PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Zamolio bih svakog igraca, koji trenutno igra PES6 Ligu, da postavi ime kluba i grb koji ce korisiti u sljedecoj sezoni u Fantasy ligi. Grb izaberite od jednog postojeceg kluba, grb ce biti malo editovan !
Post treba izgledati ovako:
Ime kluba: -
Grb kluba: -
Igraci:
jasko_juve
Goalgetter
juventus 0244
muhovic
Toxicity
barca_87
bavarac_33
bavarian_bk
dziza_23
LBJ MVP
samir_tm87
Zeka
Bosniacum
Desimal
jasmin10
KB-TM87
KK_Bosna
pesmaster
Plivadon
Senaid L.F.C
Samo na ovom topicu nastavite postavljati, da bi bilo preglednije:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p1559494" onclick="window.open(this.href);return false;
Post treba izgledati ovako:
Ime kluba: -
Grb kluba: -
Igraci:
jasko_juve
Goalgetter
juventus 0244
muhovic
Toxicity
barca_87
bavarac_33
bavarian_bk
dziza_23
LBJ MVP
samir_tm87
Zeka
Bosniacum
Desimal
jasmin10
KB-TM87
KK_Bosna
pesmaster
Plivadon
Senaid L.F.C
Samo na ovom topicu nastavite postavljati, da bi bilo preglednije:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p1559494" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo decki napokon nesto novo i konkretno svidja mi se ova Fantasy liga odlicna stvar,,,sve cestitke i samo naprijed

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ispunila se tvoja zelja. Bujrum, prijavi seCospy89 je napisao/la:Bravo decki napokon nesto novo i konkretno svidja mi se ova Fantasy liga odlicna stvar,,,sve cestitke i samo naprijed![]()
zasto nemogu da udjem u soker,,sinoc sam igrao danas evo nece samo mi izbaucje lost server ccccccc
- Goalgetter
- Kontakt:
Do pes6j je, pao im server.armelinho je napisao/la:zasto nemogu da udjem u soker,,sinoc sam igrao danas evo nece samo mi izbaucje lost server ccccccc
Zamolio bi i preostale igrače da postave svoj naziv kluba i grb, kako se kasnije ne bi puno čekalo nakon završetka ove sezone.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5833" onclick="window.open(this.href);return false;
jasko_juve
dziza_23
jasmin10
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5833" onclick="window.open(this.href);return false;
jasko_juve
dziza_23
jasmin10
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Rado bih druze al stvarno nemam vremena ,,radim pa ne stignem nista ali sve u svemu odlicno vam je ovo,,poboljsan je kvalitetGoalgetter je napisao/la:Ispunila se tvoja zelja. Bujrum, prijavi seCospy89 je napisao/la:Bravo decki napokon nesto novo i konkretno svidja mi se ova Fantasy liga odlicna stvar,,,sve cestitke i samo naprijed![]()
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Obavijest:
14. kolo je produzeno do srijede 23:59 h, zbog ovog kvara servera. 15. kolo, takodje pocinje od ponedjeljka, sto znaci da morate odigrati paralelno ova dva kola.
Produzeni rok za utakmice 13 kola (A LIGA)
Newcastle - Porto
Lazio - Shakhtar
- takodje ce se opet produziti do srijede 23:59 !
14. kolo je produzeno do srijede 23:59 h, zbog ovog kvara servera. 15. kolo, takodje pocinje od ponedjeljka, sto znaci da morate odigrati paralelno ova dva kola.
Produzeni rok za utakmice 13 kola (A LIGA)
Newcastle - Porto
Lazio - Shakhtar
- takodje ce se opet produziti do srijede 23:59 !
Jel vrijeme da se predje na 5icu, jer nestade ovog pes6j-a?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jel ima patch i za 5-icu onlinedziza_23 je napisao/la:Jel vrijeme da se predje na 5icu, jer nestade ovog pes6j-a?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- IlPrincipe
- Kontakt:
Imal kakva prijava za ligu bilo koju ?? Samo da igram, rado bih da se priključim ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
@Senaid mislio sam na five(5)server ne na pes5
@IlPrincipe http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
@IlPrincipe http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa tako reci najvjerovatnije da cemo igrat preko fiveserveradziza_23 je napisao/la:@Senaid mislio sam na five(5)server ne na pes5
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Mozes se prijaviti, ali tesko da ćeš sad moći igrati, tek nekad kasnije, jer su mjesta popunjena. Obrisao sam ti onaj post na drugoj temi, jer je ono samo za igrace koji trenutno igraju.IlPrincipe je napisao/la:Imal kakva prijava za ligu bilo koju ?? Samo da igram, rado bih da se priključim ?
Za ostale, zamolio bi da pročitate postove od Plivadona i da izmjenite grbove i nazive klubova koji nisu prikladni, ako je momak rekao da se stavljao grbovi od već postojeći klubova, onda se toga pridtžavajte!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
instalirao sam deemaz 7.0, ali su mi ostali stari grbovi i dresovi, transferi i ocjene su OK.
kad sam instalirao deemaz 6.0 (podavno) imao sam isti problem i rijesio sam ga al se ne sjecam kako.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom
P.S.
moze i na pp odg.
instalirao sam deemaz 7.0, ali su mi ostali stari grbovi i dresovi, transferi i ocjene su OK.
kad sam instalirao deemaz 6.0 (podavno) imao sam isti problem i rijesio sam ga al se ne sjecam kako.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom
P.S.
moze i na pp odg.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
nanek
idi my documents ,Konami,save i obrisi option file pa udjimokhe je napisao/la:Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom![]()
P.S.
moze i na pp odg.
a to sam prvo uradio, al nista.nanek je napisao/la:idi my documents ,Konami,save i obrisi option file pa udjimokhe je napisao/la:Ljudi 'vako, imam problem sa patchom a ne mogu da nadjem rjesenje. Ne znam gdje da pitam a racunam da bi vi to mogli znat'.
Unaprijed hvala.
i izvinjavam se sto nije bas u skladu s temom![]()
P.S.
moze i na pp odg.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- samir_tm87
- Kontakt:
imal kakih naznaka da ce proraditi server?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikakvih, stigla obavjest da ce server biti offline za neizvjesan period. U sljedecih par dana dobicete vise informacija o nastavku lige.
Trebali bi ozbiljno razmisliti o prelasku na taj drugi server, tko zna koliko će ovo trajat, a vala i često mu se ovo dešava.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.