Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AÐ_Official » 01 feb 2012, 17:21

bagrcavi je napisao/la: ma samo gore umjesto ovih zvjezdica upiši bhfudbal.com i pročitaćeš ;)
Hvala care, procitao sam.

sad da prokomentarisem "friske" vijesti. Meni je izuzetno drago da Miroslav tako razmislja i misljenja sam da ce dobiti poziv protiv Irske i protiv SAD.

Da budem iskren meni je 100 puta draze kad neki pravoslavac ili katolik kaze da zeli da igra za nas i kad predstavlja nasu drzavu na pravi nacin. Da bog da mnogo vise Miroslava, Borisa, Zvjezdana, Ninoslava igralo za reprezentaciju.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2012, 17:25

AÐ_Official je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la: ma samo gore umjesto ovih zvjezdica upiši bhfudbal.com i pročitaćeš ;)

sad da prokomentarisem "friske" vijesti. Meni je izuzetno drago da Miroslav tako razmislja i misljenja sam da ce dobiti poziv protiv Irske i protiv SAD.

Da budem iskren meni je 100 puta draze kad neki pravoslavac ili katolik kaze da zeli da igra za nas i kad predstavlja nasu drzavu na pravi nacin. Da bog da mnogo vise Miroslava, Borisa, Zvjezdana, Ninoslava igralo za reprezentaciju.
reprezentacija polahko dobija ime u svijetu fudbala i nema više onih situacija da nas igrači izbjegavaju i da igraju bilo gdje samo ne za nas.Sada sve više pravoslavaca, katolika iz BiH ali i ovih iz dijaspore želi da igra za nas,a prije nisu ni tazmišljali o tome i to je dokaz da napredujemo, a vala i vrijeme je bilo :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2012, 17:29

Siguran sam da ce Miroslav dobiti svoju sansu u reprezentaciji, kao i Visca. Njih dvojica su ubuduce udarne igle nase reprezentacije, zajedno sa Lulicem 8-)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 01 feb 2012, 17:31

bagrcavi je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:

reprezentacija polahko dobija ime u svijetu fudbala i nema više onih situacija da nas igrači izbjegavaju i da igraju bilo gdje samo ne za nas.Sada sve više pravoslavaca, katolika iz BiH ali i ovih iz dijaspore želi da igra za nas,a prije nisu ni tazmišljali o tome i to je dokaz da napredujemo, a vala i vrijeme je bilo :D
Hvala bogu pa napredujemo i sad smo koliko toliko izgradili sebi ime u svijetu fudbala, aBd u sljedecim kvalifikacijama cemo se ucvrstit u vrhu.

Meni licno nema nista gore kad odem na web stranicu reprezentacije Srbije, Slovenije, Hrvatske i naletim na igraca koji igra za te pomenute drzave a rodjen u Capljini, Zenici, Banja Luci, Mostaru, Cazina, Bihaca, itd. :evil: :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 18:59

@za raju ,vjeruj mi da nisam bio ni procitao tvoj post a 99% se znalo sta ces napisati ili ti nista ni sa cim.sad provjerio,procenti u bocu.O normalnim postovima samo ti nemoj pricati,duse ti.Nisi ga napisao i ne pamtis ga.
Pogledaj klubove gdje ti navedeni igraju i k'o fol hocemo da ko iz pisce budemo na prvom mjestu.A za prijateljske ta ce Brazil i ostali. :roll: Covjek bi rekao da giga mega zvijezde cekaju na poziv.A neki od navedenih iz kukuruz liga godinama maketi nemogu.
P.S I Sasa Matic bi za tebe snajperista mogao biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2012, 19:10

Stevanović : Želim opet Sušićev poziv !

bagrcavi od sad ovako uradiš i da se ne zajebajemo sa tim zvjezdicama ti reče bhfudbal.com i ja kucaj kucaj ono ništa :P
.ba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 feb 2012, 19:38

legenda reala je napisao/la:Stevanović : Želim opet Sušićev poziv !

bagrcavi od sad ovako uradiš i da se ne zajebajemo sa tim zvjezdicama ti reče bhfudbal.com i ja kucaj kucaj ono ništa :P
.ba
I ja se satra kucajuci reko sta je ovo :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 feb 2012, 21:56

harishp je napisao/la:@za raju ,vjeruj mi da nisam bio ni procitao tvoj post a 99% se znalo sta ces napisati ili ti nista ni sa cim.sad provjerio,procenti u bocu.O normalnim postovima samo ti nemoj pricati,duse ti.Nisi ga napisao i ne pamtis ga.
Pogledaj klubove gdje ti navedeni igraju i k'o fol hocemo da ko iz pisce budemo na prvom mjestu.A za prijateljske ta ce Brazil i ostali. :roll: Covjek bi rekao da giga mega zvijezde cekaju na poziv.A neki od navedenih iz kukuruz liga godinama maketi nemogu.
A ja sam 99.99999999999999999999999999999999999999999999% takodje znao kakavu ces ti repliku dati!
Nema toliko veze iz koje lige dolazi neki igrac ako je perspektivan i ako se u toj ligi radi profesionalno a svi oni igraci koje sam u proslom postu pobrojao dolaze iz tih visoko profesionalnih liga koje su nasim igracima Meka za razvoj!
Dovoljno je vidjeti samo kako je Lulic iz te po tebi kukuruz lige za godinu postao zvijezda serie A i kako ces tu primjeniti tvoju nadaleko poznatu teoriju "kukuruz liga"?
Umirem od zelje za tvojim odgovorom (koji ce vjerovatno biti sizofrenih karakteristika)!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 22:53

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:@za raju ,vjeruj mi da nisam bio ni procitao tvoj post a 99% se znalo sta ces napisati ili ti nista ni sa cim.sad provjerio,procenti u bocu.O normalnim postovima samo ti nemoj pricati,duse ti.Nisi ga napisao i ne pamtis ga.
A ja sam 99.99999999999999999999999999999999999999999999% takodje znao kakavu ces ti repliku dati!
Nema toliko veze iz koje lige dolazi neki igrac ako je perspektivan i ako se u toj ligi radi profesionalno a svi oni igraci koje sam u proslom postu pobrojao dolaze iz tih visoko profesionalnih liga koje su nasim igracima Meka za razvoj!
Dovoljno je vidjeti samo kako je Lulic iz te po tebi kukuruz lige za godinu postao zvijezda serie A i kako ces tu primjeniti tvoju nadaleko poznatu teoriju "kukuruz liga"?
Umirem od zelje za tvojim odgovorom (koji ce vjerovatno biti sizofrenih karakteristika)!
Otkud Lulic u tim tvojim zadnjim nabrojanim????.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 feb 2012, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 feb 2012, 23:14

A zasto se ti jedini jos uvijek palis na njegove nebuloze?
Jedina dobra stvar koju je njegov idol uradio u proteklim kvalifikacijama je to sto je "doveo" par novih igraca.
Jedina stvar koja ohrabruje u ovim narednim je (ako je vjerovati novinama) da planira priliku pruziti jos nekim novim imenima a to njegov najvjerniji ne odobrava.Zasto?Zato sto nema pojma o cemu prica.
Postujem i cijenim Safeta kao legendu naseg fudbala ali kao trener mora da to zasluzi.Sad za sad nije, da li ce vidjecemo :D .
Cuvaj zivce, trebace ti u narednim kval. :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2012, 23:18

Pojedinima treba nacrtat da od ovih silnih igraca samo njih 2-3 zadovoljavaju za reprezentaciju i isto toliko ce ih i doci jer nema vremena da se svi testiraju.

Hadzic ceka papire i on dolazi, smominje se ovaj momak Izet Hajrovic jer je Susic razgovaro sa njime, za ostale treba sacekati i vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2012, 23:27

Seferović večeras ušao i odigrao nekih 8-9 minuta ;)
Našao se u jednoj solidnoj situaciji ,ali nije najbolje od reagovao,ruku na srce ,bila je i teška situacija .

Trebo bi Safet vidjeti i sa njim oko eventualnog nastupa ,evo već drugi nastup za Lecce u Italiji u proteklih 5-6 dana ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2012, 23:29

@Za Raju i @Harishp,

Zašto jedan drugog ne stavite na ignore? Ima li potrebe da se na svakoj temi vas dvojica prepirete oko nekih desetih stvari?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 23:34

malta071 je napisao/la:A zasto se ti jedini jos uvijek palis na njegove nebuloze?
Jedina dobra stvar koju je njegov idol uradio u proteklim kvalifikacijama je to sto je "doveo" par novih igraca.
Jedina stvar koja ohrabruje u ovim narednim je (ako je vjerovati novinama) da planira priliku pruziti jos nekim novim imenima a to njegov najvjerniji ne odobrava.Zasto?Zato sto nema pojma o cemu prica.
Postujem i cijenim Safeta kao legendu naseg fudbala ali kao trener mora da to zasluzi.Sad za sad nije, da li ce vidjecemo :D .
.Cuj idol,idoli zivi kao insani ne postoje :mrgreen: toliko o nebulozama.
@Monolog,kako rekoh ucinjeno,bas mi je drago da sam se nakon toliko vremena slozio sa tobom,nisam odavno.
Jos od vremena dok si @Becki kongres bio :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 feb 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2012, 00:53

harishp je napisao/la:
malta071 je napisao/la:A zasto se ti jedini jos uvijek palis na njegove nebuloze?
Veze ti nemas o cemu pises.Cuj idol,toliko o nebulozama.
@Monolog,kako rekoh ucinjeno,bas mi je drago da sam se nakon toliko vremena slozio sa tobom,nisam odavno.
Ne znam gdje nestade onaj Deep Purple, nesto si se ti dobro slagao s njim... :twisted:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2012, 00:55

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Veze ti nemas o cemu pises.Cuj idol,toliko o nebulozama.
Ne znam gdje nestade onaj Deep Purple, nesto si se ti dobro slagao s njim... :twisted:
Peca ribe u Norveskoj :twisted:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 feb 2012, 01:56

Izet Hajrovic,Edin cocalic i Nedejlko Malic bi trebali biti novi zmajevi...
Ovo treće ime mi nije jasno piše da igra u matersburgu ko i mravac..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2012, 02:01

zgembo89 je napisao/la:Izet Hajrovic,Edin cocalic i Nedejlko Malic bi trebali biti novi zmajevi...
Ovo treće ime mi nije jasno piše da igra u matersburgu ko i mravac..
Nakon odlicnog iskustva sa Mravcem, treba nam jos igraca iz tog fantasticnog kluba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 feb 2012, 02:06

harishp je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
Novi igraci koji konstantno igraju ,gdje???Igra i mali Hamidov konstantno kod Brace pa bi trebao imati prednost nad ovima.
Jel mi pricamo o repci ili sprdanciji.
Koliko je blesav i naivan zakljucak to za menadzere,dovoljno govori da si stavio Rahimica,koji je aktivan samo zbog repke.Inace bi davnih dana kopacke okacio o klin i radio kudikamo laksi posao u CSKA-u.Nego da pod stare dane mrzne svoju guzlu i celenku.Cuj menadzeri,garant Rahimic gleda da se negdje proda :lol:
da se ne ponavljamo u krug sa pričom poenta je da treba dat šansu mlađim igračima pobogu u nas igrač valja samo kad igra u L5 hajmo skupit momke već se tih nekih 4-5 imena vrte pa nek izgubimo sve 3 utakmice prijateljske al makar da vidimo sa čime raspolažemo..Više ne treba pozivat maletića,rahimića,mravca,muslimovića,a Zec,Ibričić,Medunjanin,Bešić,Zahirović trenutno ne stoje najbolje..e to je strategija koju treba da ima selektor,da sakupi ono najbolje i da ukomponuje u jednu lokomotivu..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 feb 2012, 09:00

Hare uz tebe smo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 51 gost.