bez potrebe ces dobit ban, jer tako je i krenulo, navuku te pa se kasnije zale.paolomontero je napisao/la:
istina ce izaci na vidjelo,polako
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- spielführer_21
- Kontakt:
Pošto volite teorije zavjere, evo nešto za vas. Ukucajte u vaš web pretraživač "illuminati" unazad pa onda ".com", dakle: itanimulli.com i vidite gdje će vas odvesti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Montero
Ne vrijedi slijepom čovjeku objašnjavati da je mlijeko bijelo.
Ne vrijedi slijepom čovjeku objašnjavati da je mlijeko bijelo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a zasto ne pogledas drugu stranu:ako je iko mogao pomoci Interu da dokaze sta je Juventus radio to je bio telekom,,ako je iko gubio pare zajedno sa Interom jer su drugi klubovi krali to je isto bio telekom,,ako je iko zelio zaustaviti ovu kradju i zelio pomoci sam sebi to je bio telekom,,bas su trebali zvat Agnellija da im pomogne??ili pak nekog vozaca Fiata da ih prati sa Fiat Pandom do svicarskog kioska gdje su kupovali kartice
sto bi nas narod reko:"de kucite se djeco" 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- paolomontero
- Kontakt:
nema potrebe da se raspravljamo,kakav god da je Moggi,moratti je veci kriminalac od njega koji se obogatio na liberijskoj nafti,tako da nema potrebe. Valjalo je pokriti 60O miliona sto je od 95 potrosio,a osvojio je jedno veliko nista.FORZA JUVE
“U subotu navečer sam najžešći navijač Lazija. Moj Inter igra u nedjelju tako da ću se potpuno unijeti u tu utakmicu i moliti za poraz Juventusa. Ako izbornik naše nacionalne reprezentacije može govoriti da navija za Juventus i želi da postanu prvaci Italije, onda valjda i ja kao djelatnik Intera mogu priželjkivati poraz onih koji su nam opasni”, rekao je Moratti uoči dvoboja Lazija i Juvea u Rimu.
ovo je nekad govorio.eto kolike komplekse mu ja zadao juventus.nije to lako podnijeti
“U subotu navečer sam najžešći navijač Lazija. Moj Inter igra u nedjelju tako da ću se potpuno unijeti u tu utakmicu i moliti za poraz Juventusa. Ako izbornik naše nacionalne reprezentacije može govoriti da navija za Juventus i želi da postanu prvaci Italije, onda valjda i ja kao djelatnik Intera mogu priželjkivati poraz onih koji su nam opasni”, rekao je Moratti uoči dvoboja Lazija i Juvea u Rimu.
ovo je nekad govorio.eto kolike komplekse mu ja zadao juventus.nije to lako podnijeti
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Zatvori i zakljucaj
apel administraciji
apel administraciji
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
to je svima bilo glupo sto je rekao Lippi a ne samo Morattiju.Gdje to ima da jedan selektor jedne nacije navija za neki klub?Znaci sad jedan npr Prandelli bi prizeljkivao da Ranocchia,Pazzini,Poli,Palombo izgube u prvenstvu a da neki tamo drugi pobijede,,zasto bi se jedan Ranocchia,Pazzini,Poli,Palombo odazvao tom istom selektoru kad ga i ako ga pozove u reprezentaciju?znaci ti meni zelis zlo i sad me zoves da igram da bi i ti osvojio a ne samo ja?e nemoze to tako,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisi ti dobar ni sekunde, selektor ne navija protiv igrača i ne želi im zlo već navija za neki klub, a isto tako ti pozvani igrači ne igraju za selektora već za svoju državu, eh sad ako oni ne žele da predstavljaju svoj državu jer im selektor ne navija za njihov klub to ide njima na čast. Svaki navijač navija za svoj klub jer ga voli, a ne zato što igra neki igrač njemu drag u tom klubu. Po tvojoj logici selektor mora navijati za svaki klub iz kojeg će pozvati nekog igrača.
Čuj želi mu zlo jer navija protiv njegovog kluba!? Bože sačuvaj!
Čuj želi mu zlo jer navija protiv njegovog kluba!? Bože sačuvaj!
Ž '21!
jel to ti zelis dobro Interu i navijacima ako navijas da Juventus pobijedi?jel Ranocchi dobro ili lose ako ne osvoji?ja kolko znam je lose,,ali ako ikad budes procitao da Prandelli kaze ko bi volio da osvoji scudetto napisi i ja cu reci da sam pogrijesio,,halo bolan selektor koji je svima selektor(znaci gdje su svi jedan) javno izjavi da zeli da taj i taj igrac osvoji scudetto umjesto da svima pozeli srecu i kaze nek osvoji ko bude bolji,,
evo još jednog trola paola montera
prvo lik zove inter shinter nekoliko puta što je vrijeđanje, da je bar na juve temi pa haj. i onda spominje nakog benita, očito aludirajući na mussolinija a lik veze nema jer ono na slici nije mussolini već funny slika sa 9gag na kojoj definitivno nije benito. to se u školi uči na času historije. ako ništa googlaj jaro pa skontaj se malo, liči čovjek jedino što ima 2 oka i 2 uha. nevjerovatno kakvih likova ovdje ima.
ontopic. šta ima za sutra, hoće li šta odgoditi?
prvo lik zove inter shinter nekoliko puta što je vrijeđanje, da je bar na juve temi pa haj. i onda spominje nakog benita, očito aludirajući na mussolinija a lik veze nema jer ono na slici nije mussolini već funny slika sa 9gag na kojoj definitivno nije benito. to se u školi uči na času historije. ako ništa googlaj jaro pa skontaj se malo, liči čovjek jedino što ima 2 oka i 2 uha. nevjerovatno kakvih likova ovdje ima.
ontopic. šta ima za sutra, hoće li šta odgoditi?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
nasa nece,kazu da ce bit ok vrijeme
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne taj i taj igrač, već taj i taj klub, drastična je razlika između pojmova igrač i klub, to su elementarne stvari, ali to se očigledno u dijaspori teže savladava.adointer je napisao/la:jel to ti zelis dobro Interu i navijacima ako navijas da Juventus pobijedi?jel Ranocchi dobro ili lose ako ne osvoji?ja kolko znam je lose,,ali ako ikad budes procitao da Prandelli kaze ko bi volio da osvoji scudetto napisi i ja cu reci da sam pogrijesio,,halo bolan selektor koji je svima selektor(znaci gdje su svi jedan) javno izjavi da zeli da taj i taj igrac osvoji scudetto umjesto da svima pozeli srecu i kaze nek osvoji ko bude bolji,,
Ja mrzim inter i tom provincijskom klubu želim sve najgore, ali daleko od toga da nekom igraču ili navijaču tog kluba želim zlo.
Kažem ti savladaj osnovne pojmove maternjeg jezika pa diskutuj.
Ž '21!
pa logicno,on kad kaze da bi volio da Juventus osvoji to znaci da bi volio da Ranocchia i Pazzini osvoje a njihov je selektor,,ima logike,,
Zamisli da tvoj profesor u skoli kaze djeco ja bih volio da svi ovi sto su iz Tuzle u razredu budu neko i nesto u buducnosti,,a ti koji si iz Sarajeva ko idiot gledas,,al jbg on ti ne misli zlo,samo voli lik Tuzlu i tuzlake,sta ces,,
ps:eh sad ne znam kako se to u Bosni prihvata al tu se Bogme ne prihvata,,
Zamisli da tvoj profesor u skoli kaze djeco ja bih volio da svi ovi sto su iz Tuzle u razredu budu neko i nesto u buducnosti,,a ti koji si iz Sarajeva ko idiot gledas,,al jbg on ti ne misli zlo,samo voli lik Tuzlu i tuzlake,sta ces,,
adointer je napisao/la:pa logicno,on kad kaze da bi volio da Juventus osvoji to znaci da bi volio da Ranocchia i Pazzini osvoje a njihov je selektor,,ima logike,,
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@adointer
Svaki tvoj argument se zasniva na pretpostavkama zamisli, kad, ako, itd. Daj mi nešto konkretno, neku činjenicu, neki fakt.
Ne želi da shvatiš neke stvari ili si fakat toliki matuh. Prandelli i Lippi navijaju za Juventus i navijat će bez obzira koji igrači igrali tu, evo pošto ti voliš da zamišljaš, onda se igrajmo malo zamišljanja, zamisli da u Juventusu ne igra nijedan reprezentativac Italije i Prandelli opet kaže: "Volio bih da Juve osvoji Scudetto." Vođen tvojom logikom došao sam do zaključka da Prandelli ustvari ne želi dobro nijednom reprezentativcu jer ne bi volio da njihovi klubovi osvoje Scudetto, tj. želi im zlo.
Jesi li zamislio? Je li ti jasnije?
Svaki tvoj argument se zasniva na pretpostavkama zamisli, kad, ako, itd. Daj mi nešto konkretno, neku činjenicu, neki fakt.
Ne želi da shvatiš neke stvari ili si fakat toliki matuh. Prandelli i Lippi navijaju za Juventus i navijat će bez obzira koji igrači igrali tu, evo pošto ti voliš da zamišljaš, onda se igrajmo malo zamišljanja, zamisli da u Juventusu ne igra nijedan reprezentativac Italije i Prandelli opet kaže: "Volio bih da Juve osvoji Scudetto." Vođen tvojom logikom došao sam do zaključka da Prandelli ustvari ne želi dobro nijednom reprezentativcu jer ne bi volio da njihovi klubovi osvoje Scudetto, tj. želi im zlo.
Jesi li zamislio? Je li ti jasnije?
Ž '21!
problem je sto to on ne smije da kaze sve dok je selektor,,tek kad bude "obican" covjek onda moze da to izjavi ali ne dok je na funkciji selektora
"Palermo, lo scudetto in 3 anni"
Zamparini presenta investitori arabi
"Palermo, lo scudetto in 3 anni"
Zamparini presenta investitori arabi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Daj mi neki akt ili pravilinik u kojem stoji da selektor u javnosti ne smije reći za koga navija!?
Ž '21!
pa nema pravilnika ni da Moratti ne smije izjavit al vidi svako da je ruzno kada to on izjavi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dakle, nema pravilnika, zašto onda govoriš da selektor ne smije reći ko je njegov favorit za Scudetto?
Ja lično ne vidim ništa loše u toj izjavi Morattija, čovjek je samo bio iskren u svojoj izjavi i javno rekao da će navijati protiv Juventusa.
Fazon je što je on tom izjavom pokazao da ima kompleks zvani Juventus.
Ja lično ne vidim ništa loše u toj izjavi Morattija, čovjek je samo bio iskren u svojoj izjavi i javno rekao da će navijati protiv Juventusa.
Fazon je što je on tom izjavom pokazao da ima kompleks zvani Juventus.
Ž '21!
eto ja vidim lose u tome,a to Moratti ne bi nikad rekao da nije izjavio Lippi,da vide svi kako to ruzno izgleda,,a ko ima komplekse vidi se u tome da Inter nikad ne spominje Juventusa dok to vas Agnelli svaki drugi dan cini,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.