hahahhahakelner je napisao/la:Ma otkud znam sta si,ja mislio ''tronozac'' k'o i ja![]()
![]()
Dok se ti nakanis sve ce poceti
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željeznicar za život cijeli !
kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Youznhy-Zemlja hendikep (-4,5+) 2
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Gonzalez-Souza 2 2,75 to je moj tip
Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Ako znas,imas muda bgm,ja to neb stavio na listic
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kelner je kralj za tenis koliko ja pratim forumkelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Željeznicar za život cijeli !
Berlocq, C. - Junqueira, Diego 2 ta dva para tenisa su odigrana na sistemu u razradi, a vidjet cemo kako ce igratikelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
Ma nisam kralj,ima boljih,al igrati protiv covjeka koji igra pred svojim navijacima,na svom turniru,kojeg je osvajao 4 puta,a da ne govorimo o poredjenju po kvalitetu ova dva tenisera
Uglavnom,jedino sto Souzi moze pomoci je ta duga pauza koju je imao nekadasnji vicesampion AO,al to nebi trebalo predstavljati neki problem.Uglavnom sretno ti
Uglavnom,jedino sto Souzi moze pomoci je ta duga pauza koju je imao nekadasnji vicesampion AO,al to nebi trebalo predstavljati neki problem.Uglavnom sretno ti
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
jel moze dodig uzeti kontra Lopeza fin koeficijent 1,6
I prosle godine na ovom turniru su igrali i Dodig je slavio u 3 seta.Domaci teren,domaca publika puno znaci u tenisu jer vam dize samopouzdanje,i mislim da je to Dodigova prednost u ovom mecu,iako su po kvaliteti tu negdje,u ''10 deka''bob je napisao/la:jel moze dodig uzeti kontra Lopeza fin koeficijent 1,6
Ja bih licno izbjegao taj par,nije mi nesto primamljiv,al ajd,to je samo moje misljenje...
Usput,cestitam sam sebi 1000 post
hvala , ma uzecu onda samo ovog karlovica over pa sta bidnekelner je napisao/la:I prosle godine na ovom turniru su igrali i Dodig je slavio u 3 seta.Domaci teren,domaca publika puno znaci u tenisu jer vam dize samopouzdanje,i mislim da je to Dodigova prednost u ovom mecu,iako su po kvaliteti tu negdje,u ''10 deka''bob je napisao/la:jel moze dodig uzeti kontra Lopeza fin koeficijent 1,6![]()
Ja bih licno izbjegao taj par,nije mi nesto primamljiv,al ajd,to je samo moje misljenje...
Usput,cestitam sam sebi 1000 post![]()
Brynas - Timra ---1 @ 1.5
Domačin se bori za što bolju poziciju u doigravanju za prvaka,trenutno za prvim kasne samo jedan bod,dok je Timra zakucana na samom dnu i kasni za pretposlijednim Djurgardensom 18 bodova..
Statistika je takodjer na strani domačina,zadnji 5 utakmica kući su pobjedili dok Timra u zadnjih pet utakmica na strani ima 4 poraza i pobjedu..
Cska - Galatasaraj --- h1(17,5) @ 1.85
Cska je daleko kvalitenija ekipa a več je jedna Turska ekipa stradala u Moskvi, prije neki deset dana je Cska savladala Efesa sa 28 poena razlike..Galata je tu negdje po kvaliteti s Efesom ako ne i za nijansu slabija tako da tipujem na ubjedljivu pobjedu domačina..
San Antonio - New Orleans ---1 @1.25
San Antonio je prava domačinska ekipa,ove sezone doma imaju omjer 11-1 a i na zadnjem gostovanju su pobjedili neugodnu ekpiu Memphisa što pokazuje da je ekipa u pravoj formi..Sinoć su se vratili nakon -13 na poluvremenu protiv Houstona i na kraju slavili 99-91..New Orleans je jedna od najlošijih ekipa u ligi,kada se uzme u obzir da u gostima imaju omjer 2-7 onda pobjeda domačina nebi trebala doci u pitanje..
Za one hrabrije može i hendikep 1 ( 8,5) @ 1.85
Domačin se bori za što bolju poziciju u doigravanju za prvaka,trenutno za prvim kasne samo jedan bod,dok je Timra zakucana na samom dnu i kasni za pretposlijednim Djurgardensom 18 bodova..
Statistika je takodjer na strani domačina,zadnji 5 utakmica kući su pobjedili dok Timra u zadnjih pet utakmica na strani ima 4 poraza i pobjedu..
Cska - Galatasaraj --- h1(17,5) @ 1.85
Cska je daleko kvalitenija ekipa a več je jedna Turska ekipa stradala u Moskvi, prije neki deset dana je Cska savladala Efesa sa 28 poena razlike..Galata je tu negdje po kvaliteti s Efesom ako ne i za nijansu slabija tako da tipujem na ubjedljivu pobjedu domačina..
San Antonio - New Orleans ---1 @1.25
San Antonio je prava domačinska ekipa,ove sezone doma imaju omjer 11-1 a i na zadnjem gostovanju su pobjedili neugodnu ekpiu Memphisa što pokazuje da je ekipa u pravoj formi..Sinoć su se vratili nakon -13 na poluvremenu protiv Houstona i na kraju slavili 99-91..New Orleans je jedna od najlošijih ekipa u ligi,kada se uzme u obzir da u gostima imaju omjer 2-7 onda pobjeda domačina nebi trebala doci u pitanje..
Za one hrabrije može i hendikep 1 ( 8,5) @ 1.85
Atlanta ( 1. čet) (-23,5+) 2 1.90
Golden State- Utah ( -4,5+) 2 1.90
LAC- Denver 1 1.80
Griffin B. (- 21,5+) 2 1.85
Rose D. ( - 24,5+) 2 1.85
San Antonio- NOH 1 1.25
Kvota: 29,34.
A za hrabrije...
Golden State- Utah 2 2.50
Johnson( Atlanta) (-21,5+) 2 1.90
Aldridge ( -22,5+) 2 1.80
Boozer (-15,5+) 2 1.85
Sacramento- Portland 2/2 1.95
LA Clippers ( -104,5+) 2 1.90
C. Anthony ( -26,5+) 1 1.85
San Antonio ( -95,5+) 2 1.70
Kvota: 184,30.

Golden State- Utah ( -4,5+) 2 1.90
LAC- Denver 1 1.80
Griffin B. (- 21,5+) 2 1.85
Rose D. ( - 24,5+) 2 1.85
San Antonio- NOH 1 1.25
Kvota: 29,34.
A za hrabrije...
Golden State- Utah 2 2.50
Johnson( Atlanta) (-21,5+) 2 1.90
Aldridge ( -22,5+) 2 1.80
Boozer (-15,5+) 2 1.85
Sacramento- Portland 2/2 1.95
LA Clippers ( -104,5+) 2 1.90
C. Anthony ( -26,5+) 1 1.85
San Antonio ( -95,5+) 2 1.70
Kvota: 184,30.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 04 feb 2012, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
gdje mogu vidjeti koliko je koji igrac dao koseva, euroliga ?
euroleague.nettokmak je napisao/la:gdje mogu vidjeti koliko je koji igrac dao koseva, euroliga ?
Kliknes desno na utakmicu i tamo imas...
Ajde češki malonogometaši 
Juče sam poginuo 14KM,danas samo jedan tiket uplatio.
A.Stoudemire under 21
San Jose-Dallas under 6
T.Duncan 14+
La Clippers-Denver KP1
San Antonio-New Orleans H1 (9+)
18,84 3KM
A.Stoudemire under 21
San Jose-Dallas under 6
T.Duncan 14+
La Clippers-Denver KP1
San Antonio-New Orleans H1 (9+)
18,84 3KM
RR#9
Stoudemire under 20.5
Boozer over 14.5
Golden State - Utah 1
San Antonio - New Orleans 1
Boozer over 14.5
Golden State - Utah 1
San Antonio - New Orleans 1
kelner je napisao/la:Zna li uopste k'o je Gonzalez?gundul je napisao/la:kelner je napisao/la:Karlovic-Sela (-9,5+) 2 1,5
Mayer-Mahut 2 2,2
Nieminen-Matheiu 2 2,4
Gonzalez-Souza 1 1,4
Koeficijent 20
Dobitak zagarantovan
0:3 već za ovoga. Što te posluša.
Who dares, wins !
Samo sam Mahuta pogodio
Polako ba,tek je prvi set,iako ne ide na dobro
Polako ba,tek je prvi set,iako ne ide na dobro
Bola ne može mu gema uzeti, je li to nadu daje ? 
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.