AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milanove akvizicije se dadu opisati naslovom 1 Tozovceve pesme. Naravo da mislim na "Suva drva odozdo, a sirova odozgo". 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
dakle na kraju prelazni rok izgleda ovako
IN: Merkel (mid, Genoa), Mesbah (mid, Lecce), Strasser (mid, Lecce), Maxi Lopez (att, Milan), Prosenik (att, Chelsea), Muntari (mid, Inter), Albertazzi (def, Getafe), Lucas Roggia (att, Internacional).
OUT: Taiwo (def, QPR), Albertazzi (def, Varese).
Albertazzi s jedne posudbe na drugu, tako da sad u rosteru imamo čak 6 igrača više
kako misle da svima daju šansu nemam pojma(vjerovatno nikako)
S vraćanjem Merkela i Strassera sam zadovoljan, samo šteta što su obojica trenutno povrijeđeni, s Mesgahom takođe zadovoljan, Maxijev transfer donekle i razumljiv, Pato stalno ozljeđen, Cassana nema do kraja sezone, treba napadač za nedaj bože, mada bi Sharawy trebao imati prednost, a svi ostali su bezveze transferi koji neće nikakvu korist donijeti Milanu, al eto da ispadne da se nešto radilo
IN: Merkel (mid, Genoa), Mesbah (mid, Lecce), Strasser (mid, Lecce), Maxi Lopez (att, Milan), Prosenik (att, Chelsea), Muntari (mid, Inter), Albertazzi (def, Getafe), Lucas Roggia (att, Internacional).
OUT: Taiwo (def, QPR), Albertazzi (def, Varese).
Albertazzi s jedne posudbe na drugu, tako da sad u rosteru imamo čak 6 igrača više
kako misle da svima daju šansu nemam pojma(vjerovatno nikako)
S vraćanjem Merkela i Strassera sam zadovoljan, samo šteta što su obojica trenutno povrijeđeni, s Mesgahom takođe zadovoljan, Maxijev transfer donekle i razumljiv, Pato stalno ozljeđen, Cassana nema do kraja sezone, treba napadač za nedaj bože, mada bi Sharawy trebao imati prednost, a svi ostali su bezveze transferi koji neće nikakvu korist donijeti Milanu, al eto da ispadne da se nešto radilo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- harebianconero
- Kontakt:
Za koliko je otišao Taiwo?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Milan trazio da se odgodi utakmica sa Napolijem
4 dana prije utakmice

4 dana prije utakmice
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
-Na posudbi je kolko ja znamharebianconero je napisao/la:Za koliko je otišao Taiwo?
-Ma to garant jer nas je strah Napolitanacaadointer je napisao/la:Milan trazio da se odgodi utakmica sa Napolijem![]()
4 dana prije utakmice![]()
![]()
Vjerovatno vrijeme, a i ovaj podatak : Milan će odigrati 7 utakmica u 22 dana (računajući i mečeve protiv Juventusa u Kupu Italije 8. februara i Arsenala u Champions-u 15. februara) će Milan odigrati do 19. februara.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ibra na facebooku
Zlatan Ibrahimovic
Tonight is another important game. Losing is not an option.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma vjerovatno će se i noćas mnoge utakmice odgoditi, sve sjevernije od Rima je pod snijegom i u minusu.
evo slika svih zimsih pojačanja, kvantitet ispred kvaliteta to je moto ovog prelaznog roka

evo slika svih zimsih pojačanja, kvantitet ispred kvaliteta to je moto ovog prelaznog roka

kad sve sabereš i oduzmeš opet je milan imao najbolji mercato.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Lazio (4-3-1-2): Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu; Gonzalez Ledesma, Lulic; Hernanes; Klose, Rocchi
To avail.: Gonzo, Diakité, Stankevicius, Scaloni, Matuzalem, Paw, Rozzi. Coach: Reja
Suspended: none
Out: Brocchi, Kozak, Makinwa, Alfaro, Cana, Mauri
Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Robinho, Zlatan Ibrahimovic
To avail. Amelia, Mexes, Mesbah, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy. Coach: Allegri
Out: Mathieu Flamini, Boateng, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Alexandre Pato, Merkel, Strasser
s tim da je klose upitan pošto ima problema sa nekim istegnućem mišića, valjalo bi kad ne bi igrao s obzirom da je miro ogromna opasnost po gol milana. vraća se izgleda silva u sastav. po ovome igra antonini
ali nadam se da će ipak mesbah zaigrati pošto je svemirski brod za italijana. moguće da će ipak zaigrati emanuelsson od prve umjesto seedorfa, vidjet ćemo do kraja. u rimu su dobri uslovi nema padalina niti je veliki minus tako da ne bi trebalo biti odgode.
novi trač kaže da je tevez toliko razočaran što je ostao u cityu da razmišlja o prekidu karijere iako nema ni 28 god kako treba. baš mi ga je žao, jeste budalaš i radio je glupe stvari ali ono što ne možemo reći jeste da je trčao za parama jer da jeste sad bi imao milionski ugovor u psg-u. ali na ljeto ko zna.
lazio nije dobio milana od '97 u seriji a, ravno 27 utakmica ne znaju za pobjedu nad milanom
čak i kad su bili najjači sa nestom stamom nedvedom veronom itd. nisu mogli dobiti milan! šta reći respekt za crveno crni sastav a večeras bi 3 boda bila ogroman boost za nastavak sezone i veoma težak raspored u februaru.
To avail.: Gonzo, Diakité, Stankevicius, Scaloni, Matuzalem, Paw, Rozzi. Coach: Reja
Out: Brocchi, Kozak, Makinwa, Alfaro, Cana, Mauri
Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Robinho, Zlatan Ibrahimovic
To avail. Amelia, Mexes, Mesbah, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy. Coach: Allegri
Out: Mathieu Flamini, Boateng, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Alexandre Pato, Merkel, Strasser
s tim da je klose upitan pošto ima problema sa nekim istegnućem mišića, valjalo bi kad ne bi igrao s obzirom da je miro ogromna opasnost po gol milana. vraća se izgleda silva u sastav. po ovome igra antonini
novi trač kaže da je tevez toliko razočaran što je ostao u cityu da razmišlja o prekidu karijere iako nema ni 28 god kako treba. baš mi ga je žao, jeste budalaš i radio je glupe stvari ali ono što ne možemo reći jeste da je trčao za parama jer da jeste sad bi imao milionski ugovor u psg-u. ali na ljeto ko zna.
lazio nije dobio milana od '97 u seriji a, ravno 27 utakmica ne znaju za pobjedu nad milanom
čak i kad su bili najjači sa nestom stamom nedvedom veronom itd. nisu mogli dobiti milan! šta reći respekt za crveno crni sastav a večeras bi 3 boda bila ogroman boost za nastavak sezone i veoma težak raspored u februaru.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Klose 90% ne igra veceras...
Samo Rocchija imaju od napadaca...
Samo Rocchija imaju od napadaca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
sad gledam ovaj ACN i sulje nema u ekipi gane, jel on to rezerva ili ga trener odmara?
u mojoj sobi je pored mene kad sjedim za kompom zid koji je oblozen stiroporom i ono zagletovan, i koji je mnogo meksi odd ovog standardnog. obicno ga udaram samo kad primim go na manageru il na sokeru al sad kad sam vidio da iako smo doveli mesbaha igra antonini probio sam ga !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
ne igra,ahmad_tz je napisao/la:u mojoj sobi je pored mene kad sjedim za kompom zid koji je oblozen stiroporom i ono zagletovan, i koji je mnogo meksi odd ovog standardnog. obicno ga udaram samo kad primim go na manageru il na sokeru al sad kad sam vidio da iako smo doveli mesbaha igra antonini probio sam ga !!!
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy
LAZIO: Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu, Gonzalez Ledesma, Lulic, Matuzalem, Hernanes, Rocchi
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Zlatan Ibrahimovic, El Shaarawy
Klose klupa.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Zlatan Ibrahimovic, El Shaarawy
Klose klupa.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I oni hoce ovo da prodaju a da dovode igrace preko 25 godina ja da se pitam u junu nebi dao Pata za Teveza
[youtube][/youtube]
Kako ih samo pretrca ,pa Pato ima brzinu, dribling, a jedino su problem povrede ali ja mislim da bi se to nekako dali srediti ..
ja bih njemu dao sansu jos jednu godinu dana i ako u toj godini dana bude odsustvovao 2-3 mjeseca
onda ga treba prodat ,ali opet tu nakraju ovog klipa neka povreda Pata
[youtube][/youtube]
Kako ih samo pretrca ,pa Pato ima brzinu, dribling, a jedino su problem povrede ali ja mislim da bi se to nekako dali srediti ..
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 01 feb 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Lijepo je ovo stvarno,al ako cemo ovo cekati 10 utakmica onda jbgmeho-medo je napisao/la:I oni hoce ovo da prodaju a da dovode igrace preko 25 godina ja da se pitam u junu nebi dao Pata za Teveza
[youtube][/youtube]
Kako ih samo pretrca ,pa Pato ima brzinu, dribling, a jedino su problem povrede ali ja mislim da bi se to nekako dali srediti ..ja bih njemu dao sansu jos jednu godinu dana i ako u toj godini dana bude odsustvovao 2-3 mjeseca
onda slijedi povreda onako bezveze od trcanja bez nekog kontakta,pa ga nema 2 mjeseca.. vrati se da' 2-3 gola i kraj sezone...
Vrijedili to imati ? Potencijal i talenat sigurno posjeduje ali u ovoj ligi nikad nece dostici maximum..
-RIVALDO-
Ali ove sezone nije jedini on koji je povrijedjen imamo ih 9 igraca koji su povrijedjeni ,da li je ovo do mediciskog tima ili do treninga ekipe ja sam cuo sta je Clishy rekao kada je presao iz Arsenala u Manchester city da su kod Citya drugaciji treninzi od Arsenala ,i City ima slabo povrijedjene igrace ,dok za Arsenal znamo svi ,a sada sto se tice Pata mozda on treba malo vise raditi na fizickoj spremi jer na ovom klipu cojk ga malo u misic udari on odmah trazi izmjenusenad_flamin je napisao/la:Lijepo je ovo stvarno,al ako cemo ovo cekati 10 utakmica onda jbgmeho-medo je napisao/la:I oni hoce ovo da prodaju a da dovode igrace preko 25 godina ja da se pitam u junu nebi dao Pata za Teveza
[youtube][/youtube]
Kako ih samo pretrca ,pa Pato ima brzinu, dribling, a jedino su problem povrede ali ja mislim da bi se to nekako dali srediti ..ja bih njemu dao sansu jos jednu godinu dana i ako u toj godini dana bude odsustvovao 2-3 mjeseca
onda ga treba prodat ,ali opet tu nakraju ovog klipa neka povreda Pata, jedna dobra a onda 5 losih i tako u krug.
onda slijedi povreda onako bezveze od trcanja bez nekog kontakta,pa ga nema 2 mjeseca.. vrati se da' 2-3 gola i kraj sezone...
Vrijedili to imati ? Potencijal i talenat sigurno posjeduje ali u ovoj ligi nikad nece dostici maximum..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Da slazem se ove sezone imamo dosta povrijedjenih !
Al' problem je taj sto je Pato konstantno povrijedjen.. Od kako je dosao u Milan ...
Ma nije nas posao da odlucujemo hoce li neko ostati ili napustit Milan
Nego zaboravi rec' FORZA MILAN !
Nece nam valjda Lazio prekinuti tradiciju veceras
Al' problem je taj sto je Pato konstantno povrijedjen.. Od kako je dosao u Milan ...
Ma nije nas posao da odlucujemo hoce li neko ostati ili napustit Milan
Nego zaboravi rec' FORZA MILAN !
Nece nam valjda Lazio prekinuti tradiciju veceras
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
@ahmad_tz
Džaba probi
VINCI PER NOI !!! 

Džaba probi
VINCI PER NOI !!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.