Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

paolomontero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 15:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Marrone je igrač sa odličnom vizijom igre i sa pregledom terenu, vidi se da trenira sa Pirlom, naučit će on mnogo toga od njega, imao je on još jedan odličan pas kad je izbacio Estija koji je promašio 1 na 1, samo mu treba davati šansu u rezultatski završenim utakmicama negdje 15 ili 10 minuta prije kraja.

@Montero

Samo za tebe! :mrgreen:

Moggi pohvalio Matrija i rekao kako postaje pravi napadač, inače ne računajući penale koje je zabio Ibrahimović on i Matri imaju isto golova.

Inače Vučinić se vratio u tim i normalno trenira sa ekipom, to vjerovatno znači i povratak na 4-3-3 formaciju.

Drag mi je i matri,pogotovo sto je onako impresivno zapoceo karijeru u nasem klubu,ali quaglierella je igrac koji sam moze stvoriti priliku za gol,tipa rooney,ibra,tevez,aguero,ne znam da li me razumijes sta hocu da kazem :D :D :D

Andrea D'Amico, agent Vincenza Iaquinte, govorio je o prelasku svog klijenta na posudbu u Cesenu. da li ga veceras napoliju,vec smo profitirali na njemu :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 15:43

Sacchi: Juventus je najbliži Barceloni ja sam ovo objavio ima dva dana,a juvebalkan danas,sta reci :D :D :D
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 15:45

Kontam ja tebe, ali treba još Quagliarelli da se vrati na svoj pravi nivo, tek sljedeće sezone se mogu od njega očekivati igre kakve je imao do one povrede.

Ovo je Sacchi rekao nakon one utakmice protiv Atalante ja mislim, samo što naši kasne. :mrgreen:

@ramiral

Sumnjam da će to tako izgledati, jučer su igrači odmarali, tako da vjerujem da ćemo igrati u onoj klasičnoj 4-5-1 ili 4-3-3 formaciji, s da možda Caceres zaigra u odbrani, sredina i napad terena se neće mjenjati, ako se ne desi nešto nepredviđeno.

Evo i jedne izjave koju je dao Franco Baresi, bio sam vrijedan pa sam preveo. :D

Franco Baresi, legenda Milana je na pitanje da li je Juventus iz devedestih oponašao Milan je odgovorio sljedeće: "Ne, oni su osvajali puno toga čak i prije nas, recimo da smo dolaskom Berlusconija uspjeli da dosegnemo visok nivo i tu smo ostali zadugo dok je Juventus je uvijek bio primjer za sve. Kvalitet koji Juventus održava s vremenom su ozbiljnost i kontinuitet u uspjesima, inače ne bi osvojli 29 Scudetta u svojoj dugoj historiji.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 15:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Kontam ja tebe, ali treba još Quagliarelli da se vrati na svoj pravi nivo, tek sljedeće sezone se mogu od njega očekivati igre kakve je imao do one povrede.

Ovo je Sacchi rekao nakon one utakmice protiv Atalante ja mislim, samo što naši kasne. :mrgreen:

@ramiral

Sumnjam da će to tako izgledati, jučer su igrači odmarali, tako da vjerujem da ćemo igrati u onoj klasičnoj 4-5-1 ili 4-3-3 formaciji, s da možda Caceres zaigra u odbrani, sredina i napad terena se neće mjenjati, ako se ne desi nešto nepredviđeno.

Evo i jedne izjave koju je dao Franco Baresi, bio sam vrijedan pa sam preveo. :D

Franco Baresi, legenda Milana je na pitanje da li je Juventus iz devedestih oponašao Milan je odgovorio sljedeće: "Ne, oni su osvajali puno toga čak i prije nas, recimo da smo dolaskom Berlusconija uspjeli da dosegnemo visok nivo i tu smo ostali zadugo dok je Juventus je uvijek bio primjer za sve. Kvalitet koji Juventus održava s vremenom su ozbiljnost i kontinuitet u uspjesima, inače ne bi osvojli 29 Scudetta u svojoj dugoj historiji.
lijepe rijeci baresija
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 15:51

LA Galaxy, New York Red Bulls & PSG linked with Juventus legend Alessandro Del Piero - report
Ti seguiremo anche noi

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 feb 2012, 15:54

i meni je drag Matri ali mislim da nam treba bolji napadač...kvalitetniji..Matri može ostati na klupi...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 16:11

@Bianco
hocemo opet argumenti za moggija odnosno za marottu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 16:22

Večeras nekad iz ponoći, nemam vremena sad, okupiran sam nekim stvarima. :mrgreen:

Dobro se pripremi :P :D
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 01 feb 2012, 16:24

@Binco

prerano si dao pohvale svom ljubimcu marotti :D prava istina o krasicu: Dobili smo odgovor i šta se dogodilo sa prelaskom Miloša Krasića u Totenhem. Srpski fudbaler bio je voljan da se preseli u London isključivo u trajnoj varijanti, dok su Sparsi želeli da ga pozajme na period od šest meseci, što njemu nije odgovaralo. Znaci on je odbio.zamisli eksplodira na proljece,izbaci pepea iz ekipe
Ti seguiremo anche noi

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 01 feb 2012, 16:25

paolomontero je napisao/la:@Binco

prerano si dao pohvale svom ljubimcu marotti :D prava istina o krasicu: Dobili smo odgovor i šta se dogodilo sa prelaskom Miloša Krasića u Totenhem. Srpski fudbaler bio je voljan da se preseli u London isključivo u trajnoj varijanti, dok su Sparsi želeli da ga pozajme na period od šest meseci, što njemu nije odgovaralo. Znaci on je odbio.zamisli eksplodira na proljece,izbaci pepea iz ekipe
Ne moze Pepe-u ni CR nista
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2012, 16:30

Ma ni CR ni Messi zajedno :mrgreen:

Fakat mi je muka od onog Pepea kad krene u one driblinge, biciklo nešto, uvijek mu spadne lanac :lol:

Naš najbolji igrač 1 na 1 je Giaccherini, uvijek prođe ili iznudi faul... :D

@Montero

Normalno da je Marotta uradio dobru stvar što nije pristao na tu posudbu, ako ga hoćete dajte nam lovu i završeno. Krasić hoće da ide, a ovi ga hoće na posudbu.

Je li ovo ovaj Kasim Boy ljevak? Razlog više da ga zagotivim. :D
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 feb 2012, 19:11

Predstavljanje Caceresa i Padoina. ;)

Kaže Martin da preferira igrati stopera,ali će igrati gdje god treba.
Padoina su preplavile emocije,baš se vidi da mu je drago,ali i da je pomalo šokiran što je u Juventusu,voli kako igra Vidal i da se nada da će i on tako moći.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 feb 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 feb 2012, 19:38

http://www.juventusfantasymanager.com/index.php

Nadjoh ovo na zvanicnoj FB grupi, pa da podjelim..evo i ja tek ulazim, ne znam kako je...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 feb 2012, 19:49

sarajlija89 je napisao/la:http://www.juventusfantasymanager.com/index.php

Nadjoh ovo na zvanicnoj FB grupi, pa da podjelim..evo i ja tek ulazim, ne znam kako je...
Postavljao je ako se ne varam @Soni,ali se to pogubilo u moru postova i chata na temi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 feb 2012, 20:23

[youtube][/youtube]

gol Del Piera :shock: :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 feb 2012, 21:06

Koji pocetak za Pazinezu, odma go za Udinese :roll:

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 01 feb 2012, 21:28

Da se i ja predstavim, vec dugo citam temu, pa reko ajde da se zna da sam tu :P
Jos od malih nogu sam letao ulicama za loptom i iz sveg glasa se derao DEL PIEROOOO :mrgreen: pa me citav zivot i zovu po najvecem od najvecih, odatle i nick :)

P.S. gledam Lazio - Milan, pa da nama sudije sude ovako ko Milanu bilo bi protesta na sva zvona :evil:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 feb 2012, 21:35

delpy

Dobro doso i budi aktivan, a avatar ti je 10..

Ma sta ces, neki govore da su sudije puno bolji nakon 2006 :lol:

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 feb 2012, 21:36

delpy je napisao/la:Da se i ja predstavim, vec dugo citam temu, pa reko ajde da se zna da sam tu :P
Jos od malih nogu sam letao ulicama za loptom i iz sveg glasa se derao DEL PIEROOOO :mrgreen: pa me citav zivot i zovu po najvecem od najvecih, odatle i nick :)

P.S. gledam Lazio - Milan, pa da nama sudije sude ovako ko Milanu bilo bi protesta na sva zvona :evil:
Jos jedan novi clan, stvrno smo najjaca ddruzina na ovom forumu. Da ti pozelim dobrodoslicu i naravno budi redovan, pogotovo kada dodje vrijeme za utakmicu :D

Gledao sam, takodjer, utakmicu lazio-bilan, nista posebno nemogu izdvojiti osim da se igra izmedju dva 16. Nadam se x ili pobjedi lazia do kraja, tako da i dalje budemo prvi. Za sada rezultati su nasu korist...

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 01 feb 2012, 21:57

Hvala obojici, trudit cu se da budem aktivan :)
A ovaj avatar mi je jer sam i ja ćelo :P Otprilike ko on ovdje hehe :)

Ma evo sad me cule sudije, pa svirase ko neki offside a ne penal , nisam dobro vidio.. ma ja bi volio da Lulic da gol, pa nek zavrsi 1-1 :D

Hvala jos jednom :)
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []