Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

drughi
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la drughi » 01 feb 2012, 01:18

Alex je igrac o kome se ne treba komentarisati on je velicina mogu samo to reci al mene vise brine sto mi nemamo njegovog nasljednika pa makar da igra upola dobro kao on prije sam mislio da je to Giovinco al bgm slabo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 01:22

drughi je napisao/la:Alex je igrac o kome se ne treba komentarisati on je velicina mogu samo to reci al mene vise brine sto mi nemamo njegovog nasljednika pa makar da igra upola dobro kao on prije sam mislio da je to Giovinco al bgm slabo

ja se uzdma u padoina :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 01:45

legenda reala je napisao/la:Joj ovih Juventina šta ih je sve to treba banovati i onog im vođu Bianconerca :mrgreen: :P

Kad će se odigrati ova utakmica sa Parmom,hoće li sutra ???
I kakvo je vrijeme ,šta će biti sa sutrašnjim mečevima i za vikend ???

Žiku @Legende padobranca :mrgreen: :lol: :lol:

Odmah si ih sve na noge digao!? :mrgreen: :lol:

Tekma će se igrati tek nekad u martu, nego ne pogodi ti rezultat neko večer. :D

@Montero

Za one rezultate, ovo je bio sam sticaj okolnosti jer je @Arogantni novi član ove naše ekipe, pa sam ga ja upučivao, nema veze uopšte s pravom kladionicom...Zamisli da nisi ništa pročitao. :mrgreen: :lol:

@drughi

Voli Juventus i mrzi inter! Ako tako razmišljaš onda si dobrodošao. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 01 feb 2012, 05:35

paolomontero je napisao/la:kako mi alexe nedostajes samo u prvom sastavu :(
[youtube][/youtube]
Ovdje je Storari na golu Messine. :mrgreen: Sjecam se da je i u ovoj tekmi imao nekoliko panterskih intervencija. 8-)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 feb 2012, 09:31

@Legendo treba tebe banovati... pa đe ćeš na jače od sebe.. pogotovo @Bianconerca našu perjanicu ovdje :mrgreen: :D

Dobro je nek' se nije igralo po onoj bob stazi i ledištu... ekipa može da se odmori i pripremi za Sienu.. Vučko će se oporaviti potpuno kao i Marchisio. Caceres će malo provesti više sa ekipom taman da osjeti atmosferu i bude spreman za Conteove zamisli.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 feb 2012, 11:23

Evo malo o Bouy-u. ;)
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... y-the-ajax" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 11:31

@ramiral

Ne znaš ti njega, još sam mu i turkinja par sredio, a on opet ovako... :mrgreen: :lol:

Gazzetta je naš mercato ocjenila ocjenom 7, to je najbolje ocjenjeni mercato jer maksimalna ocjena drugih klubova je 6,5.

Dobra, dobar posao je obavio Marotta, zaslužio je možda da ga stavim na svoj avatar. :mrgreen:

Tuttosport piše kako Marotta već sprema poklon na ljetu u vidu jednog od sljedećih igrača Lavezzija, Leandro Damiaoa, Karim Benzeme i Gonzalo Higuaina.

Ja želim Benzemu. :mrgreen:
Ž '21!

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 01 feb 2012, 11:31

Oxygen je napisao/la:Evo malo o Bouy-u. ;)
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... y-the-ajax" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma novi Pirlo za 4 godine :D

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 11:32

Bianconeri1988 je napisao/la:@ramiral

Ne znaš ti njega, još sam mu i turkinja par sredio, a on opet ovako... :mrgreen: :lol:

Gazzetta je naš mercato ocjenila ocjenom 7, to je najbolje ocjenjeni mercato jer maksimalna ocjena drugih klubova je 6,5.

Dobra, dobar posao je obavio Marotta, zaslužio je možda da ga stavim na svoj avatar. :mrgreen:

Tuttosport piše kako Marotta već sprema poklon na ljetu u vidu jednog od sljedećih igrača Lavezzija, Leandro Damiaoa, Karim Benzeme i Gonzalo Higuaina.

Ja želim Benzemu. :mrgreen:
zelim i ja jessicu albu :D
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 11:35

Lavezzi nije produžio ugovor, Napoli sljedeće sezone vjerovatno neće igrati ni Europu, sa 35 miliona, njegovo dovođenje je realno, Damiao, tipični Brazilac, svi žele u Europu da se pokažu i dokažu i njemu ponudi i on će doći, Benzema i Higuain isključuju jedan drugog, Real na ljeto sigurno dovodi jednog napadača, tako da će jedan od ove dvojice biti višak.

Sve su ovo realni transferi, samo da se mi plasiramo u CL, tamam s tih 40 miliona, ćemo dovesti jednog od ovih igrača.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 11:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Lavezzi nije produžio ugovor, Napoli sljedeće sezone vjerovatno neće igrati ni Europu, sa 35 miliona, njegovo dovođenje je realno, Damiao, tipični Brazilac, svi žele u Europu da se pokažu i dokažu i njemu ponudi i on će doći, Benzema i Higuain isključuju jedan drugog, Real na ljeto sigurno dovodi jednog napadača, tako da će jedan od ove dvojice biti višak.

Sve su ovo realni transferi, samo da se mi plasiramo u CL, tamam s tih 40 miliona, ćemo dovesti jednog od ovih igrača.
ja nikad ne bi leandra damiaa doveo,prije bih cavani ili lavezzija,ili cak i palacia
Ti seguiremo anche noi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2012, 11:40

Bianconeri1988 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Joj ovih Juventina šta ih je sve to treba banovati i onog im vođu Bianconerca :mrgreen: :P

Kad će se odigrati ova utakmica sa Parmom,hoće li sutra ???
I kakvo je vrijeme ,šta će biti sa sutrašnjim mečevima i za vikend ???

Žiku @Legende padobranca :mrgreen: :lol: :lol:

Odmah si ih sve na noge digao!? :mrgreen: :lol:

Tekma će se igrati tek nekad u martu, nego ne pogodi ti rezultat neko večer. :D
Pa moram vas malo prodrmati,a oni odma brane svoga vođu :lol: :lol:
više nego Arsenalovci svoga :lol:

E jbg u martu.
Jbg zato je Samir pogodio ;)

Šta je sa večerašnjim mečevima ,kakvo je vrijeme ,daj provjeri,dok nisam otišo u kladionicu :?: :?:

Ramiral

Ima vas puno,ali i u takvoj konstalaciji snaga ,protiv mene nemate šansi :lol:
A ovaj vaš klub La Vechiu bi sam razvalio :lol:
Došlo novo pojačanje ,ali opet će se boriti za opstanak u trećoj,gdje neće kad su im glavni igrači Šaban i ovaj vaš vođa :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 11:42

Gianluca Di Marzio, novinar Sky Sporta, tvrdi: "Postoji mogućnost da Miloš pređe u Zenit jer njima prelazni rok traje do kraja februara. No on ne želi da ode na posudbu, a i Juventus želi da ga proda, a ne posudi. Prema tome, Zenit bi trebao da pošalje odgovarajuću ponudu prihvatljivu i za igrača i za klub ili će Krasić ostati u Juventusu do ljeta i onda na miru odlučiti o svojoj budućnosti."

Na kraju je Krasić ostao u Torinu, a Redknapp je rekao:

"Pratim tog momka i želio sam ga dovesti i ranije, dok je bio igrač CSKA. No, bio je preskup, tražilo se 15 milijuna engleskih funti. Sada sam ga htio na posudbu, ali Juventus nije htio obaviti takav posao. Žao mi je..."
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 11:45

@Legenda

Siena - Catania i Bologna - Fiorentina su odgođene. ;)

Ma vole me ovdje šta ja mogu, znaš ti da ja interes ovog kluba branim na čitavom forumu i kupim banove :lol: :lol:

@Ramiral

Nemoj se s njim kačiti, on ti je guzni haver sa administracijom. :mrgreen: :lol:

Vidiš stalno nešto pokušava da provali. :D

@Montero

Ne bih ni ja Damiao samo zato što je Brazilac, znamo da oni kod nas nisu nikad igrali, treba nam neki igrač iz Serie A, u ovoj situaciji idealan je Lavezzi.
Ž '21!

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 01 feb 2012, 11:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Lavezzi nije produžio ugovor, Napoli sljedeće sezone vjerovatno neće igrati ni Europu, sa 35 miliona, njegovo dovođenje je realno, Damiao, tipični Brazilac, svi žele u Europu da se pokažu i dokažu i njemu ponudi i on će doći, Benzema i Higuain isključuju jedan drugog, Real na ljeto sigurno dovodi jednog napadača, tako da će jedan od ove dvojice biti višak.

Benzama je definitivno najbolji od ovih sto si nabrojao,ali bih ja prije doveo Lavezzia jer on vec dugo igra u italiji i zna kako se tu igra

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 01 feb 2012, 11:49

Jao Del piera legende sta rece na ovo odgađanje tekme "Prokletstvo, baš večeras sam bio glavni... Ali, rekao sam Conteu da pri povratku traži isti račun."
:lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2012, 11:50

Bianconeri1988 je napisao/la:@Legenda

Siena - Catania i Bologna - Fiorentina su odgođene. ;)

Ma vole me ovdje šta ja mogu, znaš ti da ja interes ovog kluba branim na čitavom forumu i kupim banove :lol: :lol:

@Ramiral

Nemoj se s njim kačiti, on ti je guzni haver sa administracijom. :mrgreen: :lol:

Vidiš stalno nešto pokušava da provali. :D .
Šta mi ostaje Inter i Roma ??
Šta da igram ??
Ma bjež i ti i tvoj klub
Pa zar je tako vrijeme ,loše ,onda samo igrati manje golova ili 0:0 ili 1:0 jelde

Dobro admine ,tako o meni,iako sam ja ne bi nikad protiv tebe nešto radio :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 11:55

Ne znam, slabo pratim kladioncu ovih dana, polako se odričem tog poroka :mrgreen:

Igraj inter oba daju i Udinese Z1.

Ne bi sigurno, samo što si jedva dočekao da koristiš epitete koje mi je uputio tvoj stari haver, nema ga nigdje otkako su na -15. :mrgreen: :lol:
drughi je napisao/la:Jao Del piera legende sta rece na ovo odgađanje tekme "Prokletstvo, baš večeras sam bio glavni... Ali, rekao sam Conteu da pri povratku traži isti račun."
Kad nešto prevodiš i pritom koristiš google translate svaka izjava ili rečenica izgubi smisao, pa tako i ova. :mrgreen:

Ovo je bilo više u smislu: Prokletstvo, baš sam večeras trebao igrati u prvih 11, ali rekao sam Conteu da u odgođenoj utakmici mora koristiti isti sastav. :mrgreen:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 11:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam, slabo pratim kladioncu ovih dana, polako se odričem tog poroka :mrgreen:

Igraj inter oba daju i Udinese Z1.

Ne bi sigurno, samo što si jedva dočekao da koristiš epitete koje mi je uputio tvoj stari haver, nema ga nigdje otkako su na -15. :mrgreen: :lol:
drughi je napisao/la:Jao Del piera legende sta rece na ovo odgađanje tekme "Prokletstvo, baš večeras sam bio glavni... Ali, rekao sam Conteu da pri povratku traži isti račun."
Kad nešto prevodiš i pritom koristiš google translate svaka izjava ili rečenica izgubi smisao, pa tako i ova. :mrgreen:

Ovo je bilo više u smislu: Prokletstvo, baš sam večeras trebao igrati u prvih 11, ali rekao sam Conteu da u odgođenoj utakmici mora koristiti isti sastav. :mrgreen:
@Bianco
poliglota si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 12:01

Znam! ;) 8-) :mrgreen:

Moram još jednom pohvaliti Marottu, Tottenham tražio Krasića na posudbu, Marotta ga nije dao ispod 15 miliona funti.

Nek' mi priča ko šta hoće, ali čovjek je gospodin. :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []