Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Koliko se sjecam Pandza je bio jedan od najboljih igraca u dvomecu protiv Belgije. Mravac nije Bog zna sta, ali to su pozicije na kojima smo u deficitu i gdje nemamo adekvatne zamjene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A sta je bilo protiv Irana, pa sama forma Hajduka da lji uopste tamo igra, a bolje ne pozivat nikog nego njih!!!!Virtu4l je napisao/la:Koliko se sjecam Pandza je bio jedan od najboljih igraca u dvomecu protiv Belgije. Mravac nije Bog zna sta, ali to su pozicije na kojima smo u deficitu i gdje nemamo adekvatne zamjene.
Spanic igra sam u odbrani ako su slucajno oni u ekipi. Ali nemojmo zaboravit da Spanic ima zanimljivih detalja u svojoj biografiji povezane sa ruskom mafijom i kako dobija crvene kartone te u nasoj prijateljskoj protiv ne znam kako se zove drzava sad u Francuskoj sto smo igrali lik u 5 minuta sve namjerno pogresno igrao. prekrsaj napravio iz kojeg je bila precka, penal napravio i jos kasnio kad je gol pao.
Iran me ne zanima, ja sam ti gore lijepo naglasio utakmice kvalifikacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To što si ti Licemjer nije ćirin problem, još uz to neznaš ni pisat kako treba.Navijac Sarajeva je napisao/la:Kad nije? Dok zove KUN-FU PANDZU i Mravca on manipulise u utakmicama kvalifikacija!!! Ova dva d_b_l_ da Bog sacuva. Samo sto je usao protiv Belgije nabravio penal, samo k_nj moze to uraditi!Virtu4l je napisao/la:Kada je to Ciro manipulisao u utakmicama kvalifikacija? Ne lupaj gluposti, bar ne u ovoj temi.
Pandža uopšte nije loš igrač,a Mravac također.
A sada što bi ti najviše volio da Ćiro pozove Torlaka iz tvog FK Sarajeva, to je druga prića.
Kao Torlak je najbolji Defanzivac BiH trenutno...

Vjerujem da bi se taj Torlak u repki pokazao isto kao i vaš Cijenjeni Alaim protiv Hrvatske.
I znam da nemožeš da podneseš da je pola Reprezentacije Željinog kova, Hasagić, Jahić, Džeko, Muratović...
Naravno ti igrači sada igraju vani, ali svi znamo odakle su.
A što se tiće Spahića, ja vjerujem da je sve to prenapuhano.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Spaha je igrao za repku kada pola godine nije imao ni nastupa a da ga gripa koja za simtpome ima blagi kasalj, povisenu temperaturu i malaksavost u nekoliko dana obori... ma dajteeee... on je u izolaciji od srijede... eto njega u ponedjeljak u hotel hercegovina smijem se kladiti u ove cetiri karte za zapad 

4-IN-A-ROW
@navijac sarajeva
ako si ti tako pametan, hajd nam reci koga treba da zove u odbrani. mi imamo mozda 10 odbrambenih igraca koji igraju u evropskim prvim ligama, tako da tu nema nekog izbora.
ako si ti tako pametan, hajd nam reci koga treba da zove u odbrani. mi imamo mozda 10 odbrambenih igraca koji igraju u evropskim prvim ligama, tako da tu nema nekog izbora.
Vi morate gledati i sa druge strane... Ne samo da nam je najbolji defanzivni igrač, Spaha ulijeva i ogromno samopouzdanje čitavoj repki... Ljudi moji pa zato nam je i kapiten! Samo molim dragog Boga da nam zaigra protiv Armenije i Turske!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Spahić nebude igrao znači da smo osuđeni na propast. Nevjerujem da će Pandža i Nadarević ( koji neigraju u svojim klubovima ) odraditi posao onako kako treba.
Spaha care vrati nam se
Spaha care vrati nam se
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Ako Spahić nebude igrao znači da smo osuđeni na propast. Nevjerujem da će Pandža i Nadarević ( koji neigraju u svojim klubovima ) odraditi posao onako kako treba.
Spaha care vrati nam se
slezem se da smo bez Spahe osudjeni na propast protiv Turske...mozda protiv Armenije se mozemo nekako iskoprcati i bez njega ali protiv Turske ...nemoguca misija ...( JEDINO DA DODJE SAŠA PAPAC I SALIHAMIDŽIĆ )
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- miralem444
- Kontakt:
ma zaigrat ce ...molim Boga dragog samo da spaha zaigra...protiv armenije i turske,..kokakolas je napisao/la:Vi morate gledati i sa druge strane... Ne samo da nam je najbolji defanzivni igrač, Spaha ulijeva i ogromno samopouzdanje čitavoj repki... Ljudi moji pa zato nam je i kapiten! Samo molim dragog Boga da nam zaigra protiv Armenije i Turske!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Koji su jadnici ovi hrvati sa indexa tacka hr
vidite kako slute da ne zaigra spaha: "Virus H1N1 iscrpljuje organizam, što vjerojatno znači i da će kapetan reprezentacije BiH i stup obrane Blaževićeve momčadi, propustiti odlučujuće susrete reprezentacije u kvalifikacijama za SP: u Erevanu protiv Armenije 5. rujna i četiri dana poslije s Turskom u Zenici"
vidite kako slute da ne zaigra spaha: "Virus H1N1 iscrpljuje organizam, što vjerojatno znači i da će kapetan reprezentacije BiH i stup obrane Blaževićeve momčadi, propustiti odlučujuće susrete reprezentacije u kvalifikacijama za SP: u Erevanu protiv Armenije 5. rujna i četiri dana poslije s Turskom u Zenici"
To nije slutnja,vec istina.noah je napisao/la:Koji su jadnici ovi hrvati sa indexa tacka hr
Koliko je samo ljudi podleglo dok se nije pronasao antivirus.
I plus sto u prosijeku ljudi gube i do deset kilograma tezine a ionako je ko grana.
Nakon izlaska iz karantena,pacijentima je potrebno po nekoliko sedmica za totalni oporavak.A kamoli jos da zaigra.
Dobro znamo sta znaci staviti stopera koji nije fit.Tako da bi bilo i bezobrazno od takvog Spahica ocekivati da pruzi dobru igru ako i uopste zaigra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sve to stoji ali svi znamo kakav je nas Spaha pa i da nema nogu(da mi Bog oprosti)on bi opet zaigrao!!!harishp je napisao/la:To nije slutnja,vec istina.noah je napisao/la:Koji su jadnici ovi hrvati sa indexa tacka hr
I plus sto u prosijeku ljudi gube i do deset kilograma tezine a ionako je ko grana.
Nakon izlaska iz karantena,pacijentima je potrebno po nekoliko sedmica za totalni oporavak.A kamoli jos da zaigra.
Dobro znamo sta znaci staviti stopera koji nije fit.Tako da bi bilo i bezobrazno od takvog Spahica ocekivati da pruzi dobru igru ako i uopste zaigra.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
ja mislim da medjunarodne ogranizacije su uradile veliku spekulaciju oko te svinjske gripe koja nije ni malo jaca od obicne u ovom trenutku. 0.9 mrtvih protiv 1.0 od obicne. znas dobro da te ne iscrpljava gripa toliko pogotovo ako si sportista. znaci spaha ce do utorka biti na treninzima 100%harishp je napisao/la:To nije slutnja,vec istina.noah je napisao/la:Koji su jadnici ovi hrvati sa indexa tacka hr
- el-fighter
- Kontakt:
Mi možemo nagađati sve dok se naši ljubimci ne sakupe na Ilidži i ako među njima bude Spaha znači igrat će.
Molim Boga da Spaha zaigra protiv Armenije i Turske.
Molim Boga da Spaha zaigra protiv Armenije i Turske.
Velež do groba života mi moga
Spaha je mali covek velikog srca, borac, ratnik, HEROJ NACIJE...igrace on i bez noge za BiH, a i sa meksickom gripom ako bude bilo potrebno!
Brzo ozdravljenje, Spaha.
Brzo ozdravljenje, Spaha.
porucio za jedan nas popularni site:VIDIMO SE USKORO-znači igra

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Mogao bi on biti na okupljanju u ponedjeljak! 

E lijepo je kad da su naši ovom jednostavnom momku mediji dali pažnju,brz oporavak mu želimo,naš kapetan,junačina,borac srčani.
Svaka mu čast Hvalllaaa mu za sve , što je s momcima učinio,uz pehove,probleme,ozlijede JEDAN je SPAHA!Svakako da nam ne dostaje, abd čekamo ga na travnjaku!
Svaka mu čast Hvalllaaa mu za sve , što je s momcima učinio,uz pehove,probleme,ozlijede JEDAN je SPAHA!Svakako da nam ne dostaje, abd čekamo ga na travnjaku!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ma Spaha je lafac ..prebroditi ce on to akoBogda u najgorem slucaju do Turske ...!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć