FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Fàbregas, Dos Santos, Thiago, Messi, Cuenca i Tello
Sviđa mi se sastav i Messi bi trebao malo na klupu.
Don't hate what you don't understand.
opaaa, extra sastav, bice zanimljivo gledati ovo, ko da je mene pep pitao, dosta ovih mladih igraca i mislim da ce ova djeca odigrati bolje nego umorni xavi i messixaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Fàbregas, Dos Santos, Thiago, Messi, Cuenca i Tello
Postao/la rio_Ferdy88 dana 04 feb 2012, 20:27
tesko da ce te bale-a dobiti za 30 mil eura ili funti svejedo, jer kad su spursi odbili 40 mil funti za modrica, tesko da bi bale-a pustili za manje pare od modrica..tu ispod 45 ili vise mil nema price..jedino da tu bude ukljucen villa i afelay kao sto ste spomenuli i jos plus nekih 20 ili 25 mil
ma jasta, trazit ce spursi za njega puno vise, ovo je navodno tek pocetna cijena, vjerovatno ce njegova cijena biti preko 40 miliona, al nasa uprava zna to fino i spustiti, nesto tipa 35 miliona plus klauzule, ili recimo 30 miliona plus afelay ili tako nesto. bude li bale zelio u barcu, bude li pep njega izricito trazio, doci ce, naci ce se nacin
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
heh, ma hebo i bale-a, trebamo kupiti arizmendia iz getafeta, kako kulturno podera bolesnika Pepea
getafea je bio blizu da izbori remi, sudije naravno ponovo pomazu realu i ne sviraju ko suza cist penal za getafe, al ajd, sve sam se mislio da ce ga i svirati
getafea je bio blizu da izbori remi, sudije naravno ponovo pomazu realu i ne sviraju ko suza cist penal za getafe, al ajd, sve sam se mislio da ce ga i svirati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Opet messi 1 na 1 sa golmanom fula 
I kontra i valdes ih opet spasava
Edit: Tellooooo
I kontra i valdes ih opet spasava
Edit: Tellooooo
Visca el Barça ! Mes que un club !
Telloooooooooo...Kako je samo brz...
Koju brzinu posjeduje ovaj igrac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovaj mali Tello ce imati zapazenu ulogu u Barcinoj buducnosti, bit ce bolji igrac od Pedra! Imati 20 godina, igrati tako vaznu utakmicu, kada Barci treba pobjeda, sa onakvom mirnocom zabiti gol, to samo mogu veliki igraci. Ona pozicija nije nimalo lagana bila za zabiti gol.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
E **** ga vise messi,zabi jedan gol 
Edit:Vadi messi,odma nmg da vjerujem sta radi covjek
Edit:Vadi messi,odma nmg da vjerujem sta radi covjek
- JuveSissoko
- Kontakt:
Messi 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Napokon!!! 
Uh sta se desi Busquetsu
...
- anonymousHD
- Kontakt:
AAA, naježio sam se... Valjda nije teža ozleda. :/
Ne gledam tekmu, šta je bilo?
Duboka posjekotina na koljenu,ne mora znaciti da je doslo do prijeloma.mandraX je napisao/la:Ne gledam tekmu, šta je bilo?
U svakom slucaju veoma ruzno za vidjeti.
Sretno zmajevi!!
Kramponom po koljenu,par centimetara posjekotina,otvorena noga.mandraX je napisao/la:Ne gledam tekmu, šta je bilo?
Busquetsa čeka sigurno pauza kolika tolika,a Pep će sada morati dodatno rotirati.
Barca je imala par sjajnih šansi al' zaustavili su se na samo 2 gola.Messi konačno pogodio al' mog'o je komotno zabiti još koji.Tello je mašina.
FK Pjetlovi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj Real Sociedad igra ljepsi fudbal od sve i jednog engleskog tima.
Ma sta mi kazes..HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Real Sociedad igra ljepsi fudbal od sve i jednog engleskog tima.
+1HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Real Sociedad igra ljepsi fudbal od sve i jednog engleskog tima.
Gotova i ova muka.Barcelona je morala ovo sto prije zavrsiti puno propusteni prilika moglo ih je kostati bodova.Tello igrac utakmica.Fenomenalno odigrao,brzina tehnika sve odlicno.Valdes opet odlican,nekoliko puta fantasticno odbranio.
Moglo je biti vise golova u mrezi Socieadada,ali ispromasivali su se previse...Nadam se da Busquets nece dugo odsustovati s terena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.