Jos jedna :mirza_it je napisao/la:evo jedna kako kazu "dojava"
notts county-stevenage poluvrijeme/kraj 1-x
Kidderminster-Luton Town 1
Telford-Forest Green 2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jos jedna :mirza_it je napisao/la:evo jedna kako kazu "dojava"
notts county-stevenage poluvrijeme/kraj 1-x
Druze svaka tebi cast na ona dva tiketa(samo kad bi mogli slike vidjet)aa nemoj se toliko danas zanositi vrlo lako od ove 4 te moze sjebat !cera1 je napisao/la:prošlo je i ovo a za danas :cera1 je napisao/la:nadam se da je ko prepiso ...cera1 je napisao/la:fudbal : nurnberg - borussia 2 0-2
fudbal : heerenveen - roda 1 4-3 koja luda utakmicagosti u zadnje 2 minute mašili 3 100% prilike
tenis : baghdatis - dodig 1 2-0
tenis : nieminen - monfils 2 0-2
hokej : plzen - slavija praga 1 5-2
hokej : davos - bern 1 3-2
kvota 14,12
uložio 5 €
dobitak 70,60 €
košarka : orlando - cleavlend 1 102-94
košarka : toronto - washington 1 106-89
kvota 2,10
uložio 70,60 €
dobitak 148,26 €
fudbal : manchester city - fulham 1
fudbal : montpellier - brest 1
fudbal : psg - evian 1
fudbal : braga - portimonense 1
kvota 3,36
uložio 148,26 €
dobitak 498,15 € - 74,72 € porez = 423,43 €
Evo ako neko pošalje, šaljem i ja tebi. Samo mi onaj četvrti znak passa pošalji.Mont0 je napisao/la:Dzaba ti iz kuce, evo ja sam isao ali ne radi Williams da uplatimHajde ako ti neko posalje proslijedi mi 0.10
Kome da se obratim, ko ima na racunu? Hajde neko zivi bili, vraticu cim se ovo stabilizuje, ili ako odgovara kredita cu poslati na mobitel. Danke.
Montpellier vs. Brest tip xadis.p je napisao/la:Athl.Bilbao - Espanyol 1
http://www.betexplorer.com/soccer/spain ... id=6796054" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda probat tr 2-1
ma rade one gdje radnica blizo zivi, logicnobob je napisao/la:jel to u sarajevu ne rade kladionice ?
ma imam ih na marin dvoru 5 a reko da beze ne izlazim ako ne radeAdmir_Sa je napisao/la:ma rade one gdje radnica blizo zivi, logicnobob je napisao/la:jel to u sarajevu ne rade kladionice ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.