NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ljudi sjecatel se kad se pocinjala pravit tribina ja sam mislio nikad se nece napravit aeto gotova tako isto abd i ovo ce se zavrsit vecina do kraja godine.semafor je 6m sa 3m

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ah da i bus... da cujem i to imal potvrda te informacije
-
BranaVidara
- Kontakt:
a kako sma ja cuo nije semafor to 6 sa 3 al ajd,nesto ka lcd gdje ce igraci moci gledati utakmice a to bi trebalo da bude sve u sklopu restorana jedna posebna prostorija samo za to..a cujem neki igraci sto su dosli bas su nespremni,pojedinci nemogu ni 20 trbusnjaka uradit a na probu dosliastra1922 je napisao/la:ljudi sjecatel se kad se pocinjala pravit tribina ja sam mislio nikad se nece napravit aeto gotova tako isto abd i ovo ce se zavrsit vecina do kraja godine.semafor je 6m sa 3m![]()
a sta je sa novom tribinom i reflektorima na glavnom terenu
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ambulanta je napravljena ispod tribine preko puta ekonoma, odmah na početku hodnika od strane šume. Polijepljene pločece, grijanje, masažni stol, biće dvije masažne kade itd.emir_dj je napisao/la:ma gdje ce to sve stat.... apartmai, restoran, teretana, prostor za analizu utkamica, ja sam cuo da je napravljena i ambulanta...hmm i na kraju odakle svi ti podatci
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
jebte pa ti znas i raspored prostorijahusein veličanstveni je napisao/la:Ambulanta je napravljena ispod tribine preko puta ekonoma, odmah na početku hodnika od strane šume. Polijepljene pločece, grijanje, masažni stol, biće dvije masažne kade itd.emir_dj je napisao/la:ma gdje ce to sve stat.... apartmai, restoran, teretana, prostor za analizu utkamica, ja sam cuo da je napravljena i ambulanta...hmm i na kraju odakle svi ti podatci
nasim ljudima treba spomenike dignuti ove prostorije sto se dole rade wc hodnik svlacionice jebote wembly

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a slike za raju koja nije u gradaccu
pa nije jos gotovo radovi su u toku 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nema ba veze samo vi ubacite
kakva ti je to apoteka na avataruemir_dj je napisao/la:nema ba veze samo vi ubacite
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znao sam da ces kometarisati majke mi... haha to je znak mog poziva...astra1922 je napisao/la:kakva ti je to apoteka na avataruemir_dj je napisao/la:nema ba veze samo vi ubacite
sala znas mene

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i astra kakav je taj povriđeni sto bi mogao doci.. daj ime
ma necu o imenu moglo bi se izjalovit sve ce zavisit od ovih mladih na probi...mesiju je mjesto u napadu zagarantovano trazi se jos jedan a tu su grbovic pandza fejzic i ovajj igor znaci sve ce se znati ubrzo kada pocne uigravanje ekipe
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
poslji meni u pp necu pistai po forumuastra1922 je napisao/la:ma necu o imenu moglo bi se izjalovit sve ce zavisit od ovih mladih na probi...mesiju je mjesto u napadu zagarantovano trazi se jos jedan a tu su grbovic pandza fejzic i ovajj igor znaci sve ce se znati ubrzo kada pocne uigravanje ekipe
cut ce se.uglavnom nasa je taktika probati naci mladog i malo jeftinijeg igraca napadaca jer ambicije su sredina a dovesti skupog napadaca bilo bi bacanje para....uglavnom ako od ovih mladih neko zadovolji drugi se napadac nece traziti...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Igor Kanja,generacija '90 cini mi se.Clan one strasne generacije Vose zajedno sa Medojevicem,Aleksicem,Mitosevicem...koja je jedna od jacih generacija sto je Srbija videla u poslednjih 10-ak godina.Bio je jedan od najtalentovanih igraca te generacije,uz Medojevica prvi je usao u prvi tim,to je bilo na zimu 2008 cini mi se kada je imao 18 godina,ali kada se ocekivao njegov izraziti napredak,naglo je stao,te koliko upratih sada je u nekom nasem nizeligasu.astra1922 je napisao/la:devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega
Omalen je,slabe konstitucije,pored visine,nema bas neku preteranu gradju za klasicnog napadaca,te se vise koristi kao krilni napadac.
Cudi me da je njega neko od ozbiljnih klubova izvukao da mu pokusa pomoci,ali nisam neki preterani optimista povodom nastavka njegove uspesne karijere.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
e hvala to je taj na probi je kod nas ja sto sam vidio da je fizicki jak i pripremljen.sa loptom nisu radili radi zime tako da ga nisam mogao gledati.omalen je cini mi se dosta brz pa sad sta ce biti vidjecemo..kroz ove pripreme zvijezde prosao je veliki broj igraca mozda i najvise do sada red je da jednog ubodemoDevil je napisao/la:Igor Kanja,generacija '90 cini mi se.Clan one strasne generacije Vose zajedno sa Medojevicem,Aleksicem,Mitosevicem...koja je jedna od jacih generacija sto je Srbija videla u poslednjih 10-ak godina.Bio je jedan od najtalentovanih igraca te generacije,uz Medojevica prvi je usao u prvi tim,to je bilo na zimu 2008 cini mi se kada je imao 18 godina,ali kada se ocekivao njegov izraziti napredak,naglo je stao,te koliko upratih sada je u nekom nasem nizeligasu.astra1922 je napisao/la:devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega![]()
Omalen je,slabe konstitucije,pored visine,nema bas neku preteranu gradju za klasicnog napadaca,te se vise koristi kao krilni napadac.
Cudi me da je njega neko od ozbiljnih klubova izvukao da mu pokusa pomoci,ali nisam neki preterani optimista povodom nastavka njegove uspesne karijere.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kuntic sigurno dobro poznaje Kanju, pa je moguce da je i na njegov poziv dosao na probu posto su obojica Vojvođani.Od trenutnih napadaca na probi mislim da je Pandza najbolji izbor.Kako bi ovoj mladoj ekipi bilo dobro pridruziti dzafica ili brzog,..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.