NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 20:10

ebemu trunje drago brzi rece jedva ceka da dode u najbolji grad srebrenik a zar srebrenik nije selo :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 31 jan 2012, 20:18

zmaj_Bosne je napisao/la:
apach je napisao/la:a kakva je situacija u zvijezdi sad..nisam bio tu ovih dana pa nisam u toku..koliko imaju napadaca i jel bilo kakvih zvucnijih odlazaka i dolazaka ?
Bilo je zvučnih odlazaka ali zvučnih dolazaka nije :D
P.S. trenutno Zvijezda nema niti jednog napadača.
a nismo ga ni imali otkad nam je smajlovic otisao, sve golove su uglavnom davali vezni igraci HAMZA, MUJO, SAVIC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 20:35

onaj grbovic je dobar napadac steta samo sto je povrijeden mislim da ce se sutra znati vise o njegovoj povredi sutra bi se trebao prikljuciti ostatku ekipe pa cemo vidjeti koliko moze.ja sam optimista ako se oporavi i zaigra predvidam 10 komada :)

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 jan 2012, 20:41

astra1922 je napisao/la:onaj grbovic je dobar napadac steta samo sto je povrijeden mislim da ce se sutra znati vise o njegovoj povredi sutra bi se trebao prikljuciti ostatku ekipe pa cemo vidjeti koliko moze.ja sam optimista ako se oporavi i zaigra predvidam 10 komada :)
Poslije takvog "niza" povreda ne vjerujem da je onaj tip sa youtube clipova, sigurno je ušao strah u njega od novih povreda i nisu mu džaba ponudili raskid ugovora. Sada je kasno jer uprava je potpisala ugovor sa povredjenim igračem od kojeg sigurno nemaju ništa i sada da se izvade ponudili raskid ugovora :) To je za nepovjerovat, pa ni ja ne bih pristao na raskid ugovora :D
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 20:47

zmaj_Bosne je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:onaj grbovic je dobar napadac steta samo sto je povrijeden mislim da ce se sutra znati vise o njegovoj povredi sutra bi se trebao prikljuciti ostatku ekipe pa cemo vidjeti koliko moze.ja sam optimista ako se oporavi i zaigra predvidam 10 komada :)
Poslije takvog "niza" povreda ne vjerujem da je onaj tip sa youtube clipova, sigurno je ušao strah u njega od novih povreda i nisu mu džaba ponudili raskid ugovora. Sada je kasno jer uprava je potpisala ugovor sa povredjenim igračem od kojeg sigurno nemaju ništa i sada da se izvade ponudili raskid ugovora :) To je za nepovjerovat, pa ni ja ne bih pristao na raskid ugovora :D
naravno nije budala kad bi svi vidjeli da je raskinuo zbog povrede ne bi vise nigdje ni otisao...al eto ja vjerujem da ce se nametnuti pa nek igra bar poluvrijeme...nemoze se sve o fudbalu preko noci zaboravit..ima nos za gol a kako imamo dobrih igraca u sredini mozda bi to moglo biti to

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 jan 2012, 21:36

Sada ce me opet mnogi optuzit da samo kritikujem al mi nismo u stanju dovest zdravog igraca, a kamoli nekog provjerenog.
A od dolaska Huseinbasica nema nista on ce u sve klubove Pl prije otici nego u Zvijezdu.Za njega je bio zainteresovan Zeljo, ali ne znam ako potpise za Zelju onda Amar Husari nece dat da omasti brkove, pa nisam siguran da bi onda mogao otici tamo.Mozda eventualno ode u Sarajevo,jer ga je Jovic gledao u Gradini ili mozda Celik u koji Husara godinama dovodi svoje igrace.
Samo slabo ovo sa dovodjenjem igraca skroz ide, nije na dobro ? Ovaj transfer povrijedjenog Grbovica je najveci biser od kako Zvijezda igra u PL, cak su toga u Upravi svjesni da su bacili nekih 25 hiljada maraka u ovoj polusezoni u bunar od kojeg nece imati nikakve koristi, pa sada traze raskid ugovora al covjek nije lud.
P.S. VALJDA CE KRENUT NABOLJE, NADA ZADNJA UMIRE !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 31 jan 2012, 22:45

Čitam ove postove i neki sebi tek sada dolaze do svijesti.Suludo je pisati o nepravilnostima sto se iz aviona vide jer neki odmah napadnu i smatraju te neprijateljem voljenog kluba.Hiljade i hiljade maraka su bačene laičkim postupcima.Greske koje se prave,prave se godinama.Zar ljudi koji finansiraju sve ovo ne mogu naći i platiti skolovane ljude za takve stvari.Ne znam zasto neko ko je uspijesan buznismen,direktor odlučuje i selektira tj.dovodi igrače ako mu to nije fah.Za to treba biti obrazovan u sportskom smIslu.Da li je to neko lično eksponiranje ili je nesto treće sasvim, možda nikada nećemo ni saznati.Jedno je istina da će ekipa koja ovo finansira uvijek dovoditi neke anonimuse ili povrijedjene igrače i ako se desi nesto zvučno, desit će se u ulozi prevaranta, koji će samo pokusat svoj budzet popravit.

Asovski
Kontakt:

Post Postao/la Asovski » 01 feb 2012, 10:10

pozdrav svima svaka cast zvjezdas i ja sam istog misljenja kao ti magistar DIFa hoda po gradu a u klubu su treneri koji se udaraju u prsa kao prave igrace evo ociti primjer brzi ja mu zelim sve najbolje u zivotu i zelim da potpise milionski ugovor i dabogda bio zdrav a upravi zelim da osvijesti mozak i da pociste ove nesposobne strucnjake i pocnu raditi na sopstvenim snagama jer tako se radi u svim ozbiljnijim klubovima

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2012, 10:32

Asovski je napisao/la:pozdrav svima svaka cast zvjezdas i ja sam istog misljenja kao ti magistar DIFa hoda po gradu a u klubu su treneri koji se udaraju u prsa kao prave igrace evo ociti primjer brzi ja mu zelim sve najbolje u zivotu i zelim da potpise milionski ugovor i dabogda bio zdrav a upravi zelim da osvijesti mozak i da pociste ove nesposobne strucnjake i pocnu raditi na sopstvenim snagama jer tako se radi u svim ozbiljnijim klubovima
mislim da ce to biti uskoro nevjerovatno da nasa skola broji toliko fudbalera vise i od srebrenika i banovica a gotovo da u zadnjih nekoliko godina nismo ni jednog kvalitetnog igraca izbacili dok igraci iz gradine i banovica igraju u mnogim klubovima po nasij ligi.mislim da je razlog ocit talente imamo znaci do ljudi je koji rade sa njima.nadam se samo da ce one price o akademiji idokle biti tacne i tek onda cemo moci rahat igrati i ligu i ciljati na evropu i ulagati u stadion naravno od prodaje igraca...mislim da treba biti strpljiv fadil je nasao jovica i dao mu sve ovlassti da se brine cak i o omladinskom pogonu a kako nas izradi to je sada na cekanju mislim da je i upravi to cilj :)

Nova sezona nova nafaka

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 01 feb 2012, 11:26

pa ljudi koji je vama k.... pa samo tako kritikujete i svi znate sve, ovaj prica o magistru difa, pa koji ce ti on k.... imas durguta skolovanog pa nemas nista od njega. ovdje ti trebaju sposobni ljudi koji imaju veze i poznanstva sa drugim klubovima i savezom a ne neka djecica koja su juce zavrsila fakultete...

pa mi smo samo 4-5 godina u PL pa to je nemjerljiv uspjeh za ovaj mali gradic da ne dodajem odbojku i rukomet, pogledajte samo klubove koji su ulazili u PL posle nas, svi su bili kanta za nabijanje jednu sezunu i nazad u 1. ligu.... kad vas slusam pricate o zvijezdi ko o realu, ko da imaju para na bacanje, nurdo i fadil sjede i samo prave pare i daju zvijezdi (tako po vama ispada), jestel vi svjesni na ovom vremenu koliko je tesko nac 20 000 KM pa se onda pitate zasto ne nepotpisuju ugovore na veci period, jel znate vi uopste sta znaci potpisat ugovor sa nekim, lako je potpisat al valja to placat....

malo pogledajte oko sebe, smanjite svoja licna ocekivanja i odma ce vam rezultati zvijezde bit realnij i drazi...

Izgradnja stadiona, parkinga, novi pomocni, nove stolice, umjetna trava,pa nova trava na glavnom, kazete da imaju i reflektori, siguran opstanak pa sta hocete vise..... zvijezda je najveci trosak u gradu, samo se u nju bacaju pare nista ne zaradjuje, oni par hiljada ljudi sto dodje na tekmu nemoze bit ni za platu dva igraca godinu dana.......

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 01 feb 2012, 11:43

a zasto ambicije ne porastu pa zaredaju koju utakmicu vrate publiku na stadion, prosječna gledanost je nekada bila oko 4000 ljudi... pa ajde nek je barem 2000 bilo, od toga nek plati 1500 x5 to je 7500 hiljada... ma svi nešto branite, i fadila i nurdu oni su sposobni pare praviti al su nesposobni da vode klub ja bi im dao da su presednici i podpresednici i počastni do kraja zivota,.. al bih doveo nekoga mladjeg iz fudbala tipa josipa blazevica, mrkija, samir-a duraka ili nekog drugog igrača koji bih bio spotski direktor i upravljao malo više klubom ubacio bih par starih igrača upravu ljudi koji su igrali nogomet, par navijača, i naravno alfu i betu zvijezde na celu da odobravaju te odluke... a ne ovako... dovode se ne provjerena pojačanja bacaju se pare ako nemaju ambicije nek otjeraju strance nek nadju 20 domacih igrača i nek poklapaju neke utakmice jeftinije ce ih opet doci sezona... ako ce vjecno biti u sredini mozemo sa domacim gradskim i seoskim kadrom sa dobrim pripremema to ostvariti... nemoze niko bolje voljeti klub od domacih ljudi... samo malo još se podmaze u savezu al jeftinije je nego klete stanarine ručkove i gotive plaćati troškove puta itd....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2012, 13:49

ciro_ciro je napisao/la:a zasto ambicije ne porastu pa zaredaju koju utakmicu vrate publiku na stadion, prosječna gledanost je nekada bila oko 4000 ljudi... pa ajde nek je barem 2000 bilo, od toga nek plati 1500 x5 to je 7500 hiljada... ma svi nešto branite, i fadila i nurdu oni su sposobni pare praviti al su nesposobni da vode klub ja bi im dao da su presednici i podpresednici i počastni do kraja zivota,.. al bih doveo nekoga mladjeg iz fudbala tipa josipa blazevica, mrkija, samir-a duraka ili nekog drugog igrača koji bih bio spotski direktor i upravljao malo više klubom ubacio bih par starih igrača upravu ljudi koji su igrali nogomet, par navijača, i naravno alfu i betu zvijezde na celu da odobravaju te odluke... a ne ovako... dovode se ne provjerena pojačanja bacaju se pare ako nemaju ambicije nek otjeraju strance nek nadju 20 domacih igrača i nek poklapaju neke utakmice jeftinije ce ih opet doci sezona... ako ce vjecno biti u sredini mozemo sa domacim gradskim i seoskim kadrom sa dobrim pripremema to ostvariti... nemoze niko bolje voljeti klub od domacih ljudi... samo malo još se podmaze u savezu al jeftinije je nego klete stanarine ručkove i gotive plaćati troškove puta itd....
ja bi stavio hamzu za sportskog direktora..a zvijezda je mnogim starim igracima valjala tako sto im je obezbjedila egzistenciju vecina starih igraca zvijezde zaposljeni su u cimosu i imaju lijepe plate..mislim da bi nam hamza na toj poziciji puno dobroga donio

Nova sezona nova nafaka

anonimussami
Kontakt:

Post Postao/la anonimussami » 01 feb 2012, 14:20

astra1922 je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:a zasto ambicije ne porastu pa zaredaju koju utakmicu vrate publiku na stadion, prosječna gledanost je nekada bila oko 4000 ljudi... pa ajde nek je barem 2000 bilo, od toga nek plati 1500 x5 to je 7500 hiljada... ma svi nešto branite, i fadila i nurdu oni su sposobni pare praviti al su nesposobni da vode klub ja bi im dao da su presednici i podpresednici i počastni do kraja zivota,.. al bih doveo nekoga mladjeg iz fudbala tipa josipa blazevica, mrkija, samir-a duraka ili nekog drugog igrača koji bih bio spotski direktor i upravljao malo više klubom ubacio bih par starih igrača upravu ljudi koji su igrali nogomet, par navijača, i naravno alfu i betu zvijezde na celu da odobravaju te odluke... a ne ovako... dovode se ne provjerena pojačanja bacaju se pare ako nemaju ambicije nek otjeraju strance nek nadju 20 domacih igrača i nek poklapaju neke utakmice jeftinije ce ih opet doci sezona... ako ce vjecno biti u sredini mozemo sa domacim gradskim i seoskim kadrom sa dobrim pripremema to ostvariti... nemoze niko bolje voljeti klub od domacih ljudi... samo malo još se podmaze u savezu al jeftinije je nego klete stanarine ručkove i gotive plaćati troškove puta itd....
ja bi stavio hamzu za sportskog direktora..a zvijezda je mnogim starim igracima valjala tako sto im je obezbjedila egzistenciju vecina starih igraca zvijezde zaposljeni su u cimosu i imaju lijepe plate..mislim da bi nam hamza na toj poziciji puno dobroga donio

Domaci covjek bi vise gledao na nasu djecu u odnosu na bilo kog doslje.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 01 feb 2012, 14:30

To sto pricas vazi za neke normalne lige, zemlje, ali toga u nasoj ligi nema nit ce bit uskoro.... ma ko to u nasem gradu i okolnim selima ima sposoban da izbori opstanak u PL, da ima imalo ko kvalitetan eto igro bi negdje drugo nemora u zvijezdi.... nasa djeca su sva dobra dok su djeca, cim postanu punoljetni i vide koju marku odma su neke frajke u gradu, cigara, alkohol, ponos, zapustanje..... katastrofa sa 18 godina bi da budu neko i nesto, nece da se zadovolje sa 10-15 min.......
a od tih sto kazes 2000x5, na kraju utakmice bude 2000 a na pocetku bude max 1000 a od tih 1000 nek plati 500, zene, djeca, penzineri, navijaci i onda na poluvremenu dodje jos 1000 da gleda......

nista se nemoze preko noci stvorit, nek oni samo lagano u PL i da nam zavrse stadion, a ambicije i uspjeh ce doc kad izgradis dobru infrastrukturu i dobar rejting kluba, kad vise za nekog dobrog igraca nebudes moro placat velike pare i on opet nece da dodje, ode u zelju za duplo manje, sto je normalno i ja bi tako a svi ostali.... od ljubavi se ne zivi

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 feb 2012, 16:23

BranaVidara je napisao/la:
To sto pricas vazi za neke normalne lige, zemlje, ali toga u nasoj ligi nema nit ce bit uskoro.... ma ko to u nasem gradu i okolnim selima ima sposoban da izbori opstanak u PL, da ima imalo ko kvalitetan eto igro bi negdje drugo nemora u zvijezdi.... nasa djeca su sva dobra dok su djeca, cim postanu punoljetni i vide koju marku odma su neke frajke u gradu, cigara, alkohol, ponos, zapustanje..... katastrofa sa 18 godina bi da budu neko i nesto, nece da se zadovolje sa 10-15 min.......
a od tih sto kazes 2000x5, na kraju utakmice bude 2000 a na pocetku bude max 1000 a od tih 1000 nek plati 500, zene, djeca, penzineri, navijaci i onda na poluvremenu dodje jos 1000 da gleda......

nista se nemoze preko noci stvorit, nek oni samo lagano u PL i da nam zavrse stadion, a ambicije i uspjeh ce doc kad izgradis dobru infrastrukturu i dobar rejting kluba, kad vise za nekog dobrog igraca nebudes moro placat velike pare i on opet nece da dodje, ode u zelju za duplo manje, sto je normalno i ja bi tako a svi ostali.... od ljubavi se ne zivi
odavno nisam procitao gluplji komentar

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 01 feb 2012, 16:27

dokle god budes smatro realnost gluposcu i ti i svi ostali, kritikovat ce te zvijezdu.... i poso koji su uradili nurdo i fadil.... kad njih dvojice ne bude u zvijezd, zvijezda ce igrat po seoskim livadam ko sto je i dosad...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 01 feb 2012, 16:37

BranaVidara je napisao/la:dokle god budes smatro realnost gluposcu i ti i svi ostali, kritikovat ce te zvijezdu.... i poso koji su uradili nurdo i fadil.... kad njih dvojice ne bude u zvijezd, zvijezda ce igrat po seoskim livadam ko sto je i dosad...
100% tacno... :!:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 01 feb 2012, 16:54

moranjak je napisao/la:
BranaVidara je napisao/la:dokle god budes smatro realnost gluposcu i ti i svi ostali, kritikovat ce te zvijezdu.... i poso koji su uradili nurdo i fadil.... kad njih dvojice ne bude u zvijezd, zvijezda ce igrat po seoskim livadam ko sto je i dosad...
100% tacno... :!:
ovo stoji... skontajte sta bi sa omladincem... jos jedna vijest marija matko kod jovica u sarajevu...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2012, 17:07

danas na treningu pojavilo se cetiri nova igraca dalibor pandza (dinamo) ponovo je dosao sanel fejzic( Wupertal) vec jednom bio na probi kod jovica zabio jedan gol ali nije potpisao pricalo se da je trazio puno para inace oba su napadaci.dosao je jedan srbijanac neki igor izgleda iz backe topole i jedan nas komsija iz gradine almir popara...grbovic od petka pocinje trenirati.najavljeno je jos igraca da ce doci na probu

Nova sezona nova nafaka

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 feb 2012, 17:09

astra1922 je napisao/la:danas na treningu pojavilo se cetiri nova igraca dalibor pandza (dinamo) ponovo je dosao sanel fejzic( Wupertal) vec jednom bio na probi kod jovica zabio jedan gol ali nije potpisao pricalo se da je trazio puno para inace oba su napadaci.dosao je jedan srbijanac neki igor izgleda iz backe topole i jedan nas komsija iz gradine almir popara...grbovic od petka pocinje trenirati.najavljeno je jos igraca da ce doci na probu

Taj Fejzić je bio prije neki dan u Olimpicu na probi. Daleko je to od igrača za Premijer ligu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.