Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AÐ_Official » 01 feb 2012, 17:06

Edo_77 je napisao/la:A sta je Aguero pokazao u zadnjih 5 meceva?

Dzeko je barem dao 2 gola i trudi se?

I sta ako je Felaini uzeo loptu na sreedini, tim mora znati da se odbrani. Napadaci mogu da gube loptu, Dzeko nije ni imao potpunu kontrolu nad onom loptom jer je nije mogao zastiti...
Kad smo na temi kontrole lopte....jel' ko primjetio da Dzeko nikako da primi loptu kako treba. Svaki put mu odskoci jedno metar u zrak. :roll: :|

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 feb 2012, 17:16

AÐ_Official je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:A sta je Aguero pokazao u zadnjih 5 meceva?

Dzeko je barem dao 2 gola i trudi se?

I sta ako je Felaini uzeo loptu na sreedini, tim mora znati da se odbrani. Napadaci mogu da gube loptu, Dzeko nije ni imao potpunu kontrolu nad onom loptom jer je nije mogao zastiti...
Kad smo na temi kontrole lopte....jel' ko primjetio da Dzeko nikako da primi loptu kako treba. Svaki put mu odskoci jedno metar u zrak. :roll: :|
Mozda sam ja subjektivan, ali ja kako vidim jedino mu Silva i Barry posalju pristojne pasove koje fino prima, a ovi ostale opale po onoj lopti, tako da je bitno da dodje do Dzeke, a kako ce on da je primi nema veze.

Njihova odbrana kada dobije loptu obavezno glavom bez obzira gleda da je ispuca negdje prema naprijed, jer nije bitno da ona padne na napadaca, bitno je da nije na nekih 30-ak metara od gola, isuvise su panicni i ne vladaju loptom u pojedinim trenucima (ponajvise Lescot mi izgleda traumatizirano u tim situacijama, dok kompany zna nekada fino povuci loptu). Ovo je ekipa sa puno snage, mozda u tom pogledu i najbolja na svijetu, ali svi ostali elementi fudbala su na ne bas tako zavidnom nivou, a ponajvise zahvaljujuci silnim rotacijama i ne uigranosti.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 feb 2012, 17:34

Mislim da Dzeko nema dobre odnose sa vise igraca Manchester City-a i posle minhenske katastrofe nema ni dobre odnose sa Mancinijem. (Mancini nece igrace koji imaju problema sa atitudom primjer Tevez, Adebayor, Bellamy)

Mancini nece biti trener City-a ako City ne osvoji Premiership, i vjerovatno ce Mourinho postati novi trener City-a, a vidjecemo sta Mourinho zeli sa Dzekom.

Ako City osvoji naslov onda ce ostati i Mancini, a Dzeko ce vjerovatno letiti.

Navijaci Manchester City-a nemaju vise strpljenja sa Dzekom, a sto je gore Dzeko nema dobre odnose sa mnogima igracima City-a sto je veliki problem na terenu a to moze svako vidjeti, na primjer Dzeko skoro nema nikakvu komunikaciju sa skoro svim igracima City-a :idea:

Ej narode, kad je zadnji put progovorio sa nekim igracem City-a na terenu?

U Wolfsburgu je nonstop komunicirao sa ostalim igracima.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 feb 2012, 17:38

Pauk je napisao/la:Mislim da Dzeko nema dobre odnose sa vise igraca Manchester City-a i posle minhenske katastrofe nema ni dobre odnose sa Mancinijem. (Mancini nece igrace koji imaju problema sa atitudom primjer Tevez, Adebayor, Bellamy)

Mancini nece biti trener City-a ako City ne osvoji Premiership, i vjerovatno ce Mourinho postati novi trener City-a, a vidjecemo sta Mourinho zeli sa Dzekom.

Navijaci Manchester City-a nemaju vise strpljenja sa Dzekom, a sto je gore Dzeko nema dobre odnose sa mnogima igracima City-a sto je veliki problem na terenu a to moze svako vidjeti, na primjer Dzeko skoro nema nikakvu komunikaciju sa skoro svim igracima City-a :idea:

Covjece, da ti slucajno nisi Dzeko :?:
Pa, ti bolje znas s kime je on dobar, kako stoje stvari u Manchesteru od samog Dzeke, od uprave kluba. Dobar, nema sta. :?
Izdržati, to je temelj vrline!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2012, 17:42

Pauk zna sve, sigurno ce nam i reci kad je Dzeko bio na WC-u zadnji put.
Malo pretjerujes, istina, komunikacija izmedju igraca u Cityu nije nesto posebna, ali nije ni onakava kako je ti predstavljas.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 feb 2012, 17:45

Pauk je napisao/la:Mancini nece igrace koji imaju problema sa atitudom primjer Tevez, Adebayor, Bellamy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 01 feb 2012, 17:49

dzeko forever alone, i niko ne vjeruje. pa ostali igraci se sve ljube i grle na terenu svih 90 minuta, samo njemu nece niko ni pusu da posalje :(
slika
...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2012, 17:54

panties je napisao/la:dzeko forever alone, i niko ne vjeruje. pa ostali igraci se sve ljube i grle na terenu svih 90 minuta, samo njemu nece niko ni pusu da posalje :(
slika
:lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 feb 2012, 18:02

Pauk je napisao/la:Mislim da Dzeko nema dobre odnose sa vise igraca Manchester City-a i posle minhenske katastrofe nema ni dobre odnose sa Mancinijem. (Mancini nece igrace koji imaju problema sa atitudom primjer Tevez, Adebayor, Bellamy)

Po tvojoj logici,ni kompani nije u dobrim odnosima sa aguerom, jer ne razgovaraju na terenu!
Nepamtim kada su nasri i yaya nešto pročavrljali na terenu!
Navijači nemaju nimalo strpljenja sa Džekom, pa mu pjevaju na svaki njegov dodir sa loptom, kažu, lakše im to nego zviždat :mrgreen:
Manćini će na kraju sam sebe otjerati..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 01 feb 2012, 18:20

Kao prvo ,po tvome bi se reklo da se da je Dzeko neki fakin,a ne normalan dečko.Problem Mancinija je upravo suprotan onome što ti govoriš.On voli igrače koji ne znaju za red i disciplinu.Pa Tevez je u City-u bio Alfa i Omega i incident se desio upravo zbog slabog autoriteta,upravo zato što je Tevez navikao da radi šta hoće.A šta kažeš na njegovog sina Balotellia,jeli i on ima dobar "atitude"!?Siguran sam da ga Mancini voli zbog njegovog divnog ponašanja,bečka škola nema šta!Nedostatak komunikacije igrača na terenu je također odraz Mancinijevog (ne)znanja,to je trenerov posao,a također i činjenica da je klub sastavljen od egomanijaka koji samo gledaju svoju guzicu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 feb 2012, 18:41

Cujem da su svi igraci zajedno gledali Britain's got Talent, a nisu pozvali Dzeku!!!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 feb 2012, 18:54

Ja ne znam ko jos ozbiljno shvata ovog Pauka?
Vi ste smijesniji sto se palite na njegove nebuloze. To je dijete od maksimalno 12 godina.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 feb 2012, 19:57

Vidjecemo u narednih 4-5 mjeseci sta ce biti...moze ko kod hoce zatvoriti oci i govoriti kako sve ide sjajno za Dzeku u Manchester City-u, iz nekog inata ili sto je Dzeko nas ili sta vec.

Ja licno zelim Dzeki sve najbolje jer on je nas najpoznatiji i najbolji sportista, ali zadnjih godinu dana Dzeko nije na svom nivou, osim nekoliko utakmica tamo vamo, nije Dzeko jedini krivac za to, ali jeste glavni.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 20:27

Pauk je napisao/la:Vidjecemo u narednih 4-5 mjeseci sta ce biti...moze ko kod hoce zatvoriti oci i govoriti kako sve ide sjajno za Dzeku u Manchester City-u, iz nekog inata ili sto je Dzeko nas ili sta vec.

Ja licno zelim Dzeki sve najbolje jer on je nas najpoznatiji i najbolji sportista, ali zadnjih godinu dana Dzeko nije na svom nivou, osim nekoliko utakmica tamo vamo, nije Dzeko jedini krivac za to, ali jeste glavni.
Sta ce biti,u najgorem slucaju moze biti poslan u Real ,Milan itd kao i prethodnici.da tu nebi ko koga zaebao.
Sta bi rekao Kunov punac,ovaj odposti pitaj boga koju tekmu ili Balini fanovi ako napravi slican prekrsaj mogao bi i pola sezone pauzirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 feb 2012, 20:59

Ja mislim da je Susic kriv sto Dzeko i Miske nisu u formi. Odkako je on preuzeo repku ova dvojica oslabili skroz.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 21:17

soko je napisao/la:Ja mislim da je Susic kriv sto Dzeko i Miske nisu u formi. Odkako je on preuzeo repku ova dvojica oslabili skroz.
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 01 feb 2012, 21:28

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:Ja mislim da je Susic kriv sto Dzeko i Miske nisu u formi. Odkako je on preuzeo repku ova dvojica oslabili skroz.
:mrgreen:

:D
Agieren statt reagieren

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 feb 2012, 22:35

Istina je sto Pauk rece da navijaci nemaju vise strpljenja s tim, na njihovom forumu pisu da je p.icka, da lako pada, da mu je kontrola lopte katastrofalna, da im usporava napad, da se ne moze prilagoditi taktici i da slabo prima lopte. Licno njega krive za poraz protiv Evertona, a posebno sto je presedio citav taj napad. Kazu da je jednostavno nezainteresovan i da "treba mu jos vremena" pada u vodu. Mnogi misle da ce otic iz Citija.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 feb 2012, 22:45

Zeljovac_1921 je napisao/la:Istina je sto Pauk rece da navijaci nemaju vise strpljenja s tim, na njihovom forumu pisu da je p.icka, da lako pada, da mu je kontrola lopte katastrofalna, da im usporava napad, da se ne moze prilagoditi taktici i da slabo prima lopte. Licno njega krive za poraz protiv Evertona, a posebno sto je presedio citav taj napad. Kazu da je jednostavno nezainteresovan i da "treba mu jos vremena" pada u vodu. Mnogi misle da ce otic iz Citija.
kakav crni forum bolan, to su vecinom djeca kao i ovdje, mjerilo je ono navijanje i skandiranje Edinu svaki put kad je u duelu i ucini sta dobro na terenu.
4-IN-A-ROW

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 feb 2012, 22:49

E velike stete sto ce otici iz Cityja. Sad cu nabrojati nekoliko boljih klubova u koje on moze otici bez problema;
Arsenal,United,Milan,Juventus,Chelsea,Liverpool,Real,Bayern...dovoljno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Goalgetter, Google [Bot], greenwood i 71 gost.