Nek bude ovako sledece: Da li ce Juve pobjeci prvom pratiocu vise od 6 poena, drugom 15, a trecem 20?
Malo optimisticno, ali sta ima veze... neki navijaci Milana vec pripisuju titulu Juventusu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Taj Falque se ne bi mogao snaci kako krilu kod nas,sada je u rezervnom sastavu juventusa. Ayub je briljirao u juniorima.ali vjerovatno ni od njega za nas nema koristi.steta,ovi igraci da su u arsenalu danas bi vrijedili po 10 mil minimalnoharebianconero je napisao/la:Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..
Nema od njega ništa, on već ima 21-22 godine ...
Ja bih volio da smo dali šansu Iago Falqueu.
Ja mislim isto da nam neki ekstar napadac ipak nije prioritet.ja bih doveo nekog iskusnog killera (palacio) da uz rotaciju sa matrijem,vucinicem,quagsom i aBd alexom cini strah i trepet. Moja tajna zelja je diego milito,gotivim ga bas,iako je narusio svoj rejting kod mene kada je otisao u shinter. Lijevi bek nam bas treba (Bastos ili Cissokho,mozda bolje bastos zato sto moze i krilo igrati). Desno kirlo nam je isto neophodno. Lijevo (Giovinco iako mnogo ocekujem od Padoina)+mozda jedan veznjak u rotaciju,kvalitetan,da ima dobar pas,a ne kao vidalBianconeri1988 je napisao/la:A ne fakat, treba realno sagledati situaciju, mi bi da dovedemo napadača, a da nam krilo i sljedeće sezone igra Pepe koji ne zna je li pošao ili je krenuo ili lijevog beka da nam igra De Ceglie ili Chiellini koji ne zna ubaciti loptu da valja. Ovo samo govorim realno. Ima pozicija u ekipi koje više škripe nego pozicija napadača. Igra nam se zasniva na krilima i bekovima, a nemamo ni krila ni beka da valjaju izuzev Lichta, Vučinić igra krilo samo što je prinuđen. Ovo ostalo se ne zna s loptom sastaviti.paolomontero je napisao/la:
@Bianco
kada bi birali covjeka koji najvise postuje lik i djelo alessandra matrija,ti bi bio na prvom mjesu![]()
Matri je ubitačan, zna zabiti gol, samo mu trebaju igrači koji će mu dati dobru loptu, da ga pitaju s loptama, to je sva poenta.
A i ova lova što dođe od prodaje Krasića, Zieglera i Mela će sva otići na treću ratu ovih igrača koje je Marotta otkupio, Matri, Quagliarella, Pepe i Motta, čini mi se.

Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potrebanOxygen je napisao/la:
Montero na čemu temeljiš toliki optimitam glede Padoina,momak će biti zadovoljan kao i Pazienza ako odigra 7-8 utakmica i to ulaskom s klupe,sam je rekao juče da je destruktivac koji se zna ubacivati naprijed jer Conte to voli,nije nikakav fantazista pa da se nešto očekuje od nega.
Jedino što ja od njega očekujem je kada uđe u igru da odigra solidno,u skladu sa njegovim kapacitetom i da ne čini greške koje nas mogu koštati,dakle dosta trke i zalaganja sigurno možemo očekivati,ali ne i iskorak kao što je bilo obećano od Marotte koji je rekao da ćemo kupovati samo igrače koji će povećati kvalitet ekipe,on je isključivo zamjena za Pazienzu.paolomontero je napisao/la:
Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potreb
Opet vam ponavljam,kakav god da je,isplati se vise od elie

Moglo se vise od Padoina u posljednjim trenucima prelaznog roka, nego je on onako slucajno upao ni kriv ni duzan. Tako ti je to u fudbalu moras imati srece da bi uspio. Slazem se sa @oxygenom da je on samo broj koji nece biti dugo u Juventus, mada ako bi sta dobro donio bilo bi odlicno. Ne ocekujem puno, pa nek to malo bude od koristi za juve...Oxygen je napisao/la:Jedino što ja od njega očekujem je kada uđe u igru da odigra solidno,u skladu sa njegovim kapacitetom i da ne čini greške koje nas mogu koštati,dakle dosta trke i zalaganja sigurno možemo očekivati,ali ne i iskorak kao što je bilo obećano od Marotte koji je rekao da ćemo kupovati samo igrače koji će povećati kvalitet ekipe,on je isključivo zamjena za Pazienzu.paolomontero je napisao/la:
Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potreb
Opet vam ponavljam,kakav god da je,isplati se vise od elie
Kako god,želim mu svako dobro kada bude igrao,i dalje se nadam da je kupljen kako bi u junu bio proslijeđen u dealu za Radju.
Falque je bio na posudbi u Tottenhemu, i nedavno ga je Tottenham otkupio od nas.paolomontero je napisao/la:Taj Falque se ne bi mogao snaci kako krilu kod nas,sada je u rezervnom sastavu juventusa. Ayub je briljirao u juniorima.ali vjerovatno ni od njega za nas nema koristi.steta,ovi igraci da su u arsenalu danas bi vrijedili po 10 mil minimalnoharebianconero je napisao/la:Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..
moja greska u pisanju,htio sam napisati u rezervnom sastavu TOttenhema,ali evo vidim da je posudjen u Southampton ...greskaharebianconero je napisao/la:Falque je bio na posudbi u Tottenhemu, i nedavno ga je Tottenham otkupio od nas.paolomontero je napisao/la:Taj Falque se ne bi mogao snaci kako krilu kod nas,sada je u rezervnom sastavu juventusa. Ayub je briljirao u juniorima.ali vjerovatno ni od njega za nas nema koristi.steta,ovi igraci da su u arsenalu danas bi vrijedili po 10 mil minimalnoharebianconero je napisao/la:Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..

harebianconero je napisao/la:Iaquinta: Vratit ću se u Juve!
"Ovo nije zbogom. Želim se vratiti u Juventus i ponovno zadobiti svoje mjesto u momčadi. Još uvijek imam godinu i pol ugovora i to želim iskoristiti na najbolji način".
"Ne mislim da je naš odnos završen, moj jedini problem dok sam igrao u Juventusu su bile povrede. Napustio sam klub ali je sve proteklo u dobrom rasloloženju. Moj odnos s navijačima je odličan. Oni me vole i tretiraju me kao velikog igrača. Sada ću se usredočiti na Cesenu jer se samo preko nje mogu vratiti u Juve"
FORZA VINCENZO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.