RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 31 jan 2012, 17:31

Koliko je rečeno da će se dobiti ?
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jan 2012, 18:15

koliko god da dobijemo u ovoj besparici, dobro je, čini mi se da dugo nismo prodali igrača, li se možda varam?

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 31 jan 2012, 18:19

Receno je da ce otici bez obestecenja, al da ce Ostrakovic "oprostiti" dug Veleza prema njemu. Tako sam ja cuo.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 jan 2012, 19:18

ammarc je napisao/la:Receno je da ce otici bez obestecenja, al da ce Ostrakovic "oprostiti" dug Veleza prema njemu. Tako sam ja cuo.
To sam ja cuo ali za Ivetica

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 31 jan 2012, 19:23

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

Misterija rijesena :mrgreen:

Sretno mu dalje, dobar je golman!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 31 jan 2012, 19:24

evo dvije dobre vijesti na oficijalnoj!! svaka cast za tekmu sa bursasporom!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jan 2012, 20:39

U sklopu priprema u Antaliji, gdje će „Rođeni“ boraviti od 06. do 16. februara, odigrat će se i jedna posebna utakmica. Naime, 15. februara „Rođeni“ će odigrati utakmicu sa ekipom Bursaspora.

- Upravo je naš boravak u Turskoj bio idealna prilika da i na sportskom planu učvrstimo odnose sa ovim klubom, koji spada u sam vrh evropskog fudbala, ali isto tako još jednom se i na ovaj način prisjetimo legende Veleža i Bursaspora Nedžada Bijedića. Razgovarano je i sa gradonačelnikom Burse, kao i samim klubom te ćemo naš boravak u Antaliji praktično skratiti za dva dana, da bi odigrali ovu utakmicu. Sa Bursom ćemo igrati na njihovom „Kemal Ataturk“ stadionu u 18.00 sati, a utakmica se ponavljam igra u čast našeg „Ćeće“. On je bio legenda ne samo našeg Veleža, već i Bursaspora, a i ova utakmica dovoljno govori koliki je trag on ostavio u Bursi. Dakle, igrat ćemo u noćnom terminu, a za potrebe učešća Bursaspora u Ligi prvaka u sezoni 2010-2011 kapacitet stadiona je povećan na 25.000 gledalaca. Trenutno naši domaćini riješavaju potrebnu papirologiju sa Turskim savezom, a u skladu sa procedurama FIFA oko ovakvih vrsta utakmica. Obzirom na ugled Bijedića u ovom gradu, ne sumnjam da stadion neće biti u značajnoj mjeri popunjen, što će biti vrhunska kontrolna utakmica i za naše igrače i prilika da osjete igranje u jednom takvom ambijentu i sa klubom koji je praktično donedavno igrao u Ligi prvaka i spada u vrh Turskog fudbala, kaže Sedin Tanović, direktor „Rođenih“.

Velež je u svojoj dosadašnjoj istoriji već jednom igrao sa Bursasporom. Bilo je to 1991. godine, u vrijeme kada je upravo Bijedić bio direktor „Rođenih“. Velež je učestvovao na turniru u Bursi, a u meču sa domaćinom ekipom Bursaspora poraženi su 1:0.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 31 jan 2012, 23:20

Ćeća je to zaslužio. Ne smije se nijedan igrač zaboraviti, ali posebno igrač koji nam je donio osvajanje Kupa Maršala Tita.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jan 2012, 23:23

po meni je ovo super potez uprave, prvo da se ne zaboravi ćeća bijedić, legenda kluba, a drugo da se učvrste i uspostave kako prijateljski tako i poslovni odnosi s Bursasporom, nije VELEŽ svako..

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 31 jan 2012, 23:57

MostaracVelezovac je napisao/la:VFCMostar,

Ne sekiraj se bola. Nasi smo. ;)
Svak ko je u Mostaru a ide na tekme ili ko nije u Mostaru a ima bar clansku Veleza i ucestvuje u akcijama podrske Rodjenima bar ponekad - ja ga stojim. Naravno, nemoze svak otic na svaku tekmu, pogotovo pripremnu i pogotovo van grada, ali ima dosta istine u tom sto si rekao. Jer cinjenica jeste da RA nije slabije izgledao odavno. Isti tako cinjenica jeste da po dijaspori svak na fejsu "lajkuje" Velezovu grupu da se identifikuje ko "Mostarac" ili "Mostarka" a kad treba donator postat - vazda 50 istih ljudi i 30% tih ljudi zive u Mostaru :roll: ...

Tako da te razumijem. I meni smeta to Mostarsko licemjerje.

Daj sad FVCMostar, de reci sta si vidio. Kako su igrali. Kakvi su ti novi. Kako smo izgledali. Ima li ista od nas ove polusezone? Prvi utisci....
MostaracVelezovac potpis za svaku rijec. Nije tesko raji koja voe Velez da razumiju poentu i bit necega.U Medjugorju protv Rijeke ja bih rekao jedna solidna trening utakmica Veleza. Solidna igra novajlija posebno Hirosa. Mislim da je igra sa Rovcaninom kao spic igracem dobra ideja. Nasa mladja raja Zvonic,Jazvin,Brkovic ostavili su odlican utisak, pokretljivi sa dosta korisnih lopti. Golman Bandovic dobar, vidi se da ima iskustva i mislim da smo dobro rijesili pitanje golmana. Knezevic spreman, trci, nema izgubljene lopte za njega. Eto to bi bilo onako ukratko, uglavnom pozitivan utisak sa ove utakmice.

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 01 feb 2012, 14:43

Pehlic i Hiros i zvanicno potpisali ugovore do juna 2013.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 feb 2012, 17:24

Pehlić zvanično pristupio „Rođenim“
Wednesday, 01 February 2012 12:42

Edin Pehlić (28) postao je i zvanično novi član „Rođenih“. Iskusni napadač koji je ponikao u Igmanu iz Konjica, u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio je dres Sarajeva te Kaunasa i MTZ RIPO iz Minska, uz Bate Borisov dva ponajbolja kluba u Bjelorusiji.

Svojevremeno je bio i U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine. Pehlić je sa Veležom potpisao ugovor do juna 2013. godine.

Hiroš parafirao vjernost „Rođenim“
Wednesday, 01 February 2012 14:30

Administracija „Rođenih“ danas je imala mnogo posla. Još jedan fudbaler potpisao je vjernost „Rođenim“. Paraf na ugovor sa Veležom stavio je i napadač Nedim Hiroš (28). Ovaj iskusni fudbaler ponikao je u Sarajevu, a u svojoj karijeri nastupao je za češkog prvoligaša Pribram, finskog prvoligaša IFK Mariehaim, drugoligaša iz Švedske Bodens, te proteklu polusezonu za Olimpic.

Nedim Hiroš je potpisao ugovor sa Veležom do juna 2013. godine.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 feb 2012, 23:40

ako se ne varam ovo je 1x da uprava izlazi u javnost do kad je ugovor porpisan....
znaci na godinu i pol
super napokon uprava radi kako treba da potpise ugovor na duzi period od pola godine-godinu kao sto je do sad slucaj bio pa igraci se dokazu u velezu i nakon god dana odu bez odstete.....
polako pravimo ekipu za iducu sezonu
sigurno imamo 4 igraca da vrijede to su bandovic hiros pehlic knezevic(ako potpise na god i pol)
volio bi da LAKIJU produze ugovor i moze se rec da bi uz par pojacanja i plus nasad djeca mogli konacno biti u vrhu za VELEZOV RODJENDAN

BRAVO UPRAVO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2012, 23:43

Biti u vrhu sa ovim otpadcima? :roll: Volio bih da osvojite kup sto ce se vjerovatno i desiti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 feb 2012, 23:50

Sarajlijc@ je napisao/la:Biti u vrhu sa ovim otpadcima? :roll: Volio bih da osvojite kup sto ce se vjerovatno i desiti.
Da li ima smisla napisati ovu drugu rečenicu nakon ovakve prve? Ili ovakvu prvu prije druge, kako god hoćeš.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2012, 23:53

Svejedno sta god da napisem Velez ti osvaja kup 100% ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 feb 2012, 23:58

još je rano za prognoze, kako kaže ĆIRO, ne volim unaprijed ništa prognozirati......

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 feb 2012, 00:21

zna li iko kd je izvlacenje paarova za kup

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 feb 2012, 00:30

početkom mjeseca marta.......

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 feb 2012, 09:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Svejedno sta god da napisem Velez ti osvaja kup 100% ;)
Ne brini, Velež nikad nije bio klub sistema. Niko nama nece pomoci, ako sami sebi ne pomognemo. ;)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.