FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@boccaccio
Od dana kad ekipa krene na pripreme kod nas krece prica "danas bi se trebao pojaviti jedan igrac" ali njegovo ime niko ne zna. Barem ga ne zna onaj koji napise ili kaze tj. onaj koji prenese informaciju koju mu je opet rekao neko a koliko je taj neko pouzdan to nije bitno. Osjedise ljudi vise cekajuci to "danas" oliti dan, eventualnog, dolaska nekog novog igraca.
Ne trebas se nervirati, jednostavno samo predji preko posta kao da ga nisi ni procitao i kao da niko nije spomenuo tajnovitog igraca koji bi se "danas" trebao prikljuciti.
Od dana kad ekipa krene na pripreme kod nas krece prica "danas bi se trebao pojaviti jedan igrac" ali njegovo ime niko ne zna. Barem ga ne zna onaj koji napise ili kaze tj. onaj koji prenese informaciju koju mu je opet rekao neko a koliko je taj neko pouzdan to nije bitno. Osjedise ljudi vise cekajuci to "danas" oliti dan, eventualnog, dolaska nekog novog igraca.
Ne trebas se nervirati, jednostavno samo predji preko posta kao da ga nisi ni procitao i kao da niko nije spomenuo tajnovitog igraca koji bi se "danas" trebao prikljuciti.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja sam se jednom opekao na ljeto kada sam spomenuo koji ce nas igraci pojacati i naravno bio sam popljuvan iako su nas ti igraci kasnije pojacali a Visca napustio sto sam takodjer napisao da ce uraditi...
Bio sam nazvan svakojakim imenima eto recimo insider ili nesto tome sl...
Od tad vise nikad necu napisati imena igraca koji dolaze i koji odlaze, al' eto opet sam napisao kakve i odakle Bekric ima ponude sto se ispostavilo tacnim u njegovom intervjuu na ovoj stranici... Da znate jos uvijek nije odbio ponudu iz Izraela al' ne mora znaciti da nece kao sto je uradio sa onom iz Madjarske...
Od tad vise nikad necu napisati imena igraca koji dolaze i koji odlaze, al' eto opet sam napisao kakve i odakle Bekric ima ponude sto se ispostavilo tacnim u njegovom intervjuu na ovoj stranici... Da znate jos uvijek nije odbio ponudu iz Izraela al' ne mora znaciti da nece kao sto je uradio sa onom iz Madjarske...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma, nažalost, ima raje koja napiše da će uskoro neko doći samo da skrene pažnju na sebe. Mogu i ja sada napisati: Ej ljudi danas jedan igrač dolazi, ne mogu vam reći o kome se radi, vidjet ćete; i da mi neki od vas povjeruju, a čisti šupljak. Zato što drug bočačo kaže, neće se rezat' glave ako imate šta podijelite majka mu stara. Iskreno, sad kad je već na pripremama i kad je već Amar išao po njega, biće mi žao ako nas Samir napusti prije potpisa ugovora 
Osim - drugo ime za Želju !
preozbiljno se shvaca ovo sve!Arogantni je napisao/la:Ja sam se jednom opekao na ljeto kada sam spomenuo koji ce nas igraci pojacati i naravno bio sam popljuvan iako su nas ti igraci kasnije pojacali a Visca napustio sto sam takodjer napisao da ce uraditi...
Evo pored njih dvojice evo i ja te molim de napisi ko i sta!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne nerviram se moj @Stole,znas da sam bar ja strpljiv.Nego eto,cisto da napisem da u varijantama kada mnogi nesto cekaju,nekog ocekuju,zahuktale se pripreme i u tom smislu,kada neko kaze doci ce jedan igrac,znaci da ima info da ce neko doci.I to je super.Ali nema razloga da se to ime ne spomene,kao da ce se spominjanjem tog imena sve pokvariti,pa ovaj nece doci.Doci ce ako dodje,nema sta,zna se da se mnogo toga mijenja iz sata u sat.Nije tragedija ako taj spomenuti igrac ne dodje.Znaci ako neko odluci da napise da ce neko doci,neka slobodno napise prezime tog igraca.Ima nekih ovde koji znaju svasta nesto i ne napisu nista na ovom forumu i meni je to cak i postenije,bar ne zahuktava pricu..Sada u ovom trenutku,kada svi citamo i kada se bas ono zanimamo kako sve to tece u Medjugorju,pojavi se info da ce "neki" igrac doci...odmah ide 500 postova na to,daj neki info,ko bi to mogao biti...a sve bespotrebno.Daj to prezime,pa nema veze ako i ne dodje,na pripremama se uvijek to desava.
@Rioo je uvijek imao dobre informacije,a onda je odjednom poceo da forsira i sebe i informacije.Govorim to kao primjer.Lijepo je to,ali normalno je da se ne treba ni tako bas zalijetati.Onako brate,ako neko nesto cuje,neka napise,forum i jeste jedna velika mahala,ne zasjeda ovde skupstina kluba,pa ce neko krivicno odgovarati ako se info ne pokaze tacnim.
@Rioo je uvijek imao dobre informacije,a onda je odjednom poceo da forsira i sebe i informacije.Govorim to kao primjer.Lijepo je to,ali normalno je da se ne treba ni tako bas zalijetati.Onako brate,ako neko nesto cuje,neka napise,forum i jeste jedna velika mahala,ne zasjeda ovde skupstina kluba,pa ce neko krivicno odgovarati ako se info ne pokaze tacnim.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Dobro j vise . Poceli ste se svadzat zbog cega?? Svi ko fol nesto znate a i sami smo svjesni da igraci Zelje skoro nista ne znaju o mogucim pojacanjima znaci ta opcija vam otpada. Strucni stab radi svoj posao ali sigurno ne idu okolo i govore doci ce taj i taj jer se i prije par puta desavalo da je sve u tajnosti da nebi neko drugi krenuo za istim igracem znaci i ta vam opcija otpada. Ostaje vam par opcija kao gledanje u solje, bacanje graha i vidovita SKLJ.. 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- themaniaks
- Kontakt:
Da li ce Bekrija potpisati ili nece realno ne zna ni on sam,receno je da se ceka ponuda ako ne dodje onda ce u Zelju.Ovo se meni ni malo ne svidja,ugrozava se ugled kluba,kao,ako me niko ne bude trazio ja cu u Zelju al Bekrija je Bekrija
zna li neko kad pocinje liga i kad je sljedeca prijateljska?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Vozdra raja. Novi sam na forumu pa ovom prilikom pozdravljam plavu krv ma gdje bila
Evo jedna stara sliba iz jednog kao albuma grbova glavnih timova iz većine država. Slika govori sve ko razumije (divove nema, ne znam zašto
)

Evo jedna stara sliba iz jednog kao albuma grbova glavnih timova iz većine država. Slika govori sve ko razumije (divove nema, ne znam zašto

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Evo nešto iz starih dobrih vrema da se malo starija raja podsjete:

Ako si ti novi ja sam onda osnivac forumačamac je napisao/la:Vozdra raja. Novi sam na forumu pa ovom prilikom pozdravljam plavu krv ma gdje bila![]()
Evo jedna stara sliba iz jednog kao albuma grbova glavnih timova iz većine država. Slika govori sve ko razumije (divove nema, ne znam zašto)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
btw.treba još jedan igrač da se pojavi danas
Ili napisi koji je igrac ili suti.
Jer stvarno pocinjete jest go.v.na. Svi nesto znate, ali kad treba imenovat niko nista.
NO PYRO NO PARTY
- fanatic1991
- Kontakt:
na kraju niko ne dodje i bila rasprava dzaba 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njega
karma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o 
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kojašević!!!!
- Bata_Barata
- Kontakt:
Šta sa njim ?DANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- fanatic1991
- Kontakt:
uvijek sam govorio da bi volio da se kerla vrati kakav god da je covjek ali odlican je stoper (za nase uslove)Seyo_TM je napisao/la:Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njegakarma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Bata_Barata je napisao/la:Šta sa njim ?DANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
O čemu se radi ba !?
TM87
Pa nemoj i ovdje drug dosta je bilo jednomDANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Halo,uspaljeni balavci.Malo više respekta!budite Vi mangupi pa izvucite šta iz Brkinih usta.Iole stariji forumaši će skontati šta sam htio da kažem
A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
Einigkeit und Recht und Freiheit
- Bata_Barata
- Kontakt:
Kerla(pič.k.a) je preDobar štoper, on i Bogi bi činili bedem pred našim golom. Ali po meni neka ne dolazi, nek' luta po propalim klubovima.fanatic1991 je napisao/la:uvijek sam govorio da bi volio da se kerla vrati kakav god da je covjek ali odlican je stoper (za nase uslove)Seyo_TM je napisao/la:Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njegakarma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.