FK Slavija

kuki
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la kuki » 18 avg 2009, 21:22

um vuk je napisao/la:
kuki je napisao/la:
um vuk je napisao/la:kako to policija može nekom zabranit dolazak....fino uzmeš auto i pičiš za mostar..ko to može znat da si pošo u mo na utakmicu..čak je bilo redara na gornjoj tribini i policije u dijelu za gost navijače znači bio je očekivan dolazak i nemojte te priče došle su horde,došli su robijaši,svak imalo organiziran i ozbiljan u namjerama da dođe pod bb moože..aj mi reci jedan razlog,bilo sigurnosni ili ovako zašto nebi dozvolili dolazak 35 navijača slavije u mostar
ajd dobro sad ti znas nas vratili iz mostara proslu sezonu na ulasku u mostar i svakoj grupi koja je treba posle nas da gostuje zabranjen je dolazak,ne od strane kluba nego od policije .....pa sad ti ne moras da vjerujes ko da mi ne bi volili da dodjemo......al eto ti si u pravu .....
aj vjerujem da ste vraćeni..koliko vas je pošlo..???
proslu sezonu nas je krenulo jedan popunjen bus......a sad nismo krenuli jer smo odmah zvali muriji.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2009, 14:42

GRIZLI je napisao/la:Sokolovi su prezivjeli pticiju gripu, ali ne i Zeljine manijake, joj kako ste vi jadna navijacka skupina, ako se uopste mozete tako nazvati, prvo mi kad dodjemo kod vas, navijate SRBIJA, ovo ono, a kada izlazite u Europu, onda igrate na najvecem stadionu u BiH, igrate za BiH, predstavljate BiH, a ne Srbiju, jer nemozete igrati na Marakani ili JNA stadionu kojih ste gledali samo na slikama! A znas zasto je to tako, zasto nemozete igrat u Beogradu, zato sto zivite u BiH, a jednog dana će te to skontati, polako, nadocete u voznji, skontacete isto tako da je i Srbija, naša komšijska zemlja!
1.Sta je pisac htio reci?
2.Ako nemas nista pametnije reci bolje nemoj ni pisati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 avg 2009, 18:22

grizli,pod hitno trazi premjestaj u drugu sobu.....

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 22 avg 2009, 18:26

jesu jadni navijaci kazu eto sokolova kad njih ide grupica klinaca od 15 ljudi moidza i manje ja mislio zajebancija neka
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 avg 2009, 02:15

smirite malo i ovdje,GRIZLI na par tema si mi napravio problemčiće svojim upadicama,smatraj se javno upozorenim.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 23 avg 2009, 07:26

GRIZLI je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:jesu jadni navijaci kazu eto sokolova kad njih ide grupica klinaca od 15 ljudi moidza i manje ja mislio zajebancija neka

Nemoj tako, ja sam bio u Lukavici jednom kad ih je bilo čak 16 :D
@grizli mozda nas ima 16 i ne stidim se,ovih 16 voli svoj klub a ne kao kod vas kad dobije te prve 3 utakmice pun stdion , a cim izgubite bojkotujete...copy Grobari paste tm87 8-) 8-) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2009, 16:41

Je li se ovo Kutalia vratio?
U petak sam ga vidio u net klubu.

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 24 avg 2009, 07:39

GRIZLI je napisao/la:Ja nisam reko za koga navijam, nemoj da mi pripisujes nikakve navijace, i koga kopiram :D :D :D
Ma dovoljno si reko a i ja sam tebi....smjesan si ....@devil Kutalija se vratio neki dan............ 8-) 8-) 8-)

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 24 avg 2009, 18:47

" се, ? & & $ ? & - $ ", " $ ?... & % ' " " :)
I ko se nad'o ale...

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 24 avg 2009, 18:50

GRIZLI je napisao/la:Sokolovi su prezivjeli pticiju gripu, ali ne i Zeljine manijake, joj kako ste vi jadna navijacka skupina, ako se uopste mozete tako nazvati, prvo mi kad dodjemo kod vas, navijate SRBIJA, ovo ono, a kada izlazite u Europu, onda igrate na najvecem stadionu u BiH, igrate za BiH, predstavljate BiH, a ne Srbiju, jer nemozete igrati na Marakani ili JNA stadionu kojih ste gledali samo na slikama! A znas zasto je to tako, zasto nemozete igrat u Beogradu, zato sto zivite u BiH, a jednog dana će te to skontati, polako, nadocete u voznji, skontacete isto tako da je i Srbija, naša komšijska zemlja!
- ? & " ово ", ? " ја ' ' $ " % се " & се " " % " ? о ", $ ", & $ " & то?
I ko se nad'o ale...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2009, 20:44

Nesto gledam kakav je onaj Muscalu klocu od onoliko ponuda koliko je imao on ode u Baku.

p.s.Sova brate gdje si ti ovih dana,ja mislio ti pojeo BANanu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 avg 2009, 21:57

Devil je napisao/la:Nesto gledam kakav je onaj Muscalu klocu od onoliko ponuda koliko je imao on ode u Baku
Pa pričalo se da je i Hertha bila zainteresovana za njega,i gdje je čovjek završio.Po kvalitetu momak sigurno zaslužuje više od azerbejdžanske lige.Sigurno mu je menadžer neki amater.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2009, 22:37

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Nesto gledam kakav je onaj Muscalu klocu od onoliko ponuda koliko je imao on ode u Baku
Pa pričalo se da je i Hertha bila zainteresovana za njega,i gdje je čovjek završio.Po kvalitetu momak sigurno zaslužuje više od azerbejdžanske lige.Sigurno mu je menadžer neki amater.
Ja mislim da je on cak i isao na probu u Herthu i da je imao jos nekih ponuda iz ostalih liga ali valjda zbog para otisao u Baku.Cak se pricalo i da je imao potpisan predugovor sa Racingom kad je dolazio kod nas.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 25 avg 2009, 23:53

kuki je napisao/la:
GRIZLI je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:jesu jadni navijaci kazu eto sokolova kad njih ide grupica klinaca od 15 ljudi moidza i manje ja mislio zajebancija neka

Nemoj tako, ja sam bio u Lukavici jednom kad ih je bilo čak 16 :D
@grizli mozda nas ima 16 i ne stidim se,ovih 16 voli svoj klub a ne kao kod vas kad dobije te prve 3 utakmice pun stdion , a cim izgubite bojkotujete...copy Grobari paste tm87 8-) 8-) 8-)
Pustite internet navijače ;) Mi dolazimo u Nedjelju da održimo lekciju navijanja, vidjećeš koliko nas ima a već smo dvije utakmice bez pobjede :mrgreen:

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti šampion
pjeva cijeli stadion
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 26 avg 2009, 20:56

siroki-SLAVIJA 1.pol 0:0.....dobar rez...:DDD

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 avg 2009, 22:48

Fin početak sezone za Slaviju. :D Pobjeda protiv Zvijezde,bod kod Zrinjskog,bod kod Širokog.Samo tako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2009, 23:01

$ ? ? су " & $ " " 1. ? у " " " ? се са $ по " су " ?. У " у & је ? ? равноправан " " $ " " ? $ " $ " су „?“ $ & у ' $. У $ ? % " се $ за $ $ " у ' је " ". & овог ? ? " 5 $ са " се ? на $ " у " ? ". - у $ $ ? је ново ", а у госте ' " " " Сарајева.

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 28 avg 2009, 07:28

Imate samo 900 karata, nisu bitne trebine vi ste za nas uvjek bili mali kontas i ostacete koliko vas god bude 8-) 8-) 8-) a i koliki si ti kompleksas da poredis grad sarajevo i predgradje Lukavicu koja ima 50,60 hiljada stanovnika....smjesan si ....

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 28 avg 2009, 15:00

Ma halo ba pustite se vi istorije, i ovo sto se sad desava ce nekada biti istorija. Slaviji svaka cast bio sam na kosevu i gledao sam vas, super ste ekipa. Govorim cisto sportski, politika me ne zanima, ipak je i slavija stari i , nekada, kultni sarajevski klub i ja je tako posmatram. U zadnjih par godina evidentan je strasan napredak i realno sad su sarajevo i slavija dva daleko najkvalitetnija sarajevska kluba. NK zeljeznicar je imao svoju sansu prije 6-7 god., nije je iskoristio i sad neka ponovo stanu u red i neka cekaju

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 28 avg 2009, 15:03

junuz23 je napisao/la:Ma halo ba pustite se vi istorije, i ovo sto se sad desava ce nekada biti istorija. Slaviji svaka cast bio sam na kosevu i gledao sam vas, super ste ekipa. Govorim cisto sportski, politika me ne zanima, ipak je i slavija stari i , nekada, kultni sarajevski klub i ja je tako posmatram. U zadnjih par godina evidentan je strasan napredak i realno sad su sarajevo i slavija dva daleko najkvalitetnija sarajevska kluba. NK zeljeznicar je imao svoju sansu prije 6-7 god., nije je iskoristio i sad neka ponovo stanu u red i neka cekaju
Bravo SVAKA ČAST....

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.