Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 17:25

Ma bio Ibro ili ne bio to je nebitno,mi uvijek trebamo sebe gledati,mi kada smo pravi Ibrahimovic ne postoji na terenu,to se već par puta i vidjelo.Samo da mi budemo pravi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 feb 2012, 17:26

Bianconeri1988 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
Vidjet ćemo koliko će Ibrahimović dobiti kazne, kao da gledam 2 tekme i tamam će moći igrati protiv nas.
Sto, sta je sad uradio?...
Niko da spomene Supermana sta odbrani u 87min onom debilu sa 1m....
Morao je onaj prvi šut ufatiti, tako da je samo ispravio napravljenu grešku, zato sam i napisao, sreća mogli smo na kraju i izgubiti.

Valjda je udario igrača bez lopte i dobio dirketni crveni.
[youtube][/youtube]

Evo sta je uradio. Realno vise od 3 treba dobit.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 feb 2012, 17:26

Ibra je opalio samar Aronici, bice bar tri tekme kaznjen...ako bude sve po propisima...

Kasnije cu malo prokomentarisat, dok se ispisu ove gluposti i dok dodjem na red.

Edit: eto, nasli ste i video...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 17:33

sarajlija89 je napisao/la: Kasnije cu malo prokomentarisat,dok se ispisu ove gluposti i dok dodjem na red.
Nadam se da misliš na padobrance?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 05 feb 2012, 17:36

JuveSissoko je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:Ovaj Juventus u engleskoj bi se borio za opstanak... pa ne mogu sanse napravit propaloj Sieni... fuj...
i ti pao na kladari? :mrgreen:
Pao... i to dva puta samo igro Juve ove godine... Kuci Cagliari i danas... ne mogu da vjerujem...
Arogantni je napisao/la:Gdje su u LP ti jaki engleski timovi... Samo sine dragi Italija ima 3 predstavnikau knockout fazi... Valjda ti to nesto govori... Ako si pametan skontat ces... A JUVE je 1. u najjacoj ligi sto znaci da je jaci od tih svih eng. timova...
Ne mozes suditi po jednoj sezoni... sto ne kazes za ono kad su po 3 engleska kluba bila u polufinalu lige prvaka? Po tebi Seria A je najjaca liga? ne bih se slozio, al hajde svak ima svoje misljenje...

JuveSissoko je napisao/la:a gluma i odugovlacenje igraca timova tipa Siena i slicni je kriminalno,ogadi mi ligu totalno.
Jeste, sve si upravu... kradu vrijeme maksimalno, ali sami su krivi igraci Juventusa sto u prvih pola sata ne zavale dva komada pa nek se onda oni puse... kako reke kolega @Arogantni, Juve je prvi u najjacoj ligi, sto dalje implicira da su jedna od najboljih ekipa u Evropi... a ako je to tako to bi trebalo da se odradi ko Arsenal jucer protiv Blackburna... zavalis im par komada, pa nek onda padaju i glume... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 feb 2012, 17:37

@Oxygen

Ha ja, i malo dok se smire strasti... ne vrijedi pisat sad. Jedini provociraju, drugi traze krivce, treci prodaju scudetto :mrgreen:

Poslije cu ja :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:40

BlueIsTheColor je napisao/la: Jeste, sve si upravu... kradu vrijeme maksimalno, ali sami su krivi igraci Juventusa sto u prvih pola sata ne zavale dva komada pa nek se onda oni puse... kako reke kolega @Arogantni, Juve je prvi u najjacoj ligi, sto dalje implicira da su jedna od najboljih ekipa u Evropi... a ako je to tako to bi trebalo da se odradi ko Arsenal jucer protiv Blackburna... zavalis im par komada, pa nek onda padaju i glume... ;)
iznenadio bi se kad bi vise pratio ovu ligu kako ti mali klubovi u Italiji se dobro brane i daleko su takticki disciplinovaniji od manjih klubova u drugim ligama.To je iz razloga sto vec decenijama timovi tipa Siena tako rade protiv jacih ekipa a nerjetko i protiv njima ravnih.To im je u DNA
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 feb 2012, 17:41

Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,

Ja bi ovako nesto volio vidjeti u sirjedu...

4-4-2:

Del Piero - Quagliarella
Giaccherini - Padoin - Marchisio - Pepe
De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Cáceres
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 feb 2012, 17:43

Ma joj jarane ne prodajem ja nikakav scudetto, nego kada god bude X priča se, ''haj dobro je još smo neporaženi''. :roll:

To će nas koštati kad tad, sve dok ne počnemo male timove da dobijamo.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:43

SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,

4-4-2:

Del Piero - Quagliarella
jbo kup, ja bi ga sad halalio.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 17:44

SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,

4-4-2:

Del Piero - Quagliarella
Ma ne dolazi u obzir 4-4-2, igrali smo danas drugo poluvrijeme 4-4-2 ništa nismo uradili, samo 3-5-2, ništa drugo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2012, 17:48

4-4-2:

Del Piero - Quagliarella
Dosao je taj kup za nas bas u lose vrijeme, pored silinih povreda veznog reda nece nam biti i Nocerina zbog kartona..

tako da ce te nas razvaliti i sa drugim sastavom :oops:
-RIVALDO-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 17:48

Solojuve,ako može Marrone umjesto Padoina.

Ne možemo samo kriviti naše igrače,znate svi kako su se postavljale sve male ekipe koje su nam gostovale,mi imamo igru,ali u određenom momentu kada nemamo rješenja nam treba igrač tipa Ibre koji može sam riješiti,pa i Giovinco kojeg stalno pominjem bi sjajno došao za razbijanje bunkera,to možemo očekivati sljedeće godine sa pojačanjem za koje ćemo morati odriješiti kesu.

I dalje smo prvi uz utakmicu manje,Lazio i Udinese izgubili,Milan nije pobijedio.Svi imaju probleme,mi smo ipak tu konstantno,imamo igru i nemamo povreda.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 05 feb 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:49

senad_flamin je napisao/la:

4-4-2:

Del Piero - Quagliarella
Dosao je taj kup za nas bas u lose vrijeme, pored silinih povreda veznog reda nece nam biti i Nocerina zbog kartona..

tako da ce te nas razvaliti i sa drugim sastavom :oops:
iskreno znas sta bi najradje, da dodju obje ekipe, da se stave dva papirica u sesir i koga se izvuce ide dalje.Od toga bi imali i vi koristi jer igrate LP a i mi.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 feb 2012, 17:53

Jel ima neka stranica gdje mogu da skinem slike sa zadnje utakmice Juventusa, ove sad ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 17:53

Imali smo dvije prilike da ostvarimo bodovnu prednost, protiv Cagliarija i protiv Siene i obje nismo iskoristili, imat ćemo i sljedeće sedmice protiv Bologne vjerovatno, jer ćemo igrati u gostima, a u gostima igramo bolje nego kući.

Imamo i tu utakmicu protiv Parme, 4. bježimo 6 bodova uz utakmicu manje, sve se ovo odlično odvija.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:54

Oxygen je napisao/la:Solojuve,ako može Marrone umjesto Padoina.

Ne možemo samo kriviti naše igrače,znate svi kako su se postavljale sve male ekipe koje su nam gostovale,mi imamo igru,ali u određenom momentu kada nemamo rješenja nam treba igrač tipa Ibre koji može sam riješiti,pa i Giovinco kojeg stalno pominjem bi sjajno došao za razbijanje bunkera,to možemo očekivati sljedeće godine sa pojačanjem za koje ćemo morati odriješiti kesu.

I dalje smo prvi uz utakmicu manje,Lazio i Udinese izgubili,Milan nije pobijedio.Svi imaju probleme,mi smo ipak tu konstantno,imamo igru i nemamo povreda.

znas sto mi se cini da smo izgubili titulu ili cemo je izgubiti, zato jer nemamo game changera, Milan ga ima u Ibri i kad zatreba eto njega da slomi ove bunkercice tipa Lecce i slicni.Dok kod nas je to timski poduhvat al niko se ne istice i niko ne moze sam da prelomi utakmicu.Sto je Juve prije osvajao skudeta, pa imao je Nedveda da je raspali sa 20 metara ikad ne ide, imao je Trezegea da neki otpadak pospremi ili Alexa da sa svojom lucidnoscu ili slobodnjakom razbije neku malehnu ekipu sto je parkirala autobus.Sta Juve danas ima? nema od tog nista, ima team effort i ako to ne uspije onda gubi bodove kod kuce iako nadigra protivnika.
Tu dodaj sudije i situacije kao ona danas sa penalom i ...jbga kako da osovojimo :? ;)

p.s. jedina dobra stvar je sto niti jednu utakmicu u sezoni nismo bili blizu poraza tj.nije izgledalo kao da cemo je izgubit,uvijek smo mi ti koji odlucuju o rezultatu.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 17:56

Oxygen je napisao/la:Solojuve,ako može Marrone umjesto Padoina.

znas sto mi se cini da smo izgubili titulu ili cemo je izgubiti, zato jer nemamo game changera, Milan ga ima u Ibri i kad zatreba eto njega da slomi ove bunkercice tipa Lecce i slicni.Dok kod nas je to timski poduhvat al niko se ne istice i niko ne moze sam da prelomi utakmicu.Sto je Juve prije osvajao skudeta, pa imao je Nedveda da je raspali sa 20 metara ikad ne ide, imao je Trezegea da neki otpadak pospremi ili Alexa da sa svojom lucidnoscu ili slobodnjakom razbije neku malehnu ekipu sto je parkirala autobus.Sta Juve danas ima? nema od tog nista, ima team effort i ako to ne uspije onda gubi bodove kod kuce iako nadigra protivnika.
Tu dodaj sudije i situacije kao ona danas sa penalom i ...jbga kako da osovojimo :? ;)
Mislim da smo ono što se kaže pogodili u sridu.
Ništa,imajmo vjere u ovaj tim,to nam ostaje.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 17:58

Razocarenje jest s obzirom na ime protivnika, ipak smo ocekivali tricu, rezultati ostali timova su isli na nas mlin, tako da sam zadovoljan. Nije islo, oni su sigurno zeljeli pobjedu vise od nas koji kritikujemo i lupamo kao da smo izgubili sve sanse za LP, a jos smo medju favoritima za scudeto. Mic po mic koracamo ka LP, mozda i scudetu, jer ostali igraju losije od nas. Na kraju kao sto ti kazes, razvojom situacije u ostalim utakmicama, trebamo biti zadovoljni...

Ako Bog da, pokusat uzet 6 bodova u sledeca dva susreta, sto je najvaznije, dok kup Italiy neka bude kao bonus... :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 18:02

Pa normalno da nije ništa izgubljeno, zašto mi recimo ne bi pobjedili Milana na San Siru kao prošle sezone i pobjegli im na 7 ili više bodova!?

Sljedeće 3 utakmica, dakle Bologna, Parma i Catania se jednostavno moraju pobjediti, ali poznavajući da mi igramo sistemom 2 pobjede pa remi, ne bi me čudilo da tu osvjimo samo 7 bodova.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []