FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nemojte vjerovat portalima ,to su gluposti,Usami je na posudbi do kraja sezone i onda imamo pravo otkupa ugovora, ako ne vraca se u Japan i tocka!!!!!!!!
Hajde ti meni sad nabroj te igrače koje je Bayern posuđivao Schalkeu??? Kao i uvijek, pišeš glupostiHzBvB je napisao/la:Kupite ga , zatim ga posudite Leverkuzenu Werderu ili Schalke-ueffe_sa je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:
Citao sam na ovdasnjim portalima , sad ne znam da li je to potpuno tacno ( Citao sam na nogometni-magazin.com , a i na jos par Bayernovih stranica) . Ne znam meni djeluje kao da je to vec gotova stvar.![]()
Nemoj uvijek vjerovat tim portalima. Mislim tim balkanskim. Mogu ti sigurno reći da još nije ništa gotovo. U njemačkim medijima bi bilo objavljeno da odlazi. A spox.com je objavio da Usami ostaje sigurno do ljeta i da u Bayernu razmišljaju šta dalje da urade....
![]()
Tako tim glupim timovima koji ce napravit vama igraca za nista ,nesto tipa Kros !!!
![]()
Dok ima budala iskoristite to !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci sutra pobjeda pod muss. Bas me zanima kako ce s eponasati kada su pod pritiskom, odnosno kada nisu na prvoj poziciji.
Tvrdo ce biti, to je jedino sto je sigurno.
http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bun ... an-shaqiri" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvrdo ce biti, to je jedino sto je sigurno.
http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bun ... an-shaqiri" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
@ Effe
Ako je tako kao sto kazes za Usamia , onda mi je neizmjerno drago , jer smatram da u decku ima potencijala i dosta prostora za napredak.
Sto se tice Shaqiria misljenja sam da je to vec gotova stvar , te da ce taj decko na ljeto biti novi Bayin igrac.
O njegovim kvalitetama smo se imali prilike uvjeriti , tako da bit ce to jedan dosta dobar transfer.Danas Bayo igra protiv Hsv-a koji i nije bas bog zna dobar ove sezone , ali ipak ne treba zaboraviti cinjenicu da Bayern jako tesko dolazi do bodova na njihovom stadionu, tako da ocekujem dosta tesku utakmicu , ali se na kraju ipak nadam pobjedi Bayerna.
Ako je tako kao sto kazes za Usamia , onda mi je neizmjerno drago , jer smatram da u decku ima potencijala i dosta prostora za napredak.
Sto se tice Shaqiria misljenja sam da je to vec gotova stvar , te da ce taj decko na ljeto biti novi Bayin igrac.
O njegovim kvalitetama smo se imali prilike uvjeriti , tako da bit ce to jedan dosta dobar transfer.Danas Bayo igra protiv Hsv-a koji i nije bas bog zna dobar ove sezone , ali ipak ne treba zaboraviti cinjenicu da Bayern jako tesko dolazi do bodova na njihovom stadionu, tako da ocekujem dosta tesku utakmicu , ali se na kraju ipak nadam pobjedi Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:@ Effe
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije posjeti nego podsjeti , Reus je izabrao svoj put u Dortmundu sretno mu , i koliko ti imas godina 5 ?HzBvB je napisao/la: Na nesto me posjeti ova recenica !
I am not yet born; O hear me.
Bitno je da smo se razumjeliBundesliga je napisao/la:Nije posjeti nego podsjeti , Reus je izabrao svoj put u Dortmundu sretno mu , i koliko ti imas godina 5 ?HzBvB je napisao/la: Na nesto me posjeti ova recenica !
Slijedeci put 2 puta cu provjeravam sta sam odtipkao ....ali mozda necu da imas i ti nesto za reci !
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koji nesposobni,skrti majmuni rade u klubu,sa ovakom igrom ni Ribery nam ne moze pomoci,ako ovako nastavimo vjerovatno ce i lp doci u pitanje,ali bar imamo odlican kadar

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Nista me vise ne iznenadzuje od ove ekipe, pa cak i ako izgubimo ovu utakmnicu, sinoc sam napisao da cemo vjerovatno primiti gol sto se pokazalo istinitim ali ovakvu nemoc ekipe nisam nikako ocekivao i to protiv ekipe koja se bori za opstanak i kojoj Dortmund uvali peticu bez ikakvih problema, u drugom poluvremenu ako se nesto ne promjeni bice skroz lose za ekipu, pa sta je sad kakvi ste vi navijaci nigdje vas nema dok gubimo dok pobjedzujemo slabasne ekipe onda smo najaci na svijetu a i Badstruber je onda najaci stoper na svijetu 
Da j.ebe mater čist nam gol poništi
, pa u onoj situaciji nije bilo ni truni sumnje u nešto nepravilno.
Kakav refleks onog Čeha pri šutu Robbena.
Sada u potpuni juriš, nije Hamburg nešto čvrst, ovo se mora dobiti, razlika u kvaliteti je očigledna.
Kakav refleks onog Čeha pri šutu Robbena.
Sada u potpuni juriš, nije Hamburg nešto čvrst, ovo se mora dobiti, razlika u kvaliteti je očigledna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne'am pojma zašto je Bayernu poništen gol, al' s obzirom kako su došli do onog kornera, recimo da je to bila kosmička pravda. Ako se pogleda začetak akcije, može se vidjeti kako je Robben izgubio loptu od Jarolima, a onda ga faulirao, no sudija je pustio da se igra nastavi, te je lopta došla do Riberyja koji je gađao, al' Drobny odlično brani.
Nadam se da će završiti neriješeno, imam X za dobre pare.
Nadam se da će završiti neriješeno, imam X za dobre pare.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I meni nije jasno zašto je gol poništen. Jel moguće da je Gomez rukom nekako zakačio loptu 
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Je l' moguće ovo, je l' ono?
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom.
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa to nije Robben napravio faul nad Jarolimom?
Kako ste dobili korner, tako su i HSV-ovci dobili faul. Nema se tu šta više pisati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma pustite te price za djecu sta bi bilo kad bi bilo, gol je ponisten i tacka
Zasto Bajern ne dovede Vestermana. Momak je duplo bolji igrac od zbunjenog Stubera. Vec dugi niz godina igra dobro. Ima znanje i karizmu.
Dobar je i Hovedes iz Salkea.
Inace, dobra tekme. Hamburg igra odlicno. Imaju d.a.m.u, ne boje se Bajerna kao neki drugi klubovi u Bundesligi. Potpuno ravnopravana utakmica.
Dobar je i Hovedes iz Salkea.
Inace, dobra tekme. Hamburg igra odlicno. Imaju d.a.m.u, ne boje se Bajerna kao neki drugi klubovi u Bundesligi. Potpuno ravnopravana utakmica.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.bavaraccccc je napisao/la:Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Eckball von der linken Seite: Boateng kommt aus sechs Metern mit dem Kopf ran und jagt die Kugel ins Netz - das Tor zählt aber nicht, weil Gomez Westermann zuvor einen Schubser gibt.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- bavaraccccc
- Kontakt:
pa normala,mislim kontakt je bio ali ono se prakticki jako rijetko svira ali eto sta je tu je,ako ce nam to biti prilika da se izvlacimo onda smo stvarno jadni,uzasna igra,uzasnaSemir bvb je napisao/la:Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.bavaraccccc je napisao/la:Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Eckball von der linken Seite: Boateng kommt aus sechs Metern mit dem Kopf ran und jagt die Kugel ins Netz - das Tor zählt aber nicht, weil Gomez Westermann zuvor einen Schubser gibt.
- bavaraccccc
- Kontakt:
jel ima neko link normala da ne stopa???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.