Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Valencia - zar tebi nebi trebalo biti zao sto su spursi izgubili,ipak sada city ima veliku prednost nad unitedom,united sada "mora" pobijediti Arsenal..
Iskreno veoma nesretna pobjeda,ono sto je mario uradio je za cist crveni i nekoliko utakmica kazne,lescott je mogao proci sa zutim kartonom..
Mislim da ste solidno odigrali,ali trebali ste napasti nakon 2:2 i trebali ste forsirati malo vise Clichya..
Iskreno veoma nesretna pobjeda,ono sto je mario uradio je za cist crveni i nekoliko utakmica kazne,lescott je mogao proci sa zutim kartonom..
Mislim da ste solidno odigrali,ali trebali ste napasti nakon 2:2 i trebali ste forsirati malo vise Clichya..
Ja sam na strani hrabrosti i vitestvaNarin je napisao/la:Valencia - zar tebi nebi trebalo biti zao sto su spursi izgubili,ipak sada city ima veliku prednost nad unitedom,united sada "mora" pobijediti Arsenal..
A Junajted ako je spao tako nisko neka ispusi titulu od ovako lose ekipe,.. 'Ebo titulu koju osvojis na guzove kakva je bila ona prosla.
Siti ce imati dosta kikseva do kraja, vidi se da su jos uvijek ekipa u stvaranju,.. Ako MU nema kvalitet da ovakvu ekipu ostavi iza sebe, onda nisu ni zasluzili da osvoje titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je Defoe bio malo prisebniji, Tottenham bi ovdje uzeo pun plijen, a ja bih imao nešto novca u džepu.
City nije nadigrao Tottenhama, no to je bilo za očekivati. U veznom redu Cityja je nedostajao Toure, a bez njega su duplo slabiji i teško da mogu parirati nekom jačem veznom redu.
Bale
je danas pokazao zašto ga Tottenham ne želi tek tako prodati. Ekipa koja ga dovede (ako uopće postoji takva), može reći da je odradila transfer godine.
Kakav gol za 2:2, pa onaj trk i nesuđena asistencija za Jermainea.
Šteta što je ovaj spavao i nije uradio ono što bi svaki golgeter u onoj situaciji trebao. Al', to je fudbal.
Bale
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- M. Scofield
- Kontakt:
morali smo više izvući iz ove utakmice Balotelli je zaslužio crveni i tko zna kako bi završilo da sudac nije propustio kazniti ga onako kako i zaslužuje za onakav startMonolog je napisao/la:Da je Defoe bio malo prisebniji, Tottenham bi ovdje uzeo pun plijen, a ja bih imao nešto novca u džepu.City nije nadigrao Tottenhama, no to je bilo za očekivati. U veznom redu Cityja je nedostajao Toure, a bez njega su duplo slabiji i teško da mogu parirati nekom jačem veznom redu.
Baleje danas pokazao zašto ga Tottenham ne želi tek tako prodati. Ekipa koja ga dovede (ako uopće postoji takva), može reći da je odradila transfer godine.
Kakav gol za 2:2, pa onaj trk i nesuđena asistencija za Jermainea.
Šteta što je ovaj spavao i nije uradio ono što bi svaki golgeter u onoj situaciji trebao. Al', to je fudbal.
Audere est Facere
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Naletih na ove slike legendi Hotspura, s pocetka 1980-tih godina

Argentinski veznjaci Julio Ricardo "Ricky" Villa i Osvaldo "Ossie" Ardilles

Argentinski veznjaci Julio Ricardo "Ricky" Villa i Osvaldo "Ossie" Ardilles

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Harry Redknapp optuzen za utaju poreza 
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Cemu sok ?Shanks je napisao/la:Harry Redknapp optuzen za utaju poreza
Zna se to odavno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kaze Balloteli da on nije uopste grub igrac nego uvijek se nadje u losem spletu okolnosti
Pa nije on uopste dobar u glavi, treba njega u neku obliznju ludnicu poslati, dobar je on igrac ali dzaba mu sve to kada ima neku pticu u glavi 
- paolomontero
- Kontakt:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Redknapp mi nikako nije jasan, punu postavu protiv Watforda i to u glupom FA cupu... Kranjcar kao da ne postoji, isto tako Ćorluka, jadni Pavlyuchenko,Dos Santos, nikad mi nece biti jasan.... 
- M. Scofield
- Kontakt:
Čarli na posudbu u Leverkusen do kraja sezone, a vrlo vjerovatno će ga Leverkusen i kupiti na kraju sezone. Žao mi je što ide zahvalan je igrač koji se može koristiti na više pozicija
Audere est Facere
Hugo Rodallega to sign for Tottenham after the game tonight... Sta ce nam sad i on 
- M. Scofield
- Kontakt:
svašta novine pišu tako da ide Pavljučenko a dolazi Marin, da ide Defoe dolazi Saha itd. Vidjet ćemo do ponoći šta će bitibelefront je napisao/la:Hugo Rodallega to sign for Tottenham after the game tonight... Sta ce nam sad i on
Audere est Facere
Harry i njegovi pjetlovi nastavljaju kljucati protivnike 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nikako da nadjem dobar izvor vijesti, negdje pisu Saha dosao na posudbu negdje da je potpisao jednogodisnji ugovor, pa da je Rodallega dosao a negdje pise da smo zakasnili... I ZASTO CE MU KOJI VRAG SAHA :O
- M. Scofield
- Kontakt:
Rutinska pobjeda 3:1 Bale i Modrić odlični drago mi je da se Niko vratio i odigrao dobru utakmicu. Pavljučenko je prodan Lokomotivu, a Pienaar posuđen Evertonu, Bassong Wolvesu (to im je hvala što su nam uzeli bod na WHl) došli Saha i Nelsen ( ne mislim da će se naigrati).
Audere est Facere
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham u naredna 2 susreta izravno odlučuje o 4. putniku u CL.
Sutra gostovanje na Anfieldu, a onda na WHL-u protiv Newcastlea (iako sam mišljenja da Njukaš nema šta tražiti kada je borba za CL u pitanju, no Chelsea ima svega jedan bod prednosti). Ukoliko tu izvuče svih 6 bodova, onda će se slaviti u svim dijelovima Londona (pa i tamo gdje su Arsenalovci i Bluesi).
Sutra gostovanje na Anfieldu, a onda na WHL-u protiv Newcastlea (iako sam mišljenja da Njukaš nema šta tražiti kada je borba za CL u pitanju, no Chelsea ima svega jedan bod prednosti). Ukoliko tu izvuče svih 6 bodova, onda će se slaviti u svim dijelovima Londona (pa i tamo gdje su Arsenalovci i Bluesi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jadan ovaj Parker,svi ga lemaju,pocevsi od Balotellia pa do Suareza.. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Scott Parker Sky sports Man of the match
definitivno najbolji na terenu, kakvo zalaganje i igra, covjek je masina
od 1 do 90 min

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jel zna neko mozda sto onaj asu ekoto igra sa dvije razlicite kopacke,to sam primijetio na zadnjih par tekmi,jedna ona plava adidasova sa zutim linijama(lijeva) a druga onaj noviji tip adidasa,sarena,koji mu je krac
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.