Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kod nas je stanje prirodne katastrofe,"lavine" se pocinju stvarati,spadaju na ceste,na jednom selu "lavina" zatrpala 10 kuca 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja čistio ispred kuće i došo do kraja kad ja se okrenu ono opet zatrpano ko da nisam čistio 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:Ja čistio ispred kuće i došo do kraja kad ja se okrenu ono opet zatrpano ko da nisam čistio
Sta ti to govori,da moras cistit bez prestanka da bi snjeg bilo uopste moguce ocistit a ne da ga ima 1,5 m pa ne znas sta ces s njim
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad valja lopatat 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I onda dođe Božije sunce i istopi ga za 2-3 sata. Neka, radije ću sjediti u toplom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bolje džaba ležat, nego džaba raditBertrand je napisao/la:I onda dođe Božije sunce i istopi ga za 2-3 sata. Neka, radije ću sjediti u toplom.
Kod RK Bosna - subota 17h
Snijeg je potpuno blokirao Evropu, a protekle noći dugo očekivani snježni pokrivač zabijelio je i Zenicu. Kako bismo svi dali doprinos čišćenju snijega, ali i zajedno sa svojom djecom i komšijama uživali u zimskim radostima, pokrenuta je velika akcija pod nazivom „BIJEG NA SNIJEG“, saopćili su nam iz Općine Zenica.
Svoj grad Zeničani će očistiti od snijega zajedno - u velikoj akciji čiji je organizator općinski Štab zimske službe. Za subotu (4. februara) od 12 sati planirano je da se građani Zenice uključe u čišćenje snijega ispred svojih vrata, zgrada, kuća i naselja, a popodne će biti organizovan veliki snježni dernek za cijelu porodicu na Trgu Alije Izetbegovića!
Zeničani su pozvani da u 17 sati povedu svoju djecu na druženje i sankanje na brežuljcima kod Kineskog zida, da uživaju u zimskim radostima, dobroj muzici, zagriju se uz besplatni čaj koji je obezbijedila Civilna zaštita, naprave najboljeg Snješka Bijelića... Svi Zeničani su pozvani!
najjaca stvarka sto ga nemas gdje vise bacatIlPrincipe je napisao/la:Ja čistio ispred kuće i došo do kraja kad ja se okrenu ono opet zatrpano ko da nisam čistio
ja ne mogu izac' iz zgrade,a kamoli da idem na sankanje 
neznam gdje si bio 1999/2000 godine, tada je bio veci, doduse ne puno, mozda jos nekih 30-ak cenataalan_kardec je napisao/la:Ovo nije normalno, pada još uvijek.![]()
![]()
![]()
Na mjestu gdje mi je bilo auto parkirano, sad se nalazi velika kamara snijega.
![]()
Ja se ne sjećam da je nekad bio veći snijeg.
Ko zna, možda je najava Sudnjeg dana.
Da hoće raditi gradski prevoz da mogu doći ove radnice u kladionicu 
@sonik24 tad je baš napado snijeg.Ali ovaj sad što pada prijeti da obori taj rekord
@sonik24 tad je baš napado snijeg.Ali ovaj sad što pada prijeti da obori taj rekord
DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jbt bio kod zeta nocio jedva sam dosao kuci , bukvalno plivao sam po snijegu ...Ovo nije normalno ,sto je najgore valja sad cistiti ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sad ga valja cistiti, a za mjesec dana braniti se od poplavaHZ_ilidzaa je napisao/la:Jbt bio kod zeta nocio jedva sam dosao kuci , bukvalno plivao sam po snijegu ...Ovo nije normalno ,sto je najgore valja sad cistiti ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma ovo je bas pretjerano,al' bolje i ovo nego da mi ona "bljutavica" bude po cesti 
- KB-TM87
- Kontakt:
čistio sa starim za auto da ga narikta kako treba kad kreten neki se uvali, nikad više čistit neću, **** ti pogani narod 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- spielführer_21
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/otkazan ... /120204028" onclick="window.open(this.href);return false;
Pu, jbm ti organizatore mutave. Pa mogli su ovim krkanima uvaliti lopate u ruke i reći im da je nova disciplina čišćenje snijega.
Pu, jbm ti organizatore mutave. Pa mogli su ovim krkanima uvaliti lopate u ruke i reći im da je nova disciplina čišćenje snijega.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- IlPrincipe
- Kontakt:
@KB-TM87 fkt ima bezobraznih ljudi, ja neki dan zurim u skolu smrzo se, kaže neki čovjek de me poguraj da upalim auto i sad ja guram sa gepeka a on jednom nogom u autu a drugom u vani. Pogleda u mene i uđe u auto veli nek me on gura a ja cu ga upalit i sjede frajer a ja ga guram smrzo se još žuriim, ma idi u PM ja samo produžim
nicaZe pod Snijegom

nicaZe pod Snijegom

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi nesto seru niko da lopate u ruke uzme kaze neki debil sto ne dodju vojska i Rad da ciste

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- KB-TM87
- Kontakt:
šta da čistim, kad grtalica 24 sata nije u stanju da prođe jednu ulicu na Ciglanama u centru Sarajeva, ja bi trebao glumit supermena, eto to malo što sam krenuo, pogan od naroda te natjera da ostaneš u kući.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi nesto seru niko da lopate u ruke uzme kaze neki debil sto ne dodju vojska i Rad da ciste![]()
Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.