Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 02 feb 2012, 18:48

je li vakat da se mjenja anketno pitanje?

Nek bude ovako sledece: Da li ce Juve pobjeci prvom pratiocu vise od 6 poena, drugom 15, a trecem 20? :lol: :lol:

Malo optimisticno, ali sta ima veze... neki navijaci Milana vec pripisuju titulu Juventusu :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 18:49

Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..

Nema od njega ništa, on već ima 21-22 godine ...

Ja bih volio da smo dali šansu Iago Falqueu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 18:52

harebianconero je napisao/la:Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..

Taj Falque se ne bi mogao snaci kako krilu kod nas,sada je u rezervnom sastavu juventusa. Ayub je briljirao u juniorima.ali vjerovatno ni od njega za nas nema koristi.steta,ovi igraci da su u arsenalu danas bi vrijedili po 10 mil minimalno
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 18:55

Bianconeri1988 je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:
@Bianco

kada bi birali covjeka koji najvise postuje lik i djelo alessandra matrija,ti bi bio na prvom mjesu :lol: :lol:
A ne fakat, treba realno sagledati situaciju, mi bi da dovedemo napadača, a da nam krilo i sljedeće sezone igra Pepe koji ne zna je li pošao ili je krenuo ili lijevog beka da nam igra De Ceglie ili Chiellini koji ne zna ubaciti loptu da valja. Ovo samo govorim realno. Ima pozicija u ekipi koje više škripe nego pozicija napadača. Igra nam se zasniva na krilima i bekovima, a nemamo ni krila ni beka da valjaju izuzev Lichta, Vučinić igra krilo samo što je prinuđen. Ovo ostalo se ne zna s loptom sastaviti.

Matri je ubitačan, zna zabiti gol, samo mu trebaju igrači koji će mu dati dobru loptu, da ga pitaju s loptama, to je sva poenta.

A i ova lova što dođe od prodaje Krasića, Zieglera i Mela će sva otići na treću ratu ovih igrača koje je Marotta otkupio, Matri, Quagliarella, Pepe i Motta, čini mi se.
Ja mislim isto da nam neki ekstar napadac ipak nije prioritet.ja bih doveo nekog iskusnog killera (palacio) da uz rotaciju sa matrijem,vucinicem,quagsom i aBd alexom cini strah i trepet. Moja tajna zelja je diego milito,gotivim ga bas,iako je narusio svoj rejting kod mene kada je otisao u shinter. Lijevi bek nam bas treba (Bastos ili Cissokho,mozda bolje bastos zato sto moze i krilo igrati). Desno kirlo nam je isto neophodno. Lijevo (Giovinco iako mnogo ocekujem od Padoina)+mozda jedan veznjak u rotaciju,kvalitetan,da ima dobar pas,a ne kao vidal :D
Ti seguiremo anche noi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 feb 2012, 18:59

slika

Montero na čemu temeljiš toliki optimitam glede Padoina,momak će biti zadovoljan kao i Pazienza ako odigra 7-8 utakmica i to ulaskom s klupe,sam je rekao juče da je destruktivac koji se zna ubacivati naprijed jer Conte to voli,nije nikakav fantazista pa da se nešto očekuje od nega.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 19:01

Oxygen je napisao/la:slika

Montero na čemu temeljiš toliki optimitam glede Padoina,momak će biti zadovoljan kao i Pazienza ako odigra 7-8 utakmica i to ulaskom s klupe,sam je rekao juče da je destruktivac koji se zna ubacivati naprijed jer Conte to voli,nije nikakav fantazista pa da se nešto očekuje od nega.
Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potreban

Opet vam ponavljam,kakav god da je,isplati se vise od elie :D
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 19:06

No nakon godinu i po ponovo odlazi u Juventus, no ovog puta potpisuje petogodišnji ugovor sa torinskim klubom. Juventus je platio 4,5 miliona € za njega, dok će platiti još 500 000€ ukoliko osvoje scudetto.

Padoin je miljenik navijača Atalante koji su mu planirali odati priznanje na utakmici protiv Genoe velikim transparentom, ali je ona bila odložena radi nevremena.

Ovog decka vecina vas nije pratila tako da je definitivno pametnije zadrzati predrasude za sebe,i pruziti sansu momku,a prilika da se igra u juventusu ne dobiva se svaki dan,ovo mu je prilika zivota,i od njega zavisi hoce li jae zgrabiti.

A na kraju i ako ne zadovolji,uvijek moze uci kao dio transfera za radju,ili manola gabbiadinija,pa bilo kojeg igraca iz serie A (mislim na ove prosjecne klubove). Ali gledajte giach nas je kupio svojom igrom,a imao je mnogo,ali mnogo slabiji renome nego padoin.

sretno simone ;)
Ti seguiremo anche noi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 feb 2012, 19:07

Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potreb
Jedino što ja od njega očekujem je kada uđe u igru da odigra solidno,u skladu sa njegovim kapacitetom i da ne čini greške koje nas mogu koštati,dakle dosta trke i zalaganja sigurno možemo očekivati,ali ne i iskorak kao što je bilo obećano od Marotte koji je rekao da ćemo kupovati samo igrače koji će povećati kvalitet ekipe,on je isključivo zamjena za Pazienzu.
Kako god,želim mu svako dobro kada bude igrao,i dalje se nadam da je kupljen kako bi u junu bio proslijeđen u dealu za Radju.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 19:08

slika
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 19:13

Barcelona's Seydou Keita: Real Madrid and Juventus wanted me ;)
Real Madrid, španski gigant je odbio ponudu Čelsija za napadača Gonsala Iguaina vrednu čak 40 miliona evra.

Međutim, kako pišu engleski mediji, vlasnik Čelsija Roman Abramovič neće odustati od sjajnog Argentinca, pa će nova ponuda verovatno uslediti već tokom leta. Nece biti lako tako za Higuaina,tesko mi do njega
Ti seguiremo anche noi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 feb 2012, 19:21

Gds... protiv Siene

Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - De Ceglie
Vidal - Pirlo - Marchisio
Pepe - Matri - Vucinic

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 feb 2012, 19:26

Oxygen je napisao/la:
Padoin zna i dodati kvalitetnu loptu za razliku od pazienze.Ne znam nije los igrac,mislim da ce eksplodirati. a da ne valja,kao sto vi govorite,konte mu ne bi dao ugovor od pet godina,ocigledno da mu je takav igrac potreb
Jedino što ja od njega očekujem je kada uđe u igru da odigra solidno,u skladu sa njegovim kapacitetom i da ne čini greške koje nas mogu koštati,dakle dosta trke i zalaganja sigurno možemo očekivati,ali ne i iskorak kao što je bilo obećano od Marotte koji je rekao da ćemo kupovati samo igrače koji će povećati kvalitet ekipe,on je isključivo zamjena za Pazienzu.
Kako god,želim mu svako dobro kada bude igrao,i dalje se nadam da je kupljen kako bi u junu bio proslijeđen u dealu za Radju.
Moglo se vise od Padoina u posljednjim trenucima prelaznog roka, nego je on onako slucajno upao ni kriv ni duzan. Tako ti je to u fudbalu moras imati srece da bi uspio. Slazem se sa @oxygenom da je on samo broj koji nece biti dugo u Juventus, mada ako bi sta dobro donio bilo bi odlicno. Ne ocekujem puno, pa nek to malo bude od koristi za juve...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 19:27

harebianconero je napisao/la:Znam tog Ayub Dauda, po wikipediji je u Gubbiu, a na menadžeru uopšte nema kluba ..

Taj Falque se ne bi mogao snaci kako krilu kod nas,sada je u rezervnom sastavu juventusa. Ayub je briljirao u juniorima.ali vjerovatno ni od njega za nas nema koristi.steta,ovi igraci da su u arsenalu danas bi vrijedili po 10 mil minimalno
Falque je bio na posudbi u Tottenhemu, i nedavno ga je Tottenham otkupio od nas. ;)

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 19:32

harebianconero je napisao/la:

Falque je bio na posudbi u Tottenhemu, i nedavno ga je Tottenham otkupio od nas. ;)
moja greska u pisanju,htio sam napisati u rezervnom sastavu TOttenhema,ali evo vidim da je posudjen u Southampton ...greska ;)
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 feb 2012, 19:40

Od Higuaina, Nanija pa do Džeke završili samo na Padoinu. Ah, taj Tuttosport! :mrgreen: :lol:

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 02 feb 2012, 20:01

Ova tema nikako ne posustaje i dalje držimo prosjek od 3-4 stranice na dan, i to kada nema utakmica :D

Da se složim sa Biancom oko Matria. To je napadač koji sa pravim krilima i sredinom može svake sezone ići preko 20 golova, a i ove će sigurno do 15 . ;)

Na ljeto prioritet krila :arrow:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 20:23

Kad smo kod krila, moja najveća želja bi bio Eden Hazard, ali sumnjam da će kod nas, ide taj u Real ili Englesku. ;)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 feb 2012, 20:36

Iaquinta: Vratit ću se u Juve!

"Ovo nije zbogom. Želim se vratiti u Juventus i ponovno zadobiti svoje mjesto u momčadi. Još uvijek imam godinu i pol ugovora i to želim iskoristiti na najbolji način".

"Ne mislim da je naš odnos završen, moj jedini problem dok sam igrao u Juventusu su bile povrede. Napustio sam klub ali je sve proteklo u dobrom rasloloženju. Moj odnos s navijačima je odličan. Oni me vole i tretiraju me kao velikog igrača. Sada ću se usredočiti na Cesenu jer se samo preko nje mogu vratiti u Juve"

FORZA VINCENZO !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 feb 2012, 20:38

harebianconero je napisao/la:Iaquinta: Vratit ću se u Juve!

"Ovo nije zbogom. Želim se vratiti u Juventus i ponovno zadobiti svoje mjesto u momčadi. Još uvijek imam godinu i pol ugovora i to želim iskoristiti na najbolji način".

"Ne mislim da je naš odnos završen, moj jedini problem dok sam igrao u Juventusu su bile povrede. Napustio sam klub ali je sve proteklo u dobrom rasloloženju. Moj odnos s navijačima je odličan. Oni me vole i tretiraju me kao velikog igrača. Sada ću se usredočiti na Cesenu jer se samo preko nje mogu vratiti u Juve"

FORZA VINCENZO !

bas sam to htjeo ovdje postavti al vidim prije si stigo,,

Ma taj nema vise sta traziti u Juventusu, on je svoje zavrsio i ja mu zelim sve najbolje unaprijed.
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 02 feb 2012, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 02 feb 2012, 20:41

[youtube][/youtube]

zalim sto nije uspio,mislim da je igrac za najvece klubove

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ti seguiremo anche noi

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []