priznali bi oni odluku komisije...samo da mali osim nazove svoga taticu i da su zeljo ili sarajevo u pitanju..sve im j.e.b.e.m....sarajlijice i njihova poslanekad^navijac je napisao/la:Evo čitam na jednom portalu hoće i Aleksić Darko da nas tuži, mislim da ni on sam ne zna razlog al ima želju. I još nekoliko igrača će tražiti odštetu![]()
A citiram jedan portal, i usput j*bem najmilije komitetu za normalizaciju![]()
"Sloboda se veže i za svojedobnu odluke Arbitražne komisije N/FS BiH koja je presudiula u korist tuzlanskog kluba i naložila Savezu uplatu oko 210.000 KM zbog činjenice da je Slobodi bezrazložno uskraćena licenca za nastup u KUP-u UEFA. Međutim, odluku Arbitražne komisije ne prizanaje Komitet za normalizaciju N/FS BiH."
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pošto vidim niko nije napisao , ako jeste ja se izvinjavam jos jedno djete Slobode na Tušnju. Vjerovatno Adnan Likić se vraća na Tušanj iz Karlovca , razgovori ovih dana.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ma ja standardno, svako vam je drugi kriv, osim vas samih......slani grad je napisao/la:priznali bi oni odluku komisije...samo da mali osim nazove svoga taticu i da su zeljo ili sarajevo u pitanju..sve im j.e.b.e.m....sarajlijice i njihova poslanekad^navijac je napisao/la:Evo čitam na jednom portalu hoće i Aleksić Darko da nas tuži, mislim da ni on sam ne zna razlog al ima želju. I još nekoliko igrača će tražiti odštetu![]()
"Sloboda se veže i za svojedobnu odluke Arbitražne komisije N/FS BiH koja je presudiula u korist tuzlanskog kluba i naložila Savezu uplatu oko 210.000 KM zbog činjenice da je Slobodi bezrazložno uskraćena licenca za nastup u KUP-u UEFA. Međutim, odluku Arbitražne komisije ne prizanaje Komitet za normalizaciju N/FS BiH."
ublehas je napisao/la:Ma ja standardno, svako vam je drugi kriv, osim vas samih......slani grad je napisao/la:priznali bi oni odluku komisije...samo da mali osim nazove svoga taticu i da su zeljo ili sarajevo u pitanju..sve im j.e.b.e.m....sarajlijice i njihova poslanekad^navijac je napisao/la:Evo čitam na jednom portalu hoće i Aleksić Darko da nas tuži, mislim da ni on sam ne zna razlog al ima želju. I još nekoliko igrača će tražiti odštetu![]()
Koji si sada pa ti ? Zanimljivo pred svaku utakmicu samo "ispadate" i eto vas na temu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
komsije imali snijega
kod nas metar
hocel se gdje u toplije krajeve
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma snijeg napado ko da ce sutra olimpijada, samo da ocistimo onu bob stazu niz gradinuastra1922 je napisao/la:komsije imali snijega![]()
kod nas metar
hocel se gdje u toplije krajeve
Bice bice akobogda priprema, al samo dzaba kad je i u "toplijim krajevima" po pola metra snijega
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Samir Joguncic ide na operaciju prepona za par dana!

peh veliki nema ga sigurno do polovine polusezone,bice vam tesko bez njegasolar je napisao/la:Samir Joguncic ide na operaciju prepona za par dana!![]()
![]()
P:S ebote evo dovodite demica pa i maksumica kao da cete u ligu sampiona
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja navala sa pojacanjima.
Za Demica prvi put cujem, slabo sam informisan sto se tice tog igraca, osim mozda tranfermarkta i njihovih podataka.
Koju poziciju igra?
Za Demica prvi put cujem, slabo sam informisan sto se tice tog igraca, osim mozda tranfermarkta i njihovih podataka.
Koju poziciju igra?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma neznam ni ja valjda vezni znam da je velezovo dijete bio na probi u praskoj sparti i izgleda nije zadovoljio pa ga sada zeli vojvodaOmerbavarac je napisao/la:Koja navala sa pojacanjima.
Koju poziciju igra?
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 04 feb 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prvo sam mislio da je ovaj Ahmetovic vas igrac .A sad vidim da postoji i NK Tuzla
Taj je presao u Jagodinu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Joguncic ce na operaciju vrlo vjerovatno 10 februara, puni oporavak traje nekih mjesec do 40 dana.astra1922 je napisao/la:peh veliki nema ga sigurno do polovine polusezone,bice vam tesko bez njegasolar je napisao/la:Samir Joguncic ide na operaciju prepona za par dana!![]()
![]()
P:S ebote evo dovodite demica pa i maksumica kao da cete u ligu sampionaa sve se nema para ko ce to sve isplatit
![]()
![]()
Znaci da nece propustit pola sezone, nego neka prva 2-3 kola maksimalno, al ja se uzdam u to da ako ovo ovako potraje sa vremenom da bi se prvo kolo moglo i odgodit
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Veliki uspjeh za njega iz trece u prvu ligu.Tribalian je napisao/la:Prvo sam mislio da je ovaj Ahmetovic vas igrac .A sad vidim da postoji i NK TuzlaTaj je presao u Jagodinu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To jest 40 dana u Evropi.. kod nas moze potrajat i 2 mjeseca oporavak..Uglavnom, sad moramo dovesti stopera.ostali smo zasad na jedom samo.classic je napisao/la:Joguncic ce na operaciju vrlo vjerovatno 10 februara, puni oporavak traje nekih mjesec do 40 dana.astra1922 je napisao/la:peh veliki nema ga sigurno do polovine polusezone,bice vam tesko bez njegasolar je napisao/la:Samir Joguncic ide na operaciju prepona za par dana!![]()
![]()
P:S ebote evo dovodite demica pa i maksumica kao da cete u ligu sampionaa sve se nema para ko ce to sve isplatit
![]()
![]()
Znaci da nece propustit pola sezone, nego neka prva 2-3 kola maksimalno, al ja se uzdam u to da ako ovo ovako potraje sa vremenom da bi se prvo kolo moglo i odgodit
Bio je još jedan Ahmetović dobio nogu ovdje i otiš´o u Rostov, šta su ti standardiTribalian je napisao/la:Prvo sam mislio da je ovaj Ahmetovic vas igrac .A sad vidim da postoji i NK TuzlaTaj je presao u Jagodinu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Fudbaleri tuzlanske Slobode današnji trening na pomoćnom terenu stadiona Tušanj prekrivenim snijegom odradili su na -8 stepeni. Rukovodstvo kluba još uvijek je u pregovorima oko odlaska momčadi na pripreme u Makarsku gdje bi trener Darko Vojvodić imao odlične uslove za trenažni proces.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Omerbavarac je napisao/la:Koja navala sa pojacanjima.
Koju poziciju igra?
Igrac sredine terena .. ako vam je dosao uradilo ste dobar deal.
Samo zelim da dobije pravu sansu jer je u Velezu nije nikada dobio a idioti su ga maltene otjerali.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zvanicno Rijad Demic novo pojacanje Slobode. IDemo dalje 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Bravo, samo naprijed.solar je napisao/la:Zvanicno Rijad Demic novo pojacanje Slobode. IDemo dalje
Dragon Town
joj al napredujemo jbt haha, izgleda da ce i Maksumic doci. 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.