AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 05 feb 2012, 17:28

spielführer_21 je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:bitch please,

krkic kroz cetvoricu iz okreta.

dovidjenja, prijatno
Zadnji put je dao ovakav gol još u pionirima Barce :mrgreen:
A ste vidjeli Bornija lafa, pa tek Juan kako odigra kad hoće...
na kretanju, razbijanju ofsajd zamke i na kraju realizaciji bi mu i pippo pozavidio.
a tek mu je 20 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:29

cestitam, e bas ste ih razmontirali kao Miccoli neki dan.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2012, 17:30

sad ispade sve igracine, od borinija do tadeija i angela :mrgreen:

ne znam fakat al majke mi onaj inter nije ni o od ozbiljne ekipe bio danas. gledao sam ih protiv milana i djelovali su organizovano i cvrsto, a danas ništa nišcim, napad im nije ni postojao, sredina samo kad faul naprave se vidjela, odbrana izgubljena...ajd sve, al odakle u interu onoliko "anonimusa", neki obi, fafaroni, poli, palombo...mislim fakat :roll: al kad udje cordoba na pocetku drugog, oplako sam majke mi

na krilima ove pobjede mogli bi cataniju za 25min uzeti, al pošto nema ddr-a tesko, jedino se u borinija uzdam :mrgreen:
nema potpisa

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 feb 2012, 17:32

Čestitke na pobjedi, zgazili ste nas....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 feb 2012, 17:33

Dobar je Borini igrac. @Admir ga je od pocetka sezone nekako kritikovao, ali ono sto sam vidio, meni je sasvim solidno, u zavisnosti od igre ekipe...

Ma Roma sa Eniqueom ima razvijen dosta dopadljiv i efikasan nacin igre, ali fali par igraca da bi se do kraja to realizovalo. Treba Enriquea pustiti da radi i sa par pojacanja, Roma ima lijepu buducnost pod njegovim vodstvom, siguran sam... a sa ovom ekipom, mozda i moze do LP... volio bih...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2012, 17:43

sarajlija89 je napisao/la:Dobar je Borini igrac. @Admir ga je od pocetka sezone nekako kritikovao, ali ono sto sam vidio, meni je sasvim solidno, u zavisnosti od igre ekipe...

Ma Roma sa Eniqueom ima razvijen dosta dopadljiv i efikasan nacin igre, ali fali par igraca da bi se do kraja to realizovalo. Treba Enriquea pustiti da radi i sa par pojacanja, Roma ima lijepu buducnost pod njegovim vodstvom, siguran sam... a sa ovom ekipom, mozda i moze do LP... volio bih...
Osvaldo+dva super beka+kjer ili burdiso u super formi (ili onda neki drugi stoper) i bili bi beton

u angela sam vjerovao, al i danas pokazao da je obicni promašaj i uopste ne pokazuje neki napredak, a sa druge strane tadei isti djavo, skroz nidjevezni u ofanzivi, a taktika rome se zasniva na njihovim probojima i odvlacenjima igraca. pa danas je tadei jedno 18 puta primio loptu, a igraca intera na 5 metara nije bilo i uvijek je vratio loptu nazad, a kad mu totti gurne loptu u for on to ne skonta i ne krene na vrijeme
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 feb 2012, 17:44

igra taddei kao cafu iz najboljih dana :mrgreen:

salu na stranu, dvije stvari su me poprilicno iznervirale (iako stvarno nemam pravo nakon ovog razbijanja bilo sta zamjeriti) a to je nedostatak hrabrosti gaga i angela. gledam statistiku i,naravno, demolirali smo ih ALI imamo previse izgubljenih lopti (mislio sam da je 20 ali to me samo los talijanski prevario). lady gago je sigurno trecinu od tih lopti 'prodao' jer je pri svakoj situaciji trazio ddr-a oko sebe i po svaku cijenu htio dodat loptu upravo njemu, sto je logicno jer je kreator igre ali posao veznjaka prije svega je da pronadje najbolje moguce rjesenje a ovaj to danas nije bas radio kako treba. tek nakon 3:0 je dosao na svoje i poceo igrati onako kako bog zapovjeda. malo hrabrosti i odlucnosti mu ne bi skodilo jer je sasvim solidan veznjak koji je relativno mlad i nadam se da ce ovaj segment svoje igre podignuti na neki visi nivo, za svoje i za dobro ekipe. spomenuo sam angela, njegov problem je sto ne koristi brzinu i prodornost onoliko koliko bi to trebalo tj koliko to igra zahtjeva od njega. ova utakmica je bila savrsena prilika za to: 'osamuceni' maicon, sampion i nekada ponajbolji desni bek svijeta na suprotnoj strani i jose angel riise je mogao da pokusa sto god mu srce drago, medjutim, nekako mi je rezervisan bio 80% vremena.

sve u svemu, odlicna utakmica koja je premasila sva moja ocekivanja.
hvala ti ranieri, vjeciti romanisto
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 05 feb 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 feb 2012, 17:47

Svaka čast Romanisti.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 17:50

Borini možda ne posjeduje tehniku, al' se odlično kreće i prati igru. Mene je kupio kada sam ga prvi put gledao ove sezone (ubijte me, nemam pojma protiv koga je Vučica igrala). Kretanje, izbjegavanje offsidea, borbenost...Sve ga to krasi. Mlad je on i može biti samo bolji i bolji.
Večeras ću pogledati Romu, danas sam imao preča posla. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2012, 18:05

Baldini Channel De Rossi in Rome? People in Rome gives us patience and people should know that renewed with us for 5 years "
ajdee bolan više!!!!!!
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 feb 2012, 18:16

franco baldini za sky:
''nismo htjeli odvlaciti pozornost sa same utakmice ali postigli smo dogovor sa de rossijem i potpisao je produzenje ugovora na 5 godina. na sutrasnjoj press-konferenciji cete biti upoznati sa detaljima.''

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 05 feb 2012, 18:23

bravo de rossi, ovo nisam ocekivao........

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 feb 2012, 18:45

Monolog je napisao/la:Mene je kupio kada sam ga prvi put gledao ove sezone (ubijte me, nemam pojma protiv koga je Vučica igrala).
Možda protiv Cesene? :mrgreen:

Naravno, slažem se s tim da je Borini dosta napredovao u posljednje vrijeme. Ponovo je postigao dva gola, ali sada Interu, vječitom rivalu Rimljana i jakom protivniku. Prerasta u prvog napadača, sa svim prednostima, adutima i ubojitostima.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 05 feb 2012, 18:45

Eh odlična pobjeda, samo sam imao neku želju napisati, nemoj da se desi da nekog ovo ponese pa, sutra kada ga popušimo od sijene npr. nemojte se čuditi, potrefile su se neke stvari neki igrači imali trenutke inspiracije i eto ga. :D :D

Meni je drago što ovi mlađi daju golove, draži mi njihov jedan nego totijeva dva. Što se tiče Angela povećavet će se njemu foram, a što se tiče tih detalja da nema hrabrost, to je veše do morala ja bih rekao, i do straha od klupe. Borba za prvih 11 kod nekih igrača djeluje stimulativno pa leti po terenu dok drugi igraju u grču da ne bi napravili črešku i tako to. Ova ekipa treba par izmjena to stoji, ali uz izmjene treba im pustiti da se uigraju i da se ovi mlađe malo **** i to je to...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 18:58

Admir_Sa je napisao/la:ajd sve, al odakle u interu onoliko "anonimusa", neki obi, fafaroni, poli, palombo...mislim fakat :roll: al kad udje cordoba na pocetku drugog, oplako sam majke mi
:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 19:01

Claus je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Mene je kupio kada sam ga prvi put gledao ove sezone (ubijte me, nemam pojma protiv koga je Vučica igrala).
Možda protiv Cesene? :mrgreen:

Naravno, slažem se s tim da je Borini dosta napredovao u posljednje vrijeme. Ponovo je postigao dva gola, ali sada Interu, vječitom rivalu Rimljana i jakom protivniku. Prerasta u prvog napadača, sa svim prednostima, adutima i ubojitostima.
Mislim da je Cagliari u pitanju. :mrgreen: Ona prva utakmica igrana 11. septembra prošle godine. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 19:06

za muštuluka sam :mrgreen:
Franco Baldini: Daniele De Rossi has signed new five-year deal with Roma
The influential midfielder had an expiring contract with the Giallorossi, but has now opted to sign an extension until 2017.

http://www.goal.com/en-us/news/86/italy ... -five-year
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 05 feb 2012, 20:10

toliko lijepih vijesti i stvari danas..nije realno..da nas catania ne nabusi u onih 20-ak minuta u sridu :lol:
Unica grande amore

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 feb 2012, 03:13

Danas je bio dan kao iz snova za AsRomu...samo da potraje sto duze i da u srijedu u onih 25min. uspijemo dobiti Cataniu...onda se mozda opet borba za LP vraca u realne okvire...Ne zna se sta da se vise slavi obnova DDR-a il' pobijeda nad Interom :D)D

slika

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 feb 2012, 06:27

AllAbout je napisao/la:toliko lijepih vijesti i stvari danas..nije realno..da nas catania ne nabusi u onih 20-ak minuta u sridu :lol:
to mi je prva pomisao bila kad su se 'strasti smirile' nakon intera :D

inace, danas u 11:30 je zvanicna press-konferencija na kojoj ce biti predstavljeni detalji novog ugovora naseg buduceg kapitena. za one koji nemaju pametnijeg posla, na 'like' stranici 'as roma streaming' na fejsbuku ce biti postavljeni linkovi za direktan prijenos svega toga pa bujrum. suska se da ce dobiti 6 miliona godisnje i da je u ugovor ubacena klauzula po kojoj ddr moze otici za 10 miliona (ukoliko hoce naravno) ALI samo mjesec dana prije kraja sezone jer uprava zeli dobiti na vremenu kako bi nasla dostojnu zamjenu (iako znamo da takva ne postoji). mene sto se tice, sve ove glasine su naucna fantastika i posljednji pokusaji medija da zakuhaju donekle idilicnu situaciju ali eto vidjecemo.
za kraj,
carlo zampa
[youtube][/youtube]
uzivajte

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []