Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
kolege izgleda da ste i vi ranoranioci ja danas ustao u 3 i odmah ootisao na trening eto na sto mi se sveo dan doso kuci ko mejt dvaput prežednio
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Ma i ja sam sigurno oko hiljade samo sto se skupilo tokom 5 godina tako da nisam puno osjetio...Vecinom 1KM,2KM....Ima par od 10 15 20...Rz88 je napisao/la:Fred mi ima te listiće haha, izgubio je preko 1000km mislim kada smo zbrajali i više. Stronghold Crusader, Stronghold Legends. To su nekada bile igrice i Stronghold je cool. jesi ikada igrao Heroes 3, Civilization 3, ili Anno. Kako su te dobre igrice. Ja sam Strongholda zaboravio igrati , nažalost. imam negdje ovdje onaj Legends dvd, možda ga nekad i install.
Stronghold i Stronghold Crusader prebacujem s kompa na komp vec 6 godina...
Civilization mi se nikako nije dalo pocinjati...A ti Heroes...Jel to Heroes of Might and Magic...Iako nisam igrao ni njih...Anno sam nesto malo igrao...Inace pored Strongholda od strategija volim Cossasks(Posebno starije),Age of Mithology,Warcraft 3,LoTR:Batlle for Middle-Earth 1 i 2 itd....
Obavezno se opet navuci na Crusadera...Imas sad za skinuti 3 nova lika + ima sad verzija sa jos jedno 5 likova i novom Crusader trailom od 30 misija...
I probaj se naci u pravljenju mapa...Imas na stronghold.heavengames.com puno toga....Meni je fazon napraviti nesto sto nema veze sa Strongholdom...Kao sto su navijaci i sport...
Ima na toj stranici par fazona a mogu ti i ja reci neke...
GoRaN je napisao/la:Ma i ja sam sigurno oko hiljade samo sto se skupilo tokom 5 godina tako da nisam puno osjetio...Vecinom 1KM,2KM....Ima par od 10 15 20...Rz88 je napisao/la:Fred mi ima te listiće haha, izgubio je preko 1000km mislim kada smo zbrajali i više. Stronghold Crusader, Stronghold Legends. To su nekada bile igrice i Stronghold je cool. jesi ikada igrao Heroes 3, Civilization 3, ili Anno. Kako su te dobre igrice. Ja sam Strongholda zaboravio igrati , nažalost. imam negdje ovdje onaj Legends dvd, možda ga nekad i install.![]()
Stronghold i Stronghold Crusader prebacujem s kompa na komp vec 6 godina...![]()
Civilization mi se nikako nije dalo pocinjati...A ti Heroes...Jel to Heroes of Might and Magic...Iako nisam igrao ni njih...Anno sam nesto malo igrao...Inace pored Strongholda od strategija volim Cossasks(Posebno starije),Age of Mithology,Warcraft 3,LoTR:Batlle for Middle-Earth 1 i 2 itd....
Obavezno se opet navuci na Crusadera...Imas sad za skinuti 3 nova lika + ima sad verzija sa jos jedno 5 likova i novom Crusader trailom od 30 misija...![]()
I probaj se naci u pravljenju mapa...Imas na stronghold.heavengames.com puno toga....Meni je fazon napraviti nesto sto nema veze sa Strongholdom...Kao sto su navijaci i sport...![]()
Ima na toj stranici par fazona a mogu ti i ja reci neke...
Voliš isti tip igra kao ja. Ja volim warcraft 3, kada sam postao jedan od najboljjih igrača ovdje u okolici okanio sam se, malo nekad igram, nemma ga sada na compu. Da, Heroes of might and magic ali 3 dio je najbolje, izašli su 4 i 5. Ali igra koje su izašle od 2000-2004 , mislim strateške su najbolje. Ovo sada novo je samo nabacivanje grafike i nekih dobrih izgleda nego jednostavnost i igrice. Mislim da je Stronghld dobar, u Stronghold 2 sam volio grafiku ali opet nije toliko napucana kao ove nove igre. Rise of Nations je strašna igra, jednostavna, a ko nije igrao age of mythology, odlična igrica. Ma nemam toliko vremena sada za neku igre, od ovih igrica sam još volio Dungeo Siege.
Kako god vjeruj mi kada upalim Heroes 3 sva tri nastavka emocije u mene prorade, sjetim se odmah mlađih dana kako je sve jednostavno izgledalo. Hvala Bogu za sve.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2009, 04:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim knjige i zaista bih volio i ja imati neko biblioteku malenu. Imam i ja igrica oko 50 i više, a i filmova preko 100 , možda i 150. Okanio sam se ima možda godina dana od toga da ih masovno kupujem.
A Tree Hill i ne gledam više i ne znam šta se dešava i ko je s kim. hehe.
A Elhamdullilah za sehur.
A Tree Hill i ne gledam više i ne znam šta se dešava i ko je s kim. hehe.
A Elhamdullilah za sehur.
- TheManiacs
- Kontakt:
Šta ti je tu novo 
- bistrikboy
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=6420TheManiacs je napisao/la:sta je dzoka the maniacs provalio BGti ET ?????
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bot je napisao/la:DON'T FORGET MARKALE
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
omGbistrikboy je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=6420TheManiacs je napisao/la:sta je dzoka the maniacs provalio BGti ET ?????
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
E skinuo sam film sa HS free zone i kada hocu da ga pogledam pusti mi samo zvuk a slike nema!Znali neko u cemu bi mogao biti problem!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance je napisao/la:E skinuo sam film sa HS free zone i kada hocu da ga pogledam pusti mi samo zvuk a slike nema!Znali neko u cemu bi mogao biti problem!
Probaj promjeniti player kada pustas film tako je meni bilo sa utakmicama kada ih skinem sa neta.Nije mi htjelo u WMP pa sam prebacio u VLC player i sada radi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Program ti ne valja skini VLC player, ako on neće onda Real One Player.
Momci,hvala vam puno na pomoci,skinuo sam Real One Player,odlican je,,za gledanje koristim Gom player,,hvala vam puno!

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nista i drugi put.formance je napisao/la:Momci,hvala vam puno na pomoci,skinuo sam Real One Player,odlican je,,za gledanje koristim Gom player,,hvala vam puno!![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
formance je napisao/la:Momci,hvala vam puno na pomoci,skinuo sam Real One Player,odlican je,,za gledanje koristim Gom player,,hvala vam puno!![]()
No problem, always.
Cheers.
Ćin-ćin 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Vozdra raja!
Razmisljam da prikljucim bezicni internet, ali nisam siguran valja li....ewo osnovih karakteristika:
Brzina: 2048/256 kbps
Ukupni limit: 8 GB
Mail adrese: 1 (100MB)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 6 sati
(01:00-07:00)
Brzina pri korištenju
LOL.free usluge: 768 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 40 GB
Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM
Prije svega zanima me koliko skida kilobajta u sekundi i da li su cesti problemi sa konekcijom. Ako neko ima bezicni internet neka mi odgovori...unaprijed hvala.
Pozdrav svim bavarcima!!

Razmisljam da prikljucim bezicni internet, ali nisam siguran valja li....ewo osnovih karakteristika:
Brzina: 2048/256 kbps
Ukupni limit: 8 GB
Mail adrese: 1 (100MB)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 6 sati
(01:00-07:00)
Brzina pri korištenju
LOL.free usluge: 768 kbps
Limit saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 40 GB
Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM
Prije svega zanima me koliko skida kilobajta u sekundi i da li su cesti problemi sa konekcijom. Ako neko ima bezicni internet neka mi odgovori...unaprijed hvala.
Pozdrav svim bavarcima!!
Nikad se ne zna na wireless internutu kolika je brzina. Svi korisnici imaju isti ip. Na rapidhsare bez premiuma ti je nemoguće išta skinuti. Npr 100 korisnika isti ip, neko skida sa rapida ti ne možeš dok on ne završi. Kada su svi online tuga ti je . Kada svi spavaju dobro ti je. To u vezi gb je lać. Uzmi najmanji mogući paket jer oni ne znaju koliko ti skidaš niti šta radiš kada je u svakoga isti ip. Dobar je to net, kada navikneš na njega. Za surfanje čudesan, ali za online igre solida.
Malo me iritira ovo vozdra, što to svako koristi.
Malo me iritira ovo vozdra, što to svako koristi.
zdravo=vozdra
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.