FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 27 avg 2009, 22:02

:D lik napiso jednu recenicu i otiso i vi se palite bezveze...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 27 avg 2009, 22:02

kad se tacno igra sa travnikom?? jel istina da je u ponedeljak utakmica?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 avg 2009, 22:02

jel to sada trežite krivca za ispadanje..?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 27 avg 2009, 22:09

po meni jedna od najboljih utakmica sarajeva u zadnje vrijeme,lopta se nije nabijala,minimalno 10 pasova po akciji.igraci su zaista poginuli na terenu,hadziji halal ipak nam je donio i previse da bi ga sad kritikovo,calina taktika bila odlicna,jednostavno smo igrali fudbal veceras.cala svaka cast!!!
Igraj Sarajvo,igraj Sarajvo nema veze nema veze !!!

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 27 avg 2009, 22:09

Prokockali smo veliku priliku, ogromnu, koja se nece sigurno pruziti nekom nasem klubu u blizoj buducnosti. Igraci su dali svoj maksimum i zato kapa do poda, cala ko i uvijek vuce neke nidje veze poteze u trenucima kad se lomi igra, ale dosta los mozda i najlosiji pojedinac veceras iako je imao jednu dobru odbranu.
Idemo dalje, u nastavku prvenstva jurisati bar to drugo mjesto, jer je borac prvak ove godine milijardu %.
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
LJUBAV JE SAMO JEDNA, FCS!
FK Sarajevo

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 27 avg 2009, 22:17

SVAKA VAM CAST "HEROJI SA KOSEVA" HVALA VAM ZA PREDIVNE TRENUTKE KOJE STE NAM PODARILI U EVROPI,HVALA VAM ZA RADOST KOJU STE NAM POKLONILI.JOS JEDNOM STE DOKAZALI DA SMO KLUB SA SRCEM I DUSOM,HISTORIJOM I TRADICIJOM NISMO SE OBRUKALI STO JE NAJVAZNIJE,BICE AKO BOG DA JOS EVROPE I DOKAZIVANJA SADA SE OKRECEMO PREMIJER LIGI I TRAVNIKU AKO BOG DA SVI NA KOSEVO :arrow: ........MI NIKAD ODUSTATI NECEMO ...SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.........
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2009, 22:18

ma dobar je ćala nemojte sad na njega. nije ni pliska nista bolji gore naprijed nego škoro nazad.... momak nije pravio neke vece greske tokom utakmice dok me pliska iznervirao u zadnjih par utakmica samo lik zna trcati i nista drugo ubacaj mu je nula. trenutno smo primorani igrati sa jednim napadacem iako sigurno je greska to raditi kada se gubi i to svako ima pravo da zamjeri janjosu. ali sa ovakvim timom on je napravio cudo... sa janjosem sarajevo uvijek igra lijep fudbal. sad kad se vrati i škoro idemo poderati ove po premijer ligi sve redom :D mozda vam se i ispuni zelja da ode janjos jer je najavio da ce ponuditi ostavku ali mislim da bi bilo smijesno da se sve to presutno prihvati jer ako iko treba napustiti klub onda je to uprava. ja licno ne bi volio da se sada husref vrati....
You are someone else I am still right here

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 avg 2009, 22:20

nasi timovi bi trebali poslati zahtjev platiniju da utakmice traju sedamdesetak minuta, mozda bi onda imali sanse u evropi, ovako....

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 27 avg 2009, 22:20

Da i ja cestitam Sarajevu..iskreno nisam ocekivo ovako tjesan rezultat u uzvratu..svaka cast ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 avg 2009, 22:24

Jbg da je Hadžić postigao gol iz situacije gdje se "nemože" promašiti bilo bi mnogo bolje. Al čovjek se malo izgubio, a i šutao je desnom nogom koje i nije njegova najjača. Stvarno dobro smo mi sa ovom upravom išta i postigli. Na kraju krajeva Bog zna gdje bi mi završili , da smo prošli dalje, u domaćoj ligi. Možda je i ovako bolje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

tarik_HzsA_87
Kontakt:

Post Postao/la tarik_HzsA_87 » 27 avg 2009, 22:25

R_Quaresma je napisao/la:nema veze....još jednom smo dokazali da smo najbolji klub u bosni...FORZA SARAJEVO :!: :!:
ovo nije posteno od tebe ljudi nam cestitaju a ti nesta govoris da smo najbolji.. da samo najbolji bili bi 1 na tabeli nase lige..
Bože hvala ti sto sam Hordaš

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 27 avg 2009, 22:27

Tarik sine...........idi umij se pa dodzi na forum pls..
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 27 avg 2009, 22:30

Jednostavno smo bili bolji i zasluzili smo da idemo u grupe, ali eto neda se nama iz BiH nikako. Hadzic promasio nemoguce ali eto Boze moj sta sad... :cry:

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 27 avg 2009, 22:30

AYAN je napisao/la:jel to sada trežite krivca za ispadanje..?

Ne ne trazimo krivca, Mi smo igrali borili se i na dostojan nacin predstavili drzavu.. Nismo recimo primili 7 golova od tamo nekog Litexa!... aj sad zdra`o idi sa nase teme, imas svoju temu i tamo se*i mojne ovdje!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2009, 22:34

bh hrvat je napisao/la:nasi timovi bi trebali poslati zahtjev platiniju da utakmice traju sedamdesetak minuta, mozda bi onda imali sanse u evropi, ovako....
da si mozda pratio tekmu ne bi pisao gluposti pa znas li kada je sarajevo postiglo pogodak uopste ?
You are someone else I am still right here

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 avg 2009, 22:35

neznam,koliko su ložili da je kluž jaka ekipa po meni nisu uopšte jaki komotno se moglo igrat da je sarajevo imalo jači igrački kadar prošli bi a ovo dosad imali su sreće i nisu se obrukali a sad svi na alaima a šta je bilo protiv helsimborga i kluža kuća eto kakvi ste vi navijači sad borba za opstanak u premer ligi :mrgreen: :mrgreen:

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 27 avg 2009, 22:35

fera je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:nasi timovi bi trebali poslati zahtjev platiniju da utakmice traju sedamdesetak minuta, mozda bi onda imali sanse u evropi, ovako....
da si mozda pratio tekmu ne bi pisao gluposti pa znas li kada je sarajevo postiglo pogodak uopste ?
sarajevo je izjednacilo u 81 minuti
Stadion: Dr Constantin Radulescu (Cluj-Napoca)
Sudac: Duarte Nuno Pereira Gomes
Strijelci: 1:0 (40’) Kone, 2:0 (69’) Muresan, 2:1 (81’) Avdić
Žuti kartoni: 32’ Tony (Cluj), 39’ Maksumić (Sarajevo), 66’ Dubarbier (Cluj), 95' Avdić (Sarajevo)

CFR Cluj: 1 Nuno Claro, 2 Tony, 4 Panin, 6 Mureşan, 7 Dubarbier (od 94. Bus), 8 Peralta (od 87. Traore), 17 Koné, 19 Juan Culio, 20 Cadú, 31 Dani, 99 Aparecido (od 62. Mara)
Trener: Antonio Conceição
FK Sarajevo: 22 Alaim, 5 Edin Dudo, 6 Torlak, 7 Ihtijarević (od 81. Pliska), 8 Muminović, 14 Džakmić, 18 Jahović (od 71. Avdić), 19 Maksumić, 20 Rizvanović, 21 Belošević (od 55. Škoro), 77 Hadžić
Trener: Mehmed Janjoš

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 27 avg 2009, 22:43

Ale se uzda u torlaka i maxu da ce pokupiti sve u sesnestercu,i to je konstantno tako,tip jednostavno nema samopouzdanja.Zato rijetko gotovo nikako ne izlazi na centarsuteve jbg.I pored toga ne mogu ni njemu ni bilo kome traziti zamjerku na vecerasnjem izdanju.Jednostavno i pored dobre igre,na trenutke i dominantne malo samo malo je nedostajalo da se i kluz arhivira.Pred nama je nastavak premijer lige i cvrsto vjerujem u ove momke da ce se vratiti pobjedama i prikljuciti ekipama u vrhu tabele.JER EVROPA JE NAVIKLA NA NAS,A BOGAMI I MI NA NJU.HZ.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 avg 2009, 22:48

Galatasaray SK je napisao/la:Cuj Sarajevo izjednacilo a gubili sa 2:0, opet si dirao sarene pilule, a zar nije Skoro dao gol!
Škoro nije ni igrao (ako misliš na Alena Škoru), igrao je Anel Škoro. Avidć je pogodio.

Nego da pitam ko je gledao prenos (i ja sam gledao , ali tada mi nešto stalno) u vezi bakljade Hordi, šta je bilo ?!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 avg 2009, 22:48

fera je napisao/la:

kakve ima veze gol , ne kužiš ti fabulu. gol je mogao pasti i 85-oj, sto nista ne mjenja stvar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, ubipara i 21 gost.