Mozda vrijeda provincijski klub:DJuveSissoko je napisao/la:momak i S.Arabije napisa da znaciBigBen je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:الإنتر خرا
Juventus na arapskom
Ponesto znam arapskog, ne znam da li to znaci Juventus![]()
Sutra se igra, napokon da gledamo Juvemozda nas trola
p.s. trola nas, sad vidjo![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
da, pogresan dio sam copy/pasteBigBen je napisao/la:
Mozda vrijeda provincijski klub:D
يوفنتوس
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 04 feb 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja kako vidim tu piše nešto inter hara, znam i ja harfove.
يوفنتوس
Evo na arapskom.
يوفنتوس
Evo na arapskom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
JuveSissoko je napisao/la:da, pogresan dio sam copy/pasteBigBen je napisao/la:
Mozda vrijeda provincijski klub:D
يوفنتوس
Forza Juve!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako sutra Gigi ne primi gol, hajd što ćemo ostati jedina neporažena ekipa like 5, već ćemo biti i najbolja odbrana lige 5. Na rođendanskoj tekmi je primio gol, red bi bio da sutra sačuva mrežu.
Hvala Agnelliju i Marotti pa su izabrali Contea za trenera.
Hvala Agnelliju i Marotti pa su izabrali Contea za trenera.
Ž '21!
Hafiz @BianconeriBianconeri1988 je napisao/la:Ja kako vidim tu piše nešto inter hara, znam i ja harfove.![]()
![]()
يوفنتوس
Evo na arapskom.
Znači De Ceglie mjesto Bonuccija, Chiello ide u sredinu.. nije loše
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I ja vjerujem u pobjedu sutra ne bi trebalo biti nekih problema, ocekujem 2-0 ne vjerujem sada da ce nesto Conte htjeti da ih osramotimo ipak je zahvaljujuci njima ovdje gdje jeste a i vrijeme je takvo, snijeg, minus pa ne ocekujem puno golova.
Sto se tice Damiaa ja sam procitao da je njega PSG vec doveo za 30 mil eura a svejedno cini mi se puno dati za njega, iako slovi za velikog talenta ipak mora da se dokaze u evropi.
Sto se tice Damiaa ja sam procitao da je njega PSG vec doveo za 30 mil eura a svejedno cini mi se puno dati za njega, iako slovi za velikog talenta ipak mora da se dokaze u evropi.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ramiral
Daleko do toga da sam hafiz, samo sam dosta godina išao u mekteb pa to znam
@Soni
Sutra da De Ceglie zabija nakon prekida.

Daleko do toga da sam hafiz, samo sam dosta godina išao u mekteb pa to znam
@Soni
Sutra da De Ceglie zabija nakon prekida.
Ž '21!
Buongiorno Juventini !!
Još samo 5 sati do tekme !!!
Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
-
jasko_juve
- Kontakt:
ako vec nije neko napisao,ima prenos na arenasport 1 hr,program ima za ADSL korisnike.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
znam da san siro ima,ali vidjelo se kad oni shinteri igraju koliko "uspjesno" funkcionisebaresi#6 je napisao/la:gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!
ipak hvala na info
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ovo definitivno nije Juve na arapskomJuveSissoko je napisao/la:الإنتر خرا
Juventus na arapskom
Ovo pise El-inter hara....)
FORZA JUVE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uranili naspavali!
Evo mogućeg sastava iz jutrošnje Gazzette:

Milanski klubovi su kiksali prošlo kolo i to danas moramo iskoristiti, jednostavno ne smije se desiti novi Cagliari. Siena je ozbiljna ekipa, dobro se brani, ima dobrog trenera i za njih je danas bod poput pobjde. Conte poznaje večinu igrača ove ekipe jer ih je prošle sezone uveo u Serie A, tako da ne sumnjam da će iskoristiti njihove slabosti.
FORZA JUVENTUS
Evo mogućeg sastava iz jutrošnje Gazzette:

Milanski klubovi su kiksali prošlo kolo i to danas moramo iskoristiti, jednostavno ne smije se desiti novi Cagliari. Siena je ozbiljna ekipa, dobro se brani, ima dobrog trenera i za njih je danas bod poput pobjde. Conte poznaje večinu igrača ove ekipe jer ih je prošle sezone uveo u Serie A, tako da ne sumnjam da će iskoristiti njihove slabosti.
FORZA JUVENTUS
Ž '21!
- paolomontero
- Kontakt:
Naime Italijani su nudili Srbina, i dvadesetak miliona evra za Gareta Bejla. Međutim, o tome nema ni govora, "Sparsi" cene Velšanina oko 40 miliona funti.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Krasić će do kraja mjeseca preći u Zenit, zato nije ni pozvan danas jer ne želi da rizikuje da dobije neku povredeu pa da transfer propadne.
Ž '21!
- paolomontero
- Kontakt:
bilo bi dobro kada bi to za balea mogli uraditi,ali male su sanse realno za to
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- harebianconero
- Kontakt:
Opet Elie nema u sastavu..
Izgleda da je on završio svoju karijeru u Juventusu.
Izgleda da je on završio svoju karijeru u Juventusu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- paolomontero
- Kontakt:
Stara dama ove sezone započinje jedan novi ciklus u kojem će ponovo dominirati talijanskom Serijom A, tvrdi bivši trener Juventusa.
Juventus je pod vodstvom Marcella Lippia osvojio 5 scudetta, a iskusni i navijačima omiljeni trener danas kaže kako Juventus započinje još jedan pobjednički ciklus.
„Juventus započinje novi ciklus jer će od sada pa nadalje samo jačati. Novi stadion je doprinio osjećaju ponosa kod igrača, a Conte je odlično sve organizovao i usadio igračima osjećaj pripadanja", tvrdi Lippi koji je Juventus trenirao u 2 navrata: prvi put od 1994. do 1999. godine, a drugi od 2001. do 2004. godine.
Juventus je pod vodstvom Marcella Lippia osvojio 5 scudetta, a iskusni i navijačima omiljeni trener danas kaže kako Juventus započinje još jedan pobjednički ciklus.
„Juventus započinje novi ciklus jer će od sada pa nadalje samo jačati. Novi stadion je doprinio osjećaju ponosa kod igrača, a Conte je odlično sve organizovao i usadio igračima osjećaj pripadanja", tvrdi Lippi koji je Juventus trenirao u 2 navrata: prvi put od 1994. do 1999. godine, a drugi od 2001. do 2004. godine.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.