NK Široki Brijeg

Sigurdsson
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Sigurdsson » 24 jan 2012, 15:17

felix123 je napisao/la:Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju
Najkrivlje mi je sto se sad kurce kao da su oteli zastavu u bitci

Nego zar cemo mi ostat samo na Jurcevicu od pojacanja ,pa napadac nam je potreban pod hitno
A sljedece sezone Barsica i Kozulja treba prikljucit prvoj ekipi ,ovi sto su gledali pripremu protiv Brotnja kazu da su dobro odigrali
Ko je trenutno u Širokom od strana,i ko sve cini taj napad.Na ovoj polusezoni gledao sam ih par puta i veoma dobri su kao ekipa.Kao pojedince bih izdvojio onog Wagnera(ako se ne varam tako se zove) i isto onaj bek stranac (mislim da je Argentinac).
$ ? $ ? ? " " ".

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 jan 2012, 15:57

felix123 je napisao/la:Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju

Nego zar cemo mi ostat samo na Jurcevicu od pojacanja ,pa napadac nam je potreban pod hitno
A sljedece sezone Barsica i Kozulja treba prikljucit prvoj ekipi ,ovi sto su gledali pripremu protiv Brotnja kazu da su dobro odigrali
Ja sam ih gledao i Barisic je bio slab ali onaj drugi nije,mislim Kozulj!!!Od juniora daleko najbolji bili Kvesić,al onaj zuti,ne Maći i jedan lijevi bočni,ne mogu mu se sad sjetiti imena nikako.Napad slab,Varea nesto pokusavao,Roskama nije bilo nigdje.Misić izgubljen u vremenu i prostoru.Napadač treba odmah!!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 jan 2012, 16:00

Sigurdsson je napisao/la:

Ko je trenutno u Širokom od strana,i ko sve cini taj napad.Na ovoj polusezoni gledao sam ih par puta i veoma dobri su kao ekipa.Kao pojedince bih izdvojio onog Wagnera(ako se ne varam tako se zove) i isto onaj bek stranac (mislim da je Argentinac).
U napadu imamo Misica ,Roskama i Vareu (taj Argentinac,zapravo jedini pravi napadac od njih trojice,ova 2 vise kao bekovi) i fali nam jos jedan napadac ,trebali bi dovest neko zvucnije ime potpisat s njima do kraja sezone,sljedece sezone uvodit polako nove mlade igrace
Od Brazilaca tu su Wagner ,Marciano ,Jefthon
Otisao je Pazman ,Diogo i Grgic su na posudbu otisli u GOSK ,a dosao samo Jurcevic koji je zamjena za Dioga

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 jan 2012, 16:32

Ma realno djaba vam neki igraci kada se zna ko uzima duplu krunu :mrgreen:
usput hocete li imati hrabrosti nakon dugo vremena doci u Sa.? tj. od frke sa komsijama niste nikako dolazili pogotovo na Koševo ali i na Grbavicu :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2012, 16:45

Naravno da se zna - Široki.
A za to drugo, ocito ne pratis Zelju koliko mislis.
...Život za Široki...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jan 2012, 16:49

Bili su na kupu.

Jeli vam ostao isti igracki kadar ? Nesto previse ste tihi, nesvidja mi se to :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 jan 2012, 16:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da se zna - Široki.
:lol: ma jašta i LP., pratim i to previse pa mi nema logike da vas povezujem sa svojim klubom :mrgreen: fino se okupite i za rukicu i fino se ponasajte da vas plavci ne prevaspitavaju ko one iz Mostara :D :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jan 2012, 16:50

Mutimo nesto, pa radije sutimo i pripremamo se. ;)
...Život za Široki...

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 25 jan 2012, 21:00

široki će ove godine u svim sportovima biti prvak počevši od košarke (kup i prevenstvo 99,99%) a u nogometu (kup ili prevenstvo a možda i oboje 8-) ) zato vi koji stalno "brinete" o širokom pripremite se na :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 jan 2012, 13:01

Široki Brijeg – Osijek 1:0

ŠIROKI BRIJEG – I u drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Širokog Brijega upisali su pobjedu. Nakon Brotnja (4:0) svladan je i hrvatski prvoligaš Osijek (1:0). Jedini zgoditak postigao je Zakarić već u 3. minuti utakmice pa je oko 200-tinjak najvjernijih simpatizera „Plavo-bijelih“ zadovoljno napustilo Kamp Musa-Karačić.
Nakon ranog vodstva Široki Brijeg je vrlo brzo bio u prigodi povećati prednost, no Ivanković nije bio precizan iz kaznenog udarca kojeg je Pilav opravdano dosudio nakon prekršaja na Wagneru. Lijepe prigode za zgoditak propustili su još Mišić i Warea koji nisu uspjeli izići kao pobjednici u dvobojima „oči u oči“ s vratarom Osijeka.
U nastavku, kako je i najavio, trener Karačić je pružio prigodu svim ostalim igračima, među njima i sedmorici juniora, koji su uspjeli sačuvati minimalnu prednost iz prvog poluvremena pa je Široki upisao i drugu pobjedu u pripremnom razdoblju.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Ljubić, Džidić, Brekalo, Bertoša, Marciano, Serdarušić, Ivanković, Ćorić, Wagner, Zakarić (još su igrali: Marić, Mikulić, Kukavica, Marković, Jefthon, Kožul, Božić, Karačić, I. Kvesić, M. Kvesić, Kožulj, Mišić, Varea, Roskam, Barišić).

Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lukačević, Šorša, Kurtović, Babić, Kvržić, Jugović, Ljubojević(još su igrali:Vargić, Glavaš, Lešković, Bubalo, Pušić, Perošević, Maglica)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 feb 2012, 14:12

Zbog snijega otkazan turnir Gojka Šuška.Sreća pa nasi idu u Tursu,ekipe sto su ostale u BIH,ne vidim način da se spreme,ako situacija bude kakvu je prognoziraju.Inače sinoc je odrzana plavo-bijela noc.Prisustvovali su i kosarkasi HKK Široki,kao i vecina sportskih radnika iz Hercegovine.Bilo je dosta i bivsih igrača ali po mom ukusu malo.Imamo mi jos dosta legendi koji su igrali za nas klu a osvojili su puno vise neg sto ce osvojiti ovi danasnji igrači.Najveci veseljak od igrača Ješe,svaka mu cast,najvise banči a najbolje igra :D Narano tu su bili i predstavnici navijača.Mislim da je ove godine bila daleko najorganiziranija proslava i čestitke upravi na čelu s Mijom!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 feb 2012, 16:12

Da parafraziram izjavu sto cesto citam po ovom forumu. :lol: Vedran Ješe jedan je od nas. 8-) Total devastation.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 feb 2012, 20:12

Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana
Otkazivanje turnira Gojka Šuška u dobroj je mjeri poremetilo planove nogometaša Širokog Brijega, jer su, između ostalog, otpale i dvije prijeteljske utakmice u toku priprema. Međutim, trener Branko Karačić i njegovi pomoćnici brzo su u opticaj stavili pričuvni plan te nastavili treniranje u skladu s mogućnostima.
Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana koji su ispred svojih vrata čistili snijeg.
Neki igrači su se malo i opustili pa su nakon travnjaka svoje akrobacije pokazali i na snijegu. Sutra će se opet trenirati, a već u utorak momčad autobusom kreće za Graz, a odatle zrakoplovom za Antalyju. S treninga su izostali pojedinci koji nisu mogli doći svojim vozilima.
PS-Kozara kod nas na pripremama od 9-19.02 ,a nasi ovaj tjedan krecu u Tursku.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 feb 2012, 21:14

slika

slika

slika

To je taj trazeni Široki Brijeg. Be afraid, be very much afraid. 8-)
...Život za Široki...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 feb 2012, 23:07

Blize im je aerodrom u Gracu nego u Sarajevu? :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 feb 2012, 23:14

Sarajlijc@ je napisao/la:Blize im je aerodrom u Gracu nego u Sarajevu? :roll: :roll:
Uistinu ,ne kontam cemu se cudis
Graz direktnu liniju ima i prije ce doc u Graz nego u Sarajevo
Pajdo poviri vani ,snijeg pado ovih dana ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 feb 2012, 08:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Blize im je aerodrom u Gracu nego u Sarajevu? :roll: :roll:
iz Graza ide direktno za Tursku, tak osu i košarkaši išli u Tel Aviv, smao što su tada iz Sarajeva do Graza pa onda do Tel Aviva, a pošto su vremenski uvjeti kakvi jesu malo razmisli a ne baljezgaj bezveze
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 feb 2012, 09:56

Hoomer je napisao/la:
:lol: ma jašta i LP., pratim i to previse pa mi nema logike da vas povezujem sa svojim klubom :mrgreen: fino se okupite i za rukicu i fino se ponasajte da vas plavci ne prevaspitavaju ko one iz Mostara :D :mrgreen:
kad vi niste imali muda,onda ste policiju spremili :mrgreen:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Marcello
Kontakt:

Post Postao/la Marcello » 06 feb 2012, 10:14

Rosas7 je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
kad vi niste imali muda,onda ste policiju spremili :mrgreen:
Vjerujem da komšije nisu željele da prljaju ruke.. :mrgreen: ;)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 feb 2012, 21:45

Ove godine po duplu krunu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []