NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Jordan nikad nije zakazao kad je najvise trebalo, u tom je poenta. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
kljucna rijec je NIKAD.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
For the first time since dinosaurs walked the earth -- or at least the Clinton Administration -- the Western Conference All-Star team should take the floor without Tim Duncan or Dirk Nowitzki in the lineup.
Preuzeto sa NBA stranice
Preuzeto sa NBA stranice
Thomas Müller - Fußballgott
Na sta je NBA spala da Bynum igra u prvoj postavi na ALL STAR utakmici, i onda se nadje neki strucnjak i govori da su sada bolji igraci i da se igra bolja kosarka nego sto je to bilo devedesetih.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
bimbrlica je napisao/la:Na sta je NBA spala da Bynum igra u prvoj postavi na ALL STAR utakmici, i onda se nadje neki strucnjak i govori da su sada bolji igraci i da se igra bolja kosarka nego sto je to bilo devedesetih.
Na sta je spala NBA kad jedan Dirk Nowitzki nema mjesta u prvoj petorci...a covjek je MVP posljednjeg finala.
Mozemo i ovako...
Sa igrama koje pruza ove godine i ne zasluzuje prvu petorku. Ne znam da li zasluzuje i da bude zamjena.adnan24 je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:Na sta je NBA spala da Bynum igra u prvoj postavi na ALL STAR utakmici, i onda se nadje neki strucnjak i govori da su sada bolji igraci i da se igra bolja kosarka nego sto je to bilo devedesetih.
Na sta je spala NBA kad jedan Dirk Nowitzki nema mjesta u prvoj petorci...a covjek je MVP posljednjeg finala.
Mozemo i ovako...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
bimbrlica je napisao/la: Sa igrama koje pruza ove godine i ne zasluzuje prvu petorku. Ne znam da li zasluzuje i da bude zamjena.
Ako cemo gledati samo statistike sta je onda sa Love-om koji ima 25+13...sta je sa Aldridge-om koji igra odlicnu sezonu?
Glupo je na osnovu all-star utakmice donositi ovakve zakljucke...jasno je da je centarska pozicija dosta losa na zapadu i da je Bynum starter samo igrom slucaja...ima tu dosta igraca koji igraju bolje od njega ove sezone a nece ni vidjeti all-star utakmicu.
- majestic24
- Kontakt:
Neznam sta je prije bio smisao all stara,al sada je bitna samo atrakcija,a Bynum je sigurno atraktivniji igrac od Nowitkog a bgm i od Love-a
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma narod bira uvalis mumajestic24 je napisao/la:Neznam sta je prije bio smisao all stara,al sada je bitna samo atrakcija,a Bynum je sigurno atraktivniji igrac od Nowitkog a bgm i od Love-a
Ako ikad Teletovic bude u NBA vidjeces da cemo ga smjestiti bar na klupu
a ako cemo gledati atraktivnost onda je DeAndre Jordan ispred Bynuma po tome pa ga nema
Thomas Müller - Fußballgott
Pa ovo i jesu najbolje petorke.Možda je Wade mogao s klupe odgledati no i to je zbog povrede.Mene boli činjenica što na nba.com pišu da je PP ispred Denga
Aj vidjećemo ko će bit rezerve to je manje bitno.
Duncan i Dirk sigurno neće na allstar bila bi sramota.Možda da ih uguraju ko rezervnog centra jbg pored LaMarcusa i Lovea ne bi trebali.
Duncan i Dirk sigurno neće na allstar bila bi sramota.Možda da ih uguraju ko rezervnog centra jbg pored LaMarcusa i Lovea ne bi trebali.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo i jesu najbolje petorke.Možda je Wade mogao s klupe odgledati no i to je zbog povrede.Mene boli činjenica što na nba.com pišu da je PP ispred DengaAj vidjećemo ko će bit rezerve to je manje bitno.
Cini mi se ,da su oneila gurali,kada nije bio zasluzio.
PS.ni jedan od navedenih nije centar:)))
Ako Hibbert ne bude na all-staru, onda tu utakmicu treba ukinut. Po meni top 5 centara lige, mozda cak poslje Howarda najbolji centar.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svašta mogu izmislit Ameridoe78 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo i jesu najbolje petorke.Možda je Wade mogao s klupe odgledati no i to je zbog povrede.Mene boli činjenica što na nba.com pišu da je PP ispred DengaAj vidjećemo ko će bit rezerve to je manje bitno.
PS.ni jedan od navedenih nije centar:)))
Rubio bio 3. od bekova na zapadu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa spanci zovu ko ludiLBJ MVP je napisao/la:Svašta mogu izmislit Ameridoe78 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo i jesu najbolje petorke.Možda je Wade mogao s klupe odgledati no i to je zbog povrede.Mene boli činjenica što na nba.com pišu da je PP ispred DengaAj vidjećemo ko će bit rezerve to je manje bitno.
PS.ni jedan od navedenih nije centar:)))![]()
Rubio bio 3. od bekova na zapaduNekim ljudima baš dosadno i ja sam glasao za MWP-a no Rubio 3.
Sjeti se samo sta su kinezi radili
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam kako mi mozemo Teletovica postaviti na klupu i hipoteticki govoreci!??Koliko znam,navijaci biraju petorke,a rezerve treneri...Tako da,ako ikada bude u NBA-u,mozemo ga birati samo u prvu petorku,jer na rezerve nemamo uticaja...don_burza je napisao/la:Ma narod bira uvalis mumajestic24 je napisao/la:Neznam sta je prije bio smisao all stara,al sada je bitna samo atrakcija,a Bynum je sigurno atraktivniji igrac od Nowitkog a bgm i od Love-a
Ako ikad Teletovic bude u NBA vidjeces da cemo ga smjestiti bar na klupu
a ako cemo gledati atraktivnost onda je DeAndre Jordan ispred Bynuma po tome pa ga nema
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvori sa ESPN-a govore da Martin danas potpisuje za LAC,te da je Oden imao jos jednu operaciju na koljenju...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
...a Al Harrington je najbolji 6 igrač NBA.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ako Hibbert ne bude na all-staru, onda tu utakmicu treba ukinut. Po meni top 5 centara lige, mozda cak poslje Howarda najbolji centar.
Jeste. Hibbert je odličan centar. Nije mu loš ni kolega sa Georgetowna Greg Monroe (15.9 PPG, 9.60 RPG).
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
34-godišnji Kenyon Martin nastavit će svoju NBA karijeru u Los Angeles Clippersima nakon što je nekoliko mjeseci košarku igrao u Kini.
Kenyon Martin uspio je otkupiti svoj ugovor s kineskom košarkaškom momčadi za koju je potpisao i igrao dok je u NBA-u trajao lockout.
Martin se tako ranije no očekivano vratio u SAD, iako se vjerovalo da s novom NBA momčadi neće moći potpisati sve dok košarkaška sezona u Kini ne bude dovršena. Najnovije vijesti otkrivaju kako je FIBA Martinu ipak dozvolila potpisivanje ugovora i kako bi veoma uskoro mogao ponovno zaigrati na NBA parketima.
Iako je bilo mnogo zainteresiranih, Martin je karijeru odlučio nastaviti u Los Angeles Clippersima.
Clippersi, koji su uoči sezone sve šokirali dovođenjem Chrisa Paula, tako nastavljaju jačati svoju momčad s iskusnim veteranskim imenima.
Martin je odigrao 11 sezona u NBA-u. Zadnjih šest igrao je za Denver Nuggetse, a u karijeri bilježi prosjek od 13,5 poena i 7,2 skoka.
Trebao bi ojačati klupu Clippersa koji su se prometnuli u jedne od glavnih kandidata za osvajanje Zapadne konferencije. Trenutno su treći s omjerom 13-7.
Martin će se tako ponovno udružiti s Chaunceyjem Billupsom s kojim je dijelio svlačionicu u Denveru i koji je bio ključan u nagovaranju Martina za kojeg se, između ostalih, borio i Miami Heat.
Kenyon Martin uspio je otkupiti svoj ugovor s kineskom košarkaškom momčadi za koju je potpisao i igrao dok je u NBA-u trajao lockout.
Martin se tako ranije no očekivano vratio u SAD, iako se vjerovalo da s novom NBA momčadi neće moći potpisati sve dok košarkaška sezona u Kini ne bude dovršena. Najnovije vijesti otkrivaju kako je FIBA Martinu ipak dozvolila potpisivanje ugovora i kako bi veoma uskoro mogao ponovno zaigrati na NBA parketima.
Iako je bilo mnogo zainteresiranih, Martin je karijeru odlučio nastaviti u Los Angeles Clippersima.
Clippersi, koji su uoči sezone sve šokirali dovođenjem Chrisa Paula, tako nastavljaju jačati svoju momčad s iskusnim veteranskim imenima.
Martin je odigrao 11 sezona u NBA-u. Zadnjih šest igrao je za Denver Nuggetse, a u karijeri bilježi prosjek od 13,5 poena i 7,2 skoka.
Trebao bi ojačati klupu Clippersa koji su se prometnuli u jedne od glavnih kandidata za osvajanje Zapadne konferencije. Trenutno su treći s omjerom 13-7.
Martin će se tako ponovno udružiti s Chaunceyjem Billupsom s kojim je dijelio svlačionicu u Denveru i koji je bio ključan u nagovaranju Martina za kojeg se, između ostalih, borio i Miami Heat.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.