Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

skyisthelimit

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la skyisthelimit » 03 dec 2011, 00:31

Bundesliga je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:ne vjerujem da bi Njemacka nesto tako dozvolila, ipak se Ado bori pod njihovom zastavom, tako da nije bitno sta ima na rukavicama i tenama
E ja bas milsim da bi dozvolila , jer nisu izgubili sampionsku titulu , a ovo mu dodje kao nekakva opomena da to ubuduce ne radi . Jbg da covjek kojim slucajem nastupa za BiH nebi bio u mogucnosti da se bori za titulu , ili vjerovatno nebi..

jarane ovo mu veceras nije bio prvi put da se zahvaljuje bosancima i da pokazuje bosanska obiljezja..
Tako da mislim da od te price nema nista, jer kakve im koristi opemene kad nas Ado dominira i rastura ringom..A inace slazem se jer da pod nasom zastavom ne bi nidokle dogurao
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 03 dec 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 03 dec 2011, 00:31

geronimo je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:Pa zar nisi cuo da sljedece sedmice prenose njegovu borbu protiv Klicka na FTV-u
Kličko se bori protiv nekog Jean-Marca Mormecka, covjek je rekao da ce biti prenos Klička, a ni spomenuo nije s kim ce se boriti. Ni ja nisam neki poznavalac ovog sporta, ali nelogicno je da se bori s bilo kojim od brace. Prvo, nisu u istoj kategoriji, a drugo, kilaza im je totalno razlicita. Opet, mozda i nisam upravu.
Hoce li neko ovo plasirati u "najsmjesnije postove na forumu" ili nece? :lol:
Ja se opet sve nadam da se momci sale, ali sumnje postaju sve vece... :?

Adnan naglasio da nikako ne razumije ovu presudu i osvrnuo se na prosli mec, gdje je istakao da je Macklin prije zasluzio remi nego vecerasnji protivnik. Vjerovatno ce mu neko od ove dvojice biti sljedeci protivnik.

Revans su vec ponudili Macklinu, ceka se odgovor.
Koliko sam skontao već su mu bili poslali ponudu za meč u Velikoj Britaniji,da on odabere gdje hoće,ali da je on odbio to.Možda će mu ponovo poslati da bude Adnanov slijedeći protivnik.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 00:33

Redzovic je pobjedio samo nisam vidjeo borbu ako ko ima neka stavi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 dec 2011, 00:35

calcio je napisao/la:haj dobro nerjeseno, iako je Adnan bio bolji. zadrzace titulu sto je najvaznije. ali onaj jedan sudija dade pobjedu britancu... pa sta je taj coro gledao?
Pa cim je coro, slabo vidi ili nikako. :mrgreen:

Ne zelim reci da mu je naredjeno da takvu odluku donese (gle cuda :mrgreen: ) ali mutne su ove odluke. Vecinom su na strani sampiona, ali vidi ovo veceras.
Da nije zbog patika? :?
Vom Jäger zum Gejagten

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 dec 2011, 00:48

Bet 3000 ;)
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 03 dec 2011, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 dec 2011, 00:50

skyisthelimit je napisao/la:jarane ovo mu veceras nije bio prvi put da se zahvaljuje bosancima i da pokazuje bosanska obiljezja..
Tako da mislim da od te price nema nista, jer kakve im koristi opemene kad nas Ado dominira i rastura ringom..A inace slazem se jer da pod nasom zastavom ne bi nidokle dogurao
Ma znam ja da mu ovo nije prvi put da se zahvaljuje , ali bi li tebi npr bilo drago da neko ko zastupa BiH na medjunarodnome planu , zahvaljuje se navijacima neke druge drzave ili nosi obiljezja neke druge drzave ? Svaka cast Adnanu vidi se da covjek voli Bosnu , ali treba malo sagledati stvari na drugi nacin , da on mozda zbog toga sto od njega traze da se stalno slika s nasom zastavom ili mozda s nekim nasim poznatim sportistima dolazi u te neke neugodne situacije ... Ne znam mozda i nisam upravu , mozda je ovo samo neka teorija zavjere , ali sam stekao takav dojam da ovo veceras nije bilo slucajno ..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 00:58

skyisthelimit je napisao/la:jarane ovo mu veceras nije bio prvi put da se zahvaljuje bosancima i da pokazuje bosanska obiljezja..
Ma znam ja da mu ovo nije prvi put da se zahvaljuje , ali bi li tebi npr bilo drago da neko ko zastupa BiH na medjunarodnome planu , zahvaljuje se navijacima neke druge drzave ili nosi obiljezja neke druge drzave ? Svaka cast Adnanu vidi se da covjek voli Bosnu , ali treba malo sagledati stvari na drugi nacin , da on mozda zbog toga sto od njega traze da se stalno slika s nasom zastavom ili mozda s nekim nasim poznatim sportistima dolazi u te neke neugodne situacije ... Ne znam mozda i nisam upravu , mozda je ovo samo neka teorija zavjere , ali sam stekao takav dojam da ovo veceras nije bilo slucajno ..
Mislim da po meni nema toga i da mu to nije nikako negativno ako se slika sa zastavom nasom, ili sa nasim sportitistima koji su uspjeli fudbaleri Dzeko,Ibisevic Salihovic itd. Odluka je svakom cudna pokraden je veceras ali pojas je jos kod njega, i svaka cast mu sto se zahvalio na nasem jeziku.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 03 dec 2011, 01:03

U pravu si 100% ne moze i jare i pare, svi znamo kakvu smo mi buku digli kad je Hrgovic izjavio ono poslije tekme sa Hrvatima, psovali smo mu od do, znam ja da on voli Bosnu i mi volimo njega ali treba se pridrzavati onoga sto je odabrao, zamislite sad Miske nosi ispod dresa srpsku zastavu ili da mu je na kopackama srpska zastava na mjestu nase? Nebi smjeo uviriti u Bosnu :x budmo realno, ako nas toliko voli neka se vrati pod nasu zastavu pa nek se zahvaljuje svabama kao sto se nama zahvajuje
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 01:05

edo3majka je napisao/la:
U pravu si 100% ne moze i jare i pare, svi znamo kakvu smo mi buku digli kad je Hrgovic izjavio ono poslije tekme sa Hrvatima, psovali smo mu od do, znam ja da on voli Bosnu i mi volimo njega ali treba se pridrzavati onoga sto je odabrao, zamislite sad Miske nosi ispod dresa srpsku zastavu ili da mu je na kopackama srpska zastava na mjestu nase? Nebi smjeo uviriti u Bosnu :x budmo realno, ako nas toliko voli neka se vrati pod nasu zastavu pa nek se zahvaljuje svabama kao sto se nama zahvajuje
Ovo se po meni ne moze poredit jer to je kod nas drugacije da nosi miske srpsku zastavu itd, a da nosi njemacku manje bi nam smetalo bilo kako bilo to nema po meni uticaje na sudce vec mozda ima drugih stvari sledjeci mecevi sponzorstvo novi mecevi itd.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2011, 01:24

To o cemu govorite je uglavnom kompleks malih nacija, to mjerkanje i vaganje izjava i koju ce zastavu neko pokazati. Ne kazem da i velike nacije ne boluju od toga ali sigurno mnogo manje. Nijemaca je 80 miliona, ne ovisi im ponos nacije ni u kom slucaju o uspjehu nekog sportiste kao sto bi neka mala nacija od nekoliko miliona. Uz to se ne moze ni porediti slucaj kada bi neki nas sportist podigao zastavu susjedne drzave. Kao sto rece @Polo, da podigne zastavu Njemacke nebi mu niko zamjerio.
Kako nece na primjer neki dobar skijas ili skijasica iz Austrije uzeti nase drzavljansto pa neka dizu austrijsku zastavu, samo neka uzimaju medalje za BiH :D
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 03 dec 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 dec 2011, 01:28

hodža je napisao/la:Bet 3000 ;)
:lol: :lol:

Jaran mi odmah rece da ovo ide iz X-a u X :lol: cim je vidio oficijelnog sponzora. :lol:

Veoma sumnjiva odluka, pogotovo kad se uzme u obzir ishod Adnanovog meca s Maclinom. :?

Adnan je definitivno vise pokazao, i po nepisanom bokserskom pravilu, kao branilac titule, je trebao pobjediti, ali.. :?

Cini mi se da mu bas i ne lezi ovaj ostrvski stil boksanja - forsiranje klinca, uz pregrst kratkih kroseja i aperkata.

Jedva cekam revans(e), i to usred Kraljevine po mogucnosti, da im se pokaze ko je gazda. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 dec 2011, 01:48

Hare_BvB je napisao/la:
hodža je napisao/la:Bet 3000 ;)
:lol: :lol:

Jaran mi odmah rece da ovo ide iz X-a u X :lol: cim je vidio oficijelnog sponzora. :lol:

Veoma sumnjiva odluka, pogotovo kad se uzme u obzir ishod Adnanovog meca s Maclinom. :?

Adnan je definitivno vise pokazao, i po nepisanom bokserskom pravilu, kao branilac titule, je trebao pobjediti, ali.. :?

Cini mi se da mu bas i ne lezi ovaj ostrvski stil boksanja - forsiranje klinca, uz pregrst kratkih kroseja i aperkata.

Jedva cekam revans(e), i to usred Kraljevine po mogucnosti, da im se pokaze ko je gazda. :twisted:
Jeli to poznato da je drugi matchu u UK? Bit ce tesko ali ako bude dobar i spreman kao veceras mora pobjediti tamo.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 jan 2012, 19:41

Kad brani opet titulu ?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 05 feb 2012, 21:15

Adnan Ćatić je saznao ime novog protivnika protiv kojeg će još jednom braniti titulu svjetskog prvaka srednje kategorije, verzija WBA. Njegov protivnik će 13.aprila u Oberhausenu biti Sebastian Zbik Nijemac sa skorom pobjeda i poraza 30-1.

Taj poraz Zbik je doživio prošle godine u Staples Centru, pobjedio ga je Julio Cesar Chavez. U toj borbi je Zbik ostao bez naslova svjetskog prvaka poluteške kategorije verzija WBC. Adnan je aktuelni svjetski prvak, trenutačno je na omjeru 36-2-2, a posljednji put je svoj naslov odbranio dosta teško protiv Martina Murraya u Mannheimu u decembru prošle godine.Ono što u ovom trenutku Adnanu predstavlja problem jeste neporaženi izazivač Gennady Golovkinkoji bi trebao biti njegov protivnik. upravo zbog toga još uvijek WBA federacija nijue potvrdila ovaj meč između Ćatića i Zbika.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 feb 2012, 06:41

nasu zastavu?kad je to adnan catic digao zastavu sa ljiljanima da mi je znati?....ova masonska kreacija sa trokutom i zvjezdama nije niti moze biti nasa zastava

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 18 feb 2012, 15:57

gruezi je napisao/la:nasu zastavu?kad je to adnan catic digao zastavu sa ljiljanima da mi je znati?....ova masonska kreacija sa trokutom i zvjezdama nije niti moze biti nasa zastava
I ovo je nasa zastava bez ljiljana uz to na nju je pisalo never forget srebrenica 11.07.1995 i za taj gest svaka cast Adnanu malo koji bi to uradio pa i dan danas nasi borci kada se bore sirom Evrope kod kojeg vidis da nosi zastavu?

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 apr 2012, 14:36

Bokser Adnan Ćatić, alias Felix Sturm, svjetski prvak u srednjoj kategoriji, prije dva dana gostovao je u emisiji "Koelner Treff" na njemačkom TV kanalu WDR.

Ćatić ni tu priliku nije propustio da promoviše BiH, ali i spomene genocid u Srebrenici.

On je apelovao na savjest Zapada i izrazio je svoju ljutnju i negodovanje što zapadni mediji malo govore o genocidu počinjenom u Srebrenici i što se obilježavanju 11. jula ne pruža dovoljno pažnja kao, naprimjer, 11. septembru.

Pred milionskom publikom optužio je UN, konkretno holandski bataljon, za saučesništvo u genocidu.

Između ostalog, govorio je o svojim porodičnim odnosima, o svojoj blistavoj sportskoj karijeri, da je ponosan na svoje bosanskohercegovačko porijeklo i da se, uprkos njemačkom državljanstvu, nikada nije odrekao Bosne i Hercegovine.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 apr 2012, 22:46

[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 apr 2012, 16:08

prenosil koji nas kanal sutra adnana protiv ovog Zbika ?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.