FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bayernovac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Doveli smo Robena još jednog golmana i to je to.Za mene kanditati su Nojer,Adler,Enke kako sam vidio svu trojicu je jučer Joakim Low pozvao u reprezentaciju
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
bayern je sada pre pre predobar, mogli bi nest i uraditi ove godine, fin transfer
Kakva suplja bolan, ako je Uli rekao da ce igrati lijevo ima da igra taman da je Ferguson trener, a ne van Gaal. I ja ni ga stavio lijevo i na desetku Baumjohana.omerbavarac je napisao/la:Ribery bi trebao igrati na poziciji 10-tke, pusti Ulija i njegove suplje. Njegovo je da dovodi igrace. Do kraja prijelaznog roka, ocekujem jos jednog igraca, po mogucnosti u odbrani!!!
@amel 13 bhf - Bommel je povrijedjen, a prije ce igrati Olic nego Miro.
- el-fighter
- Kontakt:
Bitno je da je Robben potpisao. Očekujem još jedno pojačanje, bilo golman ili neki defanzivac. Gaal sad ima slatke muke gdje će staviti ove igrače koji su mu na raspolaganju. Kakve su šanse da Robben sutra debituje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ufff prejaki su Bavarci sad!
Dovoljno je da samo sacekam vikend pa da vidim kakvu cete pricu pricati. Jbt, jedan igrac dosao i odmah se sve podiglo. Titula je nasa!!!
A sto u odbrani puse propuh na sve strane, to niko ne gleda. Zabice Robben vise nego sto ce Rensing primiti.
Ma bjezi, niste mi jasni nikako.

Dovoljno je da samo sacekam vikend pa da vidim kakvu cete pricu pricati. Jbt, jedan igrac dosao i odmah se sve podiglo. Titula je nasa!!!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
zao nam je zbog Robennovog odlaska,ali budi objektivan i realan Ribery milion % sljedece sezone odlazi iz Bayerna,a najvjrovatnije u Madrid i ne bih se zacudio da je Robenn ustavri mamac za dovodjenje Riberya...a vidjecemo ko ce sljedece sezone gristi vrhove prstiju kad Ribery ode (a zna se gdje)...usotalom nemojte se previse dizati dobili ste Robenna i mislite da ste sad Bog i batina,i sa njim i bez njega jos uvjek ste daleko slabij od Realasecer je napisao/la:cinjenice, cinjeniceJameS je napisao/la:ljudski je se nadatisecer je napisao/la:jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase![]()
![]()
jos se spekulise da ce ribi produziti sa bayernom![]()
ko biva pokusava ispast duhovit a vamo grize vrhove prstiju![]()
e moj dzemo..ti i r.64 bi najradje u zemlju propali

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kralju znam ja da si malo potresen, ili tuzan, kako god hoces, sto Robben nije u Manchi. Vjerujem da znas da se spekulisalo i o tome. Kako ja znam s jednim ovakvim igracem s pravom mozemo govoriti sve naj i dizati Bayern u visine. Siguran sam da bi i ti a i ostali navijaci Uniteda to isto radili da ste ga dobili!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dolaskom robena u minhen bavarci bi trebali poceti izgradnju bolnice negdje u blizini alijanca arene, ionako imaju puno mjesta na onim njivetinama oko stadiona. trebace im za ovoga sjajnoga igraca sa staklenim nogama.
Niti sam potresen niti sam tuzan zbog ovog transfera. Istina je da bih volio da je Robben dosao u United, ali iz PSVa. Bio je na korak da potpise, i onda je njegov otac to zeznuo i otisao je u Chelsea. Dobro kazes, spekulisalo se o transferu. Je li potvrđeno iz Reala da je stigla ponuda Uniteda?omerbavarac je napisao/la:Kralju znam ja da si malo potresen, ili tuzan, kako god hoces, sto Robben nije u Manchi. Vjerujem da znas da se spekulisalo i o tome. Kako ja znam s jednim ovakvim igracem s pravom mozemo govoriti sve naj i dizati Bayern u visine. Siguran sam da bi i ti a i ostali navijaci Uniteda to isto radili da ste ga dobili!!!!
On je dobar igrac i lijepo pojacanje, ali mi je cudno kako vi odjednom mijenjate pricu. Juce ste pricali kako je sve grozno i kako Van Gaal ne valja i kako nemate sansi u BL, a o LP necu ni da pricam. Sad odjednom ste prejaki zbog dolaska jednog igraca. WTF?! Meni je smijesno kako vi toliko dizete Bayern bez ikakve osnove.

Kako mozete danas biti jaki, a juce bili kanta?

sta kaze roben odlucio da preseli iz reala u veliki klub bayern. sto bi rekli nasi ljudi sa konja na magarca. steta, bolje da su uvalili vandervarta henesu španjolci
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa citam po forumu da se navijaci Uniteda zale sto ga Fergi nije doveo. Ja sam 100% siguran da on treba Manchi, Valencia jest strasan igrac, ali brate dragi, sto jest jest Robben je za klasu bolji.
@Trasimaco malo pogledaj utakmice Reala prosle sezone, i vidjeces da je Robben bio glavna karika u timu. Njegovim dolaskom Bayern je 30% jaci, za Schweinia je profesor fudbala, i naravno preuzece mu mjesto u timu... E zbog ovog razloga ja kao i ostali navijaci imamo pravo dizati Bayern u zvijezde. Ja inace nisam kudio Gaala, po meni je extra trener, a sanse su nam izuzetno porasle za BL ove sezone, u stonisam ni sumnjao i prije dolaska Robbena.
A ova kanta vas rasu na Audi cupu!!!!!!
@Trasimaco malo pogledaj utakmice Reala prosle sezone, i vidjeces da je Robben bio glavna karika u timu. Njegovim dolaskom Bayern je 30% jaci, za Schweinia je profesor fudbala, i naravno preuzece mu mjesto u timu... E zbog ovog razloga ja kao i ostali navijaci imamo pravo dizati Bayern u zvijezde. Ja inace nisam kudio Gaala, po meni je extra trener, a sanse su nam izuzetno porasle za BL ove sezone, u stonisam ni sumnjao i prije dolaska Robbena.
A ova kanta vas rasu na Audi cupu!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo sam zaboravio. Ne bih ja dizao United da je Robben dosao. Taj klub ne mora niko da dize. Njihovi rezultati sve govore. Dizu se mali klubovi koji ne mogu nista da osvoje. Oni najvise galame da su jaki. Vjerujem da shvatas razliku.omerbavarac je napisao/la:Kako ja znam s jednim ovakvim igracem s pravom mozemo govoriti sve naj i dizati Bayern u visine. Siguran sam da bi i ti a i ostali navijaci Uniteda to isto radili da ste ga dobili!!!!
E upravo o ovom govorim! To je ta galama i busanje u prsa! A onda nakon toga u prvenstvu ne mogu da pobijede pravu takmicarsku utakmicu.omerbavarac je napisao/la: A ova kanta vas rasu na Audi cupu!!!!!!

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nemas ti jaro pojma o zivotu,vjerujem da me svatas!!!Trasimaco je napisao/la:Ovo sam zaboravio. Ne bih ja dizao United da je Robben dosao. Taj klub ne mora niko da dize. Njihovi rezultati sve govore. Dizu se mali klubovi koji ne mogu nista da osvoje. Oni najvise galame da su jaki. Vjerujem da shvatas razliku.omerbavarac je napisao/la:Kako ja znam s jednim ovakvim igracem s pravom mozemo govoriti sve naj i dizati Bayern u visine. Siguran sam da bi i ti a i ostali navijaci Uniteda to isto radili da ste ga dobili!!!!
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecemo ko ce sta osvojiti!!!!! Odbrani li United titulu, ili osvoji LP, 3 mjeseca cu u potpisu drzati natpis da je United najbolji!!!!
Hajde ti malo ohladi, definitivno si potresen sto je Bayern pobijedio u borbi za Robbena....
Hajde ti malo ohladi, definitivno si potresen sto je Bayern pobijedio u borbi za Robbena....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mogu ja sad traziti, ali i SS.ba je prenio informaciju da je i Manchester ukljucen u borbu za Robbena, zajedno sa Bayernom i L'poolom. Ako oni lazu, lazem i ja!!!!
Hahahaha... jao mati mila! Ne daju mi da odem odavde. Kakva borba covjece? Ja te opet pitam, je li Realu stigla ponuda od Uniteda? Mislis da je Bayern dovoljno jak i marketinski i finansijski da moze da parira Manchesteru? Pa citas li ti sta pises? Zivis u uvjerenju da ste nekome preoteli igraca. Sad shvatam cemu ovo uzdizanje. Trebao si mi odmah odgovoriti da se ne peglamo ovoliko.omerbavarac je napisao/la: Hajde ti malo ohladi, definitivno si potresen sto je Bayern pobijedio u borbi za Robbena....
Mancester trenutno uopste nije finansiski jak jer je u dugu od preko 300 mil pa se i nemogu tek tako razbacivati parama zar vas ne cudi sto nisu doveli normalno pojacanje ovog ljeta ...cak je i Uefa zabrinuta jer Liverpoolu i Man.Utd prijeti bankrot malo je OFF sry al kad ste vec poceli o tome pricu
UEFA zabrinuta: Liverpoolu i ManUtdu prijeti bankrot?
Europska nogometna federacija zabrinuta je zbog sve uobičajenijih pojava rizično nelikvidnog poslovanja nogometnih klubova u Engleskoj.
Zabrinjavajuću je poruku odaslao glavni tajnik UEFA-e David Taylor u izjavi za radio BBC.
'Ima vrlo zabrinjavajućih pojava, pogotovo kad su u pitanju engleski klubovi,' izjavio je Taylor propustivši imenovati one u najrizičnijoj kategoriji.
'Velikom broj klubova u Engleskoj vrijednost je u dramatičnom padu, te se doslovno nude na tržištu. Nadamo se da klubovi neće patiti od teških šokova, ali tko to danas može znati? Vidjeli smo što se s vrlo eminentnim klubovima događalo prošlih godina. Primjer je Leeds United. Još su 2001. godine igrali u polufinalu Lige prvaka, a danas su u trećoj engleskoj ligi. Zapali su u goleme financijske poteškoće živeći daleko iznad vlastitih mogućnosti. U današnjoj situaciji, klubovi bi se jako trebali čuvati baš takvih sudbina, izazvanih rizičnim poslovanjem. Moramo zajednički utemeljiti zdravije financijske temelje u kojima bi se klubovi natjecali,' zaključio je Taylor nadovezavši se tako na ranije primjedbe predsjednika UEFA-e Michela Platinija, koji je osudio rasipništvo Real Madrida.
U Engleskoj su poznati primjeri Portsmoutha, koji je prisiljen na rasprodaju momčadi kako bi preživio, dok se vlasnik Newcastle Uniteda Mike Ashley muči da bi pronašao novog vlasnika u drugu ligu posrnulog kluba.
U najvećim su problemima dva ponajbolja engleska kluba: Liverpool i Manchester United.
Vlasnici Liverpoola Gillett i Hicks nedavno su produžili ugovor o refinanciranju dugovanja s Royal Bank od Scotland, bankom kojoj duguju 290 milijuna funti. Ukupno dug Liverpoola iznosi 350 milijuna funti.
Manchester United pak nosi breme duga u iznosu od 265 milijuna funti, koliko se 2005. godine u Engleskoj zadužio Malcolm Glazer kupujući klub.
UEFA zabrinuta: Liverpoolu i ManUtdu prijeti bankrot?
Europska nogometna federacija zabrinuta je zbog sve uobičajenijih pojava rizično nelikvidnog poslovanja nogometnih klubova u Engleskoj.
Zabrinjavajuću je poruku odaslao glavni tajnik UEFA-e David Taylor u izjavi za radio BBC.
'Ima vrlo zabrinjavajućih pojava, pogotovo kad su u pitanju engleski klubovi,' izjavio je Taylor propustivši imenovati one u najrizičnijoj kategoriji.
'Velikom broj klubova u Engleskoj vrijednost je u dramatičnom padu, te se doslovno nude na tržištu. Nadamo se da klubovi neće patiti od teških šokova, ali tko to danas može znati? Vidjeli smo što se s vrlo eminentnim klubovima događalo prošlih godina. Primjer je Leeds United. Još su 2001. godine igrali u polufinalu Lige prvaka, a danas su u trećoj engleskoj ligi. Zapali su u goleme financijske poteškoće živeći daleko iznad vlastitih mogućnosti. U današnjoj situaciji, klubovi bi se jako trebali čuvati baš takvih sudbina, izazvanih rizičnim poslovanjem. Moramo zajednički utemeljiti zdravije financijske temelje u kojima bi se klubovi natjecali,' zaključio je Taylor nadovezavši se tako na ranije primjedbe predsjednika UEFA-e Michela Platinija, koji je osudio rasipništvo Real Madrida.
U Engleskoj su poznati primjeri Portsmoutha, koji je prisiljen na rasprodaju momčadi kako bi preživio, dok se vlasnik Newcastle Uniteda Mike Ashley muči da bi pronašao novog vlasnika u drugu ligu posrnulog kluba.
U najvećim su problemima dva ponajbolja engleska kluba: Liverpool i Manchester United.
Vlasnici Liverpoola Gillett i Hicks nedavno su produžili ugovor o refinanciranju dugovanja s Royal Bank od Scotland, bankom kojoj duguju 290 milijuna funti. Ukupno dug Liverpoola iznosi 350 milijuna funti.
Manchester United pak nosi breme duga u iznosu od 265 milijuna funti, koliko se 2005. godine u Engleskoj zadužio Malcolm Glazer kupujući klub.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ettt, sad i bankrot....

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čuj bankrot
šta vam je ba......

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.