Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 01 feb 2012, 20:53

Sama, Coady, Raheem, Suso i Ngoo su budućnost Liverpoola, samo mi nije jasno kako sa njima ne rade u teretani jer su zaista premršavi :)
Suso me neodoljivo podsjeća na Silvu dok je Messi crni Raheem :mrgreen:
Ja sam uvijek govorio da je bolje da je Liverpool prošle sezone i ove gurao Coadyija a ne Spearinga, jer mi se čini da je ovaj drugi mnogo zakasnio u karijeri da bi napravio nešto više od nje.
Sama je modernija verzija Carre i mislim da će uspjeti u Liverpoolu. Neodoljivo me podsjeća na Cambella.
Ngoo je posebna priča, nisam vidio većeg igrača sa boljom kretnjom i tehnikom. Od njega očekujem najviše da će podstići od svih ovih igrača.
Treba staviti ruku na srce i reći da ovim igračima fali hrabrosti, manje komplikovanja i staloženost odnosno iskustvo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2012, 21:10

Henderson je napisao/la:Sama, Coady, Raheem, Suso i Ngoo su budućnost Liverpoola, samo mi nije jasno kako sa njima ne rade u teretani jer su zaista premršavi :)
Suso me neodoljivo podsjeća na Silvu dok je Messi crni Raheem :mrgreen:
Ja sam uvijek govorio da je bolje da je Liverpool prošle sezone i ove gurao Coadyija a ne Spearinga, jer mi se čini da je ovaj drugi mnogo zakasnio u karijeri da bi napravio nešto više od nje.
Sama je modernija verzija Carre i mislim da će uspjeti u Liverpoolu. Neodoljivo me podsjeća na Cambella.
Ngoo je posebna priča, nisam vidio većeg igrača sa boljom kretnjom i tehnikom. Od njega očekujem najviše da će podstići od svih ovih igrača.
Treba staviti ruku na srce i reći da ovim igračima fali hrabrosti, manje komplikovanja i staloženost odnosno iskustvo.
ma nije sama nesto mrsav... gledao sam par puta u rezervama se odlicno drzao u duelima protiv napadaca koji su igrali i u premier ligi... sto se teretane tice bolje im je sto to ne forsiraju jer to moze negativno utjecati na igraca posebno u njihovim godinama.... kada dođe pravo vrijeme za to dobice oni mase :D
You are someone else I am still right here

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 feb 2012, 21:27

Ovo mi sve nekako miriše da se napokon vraćamo tamo gdje nam je mjesto. Dogurali smo daleko u Carling Cupu, dobri smo i u FA Cupu, pobjede protiv Citya, Uniteda, a evo sada i protiv "malog" Wolverhamptona. Nismo pogađali prećke, stative, što je vrlo važno, i možda nam to govori kako se sreća vraća na Anfieldu, zato jer smo mi bili, zapravo, oni koji su imali sreće, tj. stativa Valencia a onda kasni pogodak u 88min', te stativa Ebansa Blakea. Napadači su proradili, vraćaju se Gerrard, Suarez i Downing. Downing u sve boljoj formi, Bellamy fenomenalan, Kuyt ulazi u dobroj formi, Adam strašan, Jay sjajna zamjena za Lucasa. Jedino Rizov Hendo da proradi i bilo bi zaista odlično. :P Ukoliko pobjedimo T'ottenham, siguran sam da možemo do LP, mada sam nakon utakmice protiv Blackburna rekao da nemamo šanse, ali dobro po nas je, što konkurenti igraju vrlo loše. I da najbitnije sam zaboravio, King je napokon shvatio kojom formacijom igrati, te je počeo stavljati od prve minute Craiga, što je dalo odlične rezultate.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 feb 2012, 21:43

hanniz je napisao/la:Ovo mi sve nekako miriše da se napokon vraćamo tamo gdje nam je mjesto. Dogurali smo daleko u Carling Cupu, dobri smo i u FA Cupu, pobjede protiv Citya, Uniteda, a evo sada i protiv "malog" Wolverhamptona. Nismo pogađali prećke, stative, što je vrlo važno, i možda nam to govori kako se sreća vraća na Anfieldu, zato jer smo mi bili, zapravo, oni koji su imali sreće, tj. stativa Valencia a onda kasni pogodak u 88min', te stativa Ebansa Blakea. Napadači su proradili, vraćaju se Gerrard, Suarez i Downing. Downing u sve boljoj formi, Bellamy fenomenalan, Kuyt ulazi u dobroj formi, Adam strašan, Jay sjajna zamjena za Lucasa. Jedino Rizov Hendo da proradi i bilo bi zaista odlično. :P Ukoliko pobjedimo T'ottenham, siguran sam da možemo do LP, mada sam nakon utakmice protiv Blackburna rekao da nemamo šanse, ali dobro po nas je, što konkurenti igraju vrlo loše. I da najbitnije sam zaboravio, King je napokon shvatio kojom formacijom igrati, te je počeo stavljati od prve minute Craiga, što je dalo odlične rezultate.
Nisam Makedonac :lol: Valjda Rizin :P
Ma neće on proraditi sve dok se ne oženi, tako se meni čini :D
Fera, pa i rekao sam da me Sama podsjeća na Cambella i građom i igrom. Evo gubimo 1:0 :(
Charlie Adam 58 utakmica u Premiershipu 14 golova i 21 asistencija :shock: Impresivna statistika :shock:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 feb 2012, 23:54

gdje je ovo okupljanje u Zenici ? (lokacija)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 01 feb 2012, 23:57

Ovakvog beka kao Enrikea sigurno sada ne bi mogli naci za 15-20 miliona a mi smo ga doveli za 6. To je jedan veliki plus za nasu transfer politiku, isto kao i Adam i Suarez ;)

Bikonja YNAW

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gWOQv4_um4

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 feb 2012, 00:27

Biće hebeno bez Bellamya ,ali s obzirom da se Suarez vraća ,trebao bi ga on nadomjestiti.
You'll never walk alone.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2012, 07:27

VolimLiverpool je napisao/la:Biće hebeno bez Bellamya ,ali s obzirom da se Suarez vraća ,trebao bi ga on nadomjestiti.
Ja jucer napisa da Bellers ima pravo dobiti jos 4 zuta kartona do kraja sezone , znaci moze igrati protiv Tottenhama :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 feb 2012, 07:59

Henderson je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Ovo mi sve nekako miriše da se napokon vraćamo tamo gdje nam je mjesto. Dogurali smo daleko u Carling Cupu, dobri smo i u FA Cupu, pobjede protiv Citya, Uniteda, a evo sada i protiv "malog" Wolverhamptona. Nismo pogađali prećke, stative, što je vrlo važno, i možda nam to govori kako se sreća vraća na Anfieldu, zato jer smo mi bili, zapravo, oni koji su imali sreće, tj. stativa Valencia a onda kasni pogodak u 88min', te stativa Ebansa Blakea. Napadači su proradili, vraćaju se Gerrard, Suarez i Downing. Downing u sve boljoj formi, Bellamy fenomenalan, Kuyt ulazi u dobroj formi, Adam strašan, Jay sjajna zamjena za Lucasa. Jedino Rizov Hendo da proradi i bilo bi zaista odlično. :P Ukoliko pobjedimo T'ottenham, siguran sam da možemo do LP, mada sam nakon utakmice protiv Blackburna rekao da nemamo šanse, ali dobro po nas je, što konkurenti igraju vrlo loše. I da najbitnije sam zaboravio, King je napokon shvatio kojom formacijom igrati, te je počeo stavljati od prve minute Craiga, što je dalo odlične rezultate.
Nisam Makedonac :lol: Valjda Rizin :P
Ma neće on proraditi sve dok se ne oženi, tako se meni čini :D
Fera, pa i rekao sam da me Sama podsjeća na Cambella i građom i igrom. Evo gubimo 1:0 :(
Charlie Adam 58 utakmica u Premiershipu 14 golova i 21 asistencija :shock: Impresivna statistika :shock:
Ma svejedno, bitno je da je bolja atmosfera na ovoj temi u posljednje vrijeme. :P

Što se tiče žutih kartona i Evra je imao 5 žuti, protiv City, prije 10ak dana, odnosno dobio je tada taj peti, ali ipak je nastupio u utakmici protv L'poola, tako da se svi kartoni brišu od prvog dana nove godine i naravno Bellamy bi trebao igrati.

Neka moja želja...

---------------Reina----------------
Kelly----Skrtel---Agger----Enrqiue
--------------Spearing--------------
-------Gerrard-------Adam---------
--Bellamy------------------Suarez--
--------------Carroll------------------

Doni,Downing,Kuyt,Glen,Carra,Hendo...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 feb 2012, 09:55

izgubise ova nasa djeca ipak... igraju skoro isto kao i prvi tim, stvore milion sansi koje propuste i onda prime neki gol i to je to... nadam se da ova slaba realizacija nece postati nesto sto ce nas pratiti godinama.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 02 feb 2012, 17:06

Emir ZENICA je napisao/la:gdje je ovo okupljanje u Zenici ? (lokacija)
Lokacija je kafic ''Ultra'', ali mislim da ce se opet tacna lokacija okupljanja znati kad se utvrdi konacan broj ucesnika, radi prostora, ovisno koliko bude zainteresovanih. Ako bude do 100 prijavljenih bice to u ovom kaficu, ako bude vise trazice se neki veci lokal.
walk on with HOPE in your heart

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 02 feb 2012, 18:01

Dalglish, asked after the game last night whether he'd been "close to anything" in terms of selling Carroll to Man City, he said: "I'm close to my wife."
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 feb 2012, 20:07

hanniz je napisao/la:Što se tiče žutih kartona i Evra je imao 5 žuti, protiv City, prije 10ak dana, odnosno dobio je tada taj peti, ali ipak je nastupio u utakmici protv L'poola, tako da se svi kartoni brišu od prvog dana nove godine i naravno Bellamy bi trebao igrati.
Nije li po novom pravilu FA-a od prošle/pretprošle godine 10 žutih 2 utakmice pauze (namjesto pet-jednu) ? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 02 feb 2012, 20:14

jeste 5 zutih suspenzija na jednu tekmu i ja msm da bellamy nece igrat,svejedno saznat cemo u ponedeljak

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 feb 2012, 20:49

Mirsad_LFC je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:gdje je ovo okupljanje u Zenici ? (lokacija)
Lokacija je kafic ''Ultra'', ali mislim da ce se opet tacna lokacija okupljanja znati kad se utvrdi konacan broj ucesnika, radi prostora, ovisno koliko bude zainteresovanih. Ako bude do 100 prijavljenih bice to u ovom kaficu, ako bude vise trazice se neki veci lokal.
ja sam cuo da je taj dan nekom s foruma rođendan :P

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 feb 2012, 22:39

Gledam ovaj video već sat vremena i opet ne mogu da prestanem da ga gledam :)
[youtube][/youtube]

Samo se pitam gdje nesta ovaj Henderson iz prve 4 utakmice :?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 feb 2012, 23:09

imal vas odavde sa foruma koji dolaze na okupljanje 26.02 :D :D :D samo da vam pozelim dobro doslicu :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 feb 2012, 23:16

mozda se umorio... uz reinu je on odigrao najvise utakmica.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 03 feb 2012, 12:02

Liverpool's U19 team were today reinstated into the NextGen Series after Tottenham Hotspur withdrew from the competition.

The young Reds lost 1-0 in the quarter-final stage at White Hart Lane earlier in the week but will now take their place in the last four of the tournament.

Prošli naši momci dalje u NextGenu. Čeka ih pobjednik utakmice Barcalona-Ajax u polufinalu. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 feb 2012, 14:05

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... urs-return" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, Gerrard je spreman za utakmicu protiv Tottenhama u ponedjeljak. Suarez se vraća, takođe i Downing. Jedino što nema Lucasa, ali ipak imamo i odličnu zamjenu, Jaya. Skoro pa i u najjačem sastavu, uzmemo li činjenicu, da su Bellamy i Carroll u odličnoj formi, kao i čitava odbrana + Adam, Gerrard i Spearing. Samo još Downing da proradi, i lahko ćemo do LP.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ackeey i 4 gosta.