Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

T-MAC
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la T-MAC » 28 avg 2009, 00:22

ma uz Boziju pomoc bice nas spaha spreman
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 avg 2009, 00:31

AdinoOo je napisao/la:Spaha ima srce koje je jace od svake bolesti,tako da ga mozemo akoBogda racunati za Tursku....ali mene boli stomak na samu pomisao na utakmicu protiv Armenije,nikad nisam mislio da cu to reci za reprezentaciju kao sto su oni,ali se bojim da nece sva ta trema prevladati iskustvo i znanje. zato Ciro ne smije eksperimentisati sa Stilicem (skidam mu kapu) i ostalim mladim i neiskusnim....Vise se bojim Armenije nego Turaka,jer znamo i mi,a i oni da ce imati nezapamcenu podrsku.
Ja tvrdim da je gostovanje u Yerevanu teze od onog gostovanja u Genku. Armenija je dosta "zayebana" kod kuce. Malo ko je otisao u Armeniju i vratio se sa sva 3 boda.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 avg 2009, 00:56

Bezveze crnjacite oko Armenije,njih cemo glat uzeti jer su objektivno tanka ekipa...ne kažem da smo mi neka velesila ali smo za njih ipak klasa što cemo i dokazati.
E sa turcima bi moglo biti problema jer su 3 puta jaci od Armenije sigurno...bez obzira što ce nam se tad vratiti naš kljucni igrac Misimovic i što cemo igrati na domacem terenu to ce biti pravo gadna utakmica,napeta i igra živaca.
Turci ce doci skoro u najjacem sastavu (za razliku od onog meca u Istanbulu kad su bili desetkovani i kad su im igrali mahom rezervisti) ici ce na sva 3 boda sigurno jer im samo to održava neke šanse za plasman u baraž.
Ovo što Ćiro lupa po medijima da ga zanima samo prvo mjesto u grupi i direktan plasam u SP su price za malu djecu i jeftina ložiona za novinske članke...Španija melje sve redom i oni ce biti prvi u grupi 100%.
Svi znamo da su nam ove naredne dvije utakmice odlucujuce,Belgijancima smo uzeli svih 6 bodova,najvjerovatnije cemo to uraditi i sa Armenijom,protiv turaka smo u minusu 3 boda i ako vratimo ta 3 boda u baražu smo 101%
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 avg 2009, 01:15

drop je napisao/la:Bezveze crnjacite oko Armenije,njih cemo glat uzeti jer su objektivno tanka ekipa...ne kažem da smo mi neka velesila ali smo za njih ipak klasa što cemo i dokazati.
E sa turcima bi moglo biti problema jer su 3 puta jaci od Armenije sigurno...bez obzira što ce nam se tad vratiti naš kljucni igrac Misimovic i što cemo igrati na domacem terenu to ce biti pravo gadna utakmica,napeta i igra živaca.
Turci ce doci skoro u najjacem sastavu (za razliku od onog meca u Istanbulu kad su bili desetkovani i kad su im igrali mahom rezervisti) ici ce na sva 3 boda sigurno jer im samo to održava neke šanse za plasman u baraž.
Ovo što Ćiro lupa po medijima da ga zanima samo prvo mjesto u grupi i direktan plasam u SP su price za malu djecu i jeftina ložiona za novinske članke...Španija melje sve redom i oni ce biti prvi u grupi 100%.
Svi znamo da su nam ove naredne dvije utakmice odlucujuce,Belgijancima smo uzeli svih 6 bodova,najvjerovatnije cemo to uraditi i sa Armenijom,protiv turaka smo u minusu 3 boda i ako vratimo ta 3 boda u baražu smo 101%
Trebamo samo ostaviti srce na teren i ginuti za svaku loptu. Pametnom i zrelom igrom mozemo doci do pobjede protiv Turske. Nas jedini cilj je drugo mjesto i netrebamo uopste razmislati o direktnom plasmanu na SP (bar za sada) jel Spanija je ipak prvak Evrope i bilo bi smak svijeta kada bi oni zavrsili drugi. Budemo li usli u utakmicama protiv Armenije i Turske s ciljom da osvojimo prvo mjesto onda necemo zavrsiti ni treci. Zato, hajmo pametno odigrati ove dvije utakmice pa sta nam dragi Bog dadne.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 avg 2009, 01:28

Meni stvarno nije jasno zasto ne uputi poziiv Sasi i Hasanu,pa nista ,odbiju-odbiju,normala...ali ako nista probao je ,svakako Coro nema nikakvih moralnih nacela,i svejedno mu je djecom se klet',i tako dalje,i lagat na sve strane,pa mu nece udarit u obraz ako ga odbiju..ali ako nista mi cemo ciste glave reci "Bogami malo se Cirilo i potrudio".Svaki dan sve gore vijesti vezane za nasu reprezentaciju pred dvije enormno vazne utakmice,pa bez Spahica smo u kurcu drama,ko ce igrat???nema ko...Nadarevic,Pandza,ili mozda Jahica ubaciti na mjesto CB-a!ne znam...do utakmica ima jos dosta,nadam se da nas nece jos koja vijest udarit po glavi!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 28 avg 2009, 01:57

Ljudi sve super, vjerujem da cemo izvuci pobjedu, al' mi po malo smeta ova abnormalna kolicina samopouzdanja, sjecate li se kako je bilo Belgiji?? "Mi smo dva put bolja ekipa, kvalitetniji u svakoj kategoriji" "sva sest bodova su nasa" - Danijel Van Buyten. I na kraju Belgija nije nista odnijela. Vjerujem u pobjedu s dobrim zalaganjem igraca i s borbenosti al' da kazem da cemo ih "lako dobit" je pretjeravanje. Iako smo bolji po kvalitetu igraca od Armenije, trebamo u tu utakmicu doci kao da smo 10 puta gori, i ici punom snagom, ko god da nam je protivnik trebamo se borit ko da utakmica zivot kosta. aBd 2-0 za nas u Yerevanu.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 avg 2009, 02:03

Ovo sa Spahicem nije dobro nikako,pogotovu sad pred same meceve :evil: ...falit ce nam sigurno,ali koga nema bez njega se mora...ionako smo tanki nazad...Ćiro se preserava sa onim Radeljicem,Pandža nije u formi definitivno (više klupa nego teren u Hajduku),Damjanović isto van forme,Nadarevića gotivim jer se fakat frajer bori ko lav ali i on je više klupa nego teren u turskoj,Mravac tanak,Berberović ozljeđen i van stroja...koga staviti nazad da cuva prilaze našem golu??..Jahić se može šaltati po potrebi,svakako je na to navikao kroz svoju karijeru...valjda Ćiro nece dozvoliti sebi luksuz ko u Genku kad je Ibričića stavio na lijevog beka (a covjek nikad to u karijeri nije igrao).
Ne znam koga ce staviti nazad :? ...što ne pozove Cocalića ili Torlaka?? jest da dolaze iz domace lige,ali ne znam koga pozvati...Cocalića redovno pratim i momak ima najbolju sezonu dosad u karijeri i u odlicnoj je formi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 avg 2009, 02:11

bosanac723 je napisao/la:Ljudi sve super, vjerujem da cemo izvuci pobjedu, al' mi po malo smeta ova abnormalna kolicina samopouzdanja, sjecate li se kako je bilo Belgiji?? "Mi smo dva put bolja ekipa, kvalitetniji u svakoj kategoriji" "sva sest bodova su nasa" - Danijel Van Buyten. I na kraju Belgija nije nista odnijela. Vjerujem u pobjedu s dobrim zalaganjem igraca i s borbenosti al' da kazem da cemo ih "lako dobit" je pretjeravanje. Iako smo bolji po kvalitetu igraca od Armenije, trebamo u tu utakmicu doci kao da smo 10 puta gori, i ici punom snagom, ko god da nam je protivnik trebamo se borit ko da utakmica zivot kosta. aBd 2-0 za nas u Yerevanu.
Da, to je istina jel svaki put kada smo se previse pravili vazni i kada smo dizali pretjeranu euforiju onda smo uvijek se patili i tesko smo dolazili do povoljnog rezultata. Ko god je previse pocjenjivao nasu reprezentaciju je uglavnom izgubio protiv nas (najbolji primjer je Belgija!). Isto tako, ko god nije pocjenjivao nasu reprezentaciju je uglavnom svalio pobjedu. Imamo dobru priliku da savladamo Turke jel nas oni trenutno dosta pocjenjivaju i vec sad misle da ce lahko doci do 3 boda u Zenici. Imam svijedoku jel sam isao po turskim forumima da citam njihove komentare (naravno ima izuzetaka). Ovo je pravi ispit za BIH jel cemo tek poslje utakmice protiv Turske vidjeti koliko stvarno vredimo.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 28 avg 2009, 03:05

drop je napisao/la: Ne znam koga ce staviti nazad :? ...što ne pozove Cocalića ili Torlaka?? jest da dolaze iz domace lige,ali ne znam koga pozvati...Cocalića redovno pratim i momak ima najbolju sezonu dosad u karijeri i u odlicnoj je formi.
Nemoj Torlaka nikad vise spominjati u istoj recenici gdje se spominje i reprezentacija...
U Spidu i Fantomima ima vise fizicki sposbnih i daleko boljih sprintera nego sto je Tornjak!!!!
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 avg 2009, 03:15

gringo1 je napisao/la:
drop je napisao/la: Ne znam koga ce staviti nazad :? ...što ne pozove Cocalića ili Torlaka?? jest da dolaze iz domace lige,ali ne znam koga pozvati...Cocalića redovno pratim i momak ima najbolju sezonu dosad u karijeri i u odlicnoj je formi.
Nemoj Torlaka nikad vise spominjati u istoj recenici gdje se spominje i reprezentacija...
U Spidu i Fantomima ima vise fizicki sposbnih i daleko boljih sprintera nego sto je Tornjak!!!!
Joj bez Spahica nas nema nigdje ... sto rek'o Ciro : Bez Spahica smo neka stvar :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 avg 2009, 04:06

gringo1 je napisao/la:
Nema nista od Torlaka, kakav on. Manite se onih kloceve iz Premijer Lige. :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2009, 07:28

Spahic-Rahimic-Misimovic-Dzeko

to su kljucni igraci ove reprezentacije...i vidjecemo koji ce od njih zauzeti svoje mjesto u Armeniji.Dzeko je zasad siguran,a dok je on tu zbilja se ne bojim Armenaca...pa ne vidim nacina kako da oni njeg zaustave 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2009, 11:18

Protiv Irana smo vidjeli sta se desava kada Spaha nije na terenu. U ovom trenutku ne vidim igraca koji ga moze zamijeniti. U velikim smo problemima drugovi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 avg 2009, 11:39

Virtu4l je napisao/la:Protiv Irana smo vidjeli sta se desava kada Spaha nije na terenu. U ovom trenutku ne vidim igraca koji ga moze zamijeniti. U velikim smo problemima drugovi...
ma ljudi spaha igra obdvije utakmice...pa i donovan je dobio svinjsku gripu u srijedu a u subotu je vec igro..no sikiriki..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 28 avg 2009, 11:44

Svaka cast Spahicu za njegove igre i jest on trenutno nas najbolji odbrambeni igrac,ali ljudi pa necemo sad valjda zalopoljke ovdje iznositi,sta kad Spahic vise nebude igrao uopste sta ce mo tad,hocemo li prestati sa igrama reprzentacije.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2009, 11:58

gazija87 je napisao/la:Svaka cast Spahicu za njegove igre i jest on trenutno nas najbolji odbrambeni igrac,ali ljudi pa necemo sad valjda zalopoljke ovdje iznositi,sta kad Spahic vise nebude igrao uopste sta ce mo tad,hocemo li prestati sa igrama reprzentacije.
Ma ne znam prijatelju, tek protiv Irana sam definitivno shvatio da bez njega ne mozemo. Naredne dvije utakmice su nam najbitnije od kako postojimo, pa je valjda logicno da zalimo za najkorisnijim igracem u timu. Zabit cemo mi gol(ove), zabili smo ih svima, ali hocemo li ih (i koliko) primiti?? Svaki pametan protivnik ce nas malo vise pritisnuti nazad i dobro nas poremetiti, Armenija mozda nema taj kvalitet, ali Turska sigurno ima...
Voli te tvoje Sarajevo.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 avg 2009, 12:36

Tarik14 je napisao/la:
Ja tvrdim da je gostovanje u Yerevanu teze od onog gostovanja u Genku. Armenija je dosta "zayebana" kod kuce. Malo ko je otisao u Armeniju i vratio se sa sva 3 boda.
Svasta sam cuo od ovog Tarika, al ovo je jedna od jacih :lol: :lol:
Ko tebe informise u toj Kanadi samo da mi je znati
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 avg 2009, 12:47

neko_iz_mase je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Svasta sam cuo od ovog Tarika, al ovo je jedna od jacih :lol: :lol:
Ko tebe informise u toj Kanadi samo da mi je znati

nije bas da ih se tesko pobjedjuje al znaju iznenaditi ...Srbiju su bas oni kostali plasmana u proslim ili pretposlim kvalifikacijama..nisam siguran ..znam da je bilo nerijeseno 0-0 .. , treba biti jako oprezan ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2009, 12:53

Protiv Srbije je teren bio ocajan, sjecam se te utakmice. Medjutim protiv Portugala su iznenadili cijeli svijet. Prije toga su pobijedili Poljsku, pa su kasnije remizirali sa Srbijom. Veoma tesko primaju golove, ali poznavajuci nase napadace, to ce nam biti najmanji problem...
Voli te tvoje Sarajevo.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 avg 2009, 13:45

Virtu4l je napisao/la:Protiv Srbije je teren bio ocajan, sjecam se te utakmice. Medjutim protiv Portugala su iznenadili cijeli svijet. Prije toga su pobijedili Poljsku, pa su kasnije remizirali sa Srbijom. Veoma tesko primaju golove, ali poznavajuci nase napadace, to ce nam biti najmanji problem...
Zadnja tekma Moldavija im zabila 4 komada, nisu u onoj formi od prije neke 2 godine kad su pomrsili racune mnogim selekcijama ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.