŠAL !!!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nije mi mrsko, procitao sam, al kad bi netko stavio jos 2, ima bi 4, te bi lakse izabrao sigurnohodža je napisao/la:gospodin Seljakovic je napisao/la:ajde dajte mi 2 igraca za veceras, al da su sigurna...ako moze ukratko 1-2 recenice zasto mislite da idu preko il ispod
imaš 2 posta iznad![]()
jel ti toliko mrsko pogledati malo temu
Prati među rezultatima tvoj par. Kad budu sigurni da se utakmica neće igrati u roku 48 sati upisaće taj par kvotu 1 i dobićeš pare na račun.aloba90 je napisao/la:zna li neko kako funkcionira ovo na wwinu ako sam prosao sve parove i jedan je odgodjen .... da li mi se dijeli dobitak sa tim koeficijentom ili cekam da se utakmica odigra ????
A. Jamison /under 15,5
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euro
msm. da ima logike 
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euro
Imali ljudi ko kakve sice da mi posalji na wwin ostao sam bez bona a tek sam u petak mogu u klad ?? Molim vas

E da nik Said31 znacii molim vas !!
E da nik Said31 znacii molim vas !!
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Koliko si siguran da ova dvojaci idu under ?Feco je napisao/la:A. Jamison /under 15,5
D. Gallinari /under 18,5
Toronto-Atalanta 2
Cleveland-Boston 2
8,20 kf. x 3 euromsm. da ima logike
Ja sam siguran 100% da R. Gay ide under... Sinoc samo dao jedan kos, a igrao 34:36... veceras ce vjerovatno manje i igrati, a vim je za ovoliko vremena dao 1 kos nemoguce da ce veceras dat iznan 20,5
- suicidesquad
- Kontakt:
A.Jamison - 12psuicidesquad je napisao/la:-16,5+/A.Jamison 1 1,85
-15,5+/Nene 1 1,85
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320131005" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene - 14p
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320131029" onclick="window.open(this.href);return false;
Prošlo! Mislio sam da ću pasti na Neneu jer se igrao OT, ali je dobro na kraju završilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.