Za Malica znam zagarantovano d aga zove zbog menadzera da se momak proda jer Malic i Mravac imaju istog menadzera ja ga licno znam, a on je zaposlen u menadzerskoj agenciji Seada Susica, to ti je ziva isitna.Elegant je napisao/la:Iskreno ne znam ni ja zasto, ali mislim da Safet sigurno ima neke suradnike i oni vjerovatno znaju bolje od nas ko od ovih momak zadovoljava za reprezentaciju. Sve ce ovo doci na svoje, nece ovo biti los potez.vendeta87 je napisao/la:Nezna po kojem osnovu Hajrovic i Malic dobivaju pozive. Hajrovic u Grashopersu samo grije klupu i sigurno nije bolji igrac od Galesica koji je uz to prosao sve mlade selekcije BIH, a Malica znam iz mog je komsiluka ovdje u Banja Luci i mislim da je Zukanovic za klasu bolji igrac od njega.Elegant je napisao/la:Igraci koji ce se prikljucit reprezentaciji su Izet Hajrovic, Edin Cocalic, Nedeljko Malci i Hadzic ako na vrijeme dobije papire.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
U tom slucaju je ogromna sramota. Kao da nije dovoljno sto nas je Mravac unistio u Tirani, sad ce doc i ovaj Malic. Izgleda da su ista skola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Naravno da jeste jer ovaj tip je prije radio samostalno i Malic i Mravac su mu bili sticenici, a onda je on nekako Ciru uspio nagovoriti da pocne zvati Mravca, a kad je Pape dosao za selektora on je presao kod Seada u agenciju i sad je zaduzen za vise njihovih igraca sa podrucja balkana.Cartman je napisao/la:U tom slucaju je ogromna sramota. Kao da nije dovoljno sto nas je Mravac unistio u Tirani, sad ce doc i ovaj Malic. Izgleda da su ista skola.
Ma daj nekvalitetan se igrac ne moze prodati.Daj Boze da grijesim,slicno je bilo s Mravcem nakratko je otisao u Westerlo i dobio je noguZa Malica znam zagarantovano d aga zove zbog menadzera da se momak proda jer Malic i Mravac imaju istog menadzera ja ga licno znam, a on je zaposlen u menadzerskoj agenciji Seada Susica, to ti je ziva isitna.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vidjeces da ce sad Pape Malica da pozove umjesto Mravca jer je ovaj napustio menadzersku agenciju, mada to nije toliko ni lose jer je Malic milion puta bolji fudbaler od Mravca.Adi_Zepce je napisao/la:Ma daj nekvalitetan se igrac ne moze prodati.Daj Boze da grijesim,slicno je bilo s Mravcem nakratko je otisao u Westerlo i dobio je noguZa Malica znam zagarantovano d aga zove zbog menadzera da se momak proda jer Malic i Mravac imaju istog menadzera ja ga licno znam, a on je zaposlen u menadzerskoj agenciji Seada Susica, to ti je ziva isitna.
Sudic je poceo da igra , odigrao 15 min za Malme u pripremnoj
drugo pol. je odigrao i momak po imenu Dino Islamovic,94 god
pozove li pape malica, to je znak da smo ponovo u vremenu usanovica i pasalica.nije dobro..........vendeta87 je napisao/la:Vidjeces da ce sad Pape Malica da pozove umjesto Mravca jer je ovaj napustio menadzersku agenciju, mada to nije toliko ni lose jer je Malic milion puta bolji fudbaler od Mravca.Adi_Zepce je napisao/la:Ma daj nekvalitetan se igrac ne moze prodati.Daj Boze da grijesim,slicno je bilo s Mravcem nakratko je otisao u Westerlo i dobio je noguZa Malica znam zagarantovano d aga zove zbog menadzera da se momak proda jer Malic i Mravac imaju istog menadzera ja ga licno znam, a on je zaposlen u menadzerskoj agenciji Seada Susica, to ti je ziva isitna.
Sent from my Commodore 64
Da je bogdom tako...Moze se prodati k'o god ima ''jaka ledja''(menadzera ili menadzersku agenciju)Adi_Zepce je napisao/la:Ma daj nekvalitetan se igrac ne moze prodati.Daj Boze da grijesim,slicno je bilo s Mravcem nakratko je otisao u Westerlo i dobio je noguZa Malica znam zagarantovano d aga zove zbog menadzera da se momak proda jer Malic i Mravac imaju istog menadzera ja ga licno znam, a on je zaposlen u menadzerskoj agenciji Seada Susica, to ti je ziva isitna.
Sjeti se samo koliko je Dinamo puta ''popusio'' na igracima(bezveze primjer,ima ih mali milion al eto oni mi padose na pamet).
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ne trebaju nam igraci koji igraju po 15 minuta, a pogotovo nam ne treba djeca 1994.santos je napisao/la:Sudic je poceo da igra , odigrao 15 min za Malme u pripremnoj
Ne pisi te svasta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Očekuje se da će Safet Sušić za meč protiv Brazila pozvati sljedeće igrače:
Golmani: Asmir Begović , Asmir Avdukić / Ibrahim Šehić
Odbrana: Boris Pandža, Emir Spahić, Saša Papac, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Mensur Mujdža
Vezni red: Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Adnan Zahirović, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Sejad Salihović, Senijad Ibričić
Napad: Edin Džeko, Ermin Zec i Vedad Ibišević.
ako ovo bude istina onda sušić treba dat otkaz
inače neko je već pisao na forumu i Zahirović da ima istu menadžersku agenciju kao i pomenuti dvojac iz mattersburga..
Odbrana: Boris Pandža, Emir Spahić, Saša Papac, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Mensur Mujdža
Vezni red: Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Adnan Zahirović, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Sejad Salihović, Senijad Ibričić
ako ovo bude istina onda sušić treba dat otkaz
ovog malog sam dodao kao sporednu stvar a Sudic zasluzuje da se spomene makar iz postovanja jer je nakon teske povrede odigrao prvu tekmuElegant je napisao/la:Ne trebaju nam igraci koji igraju po 15 minuta, a pogotovo nam ne treba djeca 1994.santos je napisao/la:Sudic je poceo da igra , odigrao 15 min za Malme u pripremnoj
Ne pisi te svasta.
prije povrede pristao je da igra za BIH bez ikakvih uslovljavanja iako je bio jedan od najvecih talenata svedskog fudbala
druga je stvar hoce li se uopste vise vratiti na nivo koji su mu predvidjali
Za Malića me uopšte ne interesuje ali Cocalić 100% treba biti pozvan umjesto Rahimića,možda i Zukanović za prvu prijateljsku utakmicu...a za ostale dvije i Hadžić i Hajrović Stevanović i ostali
Ovaj spisak i jos Cocalic, Hajrovic i Hadzic. Ja ne znam sta mi vise trebamo. Ovo za Hajrovica je odlican potez, ovaj decko zna igrati lopte a sto je puno vaznije mladji brat ce biti odlican igrac. Cak se mozemo Seferovicu nadati jer se oni svi dobro poznaju. Poslije jos ubaciti Burica, i probati Zukanovica i to je to.zgembo89 je napisao/la:Očekuje se da će Safet Sušić za meč protiv Brazila pozvati sljedeće igrače:
ako ovo bude istina onda sušić treba dat otkazinače neko je već pisao na forumu i Zahirović da ima istu menadžersku agenciju kao i pomenuti dvojac iz mattersburga..
Malic ne znam o njemu nista bas kao i o Zukanovicu. Zukanovicev tim je ispao iz prve lige pa je on onda presao u ovaj Kotrijk ili kako se vec zove, znaci sigurno nije neka masina.
PS da dodam jos Viscu i Stevanovica.
izvor ?zgembo89 je napisao/la:Očekuje se da će Safet Sušić za meč protiv Brazila pozvati sljedeće igrače:
ako ovo bude istina onda sušić treba dat otkazinače neko je već pisao na forumu i Zahirović da ima istu menadžersku agenciju kao i pomenuti dvojac iz mattersburga..
Sent from my Commodore 64
izvor borovina. nidje veze. citao sam to maloprije. ovaj sastav uopste nije susic rek'o vec je to taj neki 'novinar' procjenio. ma ne obazirite se na to.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Principatus
- Kontakt:
A gdje pise, da ce Malic etc. biti pozvani?
Susic razmislja o pozivanju igraca iz U21, ali ce se konzultovati sa Jagodicem.
Najvjerovatnije Visca i Stevanovic.
Susic razmislja o pozivanju igraca iz U21, ali ce se konzultovati sa Jagodicem.
Najvjerovatnije Visca i Stevanovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imamo mi Borovina i na forumumokhe je napisao/la:izvor borovina. nidje veze. citao sam to maloprije. ovaj sastav uopste nije susic rek'o vec je to taj neki 'novinar' procjenio. ma ne obazirite se na to.
@soko tacno tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ne diraj u Bernda. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
e ovako ide vijest samo što sam gore skratio..zgembo89 je napisao/la:Izet Hajrovic,Edin cocalic i Nedejlko Malic bi trebali biti novi zmajevi...
Ovo treće ime mi nije jasno piše da igra u matersburgu ko i mravac..
Iako će prema najavama za prijateljski meč protiv Brazila selektor Safet Sušić računati samo na najbolji raspoloživi igrački kadar, očekuje se kako će do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, popularni Pape pozive uputiti još nekolicini bh. internacionalaca koji bi u budućnosti, ukoliko opravdaju ukazano povjerenje, mogli postati stalni članovi naše najbolje fudbalske reprezentacije.
Kriterij je jasan, a on glasi kako novim Zmajevima mogu postati samo oni igrači koji redovno i standardno nastupaju za prve timove svojih ekipa. Iako Sušić ne želi preko medija mešetariti sa imenima igrača, špekulira se kako su u budućnosti debiju u reprezentaciji najbliži Izet Hajrović, Nedeljko Malić i Edin Cocalić..
Pa Rahimic ce igrati do 50. a i u veznom redu sve spori igraci nemamo sta traziti protiv Brazila.zgembo89 je napisao/la:Očekuje se da će Safet Sušić za meč protiv Brazila pozvati sljedeće igrače:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aimar21, Balorda, Beli98, Bordo10, CAGarfia, damir_82, DjaniTarik, Hrammm1921, Iceplayer, meecko, Proximic, StevieG8, successminator, teamnorth1989, Wolffire i 130 gostiju.