Samo Kobe ima tu privilegiju da bira klub, jer u svom ugovoru ima tu klauzulu. Svi ostali moraju ici !Admir_Sa je napisao/la:Imam pitanje
Jel nba igraci mogu odbiti trejd, tj praviti se budale i ostati u klubu dok im ne istekne ugovor, takvih slucajeva je bilo dosta u fudbalu
npr neki tim hoce howarda i pravo dobro ponudi, al se njemu taj tim ne svidja (npr bubam bobcatsi), jel on smije to odbit zbog toga sto zeli trejd u neki drugi klub
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bih bas rekao da Kobe ima pravo birat klub, vec ga ne mogu trejdat ukoliko on sam ne zatrazi trejd.
A ostali ne mogu odbiti trejd, ali se mogu naci u situaciji da 'natjeraju' tim koji ih zeli dovesti da stopiraju trejd tako sto odbiju produzenje ugovora. Tako da Howard prakticki bira u koji ce tim biti trejdan.
A ostali ne mogu odbiti trejd, ali se mogu naci u situaciji da 'natjeraju' tim koji ih zeli dovesti da stopiraju trejd tako sto odbiju produzenje ugovora. Tako da Howard prakticki bira u koji ce tim biti trejdan.
znaci ovi sto imaju ugovor na više godina moraju slušati gazde, kako im se kaže tako mora bitiDonnie Darko je napisao/la:Ne bih bas rekao da Kobe ima pravo birat klub, vec ga ne mogu trejdat ukoliko on sam ne zatrazi trejd.
nema potpisa
Sad lagano Minnesota- Indiana pogledati. Naprijed Vukovi ! 
Who dares, wins !
- Giallorossi
- Kontakt:
Keith Bogans je potpisao za Netse.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ne bas uvjek kad se Yao povredio, sjecas li se historijske serije?Zeljovac_1921 je napisao/la:2005-u ne racunam kad smo ispali od Dallasa jer je bila namjestena, sto je i sudija sam prizno da je moro zvati faule Yao Mingu. Svaki kontakt Yao Minga prema protivniku je bio faul. Utah oba puta zakazivanje, jednostavno kad god se Yao povrijedio T-Mac nije mogo nositi ekipu na ledjima tipa Kobe, James (u CLV) Wade. Bez ozbira na sve hvala mu na svemu, skoro svake godine smo bili u playoffu, ali je to i bio plafon, osim kad smo izbacili Portland pa ispali od Lakersa, mada sam bio uvjeren da ce tandem T-Mac-Yao barem jednom uzeti ligu, ali eto nije se dalo.edo3majka je napisao/la: Nema tog igraca koji nije zakazao kad treba, ali jedno je zakazati a drugo se kriti po terenu.
@Dema, na koga mislis da nije nikad zakazao? Ja ti garantujem da je to nemoguce.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sjecam 22 zaredom, nisam spominjo regularnu sezonu jer smo isli u playoff tako da je nebitno.edo3majka je napisao/la: Ne bas uvjek kad se Yao povredio, sjecas li se historijske serije?Zezam se, kazem drugo je zakazati a drugo se kriti, nije to sad nesto ni bitno, vec sam ostao iznenadjen ponasanjem Gay-a.
@Dema, na koga mislis da nije nikad zakazao? Ja ti garantujem da je to nemoguce.
Za ostalo si upravu.
Dema vjerovatno misli na Jordana.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ova Indiana pravo jaka ekipa, gledam ih vec drugu noc za redom i imaju pravo dobru ekipu, nema prave zvijezde ali su veoma opasni na svakoj poziciji, nesto kao Atlanta.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
ostadoše vukovi polomljenih zuba. sad smo na 15-6, mensecini sljedeca protiv dalasa u gostima. granger 6 trojki, 36 poena, sitnica. colison super odigrao, hibert takodjer, goerge dobro krenuo pa ga zeznuse licne, west pogadjao kad i treba, klupa onako, hill nije igraoNeToBoLa je napisao/la:Sad lagano Minnesota- Indiana pogledati. Naprijed Vukovi !
dirk ocajan protiv thundera, bazen ne moze pogodit
majami opet izgubio od milovkija
nema potpisa
- BernardBarnjak
- Kontakt:
S. Ibaka vs Mavs 11 rebs, 10 bs.
B. Jennings vs Heat 31 pts, 3PM-A 7-14, 8 ast, 4st.
B. Jennings vs Heat 31 pts, 3PM-A 7-14, 8 ast, 4st.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nisu nešto vele raspoloženi bili večeras, Indiana bolja bila i zasluženo pobjedila.Admir_Sa je napisao/la:ostadoše vukovi polomljenih zuba. sad smo na 15-6, mensecini sljedeca protiv dalasa u gostima. granger 6 trojki, 36 poena, sitnica. colison super odigrao, hibert takodjer, goerge dobro krenuo pa ga zeznuse licne, west pogadjao kad i treba, klupa onako, hill nije igraoNeToBoLa je napisao/la:Sad lagano Minnesota- Indiana pogledati. Naprijed Vukovi !
dirk ocajan protiv thundera, bazen ne moze pogodit
majami opet izgubio od milovkija
Milwaukee dobija sve ove jače ekipe, čak sam ih pogodio nekoliko puta na kladionici i to visoke kvote pravo.
Who dares, wins !
ja mislim da i Nowitzki ima mogucnost da odbije trade ako Dallas hoce da ga tradea.bimbrlica je napisao/la:Samo Kobe ima tu privilegiju da bira klub, jer u svom ugovoru ima tu klauzulu. Svi ostali moraju ici !Admir_Sa je napisao/la:Imam pitanje
Jel nba igraci mogu odbiti trejd, tj praviti se budale i ostati u klubu dok im ne istekne ugovor, takvih slucajeva je bilo dosta u fudbalu
npr neki tim hoce howarda i pravo dobro ponudi, al se njemu taj tim ne svidja (npr bubam bobcatsi), jel on smije to odbit zbog toga sto zeli trejd u neki drugi klub
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Ma kakav Novitzki, ako odluče da ga trejduju, može se slikati.
Samo Kobe Bryant ima tu klauzulu u ugovoru da može da odbije trade u drugu ekipu. A čak i ako pristane na trade, ima pravo na dodatni trade-bonus, što je takođe navedeno u tom ugovoru.
Samo Kobe Bryant ima tu klauzulu u ugovoru da može da odbije trade u drugu ekipu. A čak i ako pristane na trade, ima pravo na dodatni trade-bonus, što je takođe navedeno u tom ugovoru.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
http://sports.espn.go.com/dallas/nba/ne ... id=5393536" onclick="window.open(this.href);return false;jose je napisao/la:Ma kakav Novitzki, ako odluče da ga trejduju, može se slikati.
Evo ovdje imas jedan dio u kojem pise da ima pravo odbiti trade.
"The contract contains a no-trade clause that prevents the Mavs from dealing the 7-foot power forward without his consent. Los Angeles Lakers star Kobe Bryant is the only other player in the NBA with a no-trade clause."
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
U pravu si, ovo nisam znao.HuX je napisao/la:http://sports.espn.go.com/dallas/nba/ne ... id=5393536" onclick="window.open(this.href);return false;jose je napisao/la:Ma kakav Novitzki, ako odluče da ga trejduju, može se slikati.
Evo ovdje imas jedan dio u kojem pise da ima pravo odbiti trade.
"The contract contains a no-trade clause that prevents the Mavs from dealing the 7-foot power forward without his consent. Los Angeles Lakers star Kobe Bryant is the only other player in the NBA with a no-trade clause."
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."Zeljovac_1921 je napisao/la:Dema vjerovatno misli na Jordana.edo3majka je napisao/la:@Dema, na koga mislis da nije nikad zakazao? Ja ti garantujem da je to nemoguce.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
eh, davna vremena kad je svako igrao u svom dresu 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
pa nije to bas tako davno, barem meni. a prije tog perioda kad se igrao u maticnim dresovima igralo se uvijek u jednoobraznim dresovima... koliko ja znam...KK_Bosna je napisao/la:eh, davna vremena kad je svako igrao u svom dresu
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma da ali to je on sam rekao i tu broji poraze i iz osnovne skole ali koliko ima game winnera u play offu i u finalima te bitnim utakmicama,nikad niko nije manje zakazivao od njeg.Ta njegova ubitacnost na kraje utakmica ga je i ucinila najboljim u NBA svih vremena.KK_Bosna je napisao/la:"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."Zeljovac_1921 je napisao/la:Dema vjerovatno misli na Jordana.edo3majka je napisao/la:@Dema, na koga mislis da nije nikad zakazao? Ja ti garantujem da je to nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.