Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Iskreno mislim da bi Gracic ponistio sve one dobre poteze koje je napravio dovodjenjem Medunjanina. Ako je vec htio potrositi, zasto se nije zadrzo Vladivic, koje je za Medju brzi gonzales. Mislim da Medunjanin nema mjesta u Olimpicu, onako sporog pojeli bi ga za dorucak krkani iz Travnika, Sirokog Brijega, Dubice, Gabele....
Vladavic i slicni su otpusteni jer su bili previse bezobrazni, a ne zbog igre. A gledao sam Vladavica u Olimpicu i fakat se istice ali lik previse solira i ljuti se ako nema loptu 2 minuta, nesto mase ovo ono. Ma da je Messi ne bih ga trpiobaboitata je napisao/la:Iskreno mislim da bi Gracic ponistio sve one dobre poteze koje je napravio dovodjenjem Medunjanina. Ako je vec htio potrositi, zasto se nije zadrzo Vladivic, koje je za Medju brzi gonzales. Mislim da Medunjanin nema mjesta u Olimpicu, onako sporog pojeli bi ga za dorucak krkani iz Travnika, Sirokog Brijega, Dubice, Gabele....
A ako stvarno mislis ovo sto si napisao onda si ti lud.. Pa Medo je holandska skola, profesionalac covjek. Em sto je radnik na terenu, em sto je sva igra u 2-3 poteza bez valjanja lopte. A ovi nasi prime loptu pa 3,5,10 dodira valjaju li valjaju... Nije njemu fazon ko ovim nasim pokusati prediblati 3 covjeka, zonglirati loptu i igrati se Messija okolo pa poslije po kafani pricati kako je bacao "one iz Gabele" po cevape.A da ne govorim o kretanju bez lopte, fizickoj spremi i slicno. To se jasno vidi u euro kupovima kad nasi klubovi lagano primaju po 5-6 komada od prosjecnih evropskih ekipa. Tebi se cini da je spor, a ja ti kazem da je brzi i okretniji od sve do jednog veznog u Olimpiku. Harba (koji takodjer nije pretjerano brz i okretan)je dosta slican Medunjaninu po igri i bio je jedan od boljih ovu polusezonu a opet je Medo klasu iznad njega, pa ti vidi.
medunjanin ima genetski poremecaj koji se zove add(attention deficit disorder) ili poremecaj deficita paznje....zbog toga on nikad u svojoj karijeri nije imao kontinuitet dobrih igara odigra dobro tekmu ili dvije i onda kad se od njega najvise ocekuje tad totalno zakaze....realno nikad nisam vidio igraca da je dalje od njega dogurao a da je tako malo pokazao....gdje god je igrao ,osim povremenih bljesaka bio je ispod prosjeka...
Steta prosle kvale bio otkrice, ustalio se u prvih 11. Davao vazne golove, velika steta za nas tim?
a gdje si ga gledo? kakva hrpa glupostigruezi je napisao/la:medunjanin ima genetski poremecaj koji se zove add(attention deficit disorder) ili poremecaj deficita paznje....zbog toga on nikad u svojoj karijeri nije imao kontinuitet dobrih igara odigra dobro tekmu ili dvije i onda kad se od njega najvise ocekuje tad totalno zakaze....realno nikad nisam vidio igraca da je dalje od njega dogurao a da je tako malo pokazao....gdje god je igrao ,osim povremenih bljesaka bio je ispod prosjeka...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
imas jake argumente.......nick je napisao/la:a gdje si ga gledo? kakva hrpa glupostigruezi je napisao/la:medunjanin ima genetski poremecaj koji se zove add(attention deficit disorder) ili poremecaj deficita paznje....zbog toga on nikad u svojoj karijeri nije imao kontinuitet dobrih igara odigra dobro tekmu ili dvije i onda kad se od njega najvise ocekuje tad totalno zakaze....realno nikad nisam vidio igraca da je dalje od njega dogurao a da je tako malo pokazao....gdje god je igrao ,osim povremenih bljesaka bio je ispod prosjeka...
Sent from my Commodore 64
ako u februaru ne ode u Rusiju,propala akrijera ..steta a onakve kvalifikacije za repku imao...i nije mogao naci klub ,ne mogu vjerovati! na njega vise ne treba racunati,jer ako ne igra i nema klub,nema ni ni u repki!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze karijera propasti ako imas 26 godina, pa makar i jednu cijelu sezonu presjedio na klupi.bosnas_ je napisao/la:ako u februaru ne ode u Rusiju,propala akrijera ..steta a onakve kvalifikacije za repku imao...i nije mogao naci klub ,ne mogu vjerovati! na njega vise ne treba racunati,jer ako ne igra i nema klub,nema ni ni u repki!
Na njega treba racunati, jer nas je sve zaduzio u proslim kvalifikacijama. Bilo je jos igraca koji nisu igrali u klubovima, neki cak nisu ni imali tim a bili su u reprezentaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Usao je u pos'o sa djavolom, i nista drugo nije mogao ocekivat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.
meni je medunjanin jedan od nasih najdrazih reprezentativaca, al ako nema kluba, nema ni repke i to je to. vrijeme je da se tome stane u kraj.
meni je medunjanin jedan od nasih najdrazih reprezentativaca, al ako nema kluba, nema ni repke i to je to. vrijeme je da se tome stane u kraj.
...
panties je napisao/la:eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.
Pošteno napisano!
🔵⚪
Problem je u tome sto on ima klub,ali nece igrati,jer da nema sigurno bi nasao novog poslodavca,pa makar i u Olimpicupanties je napisao/la:eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
nisam ja mislila na to. sinoc je vijest bila da trener ne racuna na njega, sto je prakticno ista stvar.
ako ce igrat, onda sto ne bi dobivao poziv? ali ako ne, druga je prica. po ovome izgleda da ipak hoce."Dogovor je bio da se Haris može vratiti u klub, ukoliko se ne ostvari transfer u zimskom prelaznom roku. Nije uspio ništa dogovoriti, pa će do kraja sezone nositi dres Maccabija. Moram dodati da mi je drago zbog ovakvog raspleta situacije, jer je Medunjanin sjajan fudbaler i može mnogo doprinijeti našoj ekipi", rekao je trener Maccabija Nir Levin za One.co.il.
...
- molotovljev
hmm...Brzopleto!panties je napisao/la:eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.
Hare je,hajde da kazem trenutno bez kluba.Ali je na neki nacin pronasao svoje mjesto u reprezentaciji.
Znaci da je igrac na kojeg selektor moze da racuna u narednom periodu....eh,sad,to sto ne igra i sto je u dilemi..
Nadajmo se da ce Hare najdalje na ljeto pronaci klub po zelji,tj. gdje ce biti standardan...
Sto znaci da ne smijemo rizikovati i tek tako decku zatvoriti vrata...
Uostalom,ima vremena do pocetka kvalifikacija...
F.K.SARAJEVO
Jeste slicno,ali nikako isto.panties je napisao/la:nisam ja mislila na to. sinoc je vijest bila da trener ne racuna na njega, sto je prakticno ista stvar.
ako ce igrat, onda sto ne bi dobivao poziv? ali ako ne, druga je prica. po ovome izgleda da ipak hoce."Dogovor je bio da se Haris može vratiti u klub, ukoliko se ne ostvari transfer u zimskom prelaznom roku. Nije uspio ništa dogovoriti, pa će do kraja sezone nositi dres Maccabija. Moram dodati da mi je drago zbog ovakvog raspleta situacije, jer je Medunjanin sjajan fudbaler i može mnogo doprinijeti našoj ekipi", rekao je trener Maccabija Nir Levin za One.co.il.
Medunjanin ce igrati za reprezentaciju jos nekih 7-8 godina akobogda,ako ne nadje sada klub,kao sto vidis i sama,IGRAT CE U IZRAELU JER NIJE NI TRENER LUD NAJBOLJEG IGRACA DRZATI NA KLUPI samo zato sto ce na ljeto napustiti klub,to nam je valjda svima jasno(osim par neandertalaca)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
nije molotovljev brzopleto, tako se i dodje do situacije da nam muslimovic sjedi na klupi u repki, a to je i jedina klupa na kojoj sjedi vec pola godine.
sto se medunjanina tice, ja se nadam da ce ponovo igrati za maccabi TA.kelner je napisao/la:Jeste slicno,ali nikako isto.
Medunjanin ce igrati za reprezentaciju jos nekih 7-8 godina akobogda,ako ne nadje sada klub,kao sto vidis i sama,IGRAT CE U IZRAELU JER NIJE NI TRENER LUD NAJBOLJEG IGRACA DRZATI NA KLUPI samo zato sto ce na ljeto napustiti klub,to nam je valjda svima jasno(osim par neandertalaca)
...
Medunjanin ipak ostaje u Makabiju,dobro je da ce igrati i da nece presjediti na tribinama,jer je dosao novi trener koji najbozbiljnije racuna na njega! ovo je dobro prije svega za repku..
-
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nije uspio završiti pregovore oko transfera, tako da će do kraja sezone ostati igrač Maccabija iz Tel Aviva.
Medunjanin je u subotu odletio iz Tel Aviva, te je proveo u Holandiji nekoliko dana, pokušavajući okončati pregovore sa nekoliko klubova. Međutim do dogovora nije došlo, pa se Medunjanin priključio treninzima Maccabija.
"Dogovor je bio da se Haris može vratiti u klub, ukoliko se ne ostvari transfer u zimskom prelaznom roku. Nije uspio ništa dogovoriti, pa će do kraja sezone nositi dres Maccabija. Moram dodati da mi je drago zbog ovakvog raspleta situacije, jer je Medunjanin sjajan fudbaler i može mnogo doprinijeti našoj ekipi", rekao je trener Maccabija Nir Levin za One.co.il.
-
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nije uspio završiti pregovore oko transfera, tako da će do kraja sezone ostati igrač Maccabija iz Tel Aviva.
Medunjanin je u subotu odletio iz Tel Aviva, te je proveo u Holandiji nekoliko dana, pokušavajući okončati pregovore sa nekoliko klubova. Međutim do dogovora nije došlo, pa se Medunjanin priključio treninzima Maccabija.
"Dogovor je bio da se Haris može vratiti u klub, ukoliko se ne ostvari transfer u zimskom prelaznom roku. Nije uspio ništa dogovoriti, pa će do kraja sezone nositi dres Maccabija. Moram dodati da mi je drago zbog ovakvog raspleta situacije, jer je Medunjanin sjajan fudbaler i može mnogo doprinijeti našoj ekipi", rekao je trener Maccabija Nir Levin za One.co.il.
pa , s obzirom na mjesto koje mu je pronadjeno u reprezentaciji, za nas je bolje da ne igra i na to mjesto dodje neko ko tu moze igrati.molotovljev je napisao/la:hmm...Brzopleto!panties je napisao/la:eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.
Hare je,hajde da kazem trenutno bez kluba.Ali je na neki nacin pronasao svoje mjesto u reprezentaciji.
Znaci da je igrac na kojeg selektor moze da racuna u narednom periodu....eh,sad,to sto ne igra i sto je u dilemi..
Nadajmo se da ce Hare najdalje na ljeto pronaci klub po zelji,tj. gdje ce biti standardan...
medunjanin je poput stilica, s boljom startnom pozicijom. on dalje od macabija ne moze, price o ruskoj ligi su bajke. jedan misimovic, koji je harao njemackom, nije mogao, nakon gubitka forme, da se prilagodi ruskom tempu, medunjanin nema sanse. e sada, gdje je logika da se igrac, koji nema snagu da igra svoju poziciju, ofanzivnog veznog, gura na poziciju centralnog ili defanzivnog veznog?
price o zaslugama su van pameti.
Sent from my Commodore 64
Raduje me da ima na forumu ljudi koji kontaju stvar onakva kava je jest a ne kroz neke svoje vizije obojene klupskim bojama..nihco je napisao/la:pa , s obzirom na mjesto koje mu je pronadjeno u reprezentaciji, za nas je bolje da ne igra i na to mjesto dodje neko ko tu moze igrati.molotovljev je napisao/la:hmm...Brzopleto!panties je napisao/la:eto sta je napravljeno, da na stare zasluge i "kako je mogo onaj moze i ovaj" igraci dobivaju pozive u repku.
medunjanin je poput stilica, s boljom startnom pozicijom. on dalje od macabija ne moze, price o ruskoj ligi su bajke. jedan misimovic, koji je harao njemackom, nije mogao, nakon gubitka forme, da se prilagodi ruskom tempu, medunjanin nema sanse. e sada, gdje je logika da se igrac, koji nema snagu da igra svoju poziciju, ofanzivnog veznog, gura na poziciju centralnog ili defanzivnog veznog?
price o zaslugama su van pameti.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.