FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2012, 18:43

Kad vec nema neke neizvijesnosti oko transfera da vas pocastim melemom za oci.
Zaista imamo masinu u ekipi.

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 jan 2012, 20:51

Dolazi Robben u ''Dortmund-shop" i kaže:
-Jel imate 10 Dortmundovih dresova?
-Pa zar vi ne igrate za Bayern? :shock:
-Ma igram, ali ponestalo nam WC papira. :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2012, 21:28

dr.adnan je napisao/la:Dolazi Robben u ''Dortmund-shop" i kaže:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sve si bolji doktore....... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 jan 2012, 21:57

dr.adnan je napisao/la:Dolazi Robben u ''Dortmund-shop" i kaže:

8-) Čuj ovaj: 8-)

Razgovara Gotze sa igračima BvB-a i kaže:
- "Ja sam, bez vase pomoci mogu pobijediti Bayern".
- "Hajde onda ako mozes", kazu mu igraci BvB-a.
I tako utakmica se zavrsi rezultatom 1:1. Nakon utakmice igraci BvB-a pitaju Gotzea zasto nije pobjedio. Ma pobjedio bih ja njih ali sam dobio crveni u 60 minuti.
:lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jan 2012, 22:24

effe_sa je napisao/la:Sve si bolji doktore....... :lol:
:D
Slažem se, dobar ovaj, plaho dobar! :!: :lol:

A Sema imaš od mene jednu dvojku(2), Doktur ima 5+. :D

Kako su kod nas prelazni rokovi dosadni. Eto što ne dovodimo nikog, eto što niko ne odlazi, nego eto još su nam uskratili pravo i da se nadamo.
Apsolutna zima. :D

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 31 jan 2012, 23:04

Klare je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Sve si bolji doktore....... :lol:
:D
Slažem se, dobar ovaj, plaho dobar! :!: :lol:

A Sema imaš od mene jednu dvojku(2), Doktur ima 5+. :D

Kako su kod nas prelazni rokovi dosadni. Eto što ne dovodimo nikog, eto što niko ne odlazi, nego eto još su nam uskratili pravo i da se nadamo.
Apsolutna zima. :D
ma sta znate,mozda nasi cekaju da neko sam doplati par milioncica i dođe :lol: :lol: :evil:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2012, 10:43

Usami je završio svoju epizodu u Minhenu i na ljeto se vraća u Japan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 feb 2012, 11:14

Rummenige još jednom kritikovao Blattera i istakao kako se on blamira s obzirom na ove sve optužbe vezane za korupciju u FIFA-i. Za Matthausa Kalle kaže kako se nije uspio na pravi način prezentirat bilo kojem njemačkom klubu i da mu je imidž zato narušen, ali je dodao i to da je Blatter ipak u goroj situaciji od Matthausa, po pitanju imidža :lol:

Za sve one koji su obavezno htjeli transfere u zimskom roku, bitno je to da je Rummenige rekao, kako je izričita želja Juppa bila da se niko ne dovodi na zimu...Sad znate koga će te krivit ako sve naopako krene :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 02 feb 2012, 12:24

Isto tako je Josef rekao da Pranjić može otići, ali ga uprava nije pustila.

Pranjićev odlazak, novi dolazak.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2012, 13:01

Pomalo mi je krivo zbog Usamija, malac nije ni dobio pravu priliku da se pokaze.
U njemu definitivno ima potencijala i nadam se da ce napraviti dobru karijeru. Ovaj izlet u Njemacku mu moze biti samo plus u karijeri, ne sumnjam da ce sad zagristi neki drugi Europski klubovi.
Vjerovatno je Shaqiri taj koji ce doci, stoga ja Japanac visak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 feb 2012, 14:42

Vidim o Usamiju se priča, smao može li mi neko reći, gdje ste to vidjeli da je sigurno da Usami odlazi??? Da ja nisam šta propustio....Jer ako samo špekulišete zbog mogućeg dolaska Shaqirija onda mislim da tu po pitanju Usamija još ništa nije odlučeno....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 02 feb 2012, 16:12

je li ovo istina za riberya što pišu da možda neće igrati protiv hsv-a? ako ga ne bude onda vam zasigurno neće biti lako u hamburgu doći do punog plijena, vidjeli smo na borussia parku kako vam je ofanzivni dio bio bezidejan bez njega, a hsv će svim silma stisnuti jer im je prijeko potreban trijumf nad nekim većim imenom za povratak samopouzdanja
Agieren statt reagieren

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 feb 2012, 16:40

Pale_Companion je napisao/la:je li ovo istina za riberya što pišu da možda neće igrati protiv hsv-a? ako ga ne bude onda vam zasigurno neće biti lako u hamburgu doći do punog plijena, vidjeli smo na borussia parku kako vam je ofanzivni dio bio bezidejan bez njega, a hsv će svim silma stisnuti jer im je prijeko potreban trijumf nad nekim većim imenom za povratak samopouzdanja

Ne znam je li istina, ali znam da je vakat da malo robery odmori radi povreda. Ima vec 2-3 kola kako nisu povrijedjeni, sad je red da malo ohanu :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 02 feb 2012, 18:39

Ako Bilal ne bude igrao samo nevjerovatno losa partija Hamburga ( a to je srecom ove sezone jako cesto) nas moze spasiti od poraza,nazalost Bilal je u nas alfa i omega,zaboravite gomeza,svajnija,robbena ukoliko nema njega nas nigdje nema to je sada bar jasno!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 feb 2012, 20:17

Ko to kaže, ko to laže da nismo dobili pojačanja u prelaznom roku??? Ne jedno, nego dva pojačanja smo dobili :D :D :D Zato molim vas, neću da čujem tu buku u haustoru više :o Ako se češkate po glavi dok ovo pišem i dok ste ovo gore čitali i kontali ko bi to mogao biti, evo da vam odgovorim kad ste tako nestrpljivi :D
Van Buyten dobio sina i odmah je potpisao za Bayern, a Robben očekuje uskoro sina i prema najavama Bilda, sigurno potpisuje za Bayern (jer je slobodan igrač, bez ugovora). Ako bude curica, isto je opet očekuje :twisted: :twisted: :twisted:

A za semira imam jednu poruku, a ta poruka je slika, a slika govori 1000 riječi :D :D :D
slika
Sent from my Philips Smart TV.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 feb 2012, 20:43

@dr.Adnan

Dobili ste vi 12-tog igraca prestavio ga Nerlinger :lol: :lol:
Salu na stranu , vidim da vam je zuti dres postao trn u oku !! 8-) :lol: Nema vise onih poruka dragi je meni BvB, ovo ono... 8-) Titula , Reus , ko zna sta je slijedece mozda jos jedna titula i kup...mnogo udaraca ! ;)

Nego igral Ribery... ? To vam je sad najvaznije, a ne ove reklame za deterdzente ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 feb 2012, 21:29

Odkud vam opšte priča da Ribery ne igra.....Nevjerovatno koliko je taj čovjek nekima trn u oku da ga proglašavaju povrijeđenim i bolesnim i kada to nije. A Franck je izuzev utakmice koju je propustio zbog crvenog kartona, odigrao sve utakmice. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 feb 2012, 22:14

dr.adnan je napisao/la: A za semira imam jednu poruku, a ta poruka je slika, a slika govori 1000 riječi :D :D :D
Evo doktore i za tebe slika. Allianz Arena nakon meča s BvB-om ;)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Klare

Post Postao/la Klare » 03 feb 2012, 01:36

Ma Frank igra ;) , nevjerovatno kako se nekima Bilal ponaša kao trn u oku, pa ga proglašavaju povrijeđenim i kada je 100% spreman, je li tako effe. :D

:lol: :lol: Hahahaha doktore, dokture šta nam radiš, bio nejadan. :lol: :lol:

Dortmundovci, Dortmundovxi evo vam ga na slika

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 feb 2012, 14:40

effe_sa je napisao/la:Vidim o Usamiju se priča, smao može li mi neko reći, gdje ste to vidjeli da je sigurno da Usami odlazi??? Da ja nisam šta propustio....Jer ako samo špekulišete zbog mogućeg dolaska Shaqirija onda mislim da tu po pitanju Usamija još ništa nije odlučeno....
@Effe vec je objavljeno da se Usami vratio u Gambu jer mu je istekla ta sestomjesecna posudba, ocito da uprava Bayerna nije bila impresionirana ovim momkom, ali oni mu jednostavno nisu dali ni valjanu priliku da dokaze da li bi mogao da nastupa u Bayi i u buducnosti. To je ono sto mene najvise ljuti , ha majka mu stara ne moze decko odmah da igra tako dobro kao npr Bilal ili Robben , a pri tome dolazi iz Japana . Za tih 6 mjeseci koliko mu je dato da se dokaze , barem po meni nije mogao niti vise da pokaze nego li je to bio slucaj. Decko je igrao jako malo gotovo nikako , eh sada jedino da oni na treninzima nisu opazili nesto sto im se nije svidjelo , to je vec druga prica. Ali ne mogu se oteti dojmu da im je bilo zao dati taj novac za njega :? Kako god zelim decku da pozelim sve najbolje , te da jednoga dana zaigra u nekom evropskom klubu i pokaze svoje fudbalsko znanje. Treba jednom i Bayina uprava da shvati da je ipak do sada pravila dosta gresaka , pogotovo oko transfera igraca. S druge strane svima koji prate Bayern je jasno da ovaj klub ima vrhunsku prvu postavu, no medjutim klupa je dosta tanka , jedna od najtanjih svih vecih evropskih klubova. Dobro razumijem da u Januaru nema potrebe za dovodjenjem pojacanja, jer jednostavno igraci u tih par mjeseci koliko bi ostalo do kraja tekuce sezone se ne bi mogli kako treba ni uklopiti u Bayernov sistem igre. Ali mislim da upravi nije trebao niti ovaj potez da mladog Japanca posalju natrag kuci , s obzirom koliko je jos ostalo do kraja sezone i koliko je Bayernov kadar zaista mali , to zna biti mac s dvije ostrice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.