Pile samo ne može gore
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zašto Allegri ne ubaci napadača
Pile samo ne može gore
Pile samo ne može gore
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
vadi robinja meći lopeza.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
S obzirom da Juve nije pobjedio i to da smo imali crveni vise od 20 minuta, dobro smo prosli
Ibrahimovica nema u naredna 3 meča 100 %
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šteta sad na Udine bez Cassana,Pata,Aquilanija,Boatenga,Neste,Flaminija,Gattusa,Strassera,Merkela,Yepesa,Ibrahimovića i Bommela
______________Roma
__Gattuso__Nesta__Yepes__Flamini
______Bommel______Merkel
____________Aquilani
____Cassano________Boateng
__________Ibrahimović
Ibrine gluposti počinju kao i početkom drugog dijela sezone prošle kada je onog igrača Barija puko šakom. Sad će još suspenzije dobit 2-3 utakmice tako da ga nema ni protiv Juventusa.
Nije htjela lopta u gol i yebiga ... Arivedercci Scudett
______________Roma
__Gattuso__Nesta__Yepes__Flamini
______Bommel______Merkel
____________Aquilani
____Cassano________Boateng
__________Ibrahimović
Ibrine gluposti počinju kao i početkom drugog dijela sezone prošle kada je onog igrača Barija puko šakom. Sad će još suspenzije dobit 2-3 utakmice tako da ga nema ni protiv Juventusa.
Nije htjela lopta u gol i yebiga ... Arivedercci Scudett
Ibrahimovica treba klub kazniti zbog ove gluposti,znaci protiv Udinesea se moze izvuci remi,protiv Cesene bez Ibre ce biti tesko ali mislim da cemo tu dobiiti 3 boda,a protiv Juveta eh tu ce se vec ja mislim odlucivati Scuddeto ako Juve pobijedi oni su prvaci a ako mi pobijedimo komotno se vracamo u borbu za titulu i prvenstvo ce biti neizvjesno do samoga krajasenad_flamin je napisao/la:S obzirom da Juve nije pobjedio i to da smo imali crveni vise od 20 minuta, dobro smo prosli![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Neka nema, fuck off il nose. Daj Bože na ljeto da g aprodaju da ga više ne gledam, svaku on loptu mora dobiti, dere se na ostale. Imam osjećaj da je htio crveni.senad_flamin je napisao/la:S obzirom da Juve nije pobjedio i to da smo imali crveni vise od 20 minuta, dobro smo prosli![]()
A o alegriju da ne pričam.
Jesmo ih nadigrali u svakom pogledu ali ovakve stvari??? NEDOPUSTIVO, od pojedinaca do trenera.
Da sam im ja kojim slučajem predsjednik, dobro bi razmislili kod ovakvih s*anja.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ne mora značiti. Gledaj kako smo razbili Lacio u kupu, i kako smo brzo i poletno igrali. Valjda će se neko na sredini oporaviti, u napad kombinovati maxija, faraona i onu slinu binja pa šta bude.meho-medo je napisao/la:Ibrahimovica treba klub kazniti zbog ove gluposti,znaci protiv Udinesea se moze izvuci remi,protiv Cesene bez Ibre ce biti tesko ali mislim da cemo tu dobiiti 3 boda,a protiv Juveta eh tu ce se vec ja mislim odlucivati Scuddeto ako Juve pobijedi oni su prvaci a ako mi pobijedimo komotno se vracamo u borbu za titulu i prvenstvo ce biti neizvjesno do samoga krajasenad_flamin je napisao/la:S obzirom da Juve nije pobjedio i to da smo imali crveni vise od 20 minuta, dobro smo prosli![]()
Čemu ovo,tek smo na pola puta,mi kiksamo sa manjim ekipama redovno i sve je više nego otvoreno.IlPrincipe je napisao/la:Arivedercci Scudetto
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- senad_flamin
- Kontakt:
@Oxygen Ma slaba nafaka za nas i Scudetto
@TuSeiTuttaLaMiaVita
vidjet cemo kako ce ici bez Ibre...
A nece se niko oporavit iz veznog reda , mozda cak nece bit spremni ni za Arsenal
@TuSeiTuttaLaMiaVita
vidjet cemo kako ce ici bez Ibre...
A nece se niko oporavit iz veznog reda , mozda cak nece bit spremni ni za Arsenal
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 05 feb 2012, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
- JuveSissoko
- Kontakt:
vjerujte mi al scudetto je vas da ga izgubite.Vi ga vec imate , samo je pitanje hocete li ga ispustit.Realno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fazon je što se ne zna ko je gori ili Juventus protiv manjih ekipa ili Milan u derbijima, zato će ovo sve biti guravo do posljednjeg kola.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma mi ako izadjemo iz ove serije teskih utakmica sa 3 ili 4 boda iza juventusa uzimamo prvenstvo sigurno...slijedi nam 10-ak laksih kola kao i kad smo napravili seriju od 10 utakmica bez poraza i stigli juve...znaci kljuc po meni ce biti utakmica na san siru protiv juventusa tu ako ne izgubimo uzecemo titulu 
Najgori smo.
Kataklizma ziva
Ibra ne znam koji mu je djavo pa onu glupost napravi.
Robinho ograjiso coek.
Abate budi u meni nagon za ubijanjem.
Dzaba sve ostali smo bez prvog tima totalno,bice guravo skorz mogao bi nam Udinese skalp skinuti.
Kataklizma ziva
Ibra ne znam koji mu je djavo pa onu glupost napravi.
Robinho ograjiso coek.
Abate budi u meni nagon za ubijanjem.
Dzaba sve ostali smo bez prvog tima totalno,bice guravo skorz mogao bi nam Udinese skalp skinuti.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 05 feb 2012, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Najgori smo samo zato što nam fali 12 igrača !!!
Ništa drugo, da su danas igrali Boa-Bommel-Nocerino-Aquilani potopili bi ovaj Napoli. Nemoš ti ba sa Seedorfom i Emanuelsonom nea šanse.
Ništa drugo, da su danas igrali Boa-Bommel-Nocerino-Aquilani potopili bi ovaj Napoli. Nemoš ti ba sa Seedorfom i Emanuelsonom nea šanse.
Ma znam burazere sve mi je jasno,malo sam se zezao kad smo ih pritsli i poceli ih lomiti stvarati kakve takve sanse onaj fasova crveni bezveze i suti i pusi.IlPrincipe je napisao/la:Najgori smo samo zato što nam fali 12 igrača !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
Nek i Ibrahimovic se malo ohladi ovako je i prosle sezone napravio glupost.. ja bih volio da dobije sto vecu kaznu
Al sta je Robinho profulao ovako je prije i Borrielo fulao zicere...
U srijedu kup protiv Juventusa
-RIVALDO-
Imamo li dovoljno igraca da odigramo utakmicu uopste hahahahahasenad_flamin je napisao/la:Nek i Ibrahimovic se malo ohladi ovako je i prosle sezone napravio glupost.. ja bih volio da dobije sto vecu kaznu![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
U kupu nece bit Nocerina zbog kartonaWarrick je napisao/la:Imamo li dovoljno igraca da odigramo utakmicu uopste hahahahahasenad_flamin je napisao/la:Nek i Ibrahimovic se malo ohladi ovako je i prosle sezone napravio glupost.. ja bih volio da dobije sto vecu kaznu![]()
-RIVALDO-
Nista Galliani i Braida u spic a nek ih Silvio razigravasenad_flamin je napisao/la:U kupu nece bit Nocerina zbog kartonaWarrick je napisao/la:Imamo li dovoljno igraca da odigramo utakmicu uopste hahahahahasenad_flamin je napisao/la:Nek i Ibrahimovic se malo ohladi ovako je i prosle sezone napravio glupost.. ja bih volio da dobije sto vecu kaznu![]()
U srijedu kup protiv Juventusaja stvarno ne znam ko ce igrat
onaj napoli je rinaka zesca. Kao imaju ogroman napadacki potencijal, igraju sa 3 igraca u zadnjoj liniji a onako igraju. Ona formacija je vise 5-3-2 nego 3-5-2. Imaju igraca vise i o5 nisu nista napravili. Mi smo stvorili sanse, nismo ih iskoristili i eto. O Ibri necu da govorim, jer ovo pocinje biti standardno da pravi ispade kad ga najvise trebamo. Nije tip igraca koji ce puknuti pod pritiskom al eto. Uh kako bi me sada obradovalo da se Pato vrati, i kao sto neko rece jedini je koji ima muda. Onaj Robinho bi al ne moze, Seedorfu driblinzi traju pola sata, a o yoga bonitu nocerinu i emanuelsonu da ne pricam. Ako se do utakmice sa juventusom vrate pato i boa imamo se cemu nadati.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.