Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Da obradujem skolarce u Kantonu Sarajevo
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120203012" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120203012" onclick="window.open(this.href);return false;
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- the scouser
- Kontakt:
123456 je napisao/la:Da obradujem skolarce u Kantonu Sarajevo

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- spielführer_21
- Kontakt:
U redu je @Monolože...Claus je napisao/la:I sad bi ovo trebalo biti zanimljivo... Hmmm, ne, ipak ne bi.spielführer_21 je napisao/la:Čekaj, hoćeš praviti Snješka ili se grudvati? Odluči se već jednom!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je spilere ,ne podjebaji narod
Kod nas evo presto
Kod nas evo presto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I kod nas lepo pada.Nekih 15-ak do 20 cm,skole odma' zatvorene.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
I ti se odmah ufatio kompijuteraDevil je napisao/la:I kod nas lepo pada.Nekih 15-ak do 20 cm,skole odma' zatvorene.![]()
e moj mali Stefko ,djeca ti se smiju
Dali je mali Sarajlica otišo u školu ,jutros
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jes' video moj ti,jedva cekam da nema skole da mogu da sednem za komp.legenda reala je napisao/la:I ti se odmah ufatio kompijuteraDevil je napisao/la:I kod nas lepo pada.Nekih 15-ak do 20 cm,skole odma' zatvorene.![]()
![]()
![]()
e moj mali Stefko ,djeca ti se smijuna temi ispod ove
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Pa tako ti i mali Sarajlica ,dok je bio raspust nije spavo,a sad u 22:00 ga nemaDevil je napisao/la:Jes' video moj ti,jedva cekam da nema skole da mogu da sednem za komp.legenda reala je napisao/la:I ti se odmah ufatio kompijuteraDevil je napisao/la:I kod nas lepo pada.Nekih 15-ak do 20 cm,skole odma' zatvorene.![]()
![]()
![]()
e moj mali Stefko ,djeca ti se smijuna temi ispod ove
![]()
Jel danas težak dan u školi trebo biti ???
Još ako su te htjeli pitati koji nastavnici ,dobro ti je šuti
Do kad ne idete u školu
Ee moj ti,ja u pola 5 sinoc na forumu bio cit'o dogadjanja.
Cekam samo jos malo ovaj sneg da idem isprobati rucnu negde nisam odavno,nije red da zastari.
Cekam samo jos malo ovaj sneg da idem isprobati rucnu negde nisam odavno,nije red da zastari.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja nisam ,sad sam se prebacio kod Vuka na onaj njegov forumDevil je napisao/la:Ee moj ti,ja u pola 5 sinoc na forumu bio cit'o dogadjanja.![]()
![]()
Ručnu ma ja ,reci sanke hoću da isprobam ,nemoj meni te šuplje
Ima li se kod vas u BG gdje sankati
Ima uvek,veceras cemo otici malo da se sankamo,jbg neizivljena deca moramo se nekako zabavljati.legenda reala je napisao/la:Ja nisam ,sad sam se prebacio kod Vuka na onaj njegov forumDevil je napisao/la:Ee moj ti,ja u pola 5 sinoc na forumu bio cit'o dogadjanja.![]()
![]()
Cekam samo jos malo ovaj sneg da idem isprobati rucnu negde nisam odavno,nije red da zastari.![]()
Ručnu ma ja ,reci sanke hoću da isprobam ,nemoj meni te šuplje![]()
Ima li se kod vas u BG gdje sankati![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mi smo ipak generacije koje su koliko toliko odrastale na igri ,napolju (ti pogotovo) ,ali i ja jbg ,po čitav dan lopte,zimi sličuranje ,grudvanje ,vozanje biciklima itdDevil je napisao/la: Ima uvek,veceras cemo otici malo da se sankamo,jbg neizivljena deca moramo se nekako zabavljati.
Pa teško da smo/ste neiživljena deca
Ko npr mali Sarajlica koji se rodio sa laptopom u rukama
Ma jeste to sve,ali ipak mi divljaci moramo se zajebavat' malo.legenda reala je napisao/la:Ma mi smo ipak generacije koje su koliko toliko odrastale na igri ,napolju (ti pogotovo) ,ali i ja jbg ,po čitav dan lopte,zimi sličuranje ,grudvanje ,vozanje biciklima itdDevil je napisao/la: Ima uvek,veceras cemo otici malo da se sankamo,jbg neizivljena deca moramo se nekako zabavljati.![]()
Pa teško da smo/ste neiživljena deca![]()
Ko npr mali Sarajlica koji se rodio sa laptopom u rukama![]()
(malo ga provociram)
Odoh,moram po caleta na pos'o ne zeli on da ostavlja poslovni auto ispred zgrade po ovakvom kijametu.
Good oneDevil je napisao/la:Ma jeste to sve,ali ipak mi divljaci moramo se zajebavat' malo.legenda reala je napisao/la:Ma mi smo ipak generacije koje su koliko toliko odrastale na igri ,napolju (ti pogotovo) ,ali i ja jbg ,po čitav dan lopte,zimi sličuranje ,grudvanje ,vozanje biciklima itdDevil je napisao/la: Ima uvek,veceras cemo otici malo da se sankamo,jbg neizivljena deca moramo se nekako zabavljati.![]()
Pa teško da smo/ste neiživljena deca![]()
Ko npr mali Sarajlica koji se rodio sa laptopom u rukama![]()
(malo ga provociram)
![]()
Odoh,moram po caleta na pos'o ne zeli on da ostavlja poslovni auto ispred zgrade po ovakvom kijametu.![]()
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Donnie Darko
- Kontakt:
opet trolaju zenicke skolarce 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktuelno

Aktuelno
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovdje pada ne prestaje.. ima brat bratu pola metra, grtalice su neredovne (skoro nikako nisu prošli), valja poslije posla kući, jedan prevoj zatvoren, drugi upitan...
Morati ću kod kakve gare tražiti konak
Morati ću kod kakve gare tražiti konak
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako pada **** majku

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jbmti epn i internet
haman 2 dana nije radilo ...Ala sam se nacistio snijega , napadalo u picku materinu
Kod mene slatka danas 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.