Nemoj pricati bezveze bgt da ne uzmem koju grublju rijec, jutros otisao sa Amarom u Međugorje a sad vec ide i sanse kao minimalne, uslove koje je Bekrić postavio su mjesecna placa u visina otprilike igraca iz lige petice, obezbjedjen stan i auto i bonus po golovima i asistencijama, otisao je jutros i nadajmo se da nece nigdje ici, jer da ima neka ponuda ili neka extra ponuda ili nesto u planu ne bi otisao jutros dole, od sutra se prikljucuje trenzima ko i svi igraci u klubu ... a rok do kad mu je Amar postovio da če ga čekati je negdje do 10. Februarapartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Evo u ove sitne sate jedna vijest.
Ode Zeba u Njemacku - Izvor: Aldinn1
Izvinjavam se administraciji i rukovodecima ali mi naumpadose njegove nebuloze. Steta sto ga odstraniste pa ne moze ovo vidjeti.
Ode Zeba u Njemacku - Izvor: Aldinn1
Izvinjavam se administraciji i rukovodecima ali mi naumpadose njegove nebuloze. Steta sto ga odstraniste pa ne moze ovo vidjeti.
ebo me kud na sabahu procitah ovopartibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.
Jašta je iz Kirgistanske lige, onii su ga pratili dok je igrao u Kazahstanskoj, a pričaju da mu Kemo Alispahić sređuje transfer i u Tadžikistasnku ligu ali je nešto zapelo tamoGrbavica moj zivot je napisao/la:Sigurno je dosla neka jaka ponuda i to je to.
Takođe čestitam.TeaM87 je napisao/la:Cestitke Selimovicu.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... selimovica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
btw.treba još jedan igrač da se pojavi danas
Einigkeit und Recht und Freiheit
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ja rekao da ne dolazi? Pa svi su znali da dolazi, bezveze ložite ovu raju koja nema nikakve kontakte u klubu.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
Najbolje da svi šutite i da vidimo šta će biti. Evo neki kažu da će se sve znati oko 10. feb !partibrejker1921 je napisao/la:Ja rekao da ne dolazi? Pa svi su znali da dolazi, bezveze ložite ovu raju koja nema nikakve kontakte u klubu.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
Neka ba ne treba se dizati u visine, cisto da ne bi poslje udarili jace o pod. Imamo mi dobru ekipu i pored Bekrica a sa Bekricem imamo ekipu i za probat dalje iskorak napraviti u Evropi.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Einigkeit und Recht und Freiheit
- partibrejker1921
- Kontakt:
Mogao si citirati sve jer je ovo prepiska od prekjučer a on je došao jučer ujutro. Pogledaj malo bolje...domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
neka bolan i nije bio tada dosao, kad je to napisano.Covjek koji je sjedio pored mene je zvao odmah u Medjugorje kada se pojavila informacija uostalom je i nebitno a nije ni povod za prepisku.Najbitnije je da trenira sa Zeljom pa brzo ce se znati sta i kako dalje.domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Hajd o tom igracu koji treba da se pojavi, neka rasprava ide u tom smjeru veselije je
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Blagoje Bratić
Ko je šta je i koju poziciju igra,ako može malo detalja ?pile87 je napisao/la:neka bolan i nije bio tada dosao, kad je to napisano.Covjek koji je sjedio pored mene je zvao odmah u Medjugorje kada se pojavila informacija uostalom je i nebitno a nije ni povod za prepisku.Najbitnije je da trenira sa Zeljom pa brzo ce se znati sta i kako dalje.domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Hajd o tom igracu koji treba da se pojavi, neka rasprava ide u tom smjeru veselije je
ko uvrijedjena mlada, pises 3 dana da ce neko doci i sad se duris ili napisi ili nemoj spominjatdomorocki je napisao/la:zna brejker,nek napiše
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Nista posebno taj novi igrac...
Za Bekrica ce se tek znati oko 15. hoce l' ostati u Zelji ili ici vani...
Ocekujte u Rovinju i jednog golmana... Proba je u pitanju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znas li mozda o kome se radi, jer itekako nam je potreban dobar golman.Arogantni je napisao/la:Nista posebno taj novi igrac...
Necemo se valjda oslanjati na Gusu old-timera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nesto kontam,ovo spominjanje da ce doci jos jedan igrac danas...kao da ce se nesto desiti ukoliko se spomene njegovo ime,kao da on onda nece doci ako mi saznamo da treba doci...Mislim da nema potrebe da se kriju neke takve stvari ako neko ima iole dobar info.To je ok,npr. da se kaze,imam info da bi taj i taj igrac mogao da se pojavi danas na pripremama.Niko nece rezati glave ako se to ne desi i taj igrac se ne pojavi.Ali ne treba sada ni lupati,nego samo ako bas neko ima odredjenu informaciju.Zasto da ne,ovde smo da pricamo o tome ko bi mogao doci,ko bi nam trebao,ko bi mogao otici itd...Normalno je da moze biti i gresaka u takvim informacijama,ali sigurno nee biti zlonamjerne.Ako neko ima pojma ko bi se mogao pojaviti na pripremama danas,neka napise,nece se nista lose desiti zbog toga 
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.