Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

secer
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la secer » 28 avg 2009, 09:28

munja je napisao/la:sad se samo nadat da ne izvucemo bajerna u knok out fazi,jer ubit ce nas Roben i Riberi....
mozes li zamisliti robenove motivacije protiv reala :twisted: pa cova bi vas pojeo-sam!
ps
tek se na ovoj temi vidi stanje raula64 i dzeme..mojih pajda :D
tolkachki je to behut da su zaboravili i armeniju i tursku :lol: :D
neka, glavu gore, glogov kolac u srce cu da vam zabijem kad ribi produzi sa bayernom :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:29

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:39

secer je napisao/la:
munja je napisao/la:sad se samo nadat da ne izvucemo bajerna u knok out fazi,jer ubit ce nas Roben i Riberi....
mozes li zamisliti robenove motivacije protiv reala :twisted: pa cova bi vas pojeo-sam!
ps
tek se na ovoj temi vidi stanje raula64 i dzeme..mojih pajda :D
tolkachki je to behut da su zaboravili i armeniju i tursku :lol: :D
neka, glavu gore, glogov kolac u srce cu da vam zabijem kad ribi produzi sa bayernom :D
Ako ga ovi iz Bayerna ne prodaju ispasce prave *****,mislim cijelo ljeto Real juri Ribija,oni ga ne daju a sad im ovaj glavonja dade i Robena :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2009, 09:44

ko vas j... bit ce te razguljeni i oguljeni
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:49

marseille_unique je napisao/la:ko vas j... bit ce te razguljeni i oguljeni
Te dvije rijeci si jutros naucio i stalno ih ponavljas :twisted: haj sad pisi gluposti na temi marselja :ugeek:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 avg 2009, 11:16

Nemogu da vjerujem koji su vam debili u upravi da prodaju robbena

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 12:23

evo na As-u piše nešto u fazonu otvorena su vrata za Ribia.."koji je posljednji san Pere"....šta ja znam ljudski se nadati...marseille_unique netrebaš se svađat dok če Heinze čuvati Ronalda nemaš razloga za brigu....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 avg 2009, 12:25

ma i bez robbena real je sila a sa njim bi bili veca sila :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 12:32

Iako su prvobitno dogovorili transfer Ribia 2010..za oko €20 miliona....Nakon što je Pero shvatio šta je uradio i da če ga linčovati...odlučio je krenuti po Ribia koliko bilo da bilo...VDV bi mogao uči u posao oko prelaska Ribia na "suđeno mjesto"...zuckeru ja nebi veseljsku sazivao da 31.08.09 00:00...sa Perom se nikad nezna

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 avg 2009, 12:47

**** mu ovaj pesimizam prodamo 2 igrača koja ne bi ni igrala u prvih 11 i odmah nešta ne valja pa smirite se zar ne vidite da je sve predodređeno za 10 lp gle ovo finale na Bernabeu(Realov stadion za one koji ne znaju)godine 2010 Real ima 9 titula lp taman da u 2010 osvojimo 10
ma bajern ispada u grupi ubit će ih bordo i juve
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 avg 2009, 13:13

na stranici Reala nema ništa o tim transferima ne kontam što,a na bajernovoj Robben se već usliko s brojem 10
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 avg 2009, 13:20

23 KING JAMES je napisao/la: zar ne vidite da je sve predodređeno za 10 lp gle ovo finale na Bernabeu(Realov stadion za one koji ne znaju)godine 2010 Real ima 9 titula lp taman da u 2010 osvojimo 10
Jbt, kao da citam Nostrodamusova prorocanstva! :mrgreen: I ja sam cuo da ce biti smak svijeta 2012. godine. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 avg 2009, 13:26

Trasimaco je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la: zar ne vidite da je sve predodređeno za 10 lp gle ovo finale na Bernabeu(Realov stadion za one koji ne znaju)godine 2010 Real ima 9 titula lp taman da u 2010 osvojimo 10
Jbt, kao da citam Nostrodamusova prorocanstva! :mrgreen: I ja sam cuo da ce biti smak svijeta 2012. godine. :mrgreen:
pa jbg i bez mog proročanstva mi smo najjači,a ti što vjeruješ Nostradamusu ko te **** idi na jupiter,ako mu vjeruješ možda tam bude uslova za život
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 avg 2009, 13:33

23 KING JAMES je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
pa jbg i bez mog proročanstva mi smo najjači,a ti što vjeruješ Nostradamusu ko te **** idi na jupiter,ako mu vjeruješ možda tam bude uslova za život
Pa da si lijepo procitao post, shvatio bi sta hocu da kazem. Evo da ti i prevedem, posto ocigledno imas problema sa razumijevanjem teksta. :mrgreen:

To tvoje prorocanstvo je ravno njegovom.
:lol:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 avg 2009, 13:41

pa i ti da si lijepo pročitao shvatio bi da ono nije proročansto što sam napisao u mene je sve istina znači sve se je desilo od onog što sam napisao ili će se desiti jedino da će Real osvojit možda ne bude al meni bi bilo baš drago da sad osvojimo zbog tih podudarnosti koje sam napisao:na svom terenu 10 titula u 2010 godini najjači tim na svijetu pa šta ti još treba
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 avg 2009, 13:48

23 KING JAMES je napisao/la:pa i ti da si lijepo pročitao shvatio bi da ono nije proročansto što sam napisao u mene je sve istina znači sve se je desilo od onog što sam napisao ili će se desiti jedino da će Real osvojit možda ne bude al meni bi bilo baš drago da sad osvojimo zbog tih podudarnosti koje sam napisao:na svom terenu 10 titula u 2010 godini najjači tim na svijetu pa šta ti još treba
Ja sam se fino nasalio na taj tvoj post i zbog svega sto si napisao sam to nazvao prorocanstvom, jer stvarno tako izgleda. :mrgreen: To sto ti nisi shvatio moj post kao salu je tvoj problem. A iskreno da ti kazem, u Relaovo osvajanje LP ove godine vjerujem isto koliko i u Nostrodamusa. :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 13:50

Daj manite se tih rasprava...ako Ribi nedođe ovog ljeta u Real alternacije su Silva i Cazorla...koliko god čudno zvučalo možda se i ostvari neki od tih transfera možda prvi il drugi...nebi bilo loše :roll:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 avg 2009, 14:09

Silva ne bi bio los,ali ne vjerujem da ce ga Valencija pustiti...mozda prije mozemo Casorlu dovesti radi Pellegrinija i vjerovatno bi dali manje novca nego za Silvu...eh sad je sve na Perezu ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 avg 2009, 16:55

jo da hoće silva doć pa ja bi skako od sreće 10 dana ja svakog prelaznog roka govorim da hoće njega dovest mada mi sad ne izgleda toliko vjerovatno najviše bi volio u Realu vidjet Iniestu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,Silvu il Bilala najbliže je Bilal meni se čini,a Cazorlu ne bi trebali dovodit nije neki igrač može igrat u Villarealu,al u nekom jačem ne može
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2009, 17:06

23 KING JAMES je napisao/la:jo da hoće silva doć pa ja bi skako od sreće 10 dana ja svakog prelaznog roka govorim da hoće njega dovest mada mi sad ne izgleda toliko vjerovatno najviše bi volio u Realu vidjet Iniestu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,Silvu il Bilala najbliže je Bilal meni se čini,a Cazorlu ne bi trebali dovodit nije neki igrač može igrat u Villarealu,al u nekom jačem ne može
Iniestu ces u realu vidjeti kad i mene :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.