Sat i pol sam se patio oko one analize, prvo dok sam našao ovo online izdanje Gazzette pa onda i sa prevodom, ali eto isplatilo se jer Juve ima prednost.
Dresovi su mrtva šminka, sviđa mi se i onaj grb između.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jel' se ovaj Milanez ovako zove mora on valjati... daj piće i mezu konobar za ovog crno-crvenog bratasenad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvu god ekipu Real.M da ima nikad nisu mogli protiv Juventusa
Italijani su isti Bosanci, samo njih, ove juznije narode snijeg iznenadi.juvebosna je napisao/la:Martin najvjerovatnije neće biti u konkurenciji za tekmu,još nisu sitgli svi papiri za njega,kancelarije Serie A u Milanu je juče bila zatvorena zbog snijega,niko nije radio,ali postoji mogućnost da danas bude sve riješeno,tako da ipak postoji realna šansa da Martin bude u konkurenciji.
Medjutim,ako i bude ne vjerujem da će odmah upasti u prvi tim,razlog je dobre igre odbrane u zadnji par tekmi,zato ne vjerujem da će Conte nešto mijenjati,jedino formaciju ako bude igrao Vučko,znači ona standardna 4-3-3
a u slučaju da ne bude igrao,prelazimo na onu uspješnu 3-5-2,veoma je moguće da zaigraju zajedno i Marco i CAPITANO,ali vidjet ćemo kasnije
Juventus Fans je napisao/la:Messi: Izgubio sam torbu!(
Iniesta: Je li novac unutra?
Villa: Je li mobitel?
Xavi: Je li kreditna kartica?
Messi:Ne! Ali...
Villa: Reci...
Messi: Bio je autogram od Del Piera!
♥ FORZA JUVENTUS ♥
BuffonOxygen je napisao/la:Kaže Conte da Milan nije favorit,već je apsolutni favorit za scudetto,imamo 5 utakmica u 13 dana i kaže da će biti mjesta za sve igrače i da mu svi trebaju zdravi.
Pozvani za sutra: ( Krasić nije ni pozvan,Grosso je odavno van tima)
1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari
3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,
7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone
10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
mislim da nece ovako biti,kaze conte u 13 dana 5 utakmica,da mu trebaju svi igraci,sigurno sutra protiv siene mozemo dopustiti sebi da odmorimo neke igrace,jer u srijedu igramo protiv parmeharebianconero je napisao/la:Buffon
Lichtsteiner-Barzagli-Bonucci-Chiellini
Marchisio-Pirlo-Vidal
Pepe-Matri-Vučinić
sjedio bi na klupi u Juventusu, sjediće na klupi u City-u, samo sto će u City-u skuplje sjedit na klupi.paolomontero je napisao/la: David Pizaro je bio prekobrojan u Romi, a stigao je u Siti poslednjeg dana prelaznog roka.
"Bio sam u pregovorima sa Juventusom, ali kada sam čuo za interesovanje Sitija, nisam imao dilemu, razlog je Manćini", kaže Čileanac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.