Rekonstrukcija stadiona u BiH

LudLo 4
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la LudLo 4 » 01 feb 2012, 20:25

THC je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Onda moze i ova slika proci ...
Pocetak izgradnje sjeverne tribine u Novom Pazaru pocelo je ovako

slika

:mrgreen:

Emire nek im je hairli i nek ih dragi Allah nagradi, da ostanu u jelen super ligi :)
Kako god bilo,ovo je meni dno dna,a ako je nego bio zaglupljen da ono napise ne treba ga velicati ovdje a velica se samom pricom o tome,@jankauskas - lave samo ti nastavi sa slikama,zivio ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2012, 21:08

Sto ce sosoni na ovoj temi? :o
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 01 feb 2012, 21:12

ocel kakvo renoviranje u Mostaru, Sirokom?? da netko stavi neki kriz i kockice, samo jos to nam treba ovih dana :mrgreen:

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 feb 2012, 22:19

slika

Boze sacuvaj. Cudo nisu kakvog vraca doveli da im baci cini da uvijek pobjeduju i tako to.

Balkane moj.... :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2012, 22:56

-A- je napisao/la:

slika

Boze sacuvaj. Cudo nisu kakvog vraca doveli da im baci cini da uvijek pobjeduju i tako to.

ovako se vjera postuje kurban zaklali nek im allah podari da dugo igraju na ovom stadionu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 01 feb 2012, 23:14

-A- je napisao/la:

slika

ne vidim u cemu je problem,lokalno muslimansko stanovnistvo postuje svoju tradiciju,sto je neki sad zaboravljaju njihov problem
Bosna <3

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 01 feb 2012, 23:18

molio bih da se ove slike brisu

protiv sam ovoga iz razloga sto FK Novi Pazar kao i stadion nije muslimanski Ili bosnjacki vec i srpski i nazalost manjine bez obzira na kojoj strani se nalaze niko ne vidi a svi se busaju tolerancijom ali samo na recima

vec sam pisao na nasoj temi kao sto mi smeta kad pravoslavni svestanik osvestava skener :lol: koji koristi i znacajan broj nepravoslavaca ,kad javne institucije imaju svoje slave tako isto gledam i na ovaj postupak

Na Balkanu oni koji zive kao manjine u gradovima u kojima se namecu vecinski vjerski simboli i obredi na javnim mjestima i institucijama ce bolje shvatiti,bar vi u BIH imate primjera dosta

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 feb 2012, 01:40

pazzarac je napisao/la:molio bih da se ove slike brisu

protiv sam ovoga iz razloga sto FK Novi Pazar kao i stadion nije muslimanski Ili bosnjacki vec i srpski i nazalost manjine bez obzira na kojoj strani se nalaze niko ne vidi a svi se busaju tolerancijom ali samo na recima

vec sam pisao na nasoj temi kao sto mi smeta kad pravoslavni svestanik osvestava skener :lol: koji koristi i znacajan broj nepravoslavaca ,kad javne institucije imaju svoje slave tako isto gledam i na ovaj postupak

Na Balkanu oni koji zive kao manjine u gradovima u kojima se namecu vecinski vjerski simboli i obredi na javnim mjestima i institucijama ce bolje shvatiti,bar vi u BIH imate primjera dosta
Aferim
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 feb 2012, 01:55

Eto,odgovorio vam je Pazarac zbog cega sam napisao to sto sam napisao,a vezano je za tu sliku i to sto se uradilo.

Religija u vjerske objekte,a nikako na stadione i druga javna mjesta,narocito u sekularnim drustvima kakva barem teze da budu ova nasa na Balkanu.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 feb 2012, 02:54

samo da kazem da i ja smatram da vjerskim stvarima nije mjesto na sportskim terenima :) ali kako vidim kod nas se vjera i politika u sve mora da mijesa tako da :s dzaba pricati :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 feb 2012, 12:59

I meni ovo smeta.

Jako me je, kao katolika, zasmetalo kad je ona stoka Mamić dovela fratra i pola župe na krštenje preuređenog stadiona Maksimira.

Takvim stvarima nije mjesto. Ili ajde, može se to uraditi, ali tajne, ne raditi spektakl od toga.
Hayley <3

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 02 feb 2012, 13:09

delko je napisao/la:samo da kazem da i ja smatram da vjerskim stvarima nije mjesto na sportskim terenima :) ali kako vidim kod nas se vjera i politika u sve mora da mijesa tako da :s dzaba pricati :)
nije samo kod nas, bilo je jos ovakvih primjera kako se sjecam, al po meni ovaj cin nije nista manji ni veci vjerski od krstenja ili ucenja fatihe pri ulasku na teren ili cega vec.
Republika Zenica

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 feb 2012, 13:58

Krstenje i fatiha nemaju veze ni sa kim drugim osim pojedinca koji se moli. Ali osvestavanje stadiona ima veze sa svima koji ga koriste.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 feb 2012, 16:20

dubioza - da nisam se dobro izrazio - ali ev sad cu VJERSKIM STVARIMA A I POLITICI I SLICNIM STVARIMA NIKAKO NIJE MJESTO NA SPORTSKIM TERENIMA BILO GDJE !! a ti neroazuro, cuj osvestavanje vrijedi svima ? pa sad znaci eto u novom pazaru oni koji nisu islamisti vjerujem da im nije ugodno zbog ovog :s a ti ces sad kazes bog je jedan vam tam, eto ateisti sta ce oni reci na to ? dovodjenje svestenstva na stadiona - pa od toga vecu glupost nikad nisam vidio/cuo ;S dajte molim vas :s
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 feb 2012, 16:55

Pod "osvestavanjem" sam,naravno,mislio i na kurban i na kriscansko blagosiljanje,svete vodice ili sta se vec koristi pri tim ritualima. To je sve besmislica. Vjera nema nista s tim.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 feb 2012, 20:30

Kako god momci,ovo i slicno ovome je apsurdno,i uopste ne treba tome pridavati znacaj i diskutovati o tome.
Kako napreduje Prijedor,Tuzla,Banja Luka?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 02 feb 2012, 21:14

Eno ti Banja luka , na predhodnoj strani. ;)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 feb 2012, 22:19

LudLo 4 je napisao/la:Kako god momci,ovo i slicno ovome je apsurdno,i uopste ne treba tome pridavati znacaj i diskutovati o tome.
Kako napreduje Prijedor,Tuzla,Banja Luka?

Kod nas u Prijedoru se dosta uradilo na istoku..ajmo reći 70%..Malo će ovaj snijeg što je danas pao,i pada :D ,da nas uspori..ali kontam da bi do marta trebalo da se privede kraju i stavi u fukciju ...u najgorem slučaju do polovine marta :D ..Fino će izgledati zaista,,nije što je naš al će biti ko bombona :mrgreen: ..Još ako bog da u dogledno vrijeme da natkriju Istok i super...U BL sam juče bio,i tamo se radi..malkice su usporili radovi..ali kontam da će se i to staviti u funkciju tamo do aprila,maja...uglavnom mislim da će se ove sezone bar 3-4 tekme moći odgledati sa nove tribine na Gradskom stadionu u BL 8-) ..Za Tuzlu ne znam,tamo nisam bio nikad :mrgreen:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 feb 2012, 22:49

lijepo je procitati da se grade stadioni po drzavi na ovakvom vaktu.sve pohvale za prijedor i banja luku.kod nas u gradaccu se radi trenutno infrastruktura ispod tribine.radi se teretana restoran prostorije za analizu utakmica i apartmani za igrace kao i hodnik i wc-i za potrebe gledalaca...na proljece se pokriva nova tribina i postavlja semafor,dok ce reflektori vjerovatno cekati do sl godine iako postoji mogucnost da se i to uradi ovo ljeto.i nama malo izgleda nerealno jer ipak treba puno para ali ljudi iz kluba kazu da pare za sve imaju pa eto vidjecemo kako ce sve ispat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 feb 2012, 00:11

Sta je sa Grbavicom i onom pricom sa njemcima ? Sramota . Evo ,sta fali da naprave istocnu i zapadnu tribine u stilu ove tribine stadiona od NP? Toliko godina je proslo a nista se ne pravi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.