Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

sakho
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la sakho » 28 avg 2009, 00:09

svasta!sta nece ljudima sve zasmetat!vise ne smije ni da se prica o nekim drugim stvarima sem o fudbalu!pa brate bistrik bpys ramazan je jednom godisnje nevidim u cemu je problem da se komentarise!ajde malo i ti se ukljuci ili ako nista daj neku drugu temu pa da malo razglabamo do sehura :D

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 avg 2009, 00:11

[youtube][/youtube]
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2009, 00:11

sakho je napisao/la:svasta!sta nece ljudima sve zasmetat!vise ne smije ni da se prica o nekim drugim stvarima sem o fudbalu!pa brate bistrik bpys ramazan je jednom godisnje nevidim u cemu je problem da se komentarise!ajde malo i ti se ukljuci ili ako nista daj neku drugu temu pa da malo razglabamo do sehura :D
Ja cu svakako sutra zatraziti/zamoliti modove da se otvori tema "Top lista forumlista" gdje bi pisali/citirali provale clanova foruma :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 28 avg 2009, 00:18

bistrikboy je napisao/la:
sakho je napisao/la:svasta!sta nece ljudima sve zasmetat!vise ne smije ni da se prica o nekim drugim stvarima sem o fudbalu!pa brate bistrik bpys ramazan je jednom godisnje nevidim u cemu je problem da se komentarise!ajde malo i ti se ukljuci ili ako nista daj neku drugu temu pa da malo razglabamo do sehura :D
Ja cu svakako sutra zatraziti/zamoliti modove da se otvori tema "Top lista forumlista" gdje bi pisali/citirali provale clanova foruma :!:
da i ti to zatrazis i oni odobre!i sta mislis hoce li se iko normalan nasmijat na ijedan post sa ovog dijela foruma ili pak jednog od onih videa sto su postavljeni sem onih crtanih filmoca :lol: (al i to je sjecanje na stare dane)

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 avg 2009, 00:19

to obavezno uradi ti si sad moj idol nakon ovog
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2009, 00:22

sakho je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
da i ti to zatrazis i oni odobre!i sta mislis hoce li se iko normalan nasmijat na ijedan post sa ovog dijela foruma ili pak jednog od onih videa sto su postavljeni sem onih crtanih filmoca :lol: (al i to je sjecanje na stare dane)
Mislio sam postavljati komentare sa svih tema,ima jedan zanimljiv od dzoka_the_maniacs :mrgreen: (zna seyo_TM)...

MT87TM smiri dozivljaj i mojne tih kvazi mangupskih fazona :arrow:
ccc kakav si ti vjernik akd imas idole :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 avg 2009, 00:23

izvini nece se ponoviti
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2009, 00:25

MT87TM je napisao/la:izvini nece se ponoviti
On je lud on je jak :arrow:

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 avg 2009, 00:27

Ja cu svakako sutra zatraziti/zamoliti modove da se otvori tema "Top lista forumlista" gdje bi pisali/citirali provale clanova foruma :!:[/quote]
da i ti to zatrazis i oni odobre!i sta mislis hoce li se iko normalan nasmijat na ijedan post sa ovog dijela foruma ili pak jednog od onih videa sto su postavljeni sem onih crtanih filmoca :lol: (al i to je sjecanje na stare dane)[/quote]
Mislio sam postavljati komentare sa svih tema,ima jedan zanimljiv od dzoka_the_maniacs :mrgreen: (zna seyo_TM)...

MT87TM smiri dozivljaj i mojne tih kvazi mangupskih fazona :arrow:
ccc kakav si ti vjernik akd imas idole :mrgreen:[/quote]
meni moja vjera tebi tvoja jel ok mislim da sam sad udure
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 28 avg 2009, 01:47

Sta je ovo?Nema Rz88 pa odmah nikakva atmosfera.
Haj da cujem,sta je za sehur? :D
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2009, 01:57

Ne znam, najvjerovatnije namazi. Kakva atmosfera, koga za to briga, ne cijeni se nešto i to je žalosno. Širim negativno energiju a u stvari Robben je najbolji igrač svijeta , sada sam opet pozitivan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 28 avg 2009, 02:21

sta je dzoka the maniacs provalio BGti ET ?????
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 avg 2009, 02:43

Rz88 je napisao/la:Ne znam, najvjerovatnije namazi. Kakva atmosfera, koga za to briga, ne cijeni se nešto i to je žalosno. Širim negativno energiju a u stvari Robben je najbolji igrač svijeta , sada sam opet pozitivan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma kralju,onaj ko te ne cijeni ne cijeni ni sam sebe,dobar si momak i sa tobom se moze normalno diskutovati o svemu.Iz tvojih postova se vidi da nisi neki glupan i balavac kao neki koji znaju doci na ovu temu i pametovati!De ti nesto reci ili daj neku temu da u miru docekamo Sehur!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2009, 02:54

Heh, ma ne znam.

Inače, je li iko gledao serija "Tree Hill". Strašno dobra serija, samo sam gledao neki 1 i 2 dio, ostalo nisam, a ima i Smalville, i to sam gledao malo a onda sam se okanio.

Imali iko neki hobby, moj je bio da skupljam neke dresove od nekih nepoznatih ekipa ali nema se sada para za te stvari. Sada više volim kupiti knjigu neku. :mrgreen:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 28 avg 2009, 03:09

Meni su hobi video igre a posebno Stronghold i pravljenje mapa na istom....Trenutno pravim Ancient Ultras Map i zadovoljan sam... :mrgreen:
Osim toga nekad odem da osutam koju na velikom...I skupljam kladionicarske listice....A imam ih podosta... :oops:

Et... :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2009, 03:11

Fred mi ima te listiće haha, izgubio je preko 1000km mislim kada smo zbrajali i više. Stronghold Crusader, Stronghold Legends. To su nekada bile igrice i Stronghold je cool. jesi ikada igrao Heroes 3, Civilization 3, ili Anno. Kako su te dobre igrice. Ja sam Strongholda zaboravio igrati , nažalost. imam negdje ovdje onaj Legends dvd, možda ga nekad i install.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 28 avg 2009, 03:12

Evo po pravilu opet bih da poželim lijep sehur svima...Najedite se i napijte se...Danas je i džuma pa nema spavanja do 3 sata... :P

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2009, 03:16

Ko će ikako spavati do Džume, tek ako Bog da poslje nje. I ja želim svima prijatan sehur

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 avg 2009, 03:16

ja skupljam ulaznice i kovanice ima ih podosta
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 28 avg 2009, 03:17

Rz88 je napisao/la:Ko će ikako spavati do Džume, tek ako Bog da poslje nje. I ja želim svima prijatan sehur
Pa dobro...I ja bih možda tako uradio,ali hoću da se malo sredim...Da znam kad je dan kad je noć... :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []