Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahha admina kralja![]()
![]()
![]()
nista moramo nafatat kakvog jevreja i crnca da se registruju
Ko zna, skontat' ćeLimuntos je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:na sporstki forum dosao radi teme chat, hm, bome nebi me iznenadilo ako bi nestalo pdf diskusije![]()
![]()
![]()
![]()
jos samo malo...tabani ti samo vire...
T-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.![]()
mandraX je napisao/la:Ko zna, skontat' ćeLimuntos je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:na sporstki forum dosao radi teme chat, hm, bome nebi me iznenadilo ako bi nestalo pdf diskusije![]()
![]()
![]()
![]()
jos samo malo...tabani ti samo vire...
![]()
![]()
tanzla je napisao/la:Moglo bi, al' ce joj mala smrdit' ko sam djavo poslije treninga, a nula si ako joj ne bacis liz.Sutra ona dolazi na trening,a ja odmah nakon njih imam termin u istoj sali...moglo bi bit svacega
Ja prema Novom Pazaru kao klubu nisam imao nikada nista lose reci,ja prema Novom Pazaru nisam imao nikada nista lose reci,Pazarcima kao stanovnicima nikada nisam lose imao reci.Jedino sto sam imao lose reci prema Novom Pazaru je njegova upravljacka garnitura
Postao/la Limuntos dana 31 jan 2012, 15:37
brate moj, island bi nas satr'o k'o mraz paprike koliko su oni jaki...i njemacka je sila, al ipak imamo vise sansi protiv njih neg protiv islandjana sigurno...ANTIFA ! je napisao/la:
A pu sto nam nije doso Island ili Slovacka ,al sta je tu je
Sto ne napises da sam ja napisao.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja prema Novom Pazaru kao klubu nisam imao nikada nista lose reci,ja prema Novom Pazaru nisam imao nikada nista lose reci,Pazarcima kao stanovnicima nikada nisam lose imao reci.Jedino sto sam imao lose reci prema Novom Pazaru je njegova upravljacka garnitura
Ma to sto nemas nista protiv Novog PazaraDevil je napisao/la:Sto ne napises da sam ja napisao.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja prema Novom Pazaru kao klubu nisam imao nikada nista lose reci,ja prema Novom Pazaru nisam imao nikada nista lose reci,Pazarcima kao stanovnicima nikada nisam lose imao reci.Jedino sto sam imao lose reci prema Novom Pazaru je njegova upravljacka garnitura![]()
Samo ne znam sta je ovde toliko smesno.
jasko_juve je napisao/la:Bavcica ne bi volio vidjeti negdje slucajno,u prolazu, a kamoli u dresu reprezentacije..dzenan01 je napisao/la:Koji ćemo k.... vraćati igrače koji su izabrali drugu reprezentaciju, koji tamo nemaju mjesta i da ovdje igraju preko volje . Radije ću gledati Pašalića i Bavčića kako se bore za državu, nego nekog drugog koji će igrati jer nema mjesta "anamo" .
Cartman je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:Bavcica ne bi volio vidjeti negdje slucajno,u prolazu, a kamoli u dresu reprezentacije..dzenan01 je napisao/la:Koji ćemo k.... vraćati igrače koji su izabrali drugu reprezentaciju, koji tamo nemaju mjesta i da ovdje igraju preko volje . Radije ću gledati Pašalića i Bavčića kako se bore za državu, nego nekog drugog koji će igrati jer nema mjesta "anamo" .
Ja bih ovoga i ovakve bas volio sresti negdje u prolazu, ...da ne izadju iz prolazaCartman je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:Bavcica ne bi volio vidjeti negdje slucajno,u prolazu, a kamoli u dresu reprezentacije..dzenan01 je napisao/la:Koji ćemo k.... vraćati igrače koji su izabrali drugu reprezentaciju, koji tamo nemaju mjesta i da ovdje igraju preko volje . Radije ću gledati Pašalića i Bavčića kako se bore za državu, nego nekog drugog koji će igrati jer nema mjesta "anamo" .
Koga? Bavčića?Bilal je napisao/la:Ja bih ovoga i ovakve bas volio sresti negdje u prolazu, ...da ne izadju iz prolazajasko_juve je napisao/la:Bavcica ne bi volio vidjeti negdje slucajno,u prolazu, a kamoli u dresu reprezentacije..dzenan01 je napisao/la:Koji ćemo k.... vraćati igrače koji su izabrali drugu reprezentaciju, koji tamo nemaju mjesta i da ovdje igraju preko volje . Radije ću gledati Pašalića i Bavčića kako se bore za državu, nego nekog drugog koji će igrati jer nema mjesta "anamo" .
spielführer_21 je napisao/la: Koga? Bavčića?
Živci proradili, jbga. Ako ovo kolo ne zabijem, ozbiljno ću razmisliti o penziji...LBJ MVP je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la: Koga? Bavčića?Jesi postao za'eban otkako ne zabijaš u ss.ba ligi
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 4 gosta.