ma druže ništa od drugog accounta,ne bavim se takvim stvarima, nema potrebe za tim
bit će interesa kad budu ljudi navraćali da čestitaju na pobjedama, da čestitaju na fenomenalnoj poziciji na kraju sezone, da nam čestitaju na ulazak u finale kupa, te da nas bodre kad budemo iduće sezone igrali u Ligi Prvaka
možda dobijemo i više navijača ako nam se Štilić pridruži na ljeto
ali mene ne yebe to, što ima slabo navijača ili slabo ljudi posjećuju temu, ja navijam za ovaj klub već odavno, tema je ovdje i potrudit ću se da sve bitno što se dešavau klubu ovdje i objavim, a svatko je dobrodošao...
da, odlaze dva bitna igrača na kraju ljeta, pare za reusa su ok, ali žao mi je što na Romanu nismo ništa zaradili. Nadam se da klub neće više dolaziti u poziciju da mu bitni igrači ulaze u zadnju godinu ugovora, evo na tu temu, čitam na borussia forumu da je Arango produžio svoj ugovor, mada nema još službene objave na Startseite, te da se ulazi u pregovore oko novih ugovora sa Danteom, Jantschkeom i Hermannom...
Ne sumnjam u Favrea i Eberla da će odraditi dobar posao na ljeto, i naći adekvatne zamjene za odlaske i da će uspjeti dodatno ojačati tim za Evropu, imaju vremena do ljeta za analize....
Sutra tekma sa Wolfsburgom, vukovi protiv ždrijebadi, nema nimalo sumnje da nas očekuje odličan duel, svi već znamo za pojačanja ove zime u wolfsburgu, i mogu samo da zamislim kako ih je Magath upregnuo na treninizima... Ako Wolfsburg ostane bez Evrope ( EL) to će za njih definitivno biti bolan udarac... Tako da utakmica sa Gladbachom za njih ima i još veće značenje kada je samopuzdanje i ulazak u serije u pitanju...
Moram priznati da me pomalo i strah ovakvih gladnih vukova i da nemogu nikako sa sigurnošću tvrditi da ćemo odnijeti pun plijen kao protiv Švaba što sam bio uvjeren... vidjet ćemo.... Cigerci je u današnjem intervjuu izjavio da ih je Favre izvrsno pripremio i da će svatko znati svoj zadatak na sutrašnjoj utakmici, te da su puni samopuzdanja i očekuju povoljan rezultat... Pitali su i Cigercia da li je šta suflirao Favreu (pošto je prije mjesec dana i sam bio član vukova) no on je na to odgovorio da za to nema potrebe jer Favre sve zna
Malo mi je žao što sutra na Eurosportu2 neće prenositi ovaj duel (prenose :15:30;Bundesliga - SCHALKE 04 - Mainz) jer mislim da je ipak ovo najinteresantnija tekma u ovom terminu, al eto, prenosili su nas dva vikenda zaredom, pa treba malo i druge

, tako da će biti **** sa streamovima....
Uglavnom, sretno sutra Borussiji, nadam se trijumfu protiv vukova, ali i kiksu nekog od vodećeg trojca