Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ova ekipa sada nije slaba nimalo. Da imamo nekog igraca koji rjesava utakmice u 1 potezu, kao sto je Alex prije, kao sto Ibrahimovic sada radi, ne bi nam vise nista trebalo 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Što se tiče Mela i Zieglera oni će biti otkupljeni 100%, znam da sam čitao da je trener Galate Terim prezadovoljan igrama Mela ( a u to nisam ni sumnjao, on je uvijek odlično igrao, samo ima problem u glavi), čak šta više dao je već do sad 4 gola iz 16 utakmica (u Juventusu 53 utakmice 4 gola). A mislim da za njih 13 miliona ne bi trebao biti problem.
A u vezi Zieglera i on će pronaći sigurno neki drugi klub, jer se radi o dobrom igraču u to nema sumnje, pa redovno među 3 najbolja beka lige, ali kad uzmemo u obzir da je došao džaba, koliko god uzmemo za njega to će biti odlično (4-5 miliona sigurno).
A u vezi Zieglera i on će pronaći sigurno neki drugi klub, jer se radi o dobrom igraču u to nema sumnje, pa redovno među 3 najbolja beka lige, ali kad uzmemo u obzir da je došao džaba, koliko god uzmemo za njega to će biti odlično (4-5 miliona sigurno).
- harebianconero
- Kontakt:
Bivši veznjak Intera Wim Jonk kaže da je Buoy napravio pogrešnu odluku kada je prešao u Juventus.
Kaže da bi on zaigrao ubrzo za 1. tim Ajaxa.
Isto tako kaže ako Elia se nije snašao, kako će Buoy u ovim godinama.
Kaže da bi on zaigrao ubrzo za 1. tim Ajaxa.
Isto tako kaže ako Elia se nije snašao, kako će Buoy u ovim godinama.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Italija je cudna po tom pitanju, mladi rjetko dobijaju priliki, jednostavno moras biti 100% provjeren da bi dobio priliku. Juve ima talenta u omladinskim pogonima i po svim klubovima sirom Italije, ali rijetko kada dobiju priliku da budu standardni i zavrse karijeru u Juventusu. Jedini igrac koji ce imati priliku je Marchisio, ako se ne varam...
Posto se Juve gradi, mogu to razumjeti, al' poslije se mora vise posvetiti paznje mladim igracima kaka Juve bude kao nekada...
Nek nam bude model Barca
Posto se Juve gradi, mogu to razumjeti, al' poslije se mora vise posvetiti paznje mladim igracima kaka Juve bude kao nekada...
Nek nam bude model Barca
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Stvarno mislim da imamo jednu od najjačih škola u evropi. Imamo dosta sjajnih igrača u primaveri.
Conte je jednom rekao da trebamo učiti od Barcelone, da li je mislio na to da se oslanjamo na omladinski pogon ili na taktiku .. Nadam se da je oboje.
Conte je jednom rekao da trebamo učiti od Barcelone, da li je mislio na to da se oslanjamo na omladinski pogon ili na taktiku .. Nadam se da je oboje.
- IlPrincipino
- Kontakt:
baš slabo čitate ono što se piše...
neki dan sam pisao o Melu i Ziegleru ali nije mi problem ponovo...
za Mela je situacija slijedeća...prezadovoljan je u Turskoj...igra dobro..vole ga u Galatay...žele ga otkupiti ali kako se piše Galata nema tih para za otkup...tu uskače Fener koji je speman platiti koliko treba da Melo predje kod njih ako ga Galata ne kupi...njima pare ne predstavljaju problem...
što se tiče Zieglera...bilo je pisanja da će ga vratiti i neće otkupiti ali nedavno je izašla vijest da ga žele zadržati...ako ga ne zadrže Marseille je zainteresovan za njega...mislim da ni za njega neće biti problem da se proda na ljeto...minimalno 5 milliona bi se moglo dobiti za njega...
neki dan sam pisao o Melu i Ziegleru ali nije mi problem ponovo...
za Mela je situacija slijedeća...prezadovoljan je u Turskoj...igra dobro..vole ga u Galatay...žele ga otkupiti ali kako se piše Galata nema tih para za otkup...tu uskače Fener koji je speman platiti koliko treba da Melo predje kod njih ako ga Galata ne kupi...njima pare ne predstavljaju problem...
što se tiče Zieglera...bilo je pisanja da će ga vratiti i neće otkupiti ali nedavno je izašla vijest da ga žele zadržati...ako ga ne zadrže Marseille je zainteresovan za njega...mislim da ni za njega neće biti problem da se proda na ljeto...minimalno 5 milliona bi se moglo dobiti za njega...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Imali smo par kikseva protiv ekipa koje smo trebali pobjediti, svi smo se bar nadali, to nam je odnijelo dosta bodova. Juventusovi pratioci su mogli biti dosta iza, jer smo igrali odlicno, bili dominantni, ali sreca i ne iskustvo nekih igraca su razlog za izgubljene bodove. Neki igraci nisu navikli na pritisak koji donosi najveci klub u Italiji, nije isto biti clan Cagliarija ili Lazia. Juve je drugi svijet za svakog igrac, tako da je nekim trebalo da se prilagode i oslobode tereta koji nose. Mislim da sada sve bolje ide, pridoslim igracima je dosta lakse, a to se vidi i na posljednijm utakmicama, gdje se vidi rutina i lahkoca rjesavanja utakmica. Ovaj Juve je dosta jaci nego onaj prije 2 mj, to ce se pokazati u buducnosti...Soni je napisao/la:Ova ekipa sada nije slaba nimalo. Da imamo nekog igraca koji rjesava utakmice u 1 potezu, kao sto je Alex prije, kao sto Ibrahimovic sada radi, ne bi nam vise nista trebalo
Moj avatar govori kakav je Matri strelac
Bice love od Mela i Ziglera!!
- harebianconero
- Kontakt:
Spominjao sam Torresa neki dan, opet kažem da bih bio prezadovoljan kada bi nam on došao.
I G R A Č I N A
I G R A Č I N A
Nekad odlican igrac u periodu Ateltika i Liverpoola..., eh, kad bi mogli vratiti vrijeme, sigurno bi Tores bio prva napadacka zelja koju bi doveo u Juve. Od tada Tores nije ni sjenka od tog igraca, trenutno, mi je 10 opcija koju bi doveo u Torino. Moje skromno misljenje...harebianconero je napisao/la:Spominjao sam Torresa neki dan, opet kažem da bih bio prezadovoljan kada bi nam on došao.
I G R A Č I N A
Od svih svjetskih napadaca volio bi Benzemu, francuzi su uvijek ostavljali trag u Juventusu, izuzevsi, Henry-a
Imamo Matrija
- harebianconero
- Kontakt:
Istina je da je sada Torres loš, ali je zato dobar trenutak da ga ugrabimo po dosta manjoj cijeni. Pa nije valjda ko Krasić zaboravio da igra fudbal.
Nije ni mlad, ni star, ima 27-28 godina. Najbolje fudbalske godine.
Benzema je meni uvijek bio igračina, al teško da će ga Real uopšte prodati. Jedino ako dovedu RVP-a.
Nije ni mlad, ni star, ima 27-28 godina. Najbolje fudbalske godine.
Benzema je meni uvijek bio igračina, al teško da će ga Real uopšte prodati. Jedino ako dovedu RVP-a.
Daleko od toga da je los, stanje u kojem se nalazi Krasic naziva se fudbalska depresija
. Ne znam da li ima iko goru formu od njega...
Sad zavisi kolika je cijena Toresa, mozda bi to bili otezavajuci uslovi, ako Juventusova uprava ima u vidu Toresa zasto da ne ! Neka bude neka posudba, sa prvom otkupa kako to vec radi, Marotta
. Uvijek kad dodje neki igrac u Juve, nekako mislim da moze dati vise nego u nekom klubu...
Sad zavisi kolika je cijena Toresa, mozda bi to bili otezavajuci uslovi, ako Juventusova uprava ima u vidu Toresa zasto da ne ! Neka bude neka posudba, sa prvom otkupa kako to vec radi, Marotta
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Matri je naš najbolji napadač i jedan od 3 najboljih u Italiji u ovom trenutku, zato nam ta pozicija napadača uopšte nije potrebna koliko krilo ili lijevi bek.
Matri ima bolji učinak postignugih golova sa ovim saigračima nego što je Trezeguet imao sa dobitnicima Zlatne lopte Zidaneom i Nedvedom, da ne nabrajam ostale igrače sa kojima je igrao David. To valjda dovoljno govori
Dobro kaže @JuveSissoko da Matri igra u Realu svako kolo bi zabio najmanje gol.
Ne znam ko je napisao, ali neko je spominjao zaradu od 6,5 miliona. Nismo mi ništa zaradili ove zime. Svi igrači koji su otišli su otišli besplatno ili na posudbu, ostalo nam je samo love od njihovih plaća, a to je tih 6,5 miliona plus ona 4 od Immobilea, dakle to je 10 miliona, a sva te pare smo potrošili na Padoina, Caceresa, Borriella i malca iz Ajaxa (1,5 za Caceresa, 0,8 za Borriella, 5 za Padoina to je skoro 7,5 miliona i ostala 3 miliona od onih 10,5 će otići na plaće ovih što su došli). Tako da se može reći da smo na pozitivnoj 0.
Matri ima bolji učinak postignugih golova sa ovim saigračima nego što je Trezeguet imao sa dobitnicima Zlatne lopte Zidaneom i Nedvedom, da ne nabrajam ostale igrače sa kojima je igrao David. To valjda dovoljno govori
Ne znam ko je napisao, ali neko je spominjao zaradu od 6,5 miliona. Nismo mi ništa zaradili ove zime. Svi igrači koji su otišli su otišli besplatno ili na posudbu, ostalo nam je samo love od njihovih plaća, a to je tih 6,5 miliona plus ona 4 od Immobilea, dakle to je 10 miliona, a sva te pare smo potrošili na Padoina, Caceresa, Borriella i malca iz Ajaxa (1,5 za Caceresa, 0,8 za Borriella, 5 za Padoina to je skoro 7,5 miliona i ostala 3 miliona od onih 10,5 će otići na plaće ovih što su došli). Tako da se može reći da smo na pozitivnoj 0.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- paolomontero
- Kontakt:
@BiancoBianconeri1988 je napisao/la:Matri je naš najbolji napadač i jedan od 3 najboljih u Italiji u ovom trenutku, zato nam ta pozicija napadača uopšte nije potrebna koliko krilo ili lijevi bek.
kada bi birali covjeka koji najvise postuje lik i djelo alessandra matrija,ti bi bio na prvom mjesu
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Ma Matrix je zvijer,pisao sam neki dan da ga ne bih mijenjao ni za jednog napadača,kada se sjetim da zamalo pazzini nije došao,molio sam Boga da ne dođe,uvijek bi imali igrača manje na terenu i Conte bi ga u roku od mjesec otjerao,Matrijev rad je neizmjeran,donio nam je bruku bodova,svi njegovi golovi su bili odlučujući.
Sada je na kvoti 9,a zamjera mu se,baš me zanima kakav je kada je dobar,već sam rekao da će kao od šale preći 15 ove sezone.
Sada je na kvoti 9,a zamjera mu se,baš me zanima kakav je kada je dobar,već sam rekao da će kao od šale preći 15 ove sezone.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Slazem se u potpunosti sa @Bianc, da se u Matrija ne smije dirati, to je nevidjena strelac koji ima sve predispozicije vrhunskog igraca. Drugi gol protiv Udina je remek djelopaolomontero je napisao/la:@BiancoBianconeri1988 je napisao/la:Matri je naš najbolji napadač i jedan od 3 najboljih u Italiji u ovom trenutku, zato nam ta pozicija napadača uopšte nije potrebna koliko krilo ili lijevi bek.
kada bi birali covjeka koji najvise postuje lik i djelo alessandra matrija,ti bi bio na prvom mjesu![]()
- paolomontero
- Kontakt:
sjecate li se momka po imenu AYUB DAUD,2008 godine je debitovao,sjecam se da sam gledao tu utakmicu,giovinca zamijenio,iz somalije je ja mislim,sta je sa njim gdje je sada... Citam da je Gabriel talenat, a Guillherme mislim da ne moze bas kod nas uspjeti. Immobile je u Genou, Branescu u Rumuniji, Sluga ce se vratiti u Rijeku izgleda. Dosao je jedan momak iz svedske,navijac djugardena i juventusa,i stalno je spominjao Carlosa Garciu,kazu da je najveci talenat iz odbrane uz Pola Garcíu. Zna li neko nesto o ovomeharebianconero je napisao/la:Ja da se pitam, uopšte više ne bi dovodio ove polovne igrače tipa Pazienza, Padoin, etc.
Što više bih se oslanjao na omladince, ima baš dosta talenata, Gouano, Appelt, Magnusson, Sluga, Branescu, Libertazzi, Immobile ..
Dovodili bi igrače, samo one svjetske klase, dosta 2-3 po sezoni.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- IlPrincipino
- Kontakt:
meni je Matri dovoljno dobar samo za klupe...volio bih Benzemu u napadu a da Matri čeka svoju priliku sa klupe...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne fakat, treba realno sagledati situaciju, mi bi da dovedemo napadača, a da nam krilo i sljedeće sezone igra Pepe koji ne zna je li pošao ili je krenuo ili lijevog beka da nam igra De Ceglie ili Chiellini koji ne zna ubaciti loptu da valja. Ovo samo govorim realno. Ima pozicija u ekipi koje više škripe nego pozicija napadača. Igra nam se zasniva na krilima i bekovima, a nemamo ni krila ni beka da valjaju izuzev Lichta, Vučinić igra krilo samo što je prinuđen. Ovo ostalo se ne zna s loptom sastaviti.paolomontero je napisao/la:
@Bianco
kada bi birali covjeka koji najvise postuje lik i djelo alessandra matrija,ti bi bio na prvom mjesu![]()
Matri je ubitačan, zna zabiti gol, samo mu trebaju igrači koji će mu dati dobru loptu, da ga pitaju s loptama, to je sva poenta.
A i ova lova što dođe od prodaje Krasića, Zieglera i Mela će sva otići na treću ratu ovih igrača koje je Marotta otkupio, Matri, Quagliarella, Pepe i Motta, čini mi se.
Ž '21!
@Montero- Pol i Carlos su stoperi,Carlos je iz Djurgardena došao,a Pol iz Barce,još su previše mladi.
Daud je jedan od najvećih potencijala koje sam ja gledao,na turniru u Viaregiu je bio i najbolji igrač i strijelac,Tottenham je čak bio zainteresovan da ga kupi za neke fine novce,propao lik skroz.
Daud je jedan od najvećih potencijala koje sam ja gledao,na turniru u Viaregiu je bio i najbolji igrač i strijelac,Tottenham je čak bio zainteresovan da ga kupi za neke fine novce,propao lik skroz.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.