harebianconero je napisao/la:Ja sam očekivao da on bude prva postava jer u trenutku kada nam je došao, bio je top 3 lijeva beka u Serie A.
reto je dobar igrac,ali ocigleno nesto nije se dopao conteu,ali sa obzirom na rezultate ove godine pravo na kritike nemamo.
Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero baš nema sreće. Trebalo je da igra od početka na meču protiv Parme, ali zaleđen teren je prouzrokovao odlaganje meča.
"Dođavola! Taman je trebalo da budem u prvoj postavi", napisao je "Pinturikio" na Tviteru.
"Reći ću Konteu da me stavi u tim kad meč bude bio ponovljen", dodao je fudbaler Juventusa.
Na drugoj strani, Đanluiđi Bufon se našalio na svoj račun.
"Bar nisam primio gol", napisao je čuvar mreže Juventusa na svom Tviter profilu.
„Rano je sada govoriti o letnjem prelaznom roku, ali mi smo u procesu obnavljanja tima koji će se definitivno nastaviti i na leto.“ rekao je Marota-italijanski mediji uveliko spekulišu da je napadač Real Madrida Gonzalo Iguain glavna meta Stare Dame.
Juventus tvrdi da dolazak Simone Padoina iz Atalante neće uticati na razvoj Luce Marronea.